Pulse Build og Pulse Wizard fungerer ikke: Disse er dine alternativer

Indholdsfortegnelse:

Pulse Build og Pulse Wizard fungerer ikke: Disse er dine alternativer
Pulse Build og Pulse Wizard fungerer ikke: Disse er dine alternativer
Anonim

Du har måske hørt nyhederne i denne måned, at en lang række Kodi-repositorier for nylig blev ramt af DMCA-takedowns. Det er normalt, at nogle Kodi-repositorier lejlighedsvis op og ned, men det var et stort slag, da mange forskellige repositorier gik ned på samme tid. Hvis du er en Kodi-bruger, behøver du ikke panik - dit Kodi-system vil stadig fungere, og eventuelle eksisterende tilføjelser, du har installeret, fortsætter med at fungere som normalt. Det kan dog være sværere at finde nogle af dine foretrukne tilføjelsesprogrammer eller repositorier i fremtiden på grund af denne nedbrud.

For at hjælpe med dette tilbyder vi råd om alternativer nu, da Pulse Build & Wizard ikke længere fungerer.

Image
Image

Få en VPN, før du bruger Kodi Add-Ons

Som du kan se fra denne juridiske scuffle, er der stadig mange organisationer derude, der er målrettet mod Kodi-udviklere. Hvis du vil bruge Kodi - især hvis du vil bruge en build med tredjeparts add-ons, som giver dig mulighed for at få adgang til ophavsretligt beskyttet indhold ulovligt - så er det vigtigt at holde sig trygge, mens du gør det. Hvis du bliver fanget ved hjælp af tilføjelsesprogrammer til at streame indhold ulovligt (eller i nogle tilfælde endog lovligt), så kan du være ansvarlig for en bøde eller endda for retsforfølgning.

For at holde dig trygt, når du bruger Kodi, anbefaler vi stærkt, at du bruger en VPN. Dette virker ved at kryptere alle de data, som din enhed sender via internettet, så ingen kan se, hvilke websteder du besøger, eller hvilket indhold du streamer. Din internetudbyder vil kunne se, hvor meget data du bruger, men ikke hvad indholdet af disse data er, hvilket hjælper med at holde dig sikker.

Hvis du vil bruge en VPN med Kodi, skal du bare starte din VPN-software til enhver forbindelse til en nærliggende server, før du starter Kodi. På denne måde, når Kodi får adgang til internettet for at finde indhold, som du kan se, vil det hele blive krypteret og holdes privat.

Vi anbefaler IPVanish til Kodi-brugere

Image
Image

Når vi vælger en VPN til anbefaling, baserer vi denne beslutning på flere faktorer, herunder: sikkerhed (stærk kryptering og ingen logningspolitik), brugervenlighed (god software, der understøtter mange operativsystemer) og servicekvalitet (superhurtig tilslutningshastigheder og masser af servere til rådighed). Med det hele i betragtning er det VPN, som vi anbefaler for Kodi-brugere, IPVanish. Forbindelserne er utrolig hurtige, hvilket gør dem ideelle til Kodi-brugere, der streamer video, og de har et stort netværk med over 850 servere i 60 lande. De bruger stærk 256-bit kryptering og har ingen logningspolitik, og softwaren er brugervenlig og understøtter alle de store platforme.

*** IPVanish tilbyder en 7-dages pengene tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Hvad er der sket i Crackdown?

Den 15. novemberth, en række prominente depotudviklere sendte beskeder til Twitter og til andre platforme, der sagde, at de var på pension, modtog deres repositorier offline eller på anden måde begrænser det indhold, de ville stille til rådighed. Nogle af de mest populære arkiver, der blev taget ned, inkluderer Ares Wizard, Smadre, og Colossus.

Det første sted at gå ned var Colossus Repo, som er bedst kendt for hosting af populære tilføjelsesprogrammer som URLResolver, Covenant og Bennu. En af udviklerne sagde på Twitter, at de ikke længere ville udvikle add-ons til Kodi og opfordrede samfundet til at støtte udviklere mod lovlige kampe. Samme dag blev Colossus Repo ikke tilgængelig på sin gamle URL.

Kort efter blev Twitter-kontoen for det populære Kodi-assistentprogram Ares Wizard slettet, og webadresserne til siderne virker heller ikke. Nogle gange kort tid efter blev Smash Repository også gået. Ejeren af dette depot har sagt, at de vil flytte fra Kodi add-ons. Endnu flere tab fulgte: Mucky Duck repository og add-on blev bekræftet at lukke ned af deres udvikler, og mens Noobs og Nerds vil holde deres depot for nu, bliver de ikke længere aktive på Twitter.

Endelig er emnet vi dækker i dag: brugere af Pulse Build, som er en meget populær komplet bygning til Kodi, rapporterede at se meddelelser om, at Pulse Wizard ville gå offline og ikke ville fungere i fremtiden.

Det er klart, at en eller anden form for retssag er truet eller allerede startet imod mange af disse Kodi-udviklere. De nøjagtige oplysninger om de juridiske problemer er ikke offentligt tilgængelige, men det er højst sandsynligt, at de bliver retsforfulgt eller truet med at blive retsforfulgt, for at være vært for tilføjelser, der muliggør ulovlig deling af ophavsretligt beskyttet indhold.

Forladelse af spørgsmålet om, at ingen af disse repositorier rent faktisk er vært for indhold ulovligt selv, da de kun leverer links til andre websteder, hvor indholdet er vært, kan du se, hvorfor mange repository-ejere besluttede at lukke butikken i stedet for at møde en kamp med et hold af underholdningsindustriens berømte advokater.

Hvilke opbevaringssteder blev taget ned?

Her er alle de repositorier, der blev taget ned i denne periode og ikke længere arbejder:

 • Colossus Repository
 • Smash Repository
 • Ares Wizard
 • Alpha Repository
 • UK Turks Playlists Repo
 • Mucky Duck Repo
 • Soulless Repository
 • Oprindelse Repository
 • DandyMedia Repo
 • Pulse Build / Wizard
 • SuperRepo

Hvilke tilføjelser blev taget ned?

Og her er nogle af de tilføjelser, der var i disse repositorier, som vil være sværere eller umulige at finde nu:

 • Colossus
 • Bennu
 • Bange for mørket
 • Icefilms
 • 1Channel
 • Triton
 • Poseidon
 • Sportie
 • Gurzil
 • UK Turk Afspilningslister
 • Myriad
 • Ja film
 • Duck Pool
 • 123Movies
 • Openload Movies
 • 1080p film
 • M4U
 • Kejserlige strømme
 • DandyMedia
 • Film Emporium
 • HEVC VideoClub
 • Ares Football

Hvad skal du gøre nu?

Den første ting at huske, hvis du er en almindelig Kodi-bruger, er, at du ikke behøver at panikere. Du er ikke i fare, og dit system skal fortsætte med at arbejde som det er i overskuelig fremtid. Tabet af URLResolver vil være et problem for brugere af add-ons som Covenant eller Bennu på lang sigt, da det betyder, at de tilgængelige links ikke længere vil blive opdateret. Over tid vil linkene i disse tilføjelser blive mindre aktive og ikke virke så godt. Men for nu vil alt arbejde som normalt.

Problemet kommer, når du vil installere en ny add-on eller en ny build. Mens du plejede at kunne indlæse en af de ovennævnte arkiver for at downloade dine add-ons eller builds, vil de ikke længere fungere, og du vil ikke kunne installere noget fra dem.

Hvis du vil installere flere tilføjelser i fremtiden, skal du finde alternative kilder.Dette gør vi nedenfor og deler et alternativ til den populære Pulse Build and Wizard.

Alternativ kilde til bygninger

En bygning er simpelthen en forudkonfigureret version af Kodi. Under det er den samme software, som du ville downloade fra Kodi-siden, men den har allerede en masse tilføjelser inkluderet, og en build har normalt også sit eget tema. Dette gør det hurtigt og nemt at oprette et nyt Kodi-system - i stedet for at manuelt downloade en lang række forskellige tilføjelser og temaer for at få dit system til, hvordan du vil have det, du kan installere kun en build og få alt det der virker gjort for dig.

Pulse CCM Build var populær, takket være sit store udvalg af add-ons og hyppige opdateringer. Det havde en ren brugergrænseflade og var klar til at gå med en masse måder at se film, tv-shows, sport og live-tv. Desværre er Pulse build ikke længere tilgængelig via Pulse Wizard. Heldigvis kan vi anbefale en alternativ kilde kaldet Fire TV Guru, som vil lade dig installere Pulse Build, eller en alternativ build kaldet Fire TV Build.

Sådan installeres Fire TV Guru Wizard

 1. Åbn Kodi og start på din startskærm
 2. Gå til indstillinger ikon
 3. Gå til Filhåndtering
 4. Klik på Tilføj kilde
 5. Indtast denne webadresse (herunder "http: //"):http://firetvguru.net/fire/
 6. Giv det et navn, som f.eks Ild, og tryk på Okay
 7. Gå tilbage til startskærmen
 8. Gå til Tilføjelser
 9. Klik på ikonet, der ligner en boks
 10. Klik Installer fra zip-fil
 11. Naviger til Ild og klik derefter på firetvguru.zip
 12. Vent et øjeblik, indtil du ser bekræftelse på, at depotet er installeret

  Image
  Image
 13. Gå nu til Installer fra depot
 14. Gå til Fire TV Guru Repo
 15. Gå til Program tilføjelser
 16. Vælg Fire TV-guiden
 17. Klik Installere fra menuen nederst

  Image
  Image
 18. Når tilføjelsen er installeret, vil du se en meddelelse om nyheder og oplysninger. Klik på Afskedige
 19. Nu kan du se muligheder for at holde dine indstillinger. Klik Blive ved
 20. Dette fører dig til en velkomstskærm, hvor du kan vælge at vælge en ny bygning. Gå til Byg menuen

  Image
  Image
 21. Nu kan du se muligheder for bygninger, du kan installere. I øjeblikket er der tre bygninger tilgængelige for Krypton (Kodi v17), og de er:

  1. Fire TV Build Krypton
  2. Pulse CCM Krypton
  3. Fire TV Build Krypton Lite
 22. Du skal bare Klik på titlen af enhver bygning for at gå til sin side

  Image
  Image
 23. Vælg derefter enten Frisk start derefter Installer, hvilket er godt, hvis du har en gammel bygning, som du vil slette før du installerer den nye bygning, eller vælg Standardinstallation, som installerer bygningen oven på dit eksisterende system

Hvilken bygning er rigtig for mig?

Fra disse tre bygninger kan du måske undre sig over, hvad der er bedst for dig at bruge. Hvis du bare vil have din Pulse CCM Build back, præcis som det var før, så kan du bruge denne metode til at installere bygningen uden Pulse Wizard. Denne bygning vil fortsætte med at arbejde for nu, men den vil ikke blive opdateret i fremtiden. Hvis du er fornuftigt bekendt med Kodi, og du ved, hvordan du opdaterer tilføjelsesprogrammer og installerer nye, når det kræves, er det måske ikke et problem for dig. Du bliver nødt til at gøre lidt mere arbejde for at holde bygningen opdateret, men hvis du virkelig elsker bygningen, så kan du beslutte at det er værd at din tid.

Hvis du er lidt mindre bekendt med Kodi, eller hvis du bare ikke har lyst til at skulle arbejde rundt brudte add-ons, og bit af dit system pludselig ikke længere fungerer, så kan det være tid til en ny bygning. Fire TV Build gør en fremragende udskiftning. Bygningen er let at navigere med klar overskrift til film, TB-shows, system og meget mere. De installerede tilføjelser omfatter populære visningstilsætninger som Exodus, Specto, Zen og Salts. Som navnet antyder, er dette særligt velegnet til alle, der ser mange tv-shows.

Fire TV Build Lite er også en nyttig mulighed for dem, der kører Kodi på en letvægtsenhed som en Firestick eller en anden lille Android-enhed. Hvis din enhed ikke har en masse processorkraft eller RAM, er Lite-bygningen en mindre ressourceintensiv løsning, som giver dig en lignende oplevelse, med blot et par tweaks, der gør det bedre at køre på mindre kraftfulde systemer.

Konklusion

Det er en skam, at så mange store arkiver blev taget ned i denne nedbrydning, da der var mange nyttige tilføjelser gemt i disse lagre. Men hvis du er en almindelig Kodi-bruger, behøver du ikke bekymre dig om, at dine allerede installerede add-ons pludselig vil stoppe med at arbejde, eller at dit system ikke længere fungerer. Med andre ord bør dit eksisterende system være fint! Den eneste bekymring er, hvordan du installerer nye tilføjelsesprogrammer i fremtiden.

En af de dele af Kodi-software, der ikke længere er tilgængelig, er Pulse Wizard, som bruges til at installere Pulse Build. Pulse Build var populært for sin brugervenlighed og dens mange tilføjelser til visning af medier, og især tv-shows. Men heldigvis kan du stadig installere Pulse Build fra guiden Fire TV Guru. Denne guiden giver dig mulighed for at installere en ny bygning også kaldet Fire TV Build, som er en stor erstatning for Pulse Build, hvis du beslutter dig for at det er tid til at gå videre til noget nyt. Fire TV Build ligner Pulse Build, fordi det er let at navigere rundt og har masser af muligheder for at se tv-shows og andre medier.

Skal du fortsætte med at bruge Pulse Build, eller vil du flytte til en ny bygning? Har du prøvet Fire Fire Build, og tror du, det er så godt som Pulse Build? Lad os vide, hvad du synes i kommentarerne nedenfor!

Efterlad en kommentar

Populært emne.