Bedste Repositories For Kodi 18 "Leia"

Indholdsfortegnelse:

Bedste Repositories For Kodi 18 "Leia"
Bedste Repositories For Kodi 18 "Leia"
Anonim

Selvom Kodi 18, kodenavnet "Leia" ikke er officielt ude endnu - er udgivelsesdatoen endnu ikke blevet annonceret - det har genereret en masse Hype i Kodi-fællesskabet. Det lover at tilbyde en håndfuld store nye funktioner, der gør Kodi til en endnu bedre oplevelse end den allerede er. Men den ventende ankomst rejser et spørgsmål: Hvad er de bedste repositorier for Kodi 18 "Leia"? Dette er det spørgsmål, vi forsøger at besvare i dag.

Fordi du måske er nysgerrig efter det, begynder vi at diskutere Kodi 18 "Leia", hvad det er, hvad de vigtigste nye funktioner vil være, og hvornår og hvor du kan få det. Så, hvis du ikke er for bekendt med dem, forklarer vi, hvilke lagre der er, og hvorfor de er vigtige. Herefter præsenterer vi de 5 mest interessante lagre, vi har fundet for Kodi 18.
Fordi du måske er nysgerrig efter det, begynder vi at diskutere Kodi 18 "Leia", hvad det er, hvad de vigtigste nye funktioner vil være, og hvornår og hvor du kan få det. Så, hvis du ikke er for bekendt med dem, forklarer vi, hvilke lagre der er, og hvorfor de er vigtige. Herefter præsenterer vi de 5 mest interessante lagre, vi har fundet for Kodi 18.

Før du bruger Kodi, skal du sørge for at bruge et godt VPN

Din internetudbyder kan overvåge din onlineaktivitet for at sikre, at du ikke overtræder deres vilkår og betingelser. Og hvis de endda bare har mistanke om, at du måtte være, kunne de reagere ved at smække ned din hastighed, sende dig overtrædelsesmeddelelser eller endog forstyrre din tjeneste. For at beskytte dig selv skal du undgå at overvåge en overvældende internetudbyder og irritationen af deres reaktioner. Du bør bruge et virtuelt privat netværk, når du streamer indhold. En VPN beskytter dit privatliv ved at kryptere alle data ind og ud af din computer ved hjælp af stærke krypteringsalgoritmer, der gør det næsten umuligt at dechiffrere. Enhver, der opfanger din trafik, vil ikke kunne se, hvor du skal hen og hvad du laver online. Som en bonus, ved at vælge passende placeret servere, tillader en VPN at omgå geografiske begrænsninger.

Der er så mange VPN-udbydere at vælge mellem, at det bedste til dine formål kan være en udfordring. Der er flere faktorer at huske på. Blandt de vigtigste, a hurtig tilslutningshastighed vil reducere-og måske eliminere-buffring, a ingen logningspolitik vil yderligere beskytte dit privatliv, ingen brugsbegrænsninger vil give dig adgang til noget indhold med fuld hastighed og software til flere enheder sikrer, at VPN fungerer sammen med dit udstyr.

Den bedste VPN til Kodi-brugere: IPVanish

Image
Image

Addictivetips.com har testet de fleste VPN-udbydere, og den, vi vil anbefale til Kodi-brugere, er uden tvivl IPVanish. Med servere over hele verden opfylder IPVanish ikke alle vores kriterier og tilbyder fremragende ydeevne og imponerende værdi. Der er ingen hastighedsdæksel eller gasregulering, ubegrænset båndbredde, ubegrænset trafik, en streng logføringspolitik og klientprogramvare til rådighed for de fleste platforme.

*** IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Ting vi ved (så langt) Om Kodi 18 "Leia"

XBMC-stiftelsen meddelte i midten af 2017, at de arbejdede på en ny større Kodi-udgave, der skulle være kodenavnet "Leia". I modsætning til tidligere udgivelser er navnet ikke blevet valgt ved en offentlig afstemning, men var snarere en beslutning fra instituttet om at ære den for nylig afdøde skuespiller Carrie Fisher, selvom den fiktive karakter fra Star Wars, der er blevet sådan en ikonisk fiktiv karakter.

Mange af ændringerne i Kodi 18 er i softwareens bagside og vil ikke være let synlige, men de er stadig vigtige. Lad os se, hvad et par af de annoncerede ændringer er.

Android TV

Nogle af de vigtigste ændringer på Kodi 18 er i deres Android-implementering, mere specifikt Android TV-smagen. Med Android TV, der driver flere og flere af Kodi-bokse, vil disse forbedringer påvirke mange mennesker.

Den mest tilsyneladende ændring er, at Kodi indhold vises på hoved Android TV-startskærmen sammen med indhold fra YouTube eller Netflix. Du får også indholdsforslag som uatchede film og episoder.

Også Android TVs Google Voice Search vil nu integrere med dit Kodi bibliotek. Du kan tale i din fjernbetjening og finde det indhold, du ønsker. Kodi vil søge efter indhold af film og tv-show titel, skuespillere, album eller kunstnere. Tilføjelser er udelukket fra søgningen, selvom funktionen kun integreres med Kodi-biblioteket.

Live TV og optagelse

Kodi 18 vil også se store ændringer i sit live-tv og optagelsessystem. Som før kræver funktionen ekstra hardware som f.eks. En USB-tuner eller en netværkstuner for at få signalet konverteret til en video stream. Kombiner dette med en af PVR-serversoftwarens muligheder - hvoraf flere er tilgængelige - og du får en meget behagelig tv-oplevelse. Der er gjort en stor indsats for at forbedre brugervenligheden og stabiliteten af denne komponent med det formål at gøre det til en god erstatning for din normale kabelsætkasse.

Gaming Support

Muligvis et af de mest omtalte træk ved Kodi 18 er tilføjelsen af en RetroPlayer-kerne for at understøtte spilklienter såvel som emulatorkerner. Dette er vigtigt, da det betyder, at udviklere nu kan inkludere spillefunktioner lige ind i Kodi. Det betyder, at Kodi vil gå fra at være en mediecenter ansøgning til en all-in-one spil og medier ressourcer, som ligesom Nvidia Shield. Der findes allerede support til en lang række tilføjelser til spil, herunder SNES, Game Boy Advance, Atari Jaguar eller Commodore 64 for at nævne nogle få.

Sådan får du Kodi 18 "Leia"

Hvis du vil have den officielle, stabile udgivelse af Kodi 18, skal du være tålmodig. Det er ikke ude endnu. Faktisk er udgivelsesdatoen ikke engang blevet annonceret. Men den er tilgængelig i sort gennem Kodi's natteudviklingsudgivelser. Disse udgivelser integrerer dagligt alle de nye ændringer, der blev foretaget til koden. Husk, de er udviklingsudgivelser. Der er ingen garanti for, at noget vil fungere. Og noget der fungerede i en nattlig udgivelse fra sidste uge kunne blive brudt eller endda gået i aftesens udgivelse. Hold dine forventninger lave, og du bliver ikke skuffet.

For at downloade den nyeste build, gå til den officielle Kodi hjemmeside. Klik derefter på knappen Download øverst til højre på siden.

Image
Image

Rul ned download siden, indtil du ser Vælg dit våben overskrift og klik på ikonet for dit operativsystem.

Klik i fanen Development Builds øverst i den boks, der åbnes.
Klik i fanen Development Builds øverst i den boks, der åbnes.
Rul ned i kassen, indtil du ser Download-knappen (r). Som du kan se, har Windows-versionen af Kodi 18 en 64-bit og en 32-bit version. Vælg den version, der passer til dit operativsystem, og klik på knappen for at starte overførslen.
Rul ned i kassen, indtil du ser Download-knappen (r). Som du kan se, har Windows-versionen af Kodi 18 en 64-bit og en 32-bit version. Vælg den version, der passer til dit operativsystem, og klik på knappen for at starte overførslen.
Når filen er downloadet, skal du blot køre den for at starte Kodi-installationsprogrammet. Hvis der allerede er en version af Kodi på din computer, udfører installationsprogrammet en opgradering.
Når filen er downloadet, skal du blot køre den for at starte Kodi-installationsprogrammet. Hvis der allerede er en version af Kodi på din computer, udfører installationsprogrammet en opgradering.

For flere detaljer om Kodi 18 "Leia" foreslår vi at du læser vores seneste artikel: Kodi 18 Leia - Sådan downloades, hvad er nyt

Hvad er Kodi Repositories

Du kan tænke på repositorier som app stores i Kodi verden. Ligesom Android, Amazon eller Apple-butikkerne er det her, hvor du går til at downloade add-ons til Kodi. I modsætning til app butikker kan du have mange lagre på Kodi, hver med sit eget sæt add-ons.

Men lagre eller reposer som de ofte kaldes, gemmer ikke kun applikationer. De har nogle intelligens indbygget, og de vil for eksempel installere enhver afhængighed, når du installerer et tilføjelsesprogram. Til det ligner de også pakkeforvalterne i Linux-verdenen. Og også repositorier kontrollerer dine tilføjelsesprogrammer for tilgængelige opdateringer, så du altid har den nyeste version. De kan endda konfigureres til at installere opdateringer automatisk.

Bedste Repositories for Kodi 18

Har repositorier brug for noget særligt at arbejde med Kodi 18 "Leia"? Ikke i øjeblikket og et lager, der arbejder med version 17, vil fungere med den nyeste. Alt hvad der er brug for, er virkelig, at lageret er tilgængeligt, arbejder og aktivt vedligeholdes. Du ønsker ikke et arkiv, der indeholder ældre versioner af tilføjelsesprogrammer eller værre, ændrede versioner, der har samme navn, men indeholder nogle skadelige kode.

Hvad du behøver, er gode reposer med et stort udvalg af indhold, der indeholder opdaterede tilføjelser fra deres oprindelige udviklere. Dette er de vigtigste kriterier, vi brugte til at vælge vores Best for Kodi 18. Der er helt sikkert snesevis flere reposer, der kan bruges sammen med Kodi 18 "Leia", men vi tror, at de fem, vi skal introducere, vil give dig en god prøve af hvad der er tilgængeligt på Kodi.

Det officielle Kodi Add-on Repository

Det første lager på vores liste er det officielle Kodi repository. Det er en vigtig af flere grunde. For det første er det enormt. Lige i Video-tilføjelsesafsnittet kan du vælge mellem over 350 tilføjelser. Blandt de bedste af dem kan vi nævne BBC iPlayer, USTVNow, YouTube, MLB, NBCSN og flere hundrede.

Det bedste ved dem er, at de alle er 100% lovlige med kun legitimt indhold. Og der er ikke kun Video add-ons i den officielle repo. Faktisk er det repository med de fleste add-on kategorier.
Det bedste ved dem er, at de alle er 100% lovlige med kun legitimt indhold. Og der er ikke kun Video add-ons i den officielle repo. Faktisk er det repository med de fleste add-on kategorier.

Brug af det officielle arkiv

Du behøver ikke engang at gøre noget for at bruge det officielle depot. Det er altid der på nogen Kodi installation. du skal blot vide, hvor du skal se.

På Kodi-startskærmen skal du klikke på menuen til tilføjelsesmenuer på venstre side. Klik derefter på ikonet Tilføj til browser. Det er den lille åbne boks i øverste venstre hjørne af skærmen.

Fra skærmbilledet Add-on browser. Klik på installationen fra depotet. Hvis du ikke har installeret tredjepartsrepositioner endnu, bliver du taget direkte til de forskellige tilføjelseskategorier af den officielle repo. Hvis du har en eller flere tredjeparts add-ons, skal du først klikke Kodi Add-on-depot før du kan se kategorierne.

Da vi er mest interesserede i video-tilføjelser, skal du klikke på denne kategori for at afsløre en liste med næsten 400 tilføjelser. Klik på en titel for at starte installationen af add-onen.

TVADDONS Git Browser

Git Browser fra TVADDONS er ikke rigtig et repository. I stedet er det en ny måde at installere tilføjelser på, som foreslås af TVADDONS. I stedet for at få tilføjelser fra repositorier installeres tilføjelsesprogrammerne direkte fra deres GitHub-hjem. GitHub er en open-source udviklingsplatform, hvor næsten alle Kodi-add-ons produceres.

Image
Image

Hvis du vil vide mere om Git Browser, kan du læse denne nyligt offentliggjorte artikel: Git Browser Fra TVADDONS - En ny måde at installere tilføjelser på

Installation af Git Browser

 • Fra Kodi-startskærmen skal du klikke på Indstillinger ikon (det lille gear øverst til venstre). Derefter klikker du på indstillingsskærmen Filhåndtering.
 • Dobbeltklik på Skærmbilledet Filhåndtering Add-kilde på venstre rude.
 • Klik og skriv derefter stien præcis som denne: https://fusion.tvaddons.co klik derefter på Okay.
 • Klik på boksen under "Indtast et navn til denne mediekilde" og indtast et meningsfuldt navn. Vi kalder det Fusion.
 • Klik Okay at gemme den nye filkilde.
 • Gå tilbage til Kodi startskærm og klik Tilføjelser fra menuen på venstre side. Klik derefter på Add-on Browser-ikon. Denne ligner en åben boks.
 • Klik på på skærmen Add-on browser Installer fra zip-fil.
 • Klik på knappen Fusion kilde, som vi lige har tilføjet, og klik derefter på begynde-her, og endelig klik plugin.program.indigo-x.x.x.zip. Dette vil starte Indigo Tool installationen.
 • Når den er installeret, start indigo værktøjet. Du finder det under både Video-tilføjelsesprogrammer og Program-add-ons.
 • Klik på Indigo-værktøjets hovedmenu Addon Installer.
 • Klik Git Browser. Det er det første valg i listen.
 • En meddelelse vil dukke op og bede dig om at downloade Git Browser. Du skal blot klikke på Ja for at bekræfte downloaden.
 • Git Browser-installationen starter ad. En statuslinje vises på skærmen, mens den installeres sammen med eventuelle afhængigheder.

Brug af Git Browser

I sin nuværende form er Git Browser fantastisk, hvis du ved hvad du forsøger at installere, men det er ikke så godt at gennemse tilføjelser, på trods af navnet. Den bedste måde at bruge den på er, at du søger efter GitHub-brugernavnet på det tilføjelsesprogram du søger.

The Kodil Repository

Kodil (eller Kodi Israel Group) repository er et glimrende repo, der tilbyder et stort udvalg af add-ons fra tredjepart. Den tilføjelse, den indeholder, er altid ret opdateret, og de er de rigtige, ikke nogle ondsindede forfalskninger. Repo er enormt med omkring 600 video add-ons at vælge imellem.

Image
Image

Relaterede: Sådan installeres Kodil Repository på Kodi Krypton 17

Installation af Kodil Repository

 • Fra Kodi-startskærmen skal du klikke på Indstillinger ikon (det lille gear øverst til venstre). Derefter klikker du på indstillingsskærmen Filhåndtering.
 • Dobbeltklik på Skærmbilledet Filhåndtering Add-kilde på venstre rude.
 • Klik og skriv derefter stien præcis som denne: https://kdil.co/repo/ klik derefter på Okay.
 • Klik på boksen, der siger "repo" under "Indtast et navn til denne mediekilde" og indtast et meningsfuldt navn. Vi kalder det Kodil.
 • Klik Okay at gemme den nye filkilde.
 • Gå tilbage til Kodi startskærm og klik Tilføjelser fra menuen på venstre side. Klik derefter på Add-on Browser-ikon. Denne ligner en åben boks.
 • Klik på på skærmen Add-on browser Installer fra zip-fil.
 • Klik på knappen Kodil kilde, som vi lige har tilføjet, og klik derefter på kodil.zip at starte Kodil repository installationen.

The KodiNerds Repository

KodiNerds Repository er interessant, fordi dets vedligeholdere har gjort alt for at sikre, at alle tilgængelige tilføjelser er lovlige og sikre at downloade. Og selv med denne "begrænsning" indeholder den stadig et imponerende antal tilføjelser. Det er fra Tyskland og har en stærk tysk stemning med mange add-ons med tysk indhold, men det er også en række universelt interessante tilføjelser, der ville appellere til nogen.

Image
Image

Relaterede: KodiNerds Repository - Sådan installeres KodiNerds Repo på Kodi

Installation af KodiNerds Repository

 • For det første skal du downloade depotets zip-fil fra GitHub ved at gå til denne side og klikke på Hent knap. Gem filen til et sted efter eget valg.
 • Klik nu på Kodi-startskærmen Tilføjelser fra menuen på venstre side. Klik derefter på Add-on Browser-ikon. Det er ikonet, der ligner en åben boks.
 • Klik på på skærmen Add-on browser Installer fra zip-fil.
 • Naviger til det sted, hvor du har gemt den downloadede fil, og klik derefter på den (den skulle være navngivet repository.kodinerds-6.0.0.zip) for at starte Kodinerds repository installationen.

Supremacy Repository

Supremacy-depotet er ikke stort. Det er vært for mindre end 20 video add-ons bt nogle af dem er vigtige. Her finder du Supremacy-tilføjelsen eller Planet MMA-tilføjelsen sammen med en håndfuld af de store sports add-ons. Det har begrænset indhold, men hvad du finder i der er næsten alt værd at installere.

Image
Image

Installation af Supremacy Repository

 • Fra Kodi-startskærmen skal du klikke på Indstillinger ikon (det lille gear øverst til venstre). Derefter klikker du på indstillingsskærmen Filhåndtering.
 • Dobbeltklik på Skærmbilledet Filhåndtering Add-kilde på venstre rude.
 • Klik og skriv derefter stien præcis som denne: https://supremacy.org.uk/zip/repo/klik derefter på Okay.
 • Klik på boksen, der siger "repo" under "Indtast et navn til denne mediekilde" og indtast et meningsfuldt navn. Vi kalder det Overhøjhed.
 • Klik Okay at gemme den nye filkilde.
 • Gå tilbage til Kodi startskærm og klik Tilføjelser fra menuen på venstre side. Klik derefter på Add-on Browser-ikon. Denne ligner en åben boks.
 • Klik på på skærmen Add-on browser Installer fra zip-fil.
 • Klik på knappen Overhøjhedkilde, som vi lige har tilføjet, og klik derefter på repository.supremacy-2.1 og endelig. klik repository.supremacy-2.1.zip at starte Supremacy repository installationen.

Brug af tredjepartsopbevaringssteder til at finde og installere tilføjelser

Brug af tredjepartsrepositioner er let. Sådan er det gjort.

 • Fra Kodi startskærm og klik Tilføjelser fra menuen på venstre side. Klik derefter på Add-on Browser-ikon. Denne ligner en åben boks.
 • Klik på på skærmen Add-on browser Installer fra depot.
 • En liste over alle dine installerede arkiver vil dukke op. Klik på det arkiv, du vil installere tilføjelser fra.
 • Det meste af tiden vil du være på udkig efter video add-ons, så klik Video tilføjelser.
 • En liste over alle tilgængelige tilføjelsesprogrammer fra det valgte lager vil blive vist. Find den tilføjelse, du vil installere, og klik på den.
 • Den valgte tilføjelses informationsside vises, klik på knappen Installere knappen for at starte installationen af add-onen og dens afhængigheder.

Indpakning

Vi ønskede at inkludere prøver af alle typer repositorier i denne artikel, og det er det, vi har gjort, begyndende med den officielle repo. Vi har også vist dig et alternativ til at bruge repos til at installere add-ons. Derefter fortalte vi dig om to generelle formål repos, der hver indeholder mange add-ons og en mere "specialiseret" repo, der ikke har så mange tilføjelser, men har nogle betydelige. Sammen udgør de en god prøve af, hvad der er tilgængeligt på nuværende tidspunkt. Bare husk, at ligesom arkitekter kommer repositorier og går i et fantastisk tempo. Når du læser dette, eksisterer nogle måske ikke længere.

Har du givet Kodi 18 "Leia" et forsøg? Hvad er dine yndlingsarkiver på Kodi 18? Venligst del din erfaring med samfundet ved at bruge kommentarerne nedenfor.

Populært emne.