8 grunde til IKKE at installere en Kodi Build

Indholdsfortegnelse:

8 grunde til IKKE at installere en Kodi Build
8 grunde til IKKE at installere en Kodi Build
Anonim

Når det kommer til at gøre din Kodi til at bygge din egen, har du to muligheder for at finde og installere add-ons, lokalisere lagre, ændre systemets brugergrænseflade, farver og skrifttyper, justere indstillinger og meget mere. Enten kan du manuelt installere hvert element og justere hver indstilling selv, hvilket er tidskrævende og kan være svært, når du skal finde en bestemt arbejdsadresse eller følge nogle komplicerede instruktioner. Eller du kan tage den anden rute og installere en build.

En Kodi-bygning er simpelthen en færdigpakket version af Kodi, som allerede har installeret et udvalg af add-ons, har allerede lagret repositorier, har sit eget look og feel gennem en ny hud og har andre indstillinger allerede tweaked. Bygninger er populære hos nye brugere, da de er meget hurtigere og på nogle måder enklere måde at oprette dit Kodi-system på. Med en konstruktion behøver du kun at klikke på nogle få knapper, og du vil have en fuldt tilpasset version af Kodi, der er klar til brug. Og der er nogle gode bygger derude, der er rigtig populære hos samfundet.
En Kodi-bygning er simpelthen en færdigpakket version af Kodi, som allerede har installeret et udvalg af add-ons, har allerede lagret repositorier, har sit eget look og feel gennem en ny hud og har andre indstillinger allerede tweaked. Bygninger er populære hos nye brugere, da de er meget hurtigere og på nogle måder enklere måde at oprette dit Kodi-system på. Med en konstruktion behøver du kun at klikke på nogle få knapper, og du vil have en fuldt tilpasset version af Kodi, der er klar til brug. Og der er nogle gode bygger derude, der er rigtig populære hos samfundet.

Der er dog ulemper ved at installere en build, som du måske ikke har overvejet. Især hvis du er en ny Kodi-bruger, er det værd at tage lidt tid og lave nogle undersøgelser for at finde ud af om installation af en build er virkelig den bedste måde for dig at oprette dit Kodi-system. I dag skal vi takle dette problem ved at tale om, hvorfor nogle mennesker foretrækker at holde sig væk fra bygninger og ved at hæve 8 grunde til at du måske IKKE vil installere en Kodi build.

Du bør få en VPN til at bruge tilføjelser til Kodi

Næsten alle bygger kommer pakket med mange forskellige add-ons. De fleste af disse tilføjelser er udviklet af tredjeparter, ikke af det officielle Kodi-hold. Og det betyder, at disse add-ons ikke er markeret eller godkendt. Nogle af disse tilføjelser gør det nemt for dig at streame film eller tv-shows, eller de lader dig se gratis live-tv-kanaler. Denne aktivitet er imidlertid ulovlig på de fleste steder, og hvis du bliver fanget ved at bruge Kodi-add-ons til at streame eller downloade indhold, kan du være ansvarlig for bøde eller for retsforfølgning.

Hvis du vil bruge en Kodi-build, eller endda hvis du vil bruge add-ons, anbefaler vi stærkt, at du beskytter dig selv ved at bruge en VPN. Dette lille stykke software vil kryptere alle de data, som din enhed sender via internettet, hvilket gør det umuligt for retshåndhævelsen eller din internetudbyder at spore din internetbrug eller for at se om du har streamet eller downloadet.

Vi anbefaler IPVanish

Image
Image

Af disse grunde anbefaler vi IPVanish VPN til Kodi brugere. Denne service er vores yndlings til Kodi takket være dens lynhurtige forbindelseshastigheder, som er gode til streaming og for sit netværk af mere end 850 servere i 60 forskellige lande, hvilket gør det nemt at finde en server, der passer til dine behov. De fremragende sikkerhedsfunktioner omfatter stærk 256-bit kryptering og en ingen logningspolitik, og softwaren kan installeres på Android, iOS, PC og Mac-enheder.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Otte grunde til ikke at bruge en bygning

Bygger mangel i tilpasning

Den største fordel ved Kodi builds er også deres største svaghed: Hver bygning kommer forudindstillet med skind, tilføjelser, indstillinger og meget mere. Dette gør det meget nemt at installere og bruge bygningen med et par klik. Dette betyder dog, at du ikke tilpasser dit system meget, når du installerer en build. Når du downloader en build, får du det samme sæt som alle andre.

Det betyder, at du måske ender med en masse add-ons eller andre indstillinger, som du ikke har brug for. Hvis du f.eks. Ikke ser live-tv, så er der ikke noget punkt i at have mange add-ons dedikeret til live tv-streams. Og de fleste bygger vil blive bundtet med så mange funktioner som muligt, så de vil have sæt af add-ons til en bred vifte af funktioner. Problemet med at have mange tilføjelser og andet indhold, du ikke bruger, er to gange: for det første spilder det systemressourcer som harddiskplads og RAM-forbrug, og for det andet gør det dig lettere at navigere og finde de ting, du vil have.

En af de fantastiske funktioner i Kodi er evnen til at tilpasse dit system for at matche dine nøjagtige specifikke behov. Når du vælger hver tilføjelse, hud eller anden indstilling, der vil være en del af dit Kodi-system i stedet for at bruge en forudindstillet bygning, opfordres du til at indstille systemet til at afspejle dit personlige brug og behov. Og et mere tilpasset system er mere tilfredsstillende at bruge såvel som at være mere nyttigt.

Image
Image

Et personligt tilpasset Kodi system

Bygger hæver nogle sikkerhedsproblemer

En bekymring med bygger vedrører sikkerhedsspørgsmål. De fleste bygger omfatter et stort antal add-ons, som måske eller måske ikke kommer med en tilsvarende repository URL. Når en tilføjelse eller et depot er taget ned eller skal flyttes til en ny webadresse, vil den gamle version af tilføjelsesprogrammet eller depotet blot stoppe med at arbejde. Det kan være irriterende, men det er ikke et stort sikkerhedsproblem.

Problemet opstår, når samvittighedsfulde virksomheder opkøber domænenavne, hvor add-ons eller repositorier tidligere var vært. Hvis disse virksomheder kan oprette skadelig kode, der synes at være en gyldig Kodi-tilføjelse og er placeret på samme webadresse som en tidligere fungerende tilføjelse, kan de muligvis få adgang til Kodi-brugernes computere og andre enheder, hvilket naturligvis er en massiv sikkerhedsrisiko.

Den bedste måde at konfrontere dette sikkerhedsproblem på er at holde sig ajour med nyheder og udviklinger i Kodi-samfundet. Du har brug for en bevidsthed om, hvilke tilføjelser og repositorier du har tilføjet til dit system individuelt. Så hvis du hører om et depot, der lukker eller flyttes til en ny webadresse, kan du opdatere dit Kodi-system efter behov ved at slette det gamle lager eller opdatere det til den nye webadresse. Når du ved præcis, hvad der er på dit system, er det meget nemmere at håndtere og passe på det. Brug af en bygning kan være en ulempe, da det vil være fyldt med tilføjelser eller lagre, som du ikke ved om og ikke ved at tjekke eller forvalte.

Image
Image

Tilføjelser og repositorier skal tilføjes manuelt og fjernes eller deaktiveres

Det er nemt at ændre udseendet af Kodi uden en bygning

En af de største motivationer for brugere at installere Kodi builds er, fordi de ønsker et andet udseende af deres Kodi system. Standard Kodi skins (kaldet Confluence i version 16 og Estuary i version 17) er funktionelle og nemme at bruge, men de er ikke så særprægede eller moderne, som nogle brugere vil have. Disse brugere vil have en anden form for interface, med smukke baggrundsbilleder og forskellige farvetemaer, eller med forskellige skrifttyper og layouter. Og nogle mennesker, især nye brugere, mener, at den nemmeste eller eneste måde at ændre udseendet hos Kodi er ved at installere en ny build.

Faktisk, hvis alt du vil gøre er at ændre udseendet af dit Kodi system, behøver du ikke at installere en hel build. I stedet kan du installere en hud og skifte mellem skind meget let inden for Kodi for at ændre baggrunde, farver, skrifttyper og layout på din bygning. Skifteapparatet er integreret i Kodi og kræver ingen eksterne installationer eller uofficielle kilder. Dette gør det mere sikkert, lettere og hurtigere at bruge end at installere en helt ny bygning. Der er endda en hel mængde skind til download i Kodi, så du kan være sikker på at de er sikre at bruge og godt kodet.

Hvis alt du ønsker er et nyt udseende til Kodi, så behøver du ikke installere en build. Du kan simpelthen installere en hud i stedet, og skifte skind, når du vil. Her er trinvise instruktioner til installation af en hud:

 1. Start på din Kodi startside
 2. Gå til indstillinger
 3. Gå til Interface indstillinger
  Image
  Image
 4. Vælg Hud fra menuen til venstre
  Image
  Image
 5. Find posten til Hud i boksen til højre
 6. Klik på Hud og der vises en popup med alle dine nuværende installerede skind
  Image
  Image
 7. Klik på Få mere… knappen til højre
 8. Du får se en liste over skind. Vælg en fra denne liste (vi elsker Arktisk zephyr) og det vil begynde at installere
  Image
  Image
 9. Vente et minut, indtil installationen er færdig
 10. Bekræfte at du vil beholde forandringen
  Image
  Image
 11. Nu vil din Kodi have en ny hud, og du kan nyde dit nye look

Ineffektiv brug af systemressourcer

Et andet stort problem med installation af en build er, hvor meget harddiskplads og RAM, som bygningen skal bruge. Hvis du kører Kodi på en pc med høj specifikation, så er det ikke meget, om dit Kodi-system er lidt af en ressourcehøns. Men hvis du kører Kodi på en mere lav specifikationsenhed som en Firestick, så kan et bygg hurtigt spise selvom dine systemressourcer. Dette kan gøre det vanskeligt for dig at downloade nyt indhold eller installere opdateringer, og det kan gøre dit system forfærdeligt langsomt. Hvis du vil have en konstruktion, der passer til en enhed med lav specifikation, så du får den mest glatte og effektive afspilning, bør du undgå at installere en build og omhyggeligt vælge, hvilke tilføjelsesprogrammer der skal installeres i stedet.

Bygninger forårsager vanskeligheder ved fastsættelse af problemer

Hvad gør du, hvis noget går galt med dit Kodi-system? Hvad hvis der er en add-on, der holder op med at arbejde, eller et lager, der går ned? Hvis du installerer en build, er du afhængig af opretholderen af bygningen for at sikre, at alt fungerer. Og Kodi kan installeres på så mange forskellige platforme og typer af enheder, det er ikke nemt at oprette en konstruktion, som er stabil over alles specielle opsætning. Hvis noget i en bygning går galt, er det svært for den gennemsnitlige bruger at vide, hvordan man løser problemet, eller hvilke indstillinger de skal justere.

Når du installerer dine egne add-ons og indstiller dine egne indstillinger, får du ekspertise i brugen af Kodi-miljøet. Det betyder, at hvis der er et problem, så vil du have en ide om, hvor du skal begynde at løse det. Installation af tilføjelsesprogrammerne og tilpasning af de ønskede indstillinger hjælper dig med at lære om Kodi-systemet og blive ekspert i at bruge det. Hvis du installerer en build, kan du dog ikke lære meget om, hvordan du styrer Kodi-softwaren, og så når du kommer over et problem, finder du det meget sværere at rette op på.

Bygninger lider af manglende opdateringer

Når du installerer en build, får du muligvis ikke adgang til arkiver for hver af de add-ons, der installeres. Det betyder, at dine tilføjelsesprogrammer ikke automatisk opdateres, og medmindre bygherren gør det muligt at holde alt opdateret, bliver dine add-ons forældet meget hurtigt. Forældede tilføjelser kan føre til tab i funktionalitet eller manglende sikkerhedsjusteringer. Opdateringer til bygningerne som helhed er også et problem. Bygningen vil blive opdateret kun så længe bygherren har tid og tilbøjelighed til at opdatere det, så ofte bygger har en holdbarhed på nogle få måneder. Hvis din bygning holder op med at blive opdateret, skal du finde en anden bygning til at hoppe skib til, når den foregående bygning holder op med at fungere. Hvis du installerer dine egne tilføjelser fra repositorier i stedet, kan du nemt aktivere automatisk opdatering, så de nyeste versioner af alle dine add-ons altid vil være tilgængelige for dig, og du er ikke afhængig af nogen andre til dine opdateringer.

Image
Image

Manuel opdatering af tilføjelser

Nogle bygger omfatter links til risikable tjenester

I nogle bygninger vil du opdage, at de kommer med kategorier for live-tv, som omfatter links til betalte IPTV-tjenester. Dette er almindeligvis en måde at tjene penge på, da bygningsskabere kan have et tilknyttet forhold til IPTV-tjenesterne. Der er dog mange alvorlige problemer med masser af betalte IPTV-tjenester. I modsætning til officielle streamingtjenester som Netflix eller Hulu har uofficielle betalte IPTV-tjenester ikke retlig ret til at dele det indhold, de stiller til rådighed. Der kan være juridiske problemer ved at bruge disse tjenester, hvis du er fanget. Og desuden kan disse tjenester være upålidelige og gå op og ned når som helst. Selv Kodi-brugere, der støtter folks ret til at bruge add-ons til streaming af indhold, generelt rådgiver mod at bruge betalte IPTV-tjenester, da de ikke er troværdige. Så det er ikke den slags tjenester, som du gerne vil have knyttet til dit Kodi-system.

Bygninger kan ikke lide af udviklere

Endelig er det værd at overveje perspektivet på de mennesker, der kodes og skaber de tilføjelser, som vi alle nyder. Mange Kodi-udviklere er imod bygninger og vil hellere ikke installere dem. Dette skyldes, at bygningerne gør støtte meget vanskelig. For eksempel opretter en udvikler et tilføjelsesprogram til streaming indhold. Det virker fint for de fleste brugere, og hvis der er en sag, hvor add-onen ikke virker, kan brugeren og udvikleren dele oplysninger for at finde ud af, hvorfor det ikke virker. Men denne tilføjelse er så inkluderet i en build, den er samlet sammen med mange andre tilføjelser og ændringer i indstillinger. Dette gør det svært for brugerne at se, hvilken indstilling der forårsager et problem, hvis add-onen ikke fungerer korrekt. Resultatet af alt dette er, at udviklere bruger meget tid på at reagere på ofte vred tilbagemelding fra brugere, der har installeret en build, der forventer helt fungerende add-ons, men ved ikke, hvilke tilføjelser der er, eller hvordan man tjekker en bestemt add- på for problemer.

Derudover findes bygninger i et lovligt gråt område, som om de indeholder lige de samme tilføjelsesprogrammer, som er tilgængelige på internettet andetsteds, og bekvemmeligheden af den færdigpakkede form gør det nemt at begå krænkelse af ophavsretten, og bygningerne er derfor taget som en mere alvorlig juridisk trussel end individuelle tilføjelser. Udviklere, der ønsker at fokusere på juridiske funktioner til at vokse Kodi-samfundet, ophører med at få deres arbejde besvimet af foreningen, når det kommer i en sammenbygget sammen med ulovlige eller dårligt designet add-ons.

Du kan måske undre dig over, hvorfor du bør være bekymret for, hvad udviklere tror, hvis du bare er en almindelig Kodi-bruger. Men svaret er, at en af de bedste ting om Kodi og årsagen til, at så mange funktioner er tilgængelige, skyldes projektets open source-struktur. Dette arbejde udføres alle af udviklere, der giver op til deres tid til at lave nye funktioner. Hvis udviklere skal håndtere en masse besvær, når de deler deres add-ons, vil de være mindre tilbøjelige til at lave flere tilføjelser i fremtiden, og så taber hele Kodi-fællesskabet.

Konklusion

Du kan se, at der er en række problemer med at bruge Kodi builds. Nogle grunde til, at du måske vil bruge en Kodi-konstruktion, inkluderer installationshastighed og opsætning, brugervenlighed og ikke at skulle finde ud af om tilføjelser og repositorier for dig selv. Men hver af disse fordele kan også være en ulempe. Fordi bygninger installeres hurtigt og opstilles automatisk, kan du ikke tilpasse dit Kodi-system ved kun at inkludere de tilføjelser og indstillinger, som du især vil have, og som du ved, at du vil bruge.

Alle de ekstra funktioner i en konstruktion, som du ikke vil bruge, vil sænke dit Kodi-system og gøre oplevelsen af at bruge Kodi mere rodet og mindre glat. Der er endda et problem med, hvor nemt det er at installere en build, da det betyder, at du ikke vil lære om, hvordan Kodi-systemet fungerer, og hvordan man skal håndtere eventuelle problemer, der kommer.

Når et problem opstår, ved du ikke, hvordan du retter det, eller hvor du kan finde indstillingerne for bestemte tilføjelsesprogrammer eller andre funktioner. På samme måde kan du ikke holde dig opdateret om, hvilke tilføjelsesprogrammer der stilles til rådighed eller taget ned, og du ved ikke, hvornår du skal opdatere eller deaktivere et tilføjelsesprogram eller et depot, der ikke længere fungerer. Dette kan medføre sikkerhedsproblemer, når du brugte forældede add-ons, eller når ondsindede virksomheder køber domænenavne i lukkede lagre og bruger URL'en til at installere farlig software på Kodi-brugernes systemer.

Det er også værd at overveje virkningen af at bruge en build på Kodi-samfundet som helhed. I juridiske henseender har bygger været i fokus for mange af krænkelserne om krænkelse af ophavsret mod Kodi. Selv om bygningerne ikke indeholder noget, der ikke er tilgængeligt andetsteds på internettet, er det faktum, at de kommer færdigpakket, og at de gør det så nemt for folk at piratere indhold eller streame det ulovligt, at bygningerne har trukket ire af indehavere af ophavsret. Udviklere er bekymrede over udbredelsen af bygninger, da de trækker uønsket juridisk opmærksomhed og gør støtte meget vanskeligere.

Hvad synes du? Tror du, det er en god ide at bruge en build til dit Kodi system eller ej? Lad os vide din mening i kommentarerne nedenfor.

Efterlad en kommentar

Populært emne.