Chokolade Salty Balls Kodi Add-on - Se Voksne Tegneserier På Kodi

Indholdsfortegnelse:

Chokolade Salty Balls Kodi Add-on - Se Voksne Tegneserier På Kodi
Chokolade Salty Balls Kodi Add-on - Se Voksne Tegneserier På Kodi
Anonim

Ældre læsere vil huske en tid, hvor animerede tv-shows udelukkende var rettet mod unge publikum. Selvfølgelig kunne forældre følge med deres børn og nyde dem også, men der var meget lidt indhold rettet mod det ældre publikum. Stigningen af Simpsons satte en stopper for det, og meget har ændret sig i de sidste par årtier. I dag er tv-kanaler fyldt med episoder (oftest gentagelser) af animeret animeret indhold. Der er så mange gode voksne tegnefilm i disse dage, at det er svært at holde faner på dem alle. Hvor er den nye Chokolade Salty Balls Kodi addon.

Denne smarte og enkle nye addon tilbyder link til streams af alle de allerbedste voksen animationer. Det har alt fra South Park og Futurama, til Family Guy og Beavis og Butt-head. Der er også meget mere og denne specialiserede addon gør et godt stykke arbejde med at levere, hvad der er målrettet demografiske ønsker. I denne vejledning forklarer vi præcis, hvordan du kan downloade og installere Chocolate Salty Balls Kodi addon samt fortælle alt, hvad du behøver at vide om, hvad den har at tilbyde.
Denne smarte og enkle nye addon tilbyder link til streams af alle de allerbedste voksen animationer. Det har alt fra South Park og Futurama, til Family Guy og Beavis og Butt-head. Der er også meget mere og denne specialiserede addon gør et godt stykke arbejde med at levere, hvad der er målrettet demografiske ønsker. I denne vejledning forklarer vi præcis, hvordan du kan downloade og installere Chocolate Salty Balls Kodi addon samt fortælle alt, hvad du behøver at vide om, hvad den har at tilbyde.

Før du downloader Chokolade Salty Balls Kodi addon - Installer en VPN

Hvis du planlægger at se voksen animation på Chocolate Salty Balls Kodi addon, er det vigtigt, at du også gør brug af en VPN. Dette skyldes, at indehavere af ophavsret har forfulgt uofficielle Kodi addons og deres brugere i de seneste måneder. Som følge heraf har brugere af addons som Chocolate Salty Balls modtaget juridiske bogstaver eller endda konfronteret med yderligere retssager. Men en VPN kan hjælpe med at beskytte dem. Det vil kryptere alle dine internetdata og ændre din IP-adresse, hvilket hjælper med at holde din onlineaktivitet skjult fra nysgerrige øjne. Spørgsmålet alle Kodi-brugere skal spørge sig selv, er ikke, om de skal købe en VPN, men hvilken VPN-udbyder er den bedste til at vælge.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

Den bedste VPN på markedet for Kodi-brugere lige nu er efter vores mening, IPVanish. Der er en række tvingende grunde til, hvorfor vi er kommet til denne konklusion. IPVanish tilbyder hurtige og konsekvente forbindelseshastigheder på tværs af hele sit servernetværk, hvilket er ideelt for Kodi-brugere, der springer direkte sport. Det tilbyder også super-stærk kryptering, som sikrer, at dine data holdes sikre.

Dens politik til beskyttelse af personlige oplysninger er så godt, som det bliver, og inkluderer en ingen bruger logfiler garanterer du kan stole på. IPVanish-servernetværket består af mere end 850 servere i 60 lande rundt om i verden, hvilket betyder, at brugerne kan få adgang til indhold fra alle de mest populære lande rundt om i verden. IPVanish har heller ingen begrænsninger på begge filtyper eller datamængder, som brugere kan få adgang til og er tilgængelig på alle enheder, som du måske tænker at køre Kodi på. Når vi lægger alt sammen sammen, er det klart, hvorfor vi anbefaler IPVanish som det bedste VPN til Kodi-brugere.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres Chokolade Salty Balls Kodi addon

Den nye Chokolade Salty Balls Kodi addon har fulgt den nuværende tendens med nye addons og blevet gjort tilgængelig primært på udviklerens eget lager. Dette er kendt som Blamo Repository og er kun hjemsted for en håndfuld af deres egne addons. Men i praksis virker det som enhver anden uofficiel depot, og det er en ret simpel proces at bruge det. For at downloade og installere Chocolate Salty Balls KOdi addon er alt du skal gøre, at følge denne enkle 10-trins guide:

 1. Åbn Kodi og vælg Indstillinger ikon, der ligner et tandhjul, og er placeret øverst til venstre på skærmen.

  Image
  Image
 2. Klik på knappen Filhåndtering fanebladet, der findes nederst på skærmen, og dobbeltklik derefter på Tilføj kilde

  Image
  Image
 3. I popup-boksen kaldes Tilføj filkilde, klik hvor det står og indtast derefter følgende URL: http://repo.mrblamo.xyz/ Klik OKAY, så skal du give denne nye kilde et navn, f.eks Blamo, før du klikker Okay igen.

  Image
  Image
 4. Gå tilbage til Kodi hjemmeside og denne gang klikker du på Addons.

  Image
  Image
 5. Klik derefter på Addon Browser ikon, der ligner en åben boks og kan findes øverst til venstre på skærmen.

  Image
  Image
 6. Klik på Installer fra zip-fil, vælg derefter Blamo og klik på en fil, der hedder repository.blamo.x.x.zip. Klik Okay og dette vil installere Blamo Repository på Kodi.

  Image
  Image
 7. Download og installere Blamo Repository kan tage et par minutter, så vær tålmodig. Når det er installeret korrekt, vil du se en meddelelse vises øverst til højre på skærmen.

  Image
  Image
 8. Nu vende tilbage til Addon browser menuen og denne gang klik Installer fra depot. Rul derefter ned på siden for at finde Blamo Repository.

  Image
  Image
 9. Åbn Repository og vælg Video addons. Klik på den tilføjede tilføjelse Chokolade Salty Balls opført, og klik derefter på installere og addonet downloades og installeres på din Kodi. Du vil igen se en meddelelse øverst til højre på skærmen, når den er installeret.

  Image
  Image
 10. Gå tilbage til Kodi-startskærmen, og vælg Tilføjelser igen. Det Chokolade Salty Balls Addon vil nu blive opført under Video Addons og du er helt indstillet til at nyde at se nogle seriøst sjove animationer.

  Image
  Image

Chokolade Salty Balls Kodi addon anmeldelse

Hvis du er fan af voksen animation eller animation, der målretter voksne og børn samtidigt, så er der simpelthen ikke noget bedre Kodi addon rundt for dig end den nye Chocolate Salty Balls addon. (Hvis du lurer på, er det opkaldt efter en sang af karakterkokken fra den populære voksne animation South Park). Det er en smerteligt enkel og nem at bruge addon, som gør hvad så mange andre uofficielle addons skal sigte mod. Den har valgt et populært indhold og leveret en specialaddition, der tilbyder præcis, hvad fans vil have. Den er veludformet, nem at bruge, og komplicerer ikke ting eller gør for meget.

Image
Image

Når du først åbner Chocolate Salty Balls addon, vil du møde en liste over alle de populære voksne animationer, de har at tilbyde. Og der er masser at vælge imellem. Der er ikke noget mærkeligt navngivet, menuen, undermenuen eller funktionerne til at navigere. Alt du skal gøre er at klikke på titlen på det show, du vil se. Der findes i øjeblikket enogtyve forskellige shows, og udviklerne tilføjer mere hele tiden. Men det ser ud til, at de bliver lidt selektive i, hvad de sætter op, som selvfølgelig er til deres kredit. På tidspunktet for skrivningen er de tilgængelige shows:

 • South Park
 • amerikansk far
 • Familie fyr
 • The Simpsons
 • Bueskytte
 • Bobs burgere
 • Futurama
 • Rick og Morty
 • Tripping Rift
 • Bakkens konge
 • Beavis og Butt-head
 • Tegnet sammen
 • Robot Kylling
 • Animaniacs
 • Ren og Stimpy
 • Daria
 • The Boondocks
 • Eventyr tid
 • Pinky og hjernen
 • Rockos moderne liv
 • Johnny Bravo
 • SvampeBob Firkant
 • frygtløs den frygtsomme Hund
 • Aquateen Hunger Force
 • The Cleveland Show
 • Regelmæssig show
 • Ko og kylling
 • Brickleberry
 • Tilbage på Barnyard
 • Squidbillies

Chokolade Salty Balls Kodi addon Fordele og ulemper

Fordele

Med Chocolate Salty Balls Kodi addon er enkelhed nøglen. Klik på dit yndlingsprogram, og du vil finde en liste over Seasons. Klik på din valgte sæson, og en episodeliste vises. Klik på den episode du vil se, og dit valg af links vises. Kodi-brugere kunne ikke rigtig bede om en tilføjelse, der er lettere at navigere eller hurtigere at afspille indhold.

Når du har valgt en episode, syntes afspilningsforbindelser at fungere godt, og kvaliteten af strømmen var konsekvent fremragende. Whist nogle links indlæst lidt langsomt, afhængigt af kilden til linket, og nogle andre krævede, at du parrer med en anden websteds streaming service, afspilningen var altid pålidelig. Vi støder heller ikke på et enkelt problem med buffering, hvilket er ekstremt imponerende.

Ulemper

Der er et par små fejl, der findes i informationen fra Chocolate Salty Balls Kodi addon. For eksempel, hvis du tror addonet, blev alle 8 sæsoner af Archer lavet i 2009. Der er også en søgemaskine, der fungerer fint, men virker lidt overflødig i betragtning af addons fremragende design. I vores erfaring tager det længere tid at søge efter en episode af et show end blot at navigere direkte til det.

Når du klikker på et showlink for første gang, kan det tage et stykke tid for den næste undermenu at indlæse. Dette skyldes, at addonet skal behandle sine metadata, som kan tage et øjeblik. Dette er en almindelig funktion på næsten alle Kodi addons, men kan til tider være lidt frustrerende. Når du først har klikket på et link, vil det aldrig ske igen, hvilket er i det mindste lidt trøst.

Et andet lille problem vi fandt var, at linklisten indeholder kvaliteten af hvert link, men da de fleste er kopieret fra dvd'er, virker det lidt unødvendigt. Mange Kodi-brugere kan godt lide at vælge deres eget link, men for en tilføjelse som dette synes vi, at auto-afspilning af det bedste link ville være en bedre tilgang. Vi er nit-picking lidt, men fordi der stadig er meget lidt at kritisere om denne addon.

Chokolade Salty Balls Kodi addon konklusioner

Vi var meget imponerede over Chocolate Salty Balls Kodi addon, som skulle tjene som model for andre specialiserede Kodi addons. Det er godt designet, smukt enkelt og let at bruge. Det har et stort udvalg af indhold, og afspilningskvaliteten var konsekvent fremragende. Mens vi fandt nogle få problemer, var de alle forholdsvis små og forringer ikke, hvad der virkelig er en fantastisk addon. Hvis du er i voksen animation på nogen måde, Chocolate Salty Balls er et must-have addon for dig.

Hvordan fandt du Chokolade Salty Balls Kodi addon Har du stødt på problemer, som vi ikke rejser her? Har du fundet vores installationsguide nyttig? Kan du tænke på, at denne addon kan forbedres? Vi er altid interesserede i at høre dine tanker, så vær venlig at dele dem med os ved hjælp af kommentarfeltet nedenfor.

Efterlad en kommentar

Populært emne.