Sådan Fix App Crash fra Telugu Character Bug På IOS 11.2.5

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fix App Crash fra Telugu Character Bug På IOS 11.2.5
Sådan Fix App Crash fra Telugu Character Bug På IOS 11.2.5
Anonim

iOS 11 går ned i Apple historie har en af sine mest problematiske udgivelser nogensinde. Denne OS-version kan ikke synes at tage en pause, og mange funktioner har brudt. Apple retter dem i den næste opdatering selvfølgelig, men den næste opdatering kommer med sine egne fejl. På nuværende tidspunkt kan brugere på iOS 11.2+ få iMessages i orden. Fejlen ser ud til at være blevet patched i iOS 11.3, men den er stadig i beta. En ny fejl, der er kaldet Telugu tegnfilen, er nu blevet opdaget, og det påvirker appen Messages, og næsten alle andre messaging apps installeret på din telefon, herunder Facebook Messenger. Denne fejl er ikke Apples skyld, da den har at gøre med unicode-tegn. Det er bare en af de ting, du ikke kan fange selv selv gennem streng testning.

Den telugu karakter crash

Hvis du sender en bestemt Telugu-tegn til nogen over Beskeder, vil det nedbryde appen samt andre messaging-apps på deres telefon. Problemet er med tegnet, så enhver app, der forsøger at vise den, uanset om det er Messaging-appen eller Facebook-appen, det vil nedbryde appen. Problemet kan eskalere, selvom iOS forsøger at vise tegnet i en meddelelse. Dette vil forårsage springbræt til genindlæsning eller din enhed til at gå ned. Hvis du så meget som skriver tegnet i noten-appen, vil det nedbryde appen og muligvis din telefon.

Heldigvis er rettelsen til Telugu-tegnfilen ret simpel. Apple er også opmærksom på problemet, og fejlen er allerede blevet patched i iOS 11.3 (beta).

Image
Image

Fix Telugu Character Bug Crash

Hvis du har modtaget Telugu-karakteren og din besked-app, herunder andre meddelelser, stopper apps ikke med at krasje hver gang du starter dem, skal du gøre to ting for at løse problemet.

Først skal en ven sende dig en besked. Det er bedst, hvis de sender en iMessage, men en SMS vil også gøre det. Dette løser problemet med apps, der går i stykker, og din enhed styrter. Den anden ting du skal gøre, når din enhed og apps er stabile, er at slette beskeden med teksten. Dette kan være vanskeligt, da du får adgang til appen igen, og det vil forsøge at gøre tegnet igen.

Hvis karakteren blev sendt over en app som Facebook Messenger, kan du prøve at gå til Messenger-webgrænsefladen og slette den der. Det er selvfølgelig lidt vanskeligere med meddelelser, så det er bedst at bare slette den problematiske samtale tråd i stedet for at åbne den igen.

Populært emne.