Stream Reddit-videoer med Reddit.com Kodi-tilføjelsen

Indholdsfortegnelse:

Stream Reddit-videoer med Reddit.com Kodi-tilføjelsen
Stream Reddit-videoer med Reddit.com Kodi-tilføjelsen
Anonim

Reddit.com er et af de mest kendte websteder på internettet, med en hjemmeside besøgt af tusindvis af mennesker hver dag. Ud over de vigtigste Reddit-sider er der også hundredvis af underreddits, som er forums dedikeret til emner, der dækker alt fra spil til sport til bagning. Reddit kalder sig "forsiden af internettet", og det er den første side, som mange mennesker besøger hver dag, takket være dens konstant opdateringsindhold. Reddit bruger et system med opvoter og downvotes, hvor memebers kan efterlade et tommelfingerbillede eller tommelfingre ned på et bestemt emne, der er opført på forummet for at angive, om de kunne lide det indhold. Jo mere opvoter et emne bliver, jo højere går det på forsiden. Dette sikrer, at der altid er frisk og interesseret indhold tilgængeligt lige på forsiden af Reddit generelt og på underredditterne også.

En grund til, at du måske vil bruge Reddit, er at se videoer. Selv om Reddit ikke er vært for videoindhold selv, gør brugere ofte indlæg, der linker til videoer, som de fandt interessante og som er hostet på YouTube, DailyMotion eller et andet video hosting site. For eksempel kan der på en gaming subreddit folk sende videoer af hastighedskørsler af bestemte niveauer eller af walkthroughs eller sjove fejl, som de har fundet.
En grund til, at du måske vil bruge Reddit, er at se videoer. Selv om Reddit ikke er vært for videoindhold selv, gør brugere ofte indlæg, der linker til videoer, som de fandt interessante og som er hostet på YouTube, DailyMotion eller et andet video hosting site. For eksempel kan der på en gaming subreddit folk sende videoer af hastighedskørsler af bestemte niveauer eller af walkthroughs eller sjove fejl, som de har fundet.

Hvis du vil se en flok videoer fra Reddit, skal du normalt bruge din webbrowser og manuelt klikke på linkene på en given underreddit for at finde de videoer, du vil se. Men hvis du bruger Kodi Media Center-softwaren, er der en enkel måde at se Reddit-videoer på ved hjælp af en tilføjelse. Reddit add-on til Kodi er en del af det officielle Kodi add-on repository, så du kan være sikker på at det er sikkert at bruge og kode til en høj standard. I vores test har vi fundet denne tilføjelse meget hjælpsom og meget stabil.

Læs videre om, hvordan du installerer og bruger tilføjelsen, så du kan stream reddit videoer med reddit.com kodi add-on.

Brug en VPN, når du streamer med Kodi

Kodi-softwaren selv er fuldt lovlig at bruge, ligesom de tilføjelser, som du kan downloade fra det officielle Kodi add-on-depot. Men fordi softwaren er open source, kan enhver oprette deres egen tilføjelse til Kodi uden at høre udviklerne. Det betyder, at mange af de tilføjelser, du finder online, ikke er blevet officielt godkendt og kan give dig adgang til indhold ulovligt.

Hvis du bliver fanget ved hjælp af en Kodi-tilføjelse til at streame eller downloade ulovligt, kan du komme over for en række konsekvenser, lige fra at få din internetudbyder til at få sparket til at modtage truende bogstaver fra advokater, for at være bøde. Du vil naturligvis undgå dette, og den bedste måde at holde dig sikker på fra juridiske problemer, når du bruger Kodi-tilføjelser, er at få en VPN. En VPN vil kryptere alle de data, som din enhed sender via internettet, så ingen kan se, hvilke websteder du besøger, eller om du downloader eller streamer indhold. Dette vil holde dig sikker, når du bruger tilføjelser til Kodi.

Vi anbefaler IPVanish

Image
Image

Den VPN-udbyder, som vi anbefaler for Kodi-brugere, er IPVanish. Denne service har super hurtige forbindelser, som er perfekte til streaming af high definition videoindhold. VPN bruger stærk 256-bit kryptering og har en streng ingen logningspolitik, så du kan være sikker på, at dine data bliver holdt sikre og private. Servernetværket giver dig adgang til over 850 servere i 60 forskellige lande, og softwaren kan installeres på Windows, Mac, iOS og Android.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres Reddit.com-tilføjelsen til Kodi

Installering af Reddit.com add-on til Kodi er meget enkel. Da add-on'et er fra det officielle Kodi add-on repository, kan du være sikker på at det er sikkert, og du behøver ikke at tilføje et nyt depot til dit system. Sådan installeres tilføjelsen:

 1. Start på din Kodi startskærm
 2. Klik på Tilføjelser

  Image
  Image
 3. Klik på ikon der ligner en åben boks

  Image
  Image
 4. Klik på Installer fra depot

  Image
  Image
 5. Gå til Kodi Add-on-depot
 6. Gå til Video tilføjelser
 7. Rul ned til Reddit.com

  Image
  Image
 8. Klik på det, og en boks med beskrivelse af tilføjelsen vises. Klik installere i bundmenuen
 9. Vente et minut, og du får vist en anmeldelse, når tilføjelsen er installeret

  Image
  Image
 10. Det er det! Nu er din tilføjelse installeret, og du er klar til at begynde at se Reddit-videoer

Sådan bruges Reddit.com-tilføjelsen til Kodi

Med tilføjelsen installeret og klar til brug, her er hvordan du åbner Reddit.com-tilføjelsen og navigerer gennem hovedmenuen:

 1. Start på din Kodi startskærm
 2. Gå til Tilføjelser
 3. Gå til Video tilføjelser
 4. Klik på Reddit.com

  Image
  Image
 5. Du får vist følgende muligheder:

  • Alle: For at se alle de nyeste videoer fra på tværs af underreddits og hosters
  • Hosters: Vimeo.com, YouTube.com, Liveleak.com, Dailymotion.com, GfyCat.com: Her kan du se videoer organiseret af webstedet, som er vært for dem
  • - Tilføj reddit: for at tilføje din yndlings subreddit til denne hovedmenu
  • - Søg efter reddits: At hjælpe dig med at finde en bestemt subreddit at udforske
 6. Og her er hvordan du kan begynde at søge efter videoer på Reddit:
 7. Start på hovedsiden af tilføjelsen
 8. Gå til Alle

  Image
  Image
 9. Du får vist muligheder for:

  • Ny
  • Hot: time
  • Hot: I dag
  • Top: Uge
  • Top: Måned
  • Top: År
  • Kommentarer: I dag
  • Kommentarer: Uge
  • Kommentarer: Måned
  • - Favoritter
  • - Søg
 10. Gå til Ny for at se de senest tilføjede videoer på tværs af hele Reddit
 11. Dette fører dig til et rutenettet af videoer med miniaturebilleder, titler og oplysninger, der vises i venstre kolonne. I informationskolonnen kan du se videoens fulde titel, datoen for upload, antallet af opvoter og downvotes videoen har modtaget, og antallet af kommentarer, der er tilbage på videoen
 12. Der er også muligheder for at Spil unwatched som vil afspille alle de videoer, du ikke har set endnu i rækkefølge, eller Spil tilfældigt ubrugt som vil afspille alle de videoer, du ikke har set endnu i en randomiseret rækkefølge

  Image
  Image
 13. For at starte en video, klik på enhver miniature eller titel
 14. Første gang du åbner en video, vil du se en popup, der spørger, om du vil Execture setup-guiden? Og du skal klikke Ja

  Image
  Image
 15. Så bliver du spurgt, om du vil juster sprog og region. For at holde tilføjelsen på engelsk og regionen som USA, klik på Ingen. Hvis du vil justere sproget eller regionen til en anden indstilling, skal du klikke på Ja

  Image
  Image
 16. Når dette er gjort, vil videoen begynde at spille, og du kan se den gennem din Kodi-grænseflade

  Image
  Image

En praktisk funktion af Reddit.com-tilføjelsen er, at du kan tilføje links til dine foretrukne underreddits til hovedmenuen. For eksempel, lad os sige at du elsker / r / amv subreddit, hvor folk sender anime musikvideoer. Hvis du vil, kan du tilføje et link til / r / amv til din Reddit.com add-on til Kodi. Sådan gør du det:

 1. Start på hovedsiden af tilføjelsen
 2. Gå til - Tilføj reddit

  Image
  Image
 3. Indtast navnet på den subreddit, du vil følge. I dette tilfælde skriver vi ind AMV

  Image
  Image
 4. Klik nu på Okay
 5. Det kan du se AMV er blevet tilføjet til startsiden for tilføjelsen

  Image
  Image
 6. Klik på AMV og du får vist de samme muligheder, som du får på hele siden: Ny, Hot, Top, Kommentarer, Favoritter og Søg
 7. Klik på Ny

  Image
  Image
 8. Nu får du se de nyeste videoer, der er blevet sendt til AMV subreddit. Der er også muligheder for Play unwatched og tilfældigt afspilles uatchet
 9. Du kan bruge denne metode til at tilføje nogle af dine foretrukne subreddits til startskærmbilledet til tilføjelse

Der er også en anden funktion, som du bør vide om: favoritter. Dette giver dig mulighed for at holde en liste over dine yndlingsvideoer, fra en hvilken som helst af de forskellige underreddits. Det er en nyttig måde at holde styr på en video, som du vil se igen senere. Sådan bruger du favoritter:

 1. Find en video, du vil gemme til senere, enten gennem browsing eller søgning. Når du finder den video, du vil have, hover markøren over det
 2. Nu enten Højreklik på din mus eller tryk på c på dit tastatur
 3. Dette giver en kontekstmenu. Vælg Tilføj til tilføjelse af favoritter

  Image
  Image
 4. Dette vil føje videoen til dine favoritter
 5. For at se dine favoritter, start på add-on startskærm
 6. Nederst skal du klikke på -Favourites

  Image
  Image
 7. Dette viser en liste over alle de videoer, du har tilføjet til dine favoritter

  Image
  Image

Du kan også bruge Søg funktionen fra startskærmbilledet til tilføjelse for at søge efter bestemte videoer eller bruge de andre kategorier på startskærmen til at se de mest populære videoer (ved hjælp af Top: Uge, Top: Måned eller Top: År kategorier) samt de mest kommenterede videoer (ved hjælp af Kommentarer: I dag, Kommentarer: Uge og Kommentarer: Måned) og den aktuelt promoverede video (ved hjælp af Hot: Time og Hot: I dag Kategorier).

Konklusion

Der er masser af stort videoindhold, der sendes til Reddit hver dag, men medmindre du følger bestemte underredditter, kan du måske savne meget af dette indhold. Hvis du vil søge efter sjove, aktuelle eller nyere videoer, der er blevet publiceret på Reddit og derefter at se dem i et let at bruge format, er Reddit.com-tilføjelsen til Kodi lige hvad du har brug for. Denne enkle tilføjelse trækker videoinformation og links fra Reddit, så du nemt kan gennemse og søge efter sjovt videoindhold til at spille igennem dit Kodi-system.

Tilpasningsfunktionerne i add-onen giver dig mulighed for at tilføje dine egne foretrukne underreddits til hovedmenuen, så du kan se de nyeste videoer, der er blevet sendt i din subreddit meget hurtigt. Favorit funktionen er også praktisk, så du kan gemme en video til din favorit sektion og hurtigt finde den senere. En ekstra funktion, der er værd at huske, er tilfældig afspilning af uopsættet mulighed øverst på hver videoside. Dette vil afspille en næsten endeløs strøm af videoer fra hele Reddit i en tilfældig rækkefølge, hvilket er perfekt til når du keder dig og leder efter en sjov eller underholdende video, der kan underholde dig.

Samlet set er Reddit.com-tilføjelsen enkel og til det punkt: Alt det gør er at give en nem at bruge grænseflade til at gennemse Reddit-videoer på Kodi. Men det udfører denne funktion meget godt, og fans af Reddit er sikker på at nyde det.

Hvilken subreddit tror du har det bedste videoindhold? Bruger du Reddit.com-tilføjelsen til Kodi, eller foretrækker du at se dine videoer i en browser? Lad os vide, hvad du synes om denne tilføjelse i kommentarerne nedenfor.

Efterlad en kommentar

Populært emne.