Bedste alternativer til Castaway: Bedste Kodi-tilføjelser til erstatning Castaway

Indholdsfortegnelse:

Bedste alternativer til Castaway: Bedste Kodi-tilføjelser til erstatning Castaway
Bedste alternativer til Castaway: Bedste Kodi-tilføjelser til erstatning Castaway
Anonim

Som navnet antyder, er Kodis Castaway-tilføjelse en af de bedste måder at streame sport og live tv-kanaler på. Desværre meddelte Castaway's skaber i 2016, at udviklingen blev officielt suspenderet. Siden da har nye opdateringer lækket gennem nogle sjældne lejligheder, men slutresultatet er, at du ikke kan afhænge af Castaway-tilføjelsen som du plejede. Kodi fans er i dag bekendt med boret: det er på tide at se de bedste Castaway-alternativer for at holde sport- og tv-strømmen levende!

Image
Image

Brug altid en VPN, når du streamer med Kodi

Kodi-softwaren er gratis at bruge og helt lovlig. Dens add-ons bøjer nogle gange disse regler lidt, men da de kan få adgang til uverificerede og endda piratkopierede indholdskilder uden din viden. Dette er en af de mange årsager til, at Kodi-brugere har vendt sig til VPN'er for at hjælpe dem med at forblive sikre og anonyme online. Med en VPN kan du kryptere dine data og skjule din identitet og forhindre internetudbydere i at sprænge dine downloads og offentlige myndigheder fra at spionere på din aktivitet.

At vælge det rigtige VPN kan være en kompliceret proces, især hvis du vil have det bedste i virksomheden. Vi har leveret et anbefalet VPN nedenfor, der kan hjælpe dig med at komme i gang.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

Ingen andre VPN rammer så mange søde pletter til Kodi brugere som IPVanish. Tjenesten har en perfekt blanding af funktioner til at levere en anonym online tilstedeværelse sammen med bred server tilgængelighed og hurtige strømme til HD og 4K videoer. Det er nemt at se, hvordan IPVanish gør det også, da en af virksomhedens største funktioner er et bredt netværk af 850 servere i 61 forskellige lande. Uanset hvor du bor, eller hvor du rejser, sikrer IPVanish, at du altid har en hurtig server til forbindelse til.

At holde dine data sikre er en anden af IPVanishs bedste funktioner. 40.000 delte IP-adresser skaber et stabilt fundament for anonymitet og 256-bit AES-kryptering sammen med DNS-lækagebeskyttelse, og en automatisk kill-switch låser hver pakke data ned for at sikre, at nysgerrige øjne aldrig kan snige sig. Derudover har IPVanish en stjerneløs nullogningspolitik på al trafik, hvilket skaber et sikkert miljø for dig og dine Kodi-strømme.

*** Prøv IPVanish med vores eksklusive tilbud! Tilmeld dig og score en 60% rabat på årlige planer, kun $ 4,87 per måned. Du kan endda bruge den syv dages penge tilbage garanti for at prøve, før du køber.

Sådan installeres Kodi Add-ons

Kodi's community pakker de fleste af sine tilføjelser til repositorier. Disse zip-filer gemmes og vedligeholdes af forskellige grupper og er designet til at gøre det nemt at finde, downloade og opdatere tilføjelser. Du kan installere repos på en række måder, men vi foretrækker generelt Kodis "eksterne kilder" -metode. Det er ikke kun det, der er lettere at bruge på smartphones og touch screen-enheder, men det holder også filrøret til et minimum.

Inden du tilføjer repositorier, skal du aktivere Kodis interne downloadsfunktion. Dette er et hurtigt skifte, du kan gennemføre i fire enkle trin:

 1. Åben Kodi, og klik på gearikonet for at komme ind i menuen System.
 2. Gå til Systemindstillinger> Tilføjelser
 3. Skift skyderen ved siden af indstillingen "Ukendte kilder".
 4. Godkend advarselsmeddelelsen, der dukker op.

Nu, da Kodi er konfigureret, skal du blot finde din repository-URL, tilføje den som en kilde, så lad Kodi gøre det tunge løft. Du kan gennemse og installere tilføjelser til din fritid uden at skulle kigge efter nye webadresser. Processen er lidt akavet i starten, men før du ved det, vil du tilføje repos i din søvn.

Bemærk: Kodi's add-ons kan forbinde til uverifiable og muligvis endda ulovlige videokilder. AddictiveTips tillader ikke eller tilskynder nogen overtrædelse af ophavsretlige begrænsninger. Vær opmærksom på loven, ofre og risici for piratkopiering, inden du får adgang til ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse.

Bedste uofficielle tilføjelsesalternativer til Castaway

Castaway havde to hovedtræk, som brugerne elskede: nem adgang til en præbygget liste over levende sport og evnen til at spille tilpassede streams. Du kunne også se et udvalg af film og tv-shows, men sports fans var Castaway's målgruppe. Det er svært at finde en enkelt tilføjelse, der replikerer alle disse funktioner så grundigt som Castaway gjorde. Vi har samlet et par alternativer, der gør deres arbejde så godt, men du kan ikke gå glip af Castaway så meget!

Pro Sport

En af de mest populære favoritsystemer, Castaway, var muligheden for at få fat i live sportsstrømme fra forskellige kilder og spille dem i Kodi. Reddit havde en række subreddits dedikeret til dette meget formål, så med Castaway og et par webadresser til rådighed, kunne du se alt, hvad du ønskede med lethed. Efter Castaway's død, steg en ny add-on i popularitet for at udfylde dette specifikke hul.

Image
Image

Pro Sport er en af de bedste måder at streame live sports fra Reddit. Grib add-onen og sluk den for at se en håndfuld af nemme at bruge kategorier, herunder NBA, NHL, NFL og MLB-spil. Hver mappe besidder en række strømme til kommende spil, alle hentet fra Reddit. Der er også et arkiv med et lille udvalg af gemt indhold samt et afsnit for at tilføje dine egne subreddits til brugerdefinerede streams. Pro Sport er nem at bruge og giver en uanstrengt metode til live sportsstrømme, ren og simpel.

For at installere Pro Sport skal du først tilføje SuperRepo repository til dit system. Bemærk, at nogle brugere har rapporteret inkonsekvenser i deres erfaring ved hjælp af SuperRepo, så hvis din tilføjelsesinstallation fejler, være vedholdende og prøv igen.

Sådan installeres Pro Sport på Kodi:

 1. Åbn Kodi på din lokale enhed.
 2. Klik på tandhjulsikon for at komme ind i menuen System.
 3. Gå til Filhåndtering > Tilføj kilde
 4. Indtast følgende URL præcis som den vises: https://srp.nu
 5. Navngiv det nye lager " SuperRepo
 6. Klik på " Okay “.
 7. Gå tilbage til Kodi hovedmenu.
 8. Vælg " Tilføjelser
 9. Klik på knappen åben boks ikon øverst på menulinjen.
 10. Vælg " Installer fra zip-fil
 11. Vælg " SuperRepo"Efterfulgt af dit versionsnavn på Kodi.
 12. Vælg " Alle"For at installere hele SuperRepo sæt tilføjelser.
 13. Gå tilbage til Tilføjelsesmenu og klik på åben boks ikon igen.
 14. Vælg " Installer fra depot
 15. Find og klik på " SuperRepo All
 16. Rul ned til " Video tilføjelser
 17. Find " Pro Sport"Og installer.
 18. Få adgang til Pro Sport fra hovedmenuen, når installationen er færdig.

SportsDevil

SportsDevil er en af de bedste sports add-ons til Kodi, hands down. Dette kraftværk opdateres løbende med nyt indhold og nye strømme, der i høj grad fokuserer på højkvalitetsindhold og enten live eller nyere begivenheder. Med SportsDevil kan du fange nye UFC-kampe, se boxing, fodbold, fodbold, baseball, basketball og meget mere. Næsten alle de interne kilder virker som en charme, og organisationen er upåklageligt gjort, så du kan finde hvad du har brug for og begynde at se på få sekunder.

SportsDevil er tilgængelig fra flere forskellige reposer, men vi bruger det pålidelige Smash Repository med henblik på disse instruktioner.
SportsDevil er tilgængelig fra flere forskellige reposer, men vi bruger det pålidelige Smash Repository med henblik på disse instruktioner.

Sådan tilføjer SportsDevil til Kodi:

 1. Åbn Kodi på din lokale enhed.
 2. Kom til Systemmenu ved at klikke på tandhjulsikon.
 3. Gå til Filhåndtering, derefter Tilføj kilde
 4. Indtast følgende URL præcis som den vises:https://mediarepos.org/kodistuff/
 5. Navngiv det nye lager " Smadre
 6. Klik på " Okay “.

  Image
  Image
 7. Gå tilbage til Kodi hovedmenu.
 8. Vælg " Tilføjelser
 9. Klik på knappen åben boks ikon øverst på menulinjen.
 10. Vælg " Installer fra zip-fil
 11. Vælg " Smadre
 12. Installer filen med navnet reposmash.zip
 13. Gå til Tilføjelsesmenu og klik på åben boks ikon.
 14. Vælg " Installer fra depot
 15. Find og klik på " - SMASH Repo
 16. Gå til " Video tilføjelser
 17. Vælg " SportsDevil"Og installer tilføjelsen.
 18. Du kan nu få adgang til SportsDevil fra hovedmenuen.

Lavet i Canada

Det kan ikke have været en direkte konkurrent til Castaway, men Made in Canada er en solid add-on, der giver pålidelig adgang til en enorm mængde indhold, herunder sportsstrømme som UFC og hockey. Made in Canada har en række kanadiske IPTV-kanaler af høj kvalitet med kategorier, der er afsat til sport og live AceStream-kanaler. Hvad dette betyder for Castaway fans er, at du kan fange de fleste af de samme kilder til levende sportindhold sammen med en håndfuld ekstrafunktioner. Endnu bedre, de fleste af Made i Canadas strømme er af høj kvalitet, og det er sjældent at støde på et link, der ikke virker.

Bemærk: Hvis du vil bruge nogle af Made i Canadas live streaming-funktioner, skal du installere yderligere plug-ins, herunder SportsDevil, Plexus og F4M Tester. Instruktioner til SportsDevil er ovenfor, og Made in Canada vil lede dig gennem Plexus installationsprocessen. F4M instruktionerne findes nedenfor.
Bemærk: Hvis du vil bruge nogle af Made i Canadas live streaming-funktioner, skal du installere yderligere plug-ins, herunder SportsDevil, Plexus og F4M Tester. Instruktioner til SportsDevil er ovenfor, og Made in Canada vil lede dig gennem Plexus installationsprocessen. F4M instruktionerne findes nedenfor.

Sådan installeres Made in Canada fra Simply Caz repo:

 1. Installer Smash repo sammen med SportsDevil ved at følge ovenstående trin.
 2. Så gå til Tilføjelsesmenu og klik på åben boks ikon.
 3. Vælg " Installer fra depot
 4. Find og klik på " - SMASH Repo
 5. Gå til " Video tilføjelser
 6. Vælg " Lavet i Canada IPTV"Og installer tilføjelsen.
 7. Du kan nu få adgang til Made in Canada fra hovedmenuen.

Installation af F4M Tester Add-on

Nogle Kodi streaming add-ons kræver en separat installation til at styre deres live indhold. Mange add-ons håndterer installationen selv, men nogle gør det ikke. Hvis du får en fejl med nogen af ovenstående add-ons, der siger, at F4M er påkrævet, skal du følge denne hurtigguide for at installere den, så du kan komme tilbage til streaming.

 1. Sørg for, at du har Smash installeret på dit system. Hvis du ikke gør det, er instruktionerne ovenfor.
 2. Gå tilbage til Tilføjelsesmenu og klik på åben boks ikon.
 3. Vælg " Installer fra depot
 4. Find og klik på Smash repository.
 5. Rul ned til " Video tilføjelser
 6. Find " f4mTester"Og installer.
 7. Prøv din tidligere tilføjelse igen, og den skal fungere uden fejl.

  Image
  Image

Er Castaway virkelig død?

Det korte svar er ja, men det længere svar er ikke helt; Castaway er ikke længere under aktiv udvikling. Tilføjelsen afhænger af eksterne kilder til dens videostreaming, kilder, der hele tiden skifter og forsvinder. Uden opdateringer kan Castaway ikke holde op med nye streamingkilder eller fjerne de gamle, hvilket gør det effektivt ubrugeligt som medieleverandør.

Ikke alle Castaway's funktioner er dog døde. Tilføjelsen er tilgængelig via Github, og et par af de interne links arbejder stadig. Nogle mindre opdateringer gør lejlighedsvis vej til siden, men i det hele taget vil du ikke finde meget værd at bruge. Bedst at holde fast i ovenstående alternativer for at få din streaming fix.

Er det sikkert at installere Kodi Add-ons?

Kodis add-on-fællesskab har noget af et ufortjent negativt ry. De fleste udviklere arbejder hårdt for at give nem og fri adgang til alt det indhold, du kan forestille dig. Nogle skabere bruger Kodi's open source-karakter til at piratere videoer eller endda distribuere malware, dog. Det er sjældent at støde på en tilføjelse, som aktivt beskadiger dit system, men det gør ikke ondt for at tage et par enkle forholdsregler inden du dyker ind.

Det største, du kan gøre for din Kodi-sikkerhed, er at holde fast i pålidelige lagre. Repo-ledere bekræfter tilføjelser, før de indgår dem i deres zip-fil, hvilket giver et ekstra lag beskyttelse mod ondsindet kode. Det er heller ikke en dårlig ide at holde dine anti-virus- og firewall apps kørende, mens du bruger Kodi, og selvfølgelig bør du altid have din VPN tændt. Vi downloader og verificerer også alle tilføjelser, der findes i vores artikler, så hvis det vises ovenfor, fungerer det og er sikkert at bruge.

Reader Favorit Castaway Alternativer

Der er tusindvis af Kodi add-ons derude, hvoraf nogle verden endnu ikke har opdaget! Har du et yndlingsalternativ til Castaway, du kan lide at bruge? Del dine tanker og forslag i kommentarerne nedenfor!

Populært emne.