Sådan bruges den globale søge-tilføjelse til at finde dit indhold i Kodi

Indholdsfortegnelse:

Sådan bruges den globale søge-tilføjelse til at finde dit indhold i Kodi
Sådan bruges den globale søge-tilføjelse til at finde dit indhold i Kodi
Anonim

Har du nogensinde ønsket en hurtig og nem måde at finde en bestemt mediefil på i dit Kodi-bibliotek? Når du har et stort bibliotek med hundredvis af film og tusindvis af sange, kan det være en smerte at forsøge at finde den pågældende fil, du leder efter. Rulning gennem en komplet liste over medieobjekter tager for lang tid, og du kan muligvis ikke huske hvilken bestemt mappe en fil, du vil have adgang til, er i.

Heldigvis er der en Kodi-funktion, der kan hjælpe dig med dette problem. Global Search-tilføjelsen til Kodi søger i dit bibliotek med både lyd- og videofiler for at returnere resultater, der matcher din søgning. Søgningen er ekstremt hurtig, selv med et stort bibliotek, og resultaterne, som det viser dig, er pænt organiseret i deres respektive kategorier (film, tv-shows, album osv.).

Image
Image

Global søgning skal installeres som standard på dit Kodi-system, men hvis du ikke kan finde det på dit system, så viser vi dig, hvordan du installerer add-onen fra det officielle Kodi add-on-depot. Så viser vi dig hvordan man bruger tilføjelsen Global Search til at finde dit indhold i Kodi. Endelig viser vi dig, hvordan Global Search kan integreres i Kodi skins, for at gøre det endnu hurtigere for brugerne at komme til søgningen og finde de resultater, de ønsker. Læs videre for at få fulde instruktioner om brug af Global Search for Kodi.

Hvorfor skal du få en VPN, når du bruger Kodi

Vi kommer til at komme ind i detaljerne om at bruge Global Search nedenfor, men før det er der et sikkerhedsspørgsmål, som vi skal adressere. Kodi-softwaren selv er åben kilde og fuldt lovligt at bruge, men nogle af de tilføjelser, som du kan downloade til det, er oprettet af tredjeparter og er ikke officielt understøttet af Kodi. Disse tilføjelser kan give dig mulighed for at streame indhold ulovligt, og det kan derfor være risikabelt at bruge dem. Hvis du bliver fanget ved hjælp af tilføjelsesprogrammer, der strømmer af din internetudbyder, kan du blive udsat for en bøde eller retsforfølgning.

For at undgå juridiske problemer anbefaler vi at bruge en VPN, når du bruger tilføjelser til Kodi. En VPN vil kryptere alle de data, som din enhed sender via internettet, så selvom din internetudbyder undersøger din internetbrug, vil de ikke kunne se præcis, hvilket indhold du har fået adgang til. De kan kun se mængden af data, du har overført, hvilket gør dette til den sikreste måde at beskytte dig selv, når du streamer indhold online.

Når det kommer til at vælge en VPN-udbyder, er der nogle få vigtige vigtige faktorer, som du bør overveje for den bedste VPN-oplevelse:

 1. Hurtige forbindelseshastigheder

 2. Støtte til flere forskellige operativsystemer

 3. Masser af servere i mange forskellige lande

 4. Stærk kryptering og ingen logning

Vi anbefaler IPVanish

Image
Image

For Kodi-brugere anbefaler vi IPVanish. Denne service er kendt for sine super hurtige forbindelser, som er perfekte til streaming af lyd eller videoindhold. Softwaren kan installeres på Windows, Mac, IOS og Android. Servernetværket har over 850 servere i 60 forskellige lande, hvilket betyder at du får masser af fleksibilitet til at få adgang til indhold fra andre steder i verden. Og den stærke kryptering og ingen logningspolitik betyder, at du kan være sikker på, at dine data bliver holdt sikre og private.

*** IPVanish tilbyder en 7-dages pengene tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Nu hvor du er beskyttet mod alle de potentielle sikkerhedsproblemer, der kommer fra brugen af uofficielle add-ons, kan vi gå videre til vejledningen til installation og brug af Global Search-tilføjelsen.

Sådan installeres Global Search Add-on til Kodi

Global søgning skal allerede installeres på dit Kodi-system. Som standard er Global Search installeret som en del af den grundlæggende Kodi-pakke. Men hvis du ikke har opdateret dit Kodi-system i lang tid, hvis du har ændret nogle indstillinger, kan du opleve, at Global Search ikke er tilgængelig for dig. Hvis det er tilfældet, så kan du installere Global Search. Tilføjelsen er hentet fra det officielle Kodi add-on-depot, så du kan være sikker på, at tilføjelsen er officielt godkendt, sikker og lovlig at bruge. Sådan installeres Global Search:

 1. Start på din Kodi startskærm

 2. Klik på Tilføjelser

 3. Klik på ikon der ligner en åben boks

 4. Klik på Installer fra depot

 5. Gå til Kodi Add-on-depot

 6. Gå til Program tilføjelser

 7. Rul ned til Global søgning

 8. Klik på det, og en boks med beskrivelse af tilføjelsen vises. Klik installere i bundmenuen

 9. Vente et minut, og du får vist en anmeldelse, når tilføjelsen er installeret

 10. Det er det!

Sådan bruger du Global Search Add-on til Kodi

Når du har kontrolleret, at Global Search er installeret på dit Kodi-system, er det nemt at bruge det til at søge i biblioteket og finde bestemte filer, du leder efter, når du har travlt. De resultater, du ser, vil blive organiseret i medietypekategorier for at gøre det endnu hurtigere for at finde de resultater, du leder efter. Sådan bruger du Global Search:

 1. Start på din Kodi startskærm

 2. Gå til Tilføjelser

 3. Gå til Program tilføjelser

 4. Klik på Global søgning

 5. En indtastningsboks vises, hvor du kan skrive dit søgeord. Indtast udtrykket som du vil søge efter. Som et eksempel søger vi efter "avengers"

 6. Klik Okay at starte søgningen

 7. Nu vil du se søgeresultater for din periode. Disse resultater vil blive organiseret i kategorier: Så, for eksempel kan du se resultaterne for "avengers" i kategorierne Film, tv-shows, episoder, albummer, og Sange

  Image
  Image
 8. Du kan Klik på en fil for at starte video eller lydafspilning

 9. Hvis du indtaster et søgeord, der ikke findes overalt i dit bibliotek, vil du se en popup der siger Ingen resultater fundet og du får mulighed for at søge igen efter et nyt udtryk. For at søge igen, klik på Ja, eller for at gå tilbage, klik på Ingen

Kør globalt søgning fra din Kodi hjemmeside

Der er også en anden måde, hvorpå du kan få adgang til Global Search. For at gøre det endnu hurtigere og lettere for dig at søge, har nogle skind den globale søgefunktion integreret i dem. Brug af v17 (Krypton) huden, f.eks. Estuary, kan du få adgang til den globale søgning fra din startside. For at gøre dette, bare Klik på ikonet, der ligner et forstørrelsesglas på højre side af venstre panel øverst.

Dette vil medføre en række muligheder:
Dette vil medføre en række muligheder:
 • Søg i lokal bibliotek
 • Søg tilføjelser
 • Søg på YouTube
 • Søg TheMovieDB

Klik på Søg i lokal bibliotek og indtast dit søgeord. Dette vil søge efter dette udtryk og vise dig dine resultater som ovenfor.

Global Search Integration med din Kodi Skin

Hvis du opretter din egen hud, og du vil integrere Global Search i det, skal du først tilføje denne tekst i din addon.xml-fil:

For at kunne køre Global Search-tilføjelsen fra din hud bruger du følgende kommando:

RunScript (script.globalsearch)

Du kan også ændre søgekommandoen for at angive hvilken bestemt kategori (f.eks. Film, tv-shows, album osv.), Du søger efter. Her er syntaxen for det:

RunScript (script.globalsearch, film = true)

RunScript (script.globalsearch, tvshows = true & musikvideoer = true & sange = true)

Konklusion

Global Search er en meget nyttig, men ikke kendt funktion af Kodi. Det giver dig mulighed for at søge gennem hele dit mediebibliotek, herunder film, tv-serier og musik, for en bestemt periode. Resultaterne af søgningen vises i et praktisk sæt af kategorier, så du kan finde det, du søger lettere. Global Search-funktionen skal komme forudinstalleret som en del af standard Kodi-bygningen. Det er dog muligt, at du ikke har Global Search på dit system, hvis du ikke har opdateret det på lang tid, eller hvis du har ændret nogle indstillinger. Hvis dette er tilfældet for dig, kan du nemt installere Global Search-tilføjelsen fra det officielle Kodi add-on-depot.

Når du har bekræftet, at Global Search er installeret på dit Kodi-system, kan du bruge det ved at gå til afsnittet Programtilføjelser i afsnittet Tilføjelser. Herfra kan du indtaste dit søgeord og se dine resultater i kategorier. Der er også mulighed for at bruge Global Search fra din hjemmeside på nogle Kodi skins. Om en bestemt hud understøtter dette afhænger af hudindstillingerne, og om udvikleren har inkluderet søgning som en del af huden. Hvis de har, som f.eks. I Estuary-huden, som er installeret som standard på Kodi version 17 (aka Krypton), finder du et ikon, der ligner et forstørrelsesglas. Hvis du klikker på dette forstørrelsesglasikon, vises søgemulighederne, herunder indstillingen Søg lokalbibliotek, der bruger funktionen Global Search. En af disse to metoder giver dig mulighed for nemt at bruge Global Search til at søge gennem hele dit mediebibliotek.

Bruger du Global Search-tilføjelsen til Kodi? Eller er der en anden måde, du foretrækker at bruge til at søge gennem dit Kodi mediebibliotek? Lad os vide, hvad du synes i kommentarerne nedenfor.

Efterlad en kommentar

Populært emne.