Ares Fitness Add-on til Kodi: Sådan ser du træning på Kodi med Ares Fitness

Indholdsfortegnelse:

Ares Fitness Add-on til Kodi: Sådan ser du træning på Kodi med Ares Fitness
Ares Fitness Add-on til Kodi: Sådan ser du træning på Kodi med Ares Fitness
Anonim

De fleste mennesker ser Kodi som det ultimative underholdningscenter. Med det kan du installere add-ons, der åbner indhold fra hele verden, herunder alt fra hitfilm til hele tv-serien lige ved hånden. Du behøver aldrig at forlade din stol for at se den næste episode, bare klik, streame og nyd alt for gratis.

Kodi behøver ikke at sige om at sidde som en sofa kartoffel. Projekt Ares-fællesskabet har skabt Ares Fitness, et sjovt og varieret add-on, der trækker sammen hundredvis af træningsprogrammer og strækker videoer for at hjælpe dig med at komme tilbage i form. Intet som en lille hip hop dans træning for at få dig til at træne. Grab Ares Fitness, så stå op og begynde at flytte!

Image
Image

Før Streaming, få et godt VPN

Virtuelle private netværk er et af de vigtigste værktøjer, som en moderne internetbruger kan implementere. VPN'er hjælper med at holde dine data sikre, kryptere alt, der forlader enheden, så tredjeparter ikke kan snoop gennem dine oplysninger eller finde din rigtige placering. De er især vigtige for alle, der bruger Kodi, da open source media center-softwaren har fået et mindre rygeomdømme de seneste år takket være add-ons, der har adgang til piratkopieret indhold. Hvis du vil holde dine Kodi-aktiviteter privat og sikre, er et VPN vigtigt.

Vælge en VPN behøver heller ikke være en udfordring. Der er mange ting at undersøge, herunder krypteringsprotokoller og privatlivspolitikker, men vi har forenklet processen for dig ved at levere et anbefalet VPN baseret på nedenstående kriterier:

 • Hurtige downloads - VPN'er kan være langsommere end ukrypterede internetforbindelser, så vælg en tjeneste, der sætter høj prioritet på hastigheden.
 • Software til flere platforme - Kodi kører på pc'er, mobile enheder og meget mere. Din VPN skal gøre det samme.
 • Nulloggningspolitik - Lagring af aktivitetslogfiler ødelægger øjeblikkeligt dit online privatliv. Zero-logs er den eneste måde at holde sig trygge på.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

IPVanish ved præcis, hvad Kodi-brugere ønsker ud af en VPN. Tjenesten tilbyder utrolige hastigheder med fremragende online anonymitetsfunktioner, alle fint indstillede til at give dig de hurtigste og mest private videostrømme muligt. Det meste af dette er takket være IPVanishs store antal fælles IP-adresser (over 40.000 i alt), fremragende 256-bit AES-kryptering på alle data og en streng nullogningspolitik på alle trafik. Med IPVanish, så snart du logger ind, er du usynlig for verden.
IPVanish ved præcis, hvad Kodi-brugere ønsker ud af en VPN. Tjenesten tilbyder utrolige hastigheder med fremragende online anonymitetsfunktioner, alle fint indstillede til at give dig de hurtigste og mest private videostrømme muligt. Det meste af dette er takket være IPVanishs store antal fælles IP-adresser (over 40.000 i alt), fremragende 256-bit AES-kryptering på alle data og en streng nullogningspolitik på alle trafik. Med IPVanish, så snart du logger ind, er du usynlig for verden.

IPVanishs bedste funktioner omfatter:

 • Apps til Windows, Mac, Linux, Android og iOS.
 • DNS lækage beskyttelse og en automatisk kill switch.
 • Over 850 servere i 60 forskellige lande.
 • Anonymous torrent og P2P downloads.

*** IPVanish tilbyder en 7-dages pengene tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres Kodi Add-ons

De fleste af Kodis add-ons er udviklet af medlemmer af samfundet. Disse pakkes til sidst i repositorier, gigantiske zip-filer gemt og vedligeholdt af andre grupper af udviklere. Dette gør det utrolig nemt at opdage og opdatere nye tilføjelsesprogrammer, alt sammen uden at skure internettet hver gang du vil se en film.

Før du kan installere repos, skal du sørge for at følge nedenstående trin, så Kodi kan få adgang til eksterne kilder. Dette gør installationsprocessen hurtigere og meget mere tidskrævende i det lange løb.

 1. Åbn Kodi og tryk på tandhjulsikonet for at komme ind i Systemmenu.
 2. Gå til Systemindstillinger> Tilføjelser
 3. Skift skyderen ved siden af Ukendte kilder.
 4. Godkend advarselsmeddelelsen, der dukker op.

Installation af arkiver er en simpel affære, men det kan forveksles første gang. Vores guider vil lede dig igennem processen fra start til slut, bare for at sikre dig, at du aldrig går tabt!

Bemærk! Uofficielle Kodi-tilføjelser, herunder dem, der findes i lageret nedenfor, kan indeholde links til piratstrømme eller indhold. Addictive Tips tillader ikke eller tilskynder nogen overtrædelse af ophavsretlige begrænsninger. Vær opmærksom på loven, ofre og risici for piratkopiering, inden du får adgang til ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse.

Sådan installeres Ares Fitness Add-on

Ares Fitness er pakket med hundredvis af videoer, som alle er gratis og klar til at streame. Før du kan starte din træning, skal du dog installere Kodi Israel-depotet. Dette kan forekomme et mærkeligt valg til veteran Kodi brugere, da Ares har sin egen dedikerede repo. Desværre er Ares blevet ramt af en ophør og desist, hvilket nødvendiggør en anden løsning. Heldigvis leverer Kodi Israel (eller "Kodil").

Sådan installeres Kodil-depotet:

 1. Åbn Kodi, og klik derefter på tandhjulsikonet for at komme ind i menuen System.
 2. Gå til Filhåndtering> Tilføj kilde
 3. Indtast følgende URL præcis som den vises:https://kdil.co/repo/
 4. Navngiv det nye lager " Kodil
 5. Klik Okay.
 6. Gå tilbage til Kodi hovedmenuen og vælg Tilføjelser.
 7. Klik på knappen åben boks ikon øverst på menulinjen.
 8. Vælge Installer fra Zip-fil.
 9. Vælg det navn, du oprettede ovenfor, f.eks Kodil
 10. Vælg arkivfilen, som skal navngives kodil. zip
 11. Efter et øjeblik vil Kodi installere depotet til dit system.
Image
Image

Med Kodil på plads, er du klar til at dykke ind og få nogle tilføjelser. Følg nedenstående trin, og du vil have Ares Fitness klar til at gå inden for få sekunder.

 1. Gå tilbage til hovedmenuen Tilføjelsesmenu, og klik på ikonet Åbn boks.
 2. Vælge Installer fra depot
 3. Find " .www.Kodisrael.co.il ”. Det skal være tæt på toppen.
 4. Gå ind i Video tilføjelser folder.
 5. Vælge Ares Fitness fra den alfabetiske liste.
 6. Klik på knappen Installer knap nederst til højre.
 7. Efter et par sekunder vil Ares Fitness-add-ons være tilgængelige for at køre.
Image
Image

Hvad kan du gøre med Ares Fitness?

En lille smule af alt! Ares Fitness trækker indhold fra en lang række kilder, herunder websteder som YouTube. Videoerne er indrettet i stil og type, så du kan rulle gennem og opbygge din daglige træning med lethed. Nedenfor ses et hurtigt kig på indholdsstrukturen inden for Ares Fitness. Hver kategori har sin egen samling videoer, du kan dykke ind i. Nogle gange vil der være hundreder at vælge imellem, så vær ikke overvældet!

Image
Image
 • For træningstrækninger - En samling opvarmninger og dynamiske strækøvelser du kan gøre for at få dine muskler pumpet og klar til at lege.
 • Fitness videoer - Fitness blaster, Ellen Barrett træning, post-pregnancy rutiner og træning specielt til mænd.
 • Shaun T træning - Fitness guru Shaun T får dig til at bevæge sig med ting som dans træning, T25 og hip-hop abs.
 • Billy Blanks træningsprogrammer - Hvad med lidt Tae Bo for at få blodet til at pumpe?
 • Jillian Michaels træning - Cardio kickboxing vil helt sikkert vække dig om morgenen.
 • Målrettet muskel træning - Sektioner fyldt med videoer til nogle af de vigtigste muskelgrupper, herunder biceps, triceps, bryst, abs, ben, ryg og skuldre.

Ares Fitness er en ret simpel add-on. Der er ikke nogen forvirrende menuer til at arbejde igennem eller knuder af ødelagte links, der nægter at streame (selv om der vil være nogle få fra tid til anden). Du kan heller ikke finde nogen afspilningsliste eller favoritfunktioner, som kan være en letdown, men hvis du har brug for en hurtig træning eller ønsker en undskyldning for at komme op af sofaen, er Ares Fitness den rigtige vej.

Image
Image

Er det sikkert at installere Kodi Add-ons?

I de senere år er Kodis add-on-samfund blevet ramt af pressen og offentligheden. Meget af dette har at gøre med tilføjelser fundet sammenkobling til piratkopieret indhold, der giver ting som Hollywood-film til brugere gratis. Dette førte til en række add-on shutdowns og et par højprofilerede juridiske sager. Slutresultatet for Kodi-brugere blev øget gennemgang af offentlige myndigheder og internetudbydere.

Samlet set er det nemt at holde sig trygt, hvis du holder dig til pålidelige lagre eller officielle Kodi-add-ons. Det meste af fællesskabet ønsker kun at levere god kvalitet, ikke installere vira eller malware på din enhed. Det er afgørende, at du selv bruger en VPN, da det er den eneste måde at forhindre tredjepart i at spore din aktivitet på eller stramme din forbindelse. Det er også en god ide at holde din anti-virus- og firewall-software kørende, mens du søger efter og installerer tilføjelser, bare i tilfælde.

Vi henter og verificerer hvert lager og tilføjelsesprogrammer, der findes i vores artikler for at sikre, at de arbejder og trykker på tidspunktet for skrivningen. Kodi-samfundet ændrer sig dog hurtigt. Links skifter eller forsvinder, og videoer går offline uden varsel. Vær altid opmærksom og installer aldrig noget, der ser mistænkeligt ud. Med lidt forberedelse vil du kunne nyde alt det bedste indhold, Kodi har at tilbyde, mens du opholder dig trygt.

Reader Favorite Exercise Tilføjelser til Kodi

Ares Fitness er en fantastisk måde at få en gratis træning på. Hvad er dine yndlingsøvelser til Kodi? Lad os vide i kommentarerne nedenfor, og vi kommer alle sammen i form!

Populært emne.