Sådan deaktiveres Windows SmartScreen til kant på Windows 10

Indholdsfortegnelse:

Sådan deaktiveres Windows SmartScreen til kant på Windows 10
Sådan deaktiveres Windows SmartScreen til kant på Windows 10
Anonim

Browsere kan være en alvorlig sikkerhedsrisiko, hvis du ikke er forsigtig med de websteder, du besøger, hvad du klikker på, og hvilke add-ons du installerer. Mens det er vigtigt at gennemse omhyggeligt, skal din browser også tilbyde en vis grundlæggende beskyttelse. Chrome behandler for eksempel nu alle HTTP-websteder som usikre. Microsoft Edge blokkerer ikke HTTP-websteder, men det scanner websteder såvel som de filer, du downloader. Som Chrome vil Microsoft Edge forhindre dig i at downloade en fil, hvis den anser det for usikre. Edge bruger Windows SmartScreen-filteret til at scanne downloads. Hvis du forsøger at downloade en fil, og filteret ikke vil lade dig, skal du deaktivere Windows SmartScreen for Edge.

Windows SmartScreen er en allestedsnærværende sikkerhedsfunktion på Windows 10. Den kører, når du forsøger at installere en app, køre en EXE, køre et script, åbne kommandoprompt med administratorrettigheder osv., Det beder om administratorrettigheder. At slukke det er aldrig en god idé. Med Microsoft Edge er der mulighed for at deaktivere Windows SmartScreen til bare browseren og lade den køre for alt andet.

Deaktiver Windows SmartScreen for Edge

Åbn kant og klik på knappen 3 prikker øverst til højre. Rul til slutningen af panelet og klik på Indstillinger. På panelet Indstillinger skal du rulle til slutningen igen og klikke på knappen Vis avancerede indstillinger. Igen skal du rulle til bunden til sektionen Cookies. Her får du vist en indstilling 'Beskyt mig mod ondsindede websteder og downloads med Windows Defender SmartScreen', og det vil blive tændt som standard. Sluk for at deaktivere Windows SmartScreen for Edge.

Image
Image

Et forsigtighedsord

Sikkerhedsfunktioner, uanset om de er i din browser eller på dit operativsystem, er der for at holde dig sikker. De er konservativt strenge for at beskytte slutbrugere, der ved lidt om at holde sig trygge online, og de opdager falske positiver. Derfor er det nogle gange nødvendigt at deaktivere den beskyttelse, de anvender. Når det er sagt, bør du kun deaktivere beskyttelsen for at besøge et websted eller downloade en fil, som du ved, er sikker. Når du har downloadet en fil, skal du aktivere SmartScreen igen.

Du bør ikke deaktivere Windows SmartScreen for Edge bare for at hente en fil eller besøge et websted. Hvis du ikke er sikker på integriteten hos en af dem, er det bedst at forsøge at få dine oplysninger andre steder end at risikere at downloade en fil eller besøge et websted, der kan være ondsindet.

Hvis du prøver at køre en app, som du ved, er sikker, og Windows 10 blokerer det, kan du også skifte Windows Defender-beskyttelse i realtid for at køre appen og derefter aktivere den igen. Husk at tillid er vigtig her, det og downloader kun apps fra pålidelige kilder.

Populært emne.