Non Stop Kodi Add-on - Installationsvejledning, stort udvalg af IPTV-kanaler

Indholdsfortegnelse:

Non Stop Kodi Add-on - Installationsvejledning, stort udvalg af IPTV-kanaler
Non Stop Kodi Add-on - Installationsvejledning, stort udvalg af IPTV-kanaler
Anonim

Det nye år har set en tilstrømning af nye IPTV-addons, der kommer ind på Kodi-markedet. Udviklere søger at udnytte de huller, der er blevet overladt af de forskellige addons og repositorier, der blev lukket ned i slutningen af 2018. Uundgåeligt er nogle af disse addons bedre end andre, men ved første øjekast Non Stop Kodi addon ser ud til at være en af de bedre.

Tilgængelig på Where The Monsters Live Repository, denne addon har et stort udvalg af IPTV-kanaler til rådighed. Men derudover kan du også finde masser af musik muligheder, en række kamera feeds, og meget mere. I denne vejledning fortæller vi alt, hvad du behøver at vide om Non Stop Kodi addon, herunder en omfattende anmeldelse og en klar trinvis vejledning om, hvordan du downloader og installerer det.
Tilgængelig på Where The Monsters Live Repository, denne addon har et stort udvalg af IPTV-kanaler til rådighed. Men derudover kan du også finde masser af musik muligheder, en række kamera feeds, og meget mere. I denne vejledning fortæller vi alt, hvad du behøver at vide om Non Stop Kodi addon, herunder en omfattende anmeldelse og en klar trinvis vejledning om, hvordan du downloader og installerer det.

Før du downloader Non Stop Kodi Addon - Installer en VPN

Hvis du planlægger at se IPTV dækning via Kodi og addons som Non Stop, er det meget vigtigt, at du altid bruger en VPN. Det skyldes, at brugere af addons som dette er blevet målrettet af ophavsretsindehavere, der har hævdet, at de overtræder ophavsret ved at bruge sådanne tilføjelser. Nogle brugere har fået juridiske breve eller endda konfronteret med yderligere juridiske sanktioner, bare for at bruge uofficielle Kodi addons. Men en VPN kan tilbyde dig en vis beskyttelse. Det vil kryptere alle dine online data og ændre din IP-adresse, mens streaming indhold på Kodi. Dette hjælper med at holde din onlineaktivitet privat og sikker fra nysgerrige øjne. Disse dage er det ikke et spørgsmål om, hvorvidt man skal bruge en VPN, men hvilken udbyder at tilmelde sig. Og vi kan også hjælpe dig der!

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

Vores test har konkluderet, at det bedste VPN til Kodi-brugere er IPVanish. Denne udbyder tilbyder de hurtige og konsekvente forbindelseshastigheder, som Kodi-brugere behøver at streame IPTV pålideligt. Men det kombinerer også disse hastigheder med stærk kryptering og top beskyttelse af personlige oplysninger. Dette inkluderer en ingen bruger logfiler garantere at du kan stole på.

IPVanish server netværk består af mere end 950 servere i 60 + lande rundt om i verden og giver Kodi brugere mulighed for at låse indhold fra næsten overalt.Der er ingen begrænsninger på enten filtyper eller data mængder, du kan bruge enten, hvilket er ideelt for Kodi brugere, der ønsker at streame masser af live-tv. IPVanish tilbyder også apps til næsten alle enheder, der også kan forestilles, herunder Amazon Firestick. Vores konklusion er, at IPVanish er et godt allround VPN med alt, hvad en Kodi-bruger har brug for.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres Non Stop Kodi Addon

Non Stop er en ny addon og kan findes i den underholdende hedder Where The Monsters Live Repository. Det er sandsynligt, at du ikke har brugt dette arkiv før, så du skal downloade og installere det som en kilde, før du kan tilføje Non Stop til dit Kodi addon bibliotek. Heldigvis er dette en ret simpel proces, men for at hjælpe dig igennem det har vi samlet denne nyttige trinvise vejledning:

 1. Åbn Kodi og klik på Indstillinger ikon. Det ligner et tandhjul og kan findes øverst til venstre på skærmen.

  Image
  Image
 2. Klik på Filhåndtering fane, der kan ses nederst på skærmen, og dobbeltklik derefter på Tilføj kilde som du vil se i venstre kolonne på din skærm.

  Image
  Image
 3. En pop op-boks vises med Tilføj filkilde som sin titel. Klik, hvor det står og indtast derefter følgende URL-adresse nøjagtigt: http://midian.srve.io/repo. Klik Okay og giv derefter denne nye kilde et navn, f.eks Midjan, før du klikker Okay igen.

  Image
  Image
 4. Gå tilbage til Kodi hjemmeside og denne gang klikker du på Addons.

  Image
  Image
 5. Klik nu på Addon Browser ikon, der ligner en åben boks og kan findes øverst til venstre på skærmen.

  Image
  Image
 6. Klik på Installer fra zip-fil, vælg derefter Midjan og klik på en fil, der hedder repository.Wherethemonsterslive.zip. Klik Okay og dette vil installere Wherethemonsterslive Repository på din Kodi.

  Image
  Image
 7. At downloade og installere arkiver på Kodi kan tage et par minutter afhængigt af hastigheden af din forbindelse, så vær tålmodig. Når den først er installeret, vises der en meddelelse øverst til højre på skærmen.

  Image
  Image
 8. Nu vende tilbage til Addon browser menu og klik Installer fra depot. Rul derefter ned på siden for at finde Hvor The Monsters Live Repository.

  Image
  Image
 9. Åbn den og klik derefter på Video tilføjelser. Klik på Non Stop-tillægget, og klik derefter på Installere. Dette vil hente og installere Non Stop på din Kodi. Du får igen en meddelelse øverst til højre på skærmen, når den er installeret.

  Image
  Image
 10. Gå tilbage til Kodi startskærm og klik på Tilføjelser igen. Det Uden stop Addon vil nu blive opført under Video tilføjelser og vil være klar til brug.

  Image
  Image
 11. Når du først åbner Non Stop Addon, vil du blive mødt af en lang ansvarsfraskrivelse, som du skal acceptere før du kan åbne addon. For at acceptere, skal du blot klikke på Jeg er enig nederst til højre på skærmen.

  Image
  Image

Ikke Stop Kodi Addon Review

Den nye Non Stop Kodi addon faktureres som en ny IPTV addon, men i virkeligheden er det meget mere end det. Hovedmenuen viser, at den modellerer sig selv som en 24/7 underholdningskilde, og det betyder live-tv og meget mere. Med alt fra børn TV til musik og endda globale webkameraer, er der så meget at nyde, at du finder dig selv hooked på denne addon 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage på året. For at give dig et kort overblik over præcis, hvad Non Stop addon har at byde på, er her et kort overblik over hver af hovedmenuindstillingerne:

Image
Image

24/7 tv-shows

Dette menupunkt er hjemsted for Non Stop addons omfattende udvalg af tv-indhold. Det er opdelt efter individuelle tv-shows, som er opført alfabetisk efter navn. Der var 570 tv-shows at vælge imellem på tidspunktet for testningen, og dette tal kan forventes at vokse betydeligt i de kommende uger og måneder. Indholdet indeholder alt fra de seneste hits til retro klassikere. Hvis du klikker på et tv, vil der være en kort ventetid, da linkene er indlæst. Indholdet er for det meste amerikansk i øjeblikket, men igen kan udvælgelsen forventes at vokse som addon modnes.

24/7 Kids Klub

Dette afsnit tilbyder et stort udvalg af familievenlige indhold, som du kan nyde sammen eller lade dine børn udforske på deres fritid. Der er en undermenu, som giver dig mulighed for at vælge mellem 24/7 Random Cartoons, som lige begynder at spille en tilfældig tegneserie stream, 24/7 Select Cartoons, som giver dig mulighed for at vælge mellem næsten 1.400 forskellige tegnefilm (hvoraf nogle er rettet mod mere hos voksne end børn, så pas på!) og 20 tilfældige film, som spiller en serie film på cyklus.

24/7 World News

Denne menufane henviser til en liste over globale 24-timers nyhedskanaler. På nuværende tidspunkt er der lige under 30 at vælge imellem, men igen vil det sandsynligvis vokse i tide. Ved at klikke på et link starter en live stream af den pågældende kanal.

Fluxus TV

Denne menu fan er den vigtigste IPTV sektion i Non Stop Kodi addon. Den består af mere end 1.300 kanaler, som vil spille med et enkelt klik. Kanalerne er opført på baggrund af deres oprindelsesland, med USA øverst. Listen er omfattende, men ikke helt omfattende, men i testen syntes alle links at virke, hvilket helt sikkert til deres fordel.

Live World Cams

Som navnet antyder, giver dette afsnit links til CCTV-kameraer fra hele verden. Der er næsten 150, du kan vælge fra i øjeblikket. De dækker steder fra hele verden med byområder, men også naturlige fænomener og endda kameraer, der ser på dyr, der er tilgængelige for at vælge imellem.

Runde urmusikken

Denne fane fører dig til en liste med 32 radiostrømme, der tilbyder døgnet rundt musik. Der er stationer fra hele verden, og de fleste musik smag synes at være taget højde for. Listen synes sandsynligvis at blive udvidet over tid, men nu er der stadig masser af musik for at holde dine fødder tappende.

Tilfældig 24

Denne sidste menupunkt er lidt nysgerrig, da det giver 31 tilfældige links til tv-shows. Det ser ud til at være kids indhold, men da vi testede QVC Shopping Channel, blev der inkluderet en Christian TV Station og to Martial Arts Movies links. Hvis du leder efter inspiration, gætter vi på, at du kan prøve her, men ellers var vi ikke helt sikre på, hvad formålet med denne fane var.

Ikke Stop Kodi Addon Pros

Der er meget indhold på Non Stop Kodi addon, men uundgåeligt på dette tidlige stadium i udviklingen fungerer nogle bedre end andre. I øjeblikket er det IPTV-kanalerne, hvor Non-Stop udmærker sig. Der er et stort udvalg af kanaler til rådighed, organiseret efter land, og i stand til at starte streaming med et enkelt klik. Ved testning arbejdede næsten alle links og mest streamede indhold med en god kvalitet.

Non Stop addon er også veludformet og let at navigere, selv om vi fandt et par menuindstillinger lidt vildledende første gang. Men for IPTV fans er der meget at rose her. Et stort udvalg af streams af høj kvalitet er, hvad de fleste IPTV-brugere er efter, og Non Stop leverer definitivt.

Non Stop Kodi Addon Cons

Non Stop Kodi addon er ikke altid den hurtigste at bruge. Når du klikker på et show, advarer popup-boksen dig om, at lastning af strømmen vil tage op til 30 sekunder. Men der var mere end et par links, hvor det tog længere tid, hvilket er skuffende. Det er håbet, at som disse addon senge i, kan disse små bugs stryges ud. Vi oplevede også et par uafspilbare streams også. Du ville håbe, at en ny addon ikke ville have mere end en eller to brudte links, men vi var de mere regelmæssige end det og det er noget, som udviklerne kan forbedre.

For øjeblikket ser det ud til at klikke på et show eller et link i tv-programmer eller i Kids Klub-sektionerne at starte en episode tilfældig eller en rullende indholdscyklus. Dette er fantastisk, du er på udkig efter noget for hurtigt at undertrykke børnene eller bare for at være en støj i baggrunden, men ikke ideel, hvis du rent faktisk ønsker at se en serie fra start til slut. Det er håbet, at som addon udvikler, bliver dette en mulighed i indstillingsmenuen i stedet for den standardindstilling, den er i øjeblikket. Udviklerne skal afgøre, om de vil have, at Non Stop skal være en IPTV-addon eller et alt-i-et-tillæg. I øjeblikket er nogle afsnit af Non Stop hverken den ene eller den anden.

konklusioner

Der er meget at rose om Non Stop Kodi addon, men det har stadig nogle problemer. For IPTV er det allerede en af de bedste addons rundt. Men andre sektioner er ret forvirrede og giver udseendet af on-demand indhold, men så undlader at levere det. Der var også for mange brudte links til en ny addon, men det er alle problemer, der skal løses af udviklerne i tide.

Fortæl os dine tanker om den nye Non Stop Kodi addon. Hvor nyttig fandt du vores installationsvejledning? Hvordan har du fundet Non Stop addon at bruge? Har vi savnet noget ud af vores anmeldelse? Vi glæder os altid over dine tanker, så vær venlig at dele dem med os og vores læsere i kommentarfeltet nedenfor.

Efterlad en kommentar

Populært emne.