Dominus Kodi Build - Sådan installeres og overvåges Live Streams på Kodi

Indholdsfortegnelse:

Dominus Kodi Build - Sådan installeres og overvåges Live Streams på Kodi
Dominus Kodi Build - Sådan installeres og overvåges Live Streams på Kodi
Anonim

Downloadning af individuelle Kodi addons kan være en frustrerende proces for nogle brugere.Hvis du bare vil have adgang til alle de allerbedste film, tv-shows og live sportsbegivenheder hurtigt, er det ikke nødvendigvis nødvendigt at undersøge mange forskellige addons. Det er derfor Kodi bygger er meget populære hos en lang række Kodi brugere. En hurtig installation, og du kan få adgang til alle de bedste addons og mere indhold, end du kan se på i livet. Og Dominus Kodi Build virkelig er en af de bedste rundt lige nu.

Dominus er smukt designet og nem at bruge. Det har en hel række fantastiske Kodi addons installeret på det, og som en relativt ny bygning kan brugerne være temmelig sikre på, at alt fungerer godt for dem. Som du vil se fra vores anmeldelse nedenfor, fandt vi i testning, at Dominus var alvorligt imponerende. I denne artikel kan du finde ud af stort set alt, hvad du behøver at vide om Dominus Kodi Build, og vi vil også give dig en let at følge vejledning, så du hurtigt kan downloade den og arbejde på din enhed.
Dominus er smukt designet og nem at bruge. Det har en hel række fantastiske Kodi addons installeret på det, og som en relativt ny bygning kan brugerne være temmelig sikre på, at alt fungerer godt for dem. Som du vil se fra vores anmeldelse nedenfor, fandt vi i testning, at Dominus var alvorligt imponerende. I denne artikel kan du finde ud af stort set alt, hvad du behøver at vide om Dominus Kodi Build, og vi vil også give dig en let at følge vejledning, så du hurtigt kan downloade den og arbejde på din enhed.

Inden du downloader Dominus Kodi Build, skal du installere en VPN

Downloadning af en bygning som Dominus åbner en hel verden af underholdning fra nogle af de bedste uofficielle addons til rådighed for Kodi. Men brugerne skal være opmærksomme på, at denne underholdning kan medføre nogle risici, da nogle uofficielle Kodi addon kan give brugerne adgang til og se ophavsretligt beskyttet indhold. Ophavsrettere skubber tilbage imod dette og har været kendt for at sende juridiske breve eller endda tage yderligere skridt mod brugere. Det er derfor vigtigt for Kodi-brugere, der ser indhold på disse tilføjelser for at tage de nødvendige skridt til at beskytte sig selv. Den bedste måde at gøre dette på er med en VPN. En VPN krypterer alt, hvad du gør online for at holde det sikkert fra nysgerrige øjne. Det gemmer også din IP-adresse, hvilket gør det meget sværere at spore din onlineaktivitet tilbage til dig. Spørgsmålet er, hvilken VPN er den rigtige at bruge med Kodi?

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

Vores forskning har fået os til at tro, at det bedste VPN til Kodi-brugere er IPVanish. IPVanish tilbyder konsekvent hurtige forbindelseshastigheder på tværs af hele sit servernetværk, hvilket er præcis det, der er nødvendigt for at streame medieindhold. Deres server netværk er også en stor, med mere end 950 servere i 60 lande over hele verden. Det betyder, at Kodi-brugere har et stort antal servere at vælge imellem og kan låse indhold fra næsten overalt. IPVanish er også en af de sikreste VPN-udbydere. Den har state-of-the-art kryptering, og ingen brugerlogger garanterer, hvilket betyder at du kan være sikker på dit privatliv. IPVanish har ingen begrænsninger på enten filtyper eller datamængder, som du kan bruge, hvilket er perfekt til Kodi-brugere, der streamer meget indhold fra forskellige kilder. Du kan downloade IPVanishs dedikerede apps på næsten enhver enhed, du måske vil ønske at køre Kodi på også. Sæt alt sammen, og der er ingen tvivl om, IPVanish er det bedste VPN rundt for Kodi-brugere i øjeblikket.

***EKSKLUSIV: IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Vær opmærksom på, at Addictive Tips læsere kan spar en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres Dominus Kodi Build

Dominus Kodi-bygningen er udviklet af de gode mennesker på Cellar Door TV og er placeret i deres eget værksted. Det er ikke den eneste Kodi-bygning, de har til rådighed, men efter vores mening handler det kun om det bedste. Installationsguiden følger det samme mønster som de fleste Kodi Builds, men da denne Build downloades ved hjælp af en guiden i stedet for et standardarkiv, varierer det lidt fra normen til procesens afslutning. Vores vejledning giver dig en enkel trin-for-trin guide, der er testet og fungerer, så følg bare instruktionerne nedenfor, og du burde ikke have nogen problemer overhovedet:

 1. Åbn Kodi og klik på Indstillinger ikon som ligner et tandhjul og er placeret øverst til venstre på skærmen.

  Image
  Image
 2. Klik på knappen Filhåndtering fanebladet, som kan findes nederst på skærmen, og derefter dobbeltklikke på Tilføj kilde som er på venstre side af skærmen.

  Image
  Image
 3. En pop-up boks hedder Tilføj filkilde vises. Klik, hvor det står og indtast derefter den følgende webadresse nøjagtigt: http://cellardoortv.com/wizard. Klik Okay og giv derefter denne nye kilde et navn, f.eks Kælderdør, før du klikker Okay igen.

  Image
  Image
 4. Gå nu tilbage til Kodi hjemmeside og denne gang klikker du på Addons.

  Image
  Image
 5. Klik derefter på Addon Browser ikon, der ligner en åben boks og kan findes øverst til venstre på skærmen.

  Image
  Image
 6. Klik på Installer fra zip-fil, vælg derefter Kælderdør, efterfulgt af plugin.program.CellarDoorTVwizard.zip. Klik Okay og dette vil installere kælderdørguiden på din Kodi.

  Image
  Image
 7. Gå nu tilbage til Addon Browser menu og klik Installer fra depot. Rul derefter ned på siden for at finde Kælderdørguiden.

  Image
  Image
 8. Et pop op-vindue vises, når kælderdørguiden er installeret, hvilket giver dig detaljer om deres seneste bygning. Du er velkommen til at klikke Afskedige for at lukke det og bare klikke på Blive ved på siden Indstillinger, der vises efter det. Kælderdørguiden inviterer dig til at åbne Byg menuen i et andet popup-vindue. Klik på Build Menu for at åbne dette.

  Image
  Image
 9. Fra menuen Opbygning af kælderdørguiden skal du vælge Dominus Build og følg derefter de enkle instruktioner på skærmen for at udføre en Standardinstallation.

  Image
  Image
 10. Klik på, når du bliver bedt om det Lukke med magt at lukke Kodi ned. Når den er lukket, skal du genåbne den, og den skal nu åbne i Dominus Build.

Dominus Build Review

Dominus Kodi Build er udviklet af Cellar Door TV udviklingsteamet. Det er en smukt designet bygning, som er bygget på Skin Layout CDTV Infusion 2.1. Dette er udviklet af Cellar Door TV-teamet fra Konfluence Skin, som de, der kender til Kodi, vil være bekendt med. Hvad dette betyder i lægmandens vilkår er, at Dominus Build har et slankt og let at bruge design med skrifttype og baggrundsbilleder, der giver en lidt futuristisk, selv sci-fi-følelse til bygningen.

Lige så vigtigt som design af en bygning er indholdet, og Dominus bringer masser til bordet på den front også. Det er en forholdsvis ny bygning, og som sådan er langt de fleste af de addonser, der følger med det, fuldt funktionsdygtige. De omfatter Nemesis, Poseidon, Stream Hub, UK Turk Playlists, Bob Unleashed, og mange flere. Brugere kan søge efter indhold direkte på Kodis hjemmesider i stedet for at skulle åbne individuelle tilføjelser selv, hvilket gør hele Kodi-oplevelsen hurtigere og lettere. Hovedmenuindstillingerne på Dominus Build er:

TV Pro

Dette afsnit giver dig mulighed for at søge efter live-tv-kanaler, som er tilgængelige fra alle de bedste IPTV-addons. Der er et enormt udvalg for brugerne at vælge imellem og i testen, vi fandt flertallet af links fungeret godt, og strømkvaliteten var for det meste af en ret høj standard.

Sport

Dette er stedet at kigge efter live og on-demand sport indhold, med indhold regelmæssigt opdateret og let søgbare. Vi havde ingen problemer med at indstille alle de store sportsbegivenheder, og der var også en bred vifte af mere uklart indhold til rådighed.

Film

Mange Kodi-brugere er efter filmstrømme, og Dominus Build bringer sammen mange af de bedste on-demand film apps, så du får adgang til et så bredt udvalg som du finder overalt på Kodi. Uanset om du vil have de nyeste udgivelser, klassiske film fra dage eller andet, har denne bygning det, du har brug for.

TV-shows

Dette er stedet at søge efter alle de nyeste boxesæt og de største tv-shows. Det tilbyder også et stort udvalg af indhold, der går tilbage i hele tv-historien. Det britiske og amerikanske indhold er langt den mest udbredte her, men der er også et anstændigt udvalg af internationalt indhold også.

Kidzone

Hvis du kan lide at lade børnene finde noget at se på Kodi, så vil Dominus Builds KidsZone virke som manna fra himlen. Det kilder indhold fra alle de bedste addons til at bringe et stort udvalg af film og tv-shows egnet til børn i alle aldre.

musik

Uanset om du vil have musikvideoer; live koncerter, radio streams eller musik tv-kanaler, er dette stedet at gå. Ligegyldigt hvad din musikalske smag er, er der masser her for at holde Kodi-brugerne tappende på deres fødder i uger.

Byg kompatibilitet

Nogle Kodi builds er ikke kompatible med alle enheder, som brugerne kan lide at køre Kodi på. Det kan til tider være meget frustrerende for brugerne. Men heldigvis er der ingen sådanne problemer med Dominus Build. Den er kompatibel med alle enheder, du kan køre Kodi på. Dette omfatter Amazon Firestick og Amazon Fire TV, samt Android-enheder som Nvidia Shield TV. Det betyder, at uanset hvordan du bruger Kodi, er der ingen grund til, at du ikke kan nyde alt, hvad Dominus Build har at tilbyde.

konklusioner

Dominus Build for Kodi er et fantastisk supplement til kanonen af Kodi builds, og hvis du foretrækker at bruge Kodi med en build, er det en du bør helt sikkert prøve. Det samler alle de største addons for at sikre, at du har adgang til det bredest mulige indhold. Det er nemt at installere og en gang op og kører virkelig ligetil og intuitivt at navigere rundt. Kvaliteten af vandløb er generelt god med få brudte links, og i testen fandt vi meget lidt at grille om.

Har du prøvet Dominus Kodi Build? Hvordan fandt du det? Var vores installationsguide og anmeldelse nyttig? Stødte du på problemer med brug af Dominus Kodi-build eller streaming indhold på det? Vi kan altid høre dine tanker og oplevelser, så hvorfor ikke dele dem med os i kommentarfeltet nedenfor?

Efterlad en kommentar

Populært emne.