1Channel Add-on til Kodi: Sådan installeres det for en bred vifte af film og tv-serier

Indholdsfortegnelse:

1Channel Add-on til Kodi: Sådan installeres det for en bred vifte af film og tv-serier
1Channel Add-on til Kodi: Sådan installeres det for en bred vifte af film og tv-serier
Anonim

Der er ingen mangel på tv eller film streaming add-ons til open source media center Kodi. Nogle udgivelser fokuserer på HD-kvalitet film eller nicheindhold fra hele verden. Andre er gode generelle add-ons, der kan ridse din film kløe, uanset hvad du har lyst til. 1Channel er en del af sidstnævnte gruppe. Den har et stort udvalg af film og tv-serier pakket ind i en enkelt samlet grænseflade. Alt du skal gøre er at installere, sætte ting op, så lad strømmen begynde!

Image
Image

Før du strømmer, få et godt VPN

At være sikker på internettet er noget, flere og flere bliver bekymret over. Med internetudbydere, der sporer og sælger brugeroplysninger, regeringer, der spionerer på borgere og hackere på udkig efter enhver svaghed, de kan udnytte, kan du virkelig ikke være for forsigtig. Dette er endnu mere et problem, når det kommer til streaming video gennem Kodi. Softwaren har afvist røde flag i hele branchen takket være dens mange tredjeparts add-ons, der kildes piratkopieret indhold. Internetudbydere reagerede ved at overvåge Kodi-brugertrafik og endda spjælds downloadhastigheder.

En god VPN kan hjælpe dig med at holde dig sikker gennem alle ovenstående trusler. VPN'er krypterer pakker med data, inden de forlader din enhed, hvilket gør det umuligt for nogen at få din identitet eller se, hvad du downloader. Dette grundlæggende niveau for privatlivets fred er utrolig kraftfuldt for en række opgaver, herunder at bryde gennem censur firewalls, adgang til geo-begrænset indhold og holde dine bærbare enheder sikkert på offentlig Wi-Fi.

At vælge det bedste VPN kan føles som en umulig opgave, hvorfor vi har leveret en anbefalet service nedenfor.

IPVanish - Den bedste VPN til Kodi

Image
Image

IPVanish ved præcis, hvilke funktioner Kodi-brugere har brug for mest. Hastigheden har højeste prioritet, og tjenesten leverer lynhurtige downloads ved at anvende et bredt netværk på mere end 850 servere i 60 + forskellige lande. Uanset hvor du bor, kan du logge ind på en lav latency server til utrolige hastigheder. Privatliv er også nøglen, som IPVanish adresserer ved at låse alle data sammen med 256-bit AES-kryptering og holde din identitet sikker med DNS lækagebeskyttelse og en automatisk kill switch. Uanset hvad du gør online, kan IPVanish holde dig sikker og sikker!

IPVanishs bedste funktioner omfatter:

 • Nem at bruge apps til Windows, Mac, Linux, Android og iOS.
 • Nul-logging politik på alle trafik for den ultimative privatliv.
 • Fuld og anonym adgang til alle Kodis tilføjelser.
 • Ubegrænset download og ingen begrænsninger på hastighed.

*** IPVanish tilbyder en 7-dages pengene tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Før du begynder

Kodi's add-ons er gemt i repositorier, som er hovedsagelig kæmpe arkivkabinetter fyldt med snesevis eller hundredvis af tilføjelser. Dette gør det nemt at opdage nyt indhold og holde de nuværende installationer opdaterede. For at installere et tilføjelsesprogram skal du først tilføje lageret til dit system. Kodi tilbyder en række forskellige metoder til at gøre dette, men vi foretrækker "eksterne kilder" mulighed for at holde tingene hyggelige og ryddelige.

Før du kan installere noget, skal du ændre en af Kodis interne indstillinger. Dette gør det muligt for programmet at downloade filer til dig og er helt sikkert at bruge. Følg trinene herunder, og du vil være klar til at installere 1Channel:

 1. Kør Kodi på din lokale enhed.
 2. Klik eller tryk på tandhjulsikonet for at indtaste Systemmenu.
 3. Gå til Systemindstillinger og vælg Tilføjelser
 4. Skift skyderen ved siden af Ukendte kilder mulighed. Den skal være hvid eller blå, når den er aktiveret.
 5. Godkend advarselsmeddelelsen, der dukker op.

Bemærk: Uofficielle Kodi-add-ons kan indeholde links til piratstrømme eller indhold. Addictive Tips tillader ikke eller tilskynder nogen overtrædelse af ophavsretlige begrænsninger. Vær opmærksom på loven, ofre og risici for piratkopiering, inden du får adgang til ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse.

Image
Image

1Channel Oversigt

1Channel er en generel film- og tv-show streaming add-on, der udnytter Primewire-tjenesten for at opnå indhold. På grund af dette er 1Channels brugervenlighed tæt knyttet til Primewires uptime, hvilket er notorisk variabelt. Når du har en god forbindelse, vil du dog lynlås lige gennem menuerne og finde et fantastisk udvalg af velorganiseret indhold, herunder hitfilm, populære tv-shows og nyere trendtitler. Det er nemt at bruge, nem at installere og giver meget godt indhold, som alle kan nyde.

Installation 1Channel

1Channel var tilgængelig i et par populære repositorier, der led i slutningen af 2017 DMCA shutdown. Andre samfund trådte op for at gemme det fra en lignende skæbne, hvilket betyder, at du kan installere en lidt ældre version fra et alternativt repo. Følg nedenstående trin fra begyndelsen til slutningen, og du vil have 1Channel på din enhed, klar til streaming.

 1. Åbn en webbrowser på din enhed og besøg k3l3vra repository download siden.
 2. Find den nyeste version af k313vra-depotet, som skal se ud som om følgende: repository.k313vra -… # # # zip
 3. Klik på repo linket, og klik derefter på download-knap lige over det centrale vindue. Husk at gemme filen et sted let at få adgang til, som dit skrivebord.
 4. Åben Kodi, navigere til hovedmenuen og vælg Tilføjelser.
 5. Klik på ikonet Åbn boks øverst for at komme ind på installationsskærmen.
 6. Vælg Installer fra Zip-fil.
 7. Find den zip-fil, du lige har downloadet, og installer den til dit system.
 8. Gå tilbage til add-ons-menuen og vælg ikonet for åbent boks igen.
 9. Vælg nu Installer fra Repository.
 10. Rul til K313vra's Repository og klik på den.
 11. Gå ind i Video tilføjelser mappe nederst.
 12. 1Channel add-onen skal være øverst. Klik på den.
 13. Et nyt vindue åbnes med handlinger nederst. Klik Installere nederst til højre.
 14. Efter et øjeblik installerer Kodi 1Channel til dit system. Du kan nu få adgang til det fra hovedmenuen eller til skærmen til enhver tid!
Image
Image

Opsætning af 1Channel Add-on

Der er nogle få milde forskelle mellem 1Channel og andre add-ons, når det kommer til at sætte tingene op. De fleste af disse er begrænset til første gang du åbner tilføjelsen, så det har ingen indflydelse på brugen en smule. Den første forskel, du vil bemærke, er 1Channel åbner en besked med en håndhævet timer, der forklarer tilføjelsens oprindelse. Du kan ikke få adgang til indhold i hele 15 sekunder, og du kan ikke annullere beskeden tidligt. Bare rolig, add-onen er ikke brudt! Dette sker kun i første løb, så du vil hurtigt glemme det snart.

Enhedsparring er et andet unikt træk ved 1Channel-oplevelsen. Første gang du forsøger at få adgang til en film, vil tilføjelsen bede dig om at besøge et websted og manuelt tilknytte installationen med din IP-adresse. Igen tager det bare et sekund, og det sker ikke hver gang du kører add-onen. Når det er gjort, er du parret, indtil din IP-adresse ændres. Sørg for, at du har en webbrowser, som er den første gang, du fyrer 1Channel, så du kan sætte den op med det samme.

Image
Image

Hvad kan du gøre med 1Channel?

Klar til en flod af film? 1Channel er kendt for dens indholdssortiment. Det kan ikke være den hurtigste tilføjelse rundt, og det kommer muligvis ikke med strømmer af højeste kvalitet, men du vil aldrig have flere muligheder med 1Channel på din enhed. Nedenfor er et hurtigt overblik over tilføjelsens hovedfunktioner.

Film

Som navnet antyder, indeholder filmkategorien sorterede links til et bredt udvalg af film. Du finder de nyeste Hollywood-filmbuster, populære udgivelser fra de sidste par årtier, big-name hits, endda nogle udenlandske og uafhængige titler. Brug kategoriværktøjerne til at søge efter navne, gennemse alfabetisk eller genre, tjek meget populære, populære eller nyligt udgivne film og meget mere. Du er fri til at søge og frit for at se, hvad du vil. Vælg bare en film, vælg en strøm, og du er indstillet.

TV-shows

TV-kategorien på 1Channel er struktureret næsten identisk med filmafsnittet. Dyk ind og du finder nye udgivelser, klassiske shows og hele serien fra en række oprindelser og årtier. Hvis du har et bestemt indtryk, kan du gennemse alfabetisk eller søge efter shows direkte. Der er også sektioner til populære udgivelser, højt bedømt indhold, genrevalg og meget mere.

Afspilningslister

Udnyttelse af offentlighedens kraft, 1Channel kommer med en playlists funktion, der trækker sammen brugerdefinerede samlinger samlet af andre medlemmer. Dette er en fantastisk måde at finde film og tv-udsigter på efter mere subtile temaer, som f.eks. At se alle X-Men-titlerne eller streaming Christmas-film til feriesæsonen.

Sådan fjerner du blokering Primewire og 1Channel

1Channels største videokilde, Primewire, har sin andel af indholdsleveringsproblemer. Det vigtigste problem, folk har, er, at domænet bliver blokeret af internetudbydere, især i Storbritannien. Primewire tilføjer regelmæssigt nye webadresser for at hjælpe med at afhjælpe dette problem, men du kan ikke altid finde et arbejdslink 1 Kanal kan bruge til at streame indhold. Heldigvis er der flere muligheder til din rådighed for at omgå disse begrænsninger.

Image
Image

Unblock gennem 1Channels konfigurationsside

Nogle add-ons kommer kun med de ringeste af konfigurationsindstillingerne. 1Channel er ikke en af disse tilføjelser. Hvis du navigerer til tilføjelsessiden til tilføjelsesprogrammet og vælger "Konfigurer", vil du se en fuldt udfyldt indstillingsboks, der gør det muligt at finjustere 1Channel på mange forskellige måder. Størstedelen af disse muligheder er enten kosmetiske eller brugerspecifikke, så du behøver ikke røre dem, medmindre noget går galt, eller du vil rodke med nogle af standardadfærdene.

En vigtig indstilling, du måske ønsker at bytte, er domænenavn. Gå til Tilføjelser> Mine tilføjelser> Video-tilføjelser for at finde 1Channel noteringen, så åben den og vælg Konfiguration knappen nederst. I menuen Indstillinger klik på knappen Internet side fanebladet og se på Domæne til højre. Her kan du se en rullerbar liste over webadresser, som alle peger på Primewire-placeringer. Skift til et andet domæne ved at klikke på pileknapperne til højre, og klik derefter på Okay og prøv at streame igen.

Unblocking Primewire med en VPN

En måde at afblockere 1Channel og Primewire er at køre en VPN. Du skal allerede bruge en VPN, hvis du streamer noget gennem Kodi, men med Primewire-situationen har du endnu mere grund til at slukke det. VPN'er krypterer trafik og tildeler dig en ny IP-adresse, hvilket gør det vanskeligt eller endog umuligt for internetudbydere at se, hvilke websteder du forsøger at besøge eller blokere for din adgang. De fleste brugere, der ikke har adgang til Primewire, vil kunne snige igennem ved hjælp af en VPN.

Brug brugerdefinerede domæner til at fjerne blokering af Primewire

Hvis Primewire er nede, eller du simpelthen ikke kan få adgang til sine strømme, giver 1Channel en indbygget konfigurationsindstilling, som giver dig mulighed for at indtaste brugerdefinerede domæner i stedet for at vælge fra Primewire-alternativer. Disse proxyer er oprettet for at hjælpe med at bekæmpe internetudbyder blokke. Det eneste problem er, at de ikke altid er online og ændrer sig regelmæssigt, hvilket gør de fleste lister forældede, så snart de udgives. Din bedste chance for at finde links er at slå op på en søgemaskine med sætninger som "arbejder primewire proxyer".

Når du har et brugerdefineret domæne, skal du følge trinene herunder for at indtaste det i 1Channel.

 1. Åbn Kodi og gå til hovedmenuen.
 2. Fremhæv Tilføjelser til venstre og vælg derefter Mine tilføjelser ikon til højre.
 3. Åbn Video tilføjelser folder.
 4. Rul til 1Channel og åbn linket.
 5. I det nye vindue skal du vælge Konfigurer på bunden.
 6. Vælg Generel (nogle installationer mærker det " websteder") Fanen.
 7. Tænde for Aktivér brugerdefineret domæne ved at skifte skyderen til højre.
 8. Indtast et brugerdefineret domæne i feltet og klik på OKAY.
 9. 1Channel vil nu prøve det tilpassede domæne, hvis den primære mislykkes.

Er det sikkert at installere Kodi Add-ons?

At springe ind i verden af tredjeparts Kodi-add-ons kan være lidt skræmmende. Disse programmer er trods alt lavet af coders over hele verden og er ikke reguleret af nogen. Den gode nyhed er, at flertallet af add-on-udviklere kun ønsker at distribuere et kvalitetsprodukt, ikke inficere alles computer med virus eller malware. Det betyder ikke, at du ikke støder på dårlige links eller falske tilføjelsesdownloads. Det er derfor, du bør tage nogle grundlæggende forholdsregler inden du installerer noget.

Den bedste måde at være sikker på på Kodi er at bruge officielle tilføjelser. Dette indhold er sikkert og 100% lovligt, ligesom Kodi. Hvis du ikke kan bruge en officiel add-on til at finde dine yndlingsfilm eller shows, skal du holde dig til de populære arkiver, så godt du kan. Jo flere mennesker der bruger og godkender en repo, desto bedre. Det er også en smart ide at holde din anti-virus-software til enhver tid aktiv, slå din firewall i fuld varsel, og kør din VPN, når du strømmer gennem Kodi. Disse enkle forholdsregler kan gøre en stor forskel i din online sikkerhed.

1Channel præsenterer et ekstra privatlivsproblem, da du skal parre din IP-adresse med en ekstern hjemmeside, før streaming af indhold. Dette kan måske synes sketchy i starten, men parringstjenesten, olpair.com, er ikke så dårlig som det ser ud til. Sørg for, at du har en god adblokerende udvidelse aktiv, når du besøger den, da der er nogle pop op-vinduer, der skal håndtere efter parring.

Og endelig downloader og verificerer vi alle tilføjelsesprogrammer, før de vises i vores artikler. Hvis der vises en repo eller et link ovenfor, har vi testet og brugt add-ons selv, så det var sikkert og sikkert på tidspunktet for skrivningen.

Konklusion

1Channel har vist sig at være resistent over for mange af DMCA-afbrydelsesforsøgene. Tilføjelsen overlever takket være tredjeparts repoforvaltere og frivillige coders, der holder den opdateret med nyt indhold og kilder. Det er altid godt at holde nogle få alternativer til rådighed, dog! Hvis du ved om tilføjelser, der fungerer godt med 1Channel, eller hvis du fandt en fantastisk film, du vil dele, så lad os vide i kommentarerne nedenfor!

Populært emne.