Sådan ændres tidszonen i din browser [Firefox]

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres tidszonen i din browser [Firefox]
Sådan ændres tidszonen i din browser [Firefox]
Anonim

Hvert operativsystem, hvad enten det drejer sig om et skrivebord eller en smartphone, kan du ændre din tidszone til den ene, du ønsker. Der er ingen begrænsninger der, men operativsystemer har tendens til at køre visse tjenester, som vil stoppe med at fungere, hvis den tidszone du har valgt er forkert for din nuværende placering. For eksempel kan iMessage ikke arbejde på macOS og iOS, og Cortana fungerer muligvis ikke på Windows 10. Hvis du har brug for at vise, at du arbejder i en anden tidszone, kan du ændre tidszonen i din browser. Skift tidszone er en Firefox-tilføjelse, der lader dig gøre netop det.

Tidszone i din browser

Installer ændringstidzone i Firefox. Det vil tilføje en knap ved siden af placeringslinjen, som lader dig skifte til / fra til tilføjelsen. For at vælge tidszone, skal du gå til Firefox-tilføjelsessiden via Ctrl + Shift + A-tastaturgenvejen. Se efter Change Timezone-tilføjelsen, og klik på knappen Indstillinger ved siden af den.

Fra rullemenuen skal du vælge hvilken tidszone du vil skifte til og genstarte browseren.

Image
Image

Begrænsninger

Dette vil ikke lade dig ændre tidszonen for alle de webtjenester, du bruger. For nogle tjenester, såsom web-baseret e-mail som Gmail, afspejler tidsstempelet på en e-mail stadig din korrekte tidszone. Ligeledes vil enhver webtjeneste stemple brugeraktivitet f.eks. email, Facebook opdateringer eller tweets vil ikke narre.

Change Timezone arbejder i begrænsede scenarier. Hvis du skal falske din tidszone ud over, hvad denne tilføjelse kan klare, kan du i stedet bruge en VPN-tjeneste. Igen, hvis du ikke vil have VPN'en til at køre på OS-niveau, kan du se efter en VPN til Firefox eller Chrome (hvilken browser du bruger). Med en VPN kan du i det mindste ændre tidszonen i de fleste browsere eller de populære. En god VPN-tjeneste vil kunne narre Facebook, Twitter og Gmail.

Hvis du ikke bruger OS-funktionerne, som kræver, at du indstiller den korrekte tidszone for din placering, kan du ændre tidszonen fra de indbyggede muligheder på dit operativsystem. Dette vil stort set have samme indflydelse, som du ændrer tidszonen i din browser med tilføjelsen, det vil ikke narre alle webtjenester. Din eneste anden mulighed er at bruge en VPN-tjeneste på OS-niveau, der kan falske din placering og tillade dig at ændre din tidszone. Det eneste problem er at finde en VPN-tjeneste, der understøtter den tidszone, du vil skifte til.

Populært emne.