Lyt til podcasts på Kodi med Apple iTunes Podcasts Add-on

Indholdsfortegnelse:

Lyt til podcasts på Kodi med Apple iTunes Podcasts Add-on
Lyt til podcasts på Kodi med Apple iTunes Podcasts Add-on
Anonim

Podcasts er en fantastisk måde at holde sig informeret og lære interessante fakta om en lang række hobbyer og interesser. En podcast er simpelthen et almindeligt audioshow (som et radioprogram), hvor et bestemt emne eller tema diskuteres hver uge. Du finder et ton podcast på alle slags emner, fra mad og madlavning til biler, musik, miljøet og meget mere. Disse er ofte præsenteret af amatør entusiaster, der optager hjemme og derefter sætter deres arbejde for andre at lytte til. Du kommer også på tværs af fiktive podcasts som den spooky-but-delightful Velkommen til Night Vale eller den charmerende surrealistiske Alice Is not Dead.

Mange mennesker kan lide at lytte til podcasts, mens de vågner op, mens de rejser eller kører, eller mens de slapper af eller arbejder rundt i huset. Da filerne er lyd og ofte er en time eller mere lang, er de perfekte til at komme frem i baggrunden, mens du går om dagen. Som sådan vælger mange lyttere at høre på deres mobile enheder, og Apple iTunes-appen på skrivebordet er også en populær måde at lytte til.
Mange mennesker kan lide at lytte til podcasts, mens de vågner op, mens de rejser eller kører, eller mens de slapper af eller arbejder rundt i huset. Da filerne er lyd og ofte er en time eller mere lang, er de perfekte til at komme frem i baggrunden, mens du går om dagen. Som sådan vælger mange lyttere at høre på deres mobile enheder, og Apple iTunes-appen på skrivebordet er også en populær måde at lytte til.

Men hvad nu hvis du vil lytte til podcasts på dit Kodi-system? Den gode nyhed er, at der er en enkel og nem måde at gøre netop på. Ved hjælp af en tilføjelse kan du tjekke efter nye episoder af dine yndlings podcasts og lytte til dem gennem dit Kodi-system. Nedenfor viser vi dig, hvordan du lytter til podcasts på Kodi med Apple iTunes Podcasts-tilføjelsen.

Kodi-brugere bør have en VPN

Vi får ret i, hvordan du installerer og bruger podcast-tilføjelsen, men først skal vi markere et vigtigt spørgsmål om sikkerhed. Som du måske ved, er Kodi-softwaren selv åben kilde og fuldt lovligt at bruge. Og nogle tilføjelser til Kodi er også i fuld overensstemmelse med loven. Andre tilføjelsesprogrammer kan dog give dig adgang til ophavsretligt beskyttet indhold som film eller musik ulovligt. Og selvom du ikke vidste, at tilføjelsen var ulovlig, kan du stadig være ansvarlig for bøde eller for retsforfølgning, hvis du bliver fanget ved hjælp af dem.

For at holde dig trygt, når du bruger Kodi-add-ons, anbefaler vi stærkt, at brugerne installerer et VPN. Dette kan hjælpe dig på følgende måder:

 1. Beskyt din enhed mod hackere, når du bruger et offentligt netværk som dem i kaffebarer eller lufthavne
 2. Sørg for, at hverken din internetudbyder eller regeringen kan spionere på din internetbrug
 3. Kom omkring regionens låse, så du kan se webindhold fra ethvert land
 4. Sørg for, at du ikke bliver chikaneret af indehavere af ophavsret eller patenter på grund af din internetbrug

For Kodi-brugere anbefaler vi IPVanish

Image
Image

Den VPN, som vi anbefaler for Kodi-brugere, er IPVanish. Denne service er en af de mest populære blandt seriøse internetbrugere, og det opfylder alle vores krav. Det tilbyder branchens førende forbindelseshastigheder og mere end 850 servere i over 60 lande. Softwaren understøtter Mac, PC, Android og iOS, og kan endda installeres på din router direkte for automatisk at beskytte al din netværkstrafik. Tjenesten har ekstra funktioner som DNS lækage beskyttelse for ekstra sikkerhed og en kill switch, som vil slukke din forbindelse, hvis din VPN afbrydes, så du ikke ved et uheld bruger en usikret forbindelse. Tjenesten er glat, pålidelig og nem at bruge.

*** IPVanish tilbyder en 7-dages pengene tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres Apple iTunes Podcasts Add-on til Kodi

Nu hvor du har en VPN installeret for at holde dig sikker, kan vi gå videre til instruktionerne for installation af podcasts add-on til Kodi. Heldigvis kan denne tilføjelse findes i det officielle Kodi add-ons repository, så det er meget nemt at installere og kræver ingen ekstra trin. Du behøver ikke at tilføje et nyt tredjepartsregistrering til dit Kodi-system, da det officielle depot allerede er tilgængeligt. Sådan installeres tilføjelsen:

 1. Start på din Kodi startskærmen
 2. Klik på Tilføjelser
 3. Klik på ikonet, der ligner en åben boks
 4. Klik på Installer fra depot

  Image
  Image
 5. Gå til Kodi Add-on-depot
 6. Gå til Musik tilføjelser
 7. Rul ned til Apple iTunes Podcasts
 8. Klik på det, og en boks med beskrivelse af tilføjelsen vises. Klik installere i bundmenuen
 9. Vent et øjeblik, og du får vist en anmeldelse, når tilføjelsen er installeret
 10. Det er det!

  Image
  Image

Sådan bruges Apple iTunes Podcasts Add-on til Kodi

Med tilføjelsen af podcasts installeret og klar til at gå, kan du bruge den til at lytte til dine yndlings podcasts og opdage nye:

 1. Start på din Kodi startskærmen
 2. Gå til Tilføjelser
 3. Gå til Musik tilføjelser
 4. Klik på Apple iTunes podcasts
 5. Når du åbner tilføjelsen, vil du se tre kategorier: Gennemse efter genre, Mine podcasts, og Søg

  Image
  Image
 6. Hvis du går til Gennemse efter genre, får du en liste over podcast emner som Uddannelse, Spil og hobbyer, Religion og åndelighed, og Forretning. Du vil også se underkategorier som Spil & Hobbyer - Bilindustrien, Spil og hobbyer - Luftfart, eller Spil og hobbyer - Videospil. Hvis du klikker på en kategori eller underkategori, bliver du taget til en side, der viser podcasts i den kategori. Når du svinger over navnet på en podcast, kan du se et billede for det og en beskrivelse af det til venstre. Klik på titlen af en podcast for at åbne sin side. Det kan tage et sekund at indlæse, så vent på, at indlæsningsbjælken skal udfyldes
 7. Når du er inde i podcast sektionen, vil du se en liste over episoder i omvendt kronologisk rækkefølge. Hvis du vil skifte til et andet ordresystem til episoder, som f.eks. Alfabetisk eller efter størrelse, skal du blot navigere til fjernest til venstre på skærmen. Du får se en skyderen vises med valgmuligheder på den. Her vælges Sorter efter og du kan vælge en mulighed for at sortere episoderne. Når du svæver over en episode, vil du se en beskrivelse af episoden til venstre
 8. Klik på titlen af en hvilken som helst episode, og det vil begynde at spille.
 9. For at søge efter en bestemt podcast, start i hovedmenuen. Så gå til Søg. Indtast de søgeord, du leder efter, i tekstfeltet, og tryk på enter. Nu bliver du taget til en liste over podcasts, der matcher din forespørgsel. Klik på titlen på en podcast for at åbne den
 10. Hvis der er en podcast, som du især kan lide og vil have adgang til nemt, kan du tilføje den til dine favoritter. For at gøre dette skal du finde titlen på den podcast, du leder efter, enten ved at gennemse kategorierne eller ved at bruge søgningen. Derefter højreklik på titlen af podcast og vælg Tilføj til "Mine Podcasts". Nu når du går tilbage til hovedmenuen og klikker på Mine podcasts, vil du se dine favorit podcasts opført, og du kan nemt tjekke dem for nye episoder

  Image
  Image

Et sidste ord på din sikkerhed under streaming

Vi har allerede dækket betydningen af at opretholde dit privatliv, når du bruger Kodi tidligere, men der er et sidste punkt at gøre, før du starter streaming med din nyinstallerede Apple iTunes-tilføjelse. Brug ikke en gratis VPN! Hvorfor cirkler vi tilbage til dette? Kodi-brugere er under øget kontrol af internetudbydere og indehavere af ophavsret, uanset om deres aktivitet er lovlig eller ej. I slutningen af 2017 oplevede en række nedbrydelser mod repositorier, og selv om der ikke har været en særlig uptick hos personer, der har bogen kastet på dem, er det rimeligt at antage, at hele Kodi-økosystemet er i fare. Du har ikke råd til ikke at investere i dit privatliv.

Du finder mange forskellige gratis VPN-udbydere online. Igen, vi stærkt anbefale imod Du bruger en gratis VPN. Disse gratis tjenester kommer altid med en fangst, og hvis virksomhederne ikke tjener penge fra abonnementer, skal de gøre deres penge andetsteds. Gratis VPN'er har vist sig at engagere sig i forskellige former for rovdyr, fra at indsprøjte annoncer i din webbrowser for at stjæle og derefter sælge data om deres brugere til andre virksomheder. Nogle gratis "VPN" -tjenester har vist sig ikke engang at kryptere nogen webtrafik - de gør bogstaveligt talt ingenting overhovedet!

I stedet for en risikable gratis VPN anbefaler vi, at du går med en velrenommeret betalt VPN-udbyder.

Konklusion

Hvis du elsker at lytte til podcasts, så vil du elske Apple iTunes Podcasts-tilføjelsen til Kodi. Det er en simpel, men ekstremt effektiv add-on, som giver dig mulighed for at finde og lytte til de podcasts, du elsker, gennem dit Kodi-system.Favoritfunktionen betyder, at du nemt kan finde dine yndlings podcasts til at lytte til senere, og kategorierne gør det sjovt at søge efter nye podcasts at lytte til også.

Hvad er din yndlings podcast? Og bruger du nogensinde Kodi til at lytte til podcasts, eller er der en anden måde, hvor du foretrækker at lytte? Fortæl os om det i kommentarerne nedenfor!

Efterlad en kommentar

Populært emne.