Sådan slettes eller fjernes video cache i Kodi

Indholdsfortegnelse:

Sådan slettes eller fjernes video cache i Kodi
Sådan slettes eller fjernes video cache i Kodi
Anonim

Et af de mere almindelige problemer, som regelmæssige Kodi-brugere kører ind, er den frygtede "out of cache" -meddelelse. Det kommer normalt op, mens du er midt i en film, og den eneste løsning er at stoppe, rydde cachen, og fortsæt derefter. Den gode nyhed er, at der er et par metoder til rådighed, der kan eliminere denne gener helt. Nedenfor dækker vi nogle af de bedste måder at fjerne / slette video cache i Kodi, sammen med nogle tips til at hjælpe med at håndtere cache indstillinger i det lange løb.

Image
Image

Sikker Kodi Strømme med en VPN

Online privatliv er en stor bekymring i den moderne verden. Flere mennesker stiller spørgsmål om, hvem der kan se deres data, hvor de er gemt, og hvad der gøres med det. Massovervågning er et meget reelt problem, internetudbydere er blevet fundet logge og sælger brugeroplysninger uden samtykke. Kodi-brugere har nogle få problemer på deres plader, da øget undersøgelse har lagt Kodi og dets tilsætninger i korset af lovgivere og politikere, hvilket aldrig er et godt tegn.

At være sikker, mens streaming ikke er umulig, dog. Den bedste måde at gøre det på er at bruge en god VPN. VPN'er krypterer data og skjuler din identitet, uanset hvilken enhed du bruger, og skaber en sikker tunnel mellem dig og internettet. Vi har gjort det nemt at vælge det bedste VPN ved at tilbyde en anbefalet service nedenfor.

IPVanish - Den bedste VPN til Kodi

Image
Image

Meget få VPN'er klarer at levere den rigtige kombination af hastighed og sikkerhed, som Kodi-brugere har brug for. IPVanish er en sådan tjeneste. Med IPVanish får du adgang til et utroligt netværk af over 850 servere i 60 forskellige lande, hvilket giver hurtige, lagfri forbindelser til og fra byer rundt om i verden. Dette er perfekt til at omgå censur firewalls og se geo-begrænsede film. Det betyder også, at du har over 40.000 delte IP-adresser til at udnytte og danner et solidt fundament for online-anonymitet.

Privatliv er en anden af IPVanishs stærke punkter. Det er nemt at holde sig trygge, når dine data er låst ned ved 256-bit AES-kryptering og sikret af lokale funktioner som DNS lækagebeskyttelse en automatisk kill switch. Når data forlader din enhed, sikrer IPVanish, at den aldrig ses ved nysgerrige øjne takket være en nullogningspolitik, der dækker al trafik.

*** IPVanish tilbyder en 7-dages pengene tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Hvorfor Clearing Kodi's Cache er vigtigt

Caching er generelt en god ting. Det giver en app en lille smule ledig plads til at gemme ofte tilgængelige filer eller endda stykker streaming video, hvilket giver en jævnere og hurtigere oplevelse for slutbrugeren. Ting kan komme ud af hånden, hvis du er en tung Kodi-bruger, men forårsager nedbrud, fejlmeddelelser og træg ydeevne rundt omkring.Fjernelse af din video cache kan hurtigt stoppe alle disse irritationer, især hvis du er på en begrænset strøm enhed som Fire TV Sticks.

Video cache er normalt bundet til dit system RAM, ikke fysisk lagring. Det betyder, at du ikke bare kan lede efter en mappe og slette indholdet for at rydde cachen ud. I stedet tager vi et kig på flere metoder til at indstille cachen til nul og rydde den ved hjælp af add-ons fra tredjepart.

Clear, Remove og Tweak Video Cache Brug Ares Wizard

Ares Wizard er et af de mest komplette og nyttige værktøjer, du kan installere på Kodi. Det giver ikke kun en nem add-on og repository installer / afinstaller, men det leveres også med vedligeholdelses-, backup- og tweaking-værktøjer, der hjælper dig med at finjustere Kodi for optimal ydeevne. En af sine bedste funktioner er evnen til automatisk at justere video cache for at være så stor eller lille som du vil. alle med et par hurtige klik!

Til at begynde med skal du følge vores Ares Wizard installationsvejledning for at få lageret og tilføjelsen til at blive oprettet på dit system. Det tager kun et øjeblik. Herefter fortsæt med trinene nedenfor.

Sådan indstilles video cachen til nul ved hjælp af Ares Wizard:
Sådan indstilles video cachen til nul ved hjælp af Ares Wizard:
 1. Åbn Ares-guiden fra menuen Programtilsætninger.
 2. Klik på "Tweaks", efterfulgt af "Advanced Settings Wizard"

  Image
  Image
 3. Læs advarselsteksten, og klik derefter på "Næste" nederst til højre på skærmen.

  Image
  Image
 4. Klik på "Generer indstillinger"
 5. Ares Wizard vælger automatisk optimale indstillinger for din cache.

  Image
  Image
 6. Hvis du vil fjerne video caching helt, skal du flytte den øverste skyder helt til venstre.
 7. Klik på "Anvend disse indstillinger" og derefter "OK", når vinduet dukker op.
 8. Genstart Kodi for ændringerne skal finde sted.

Fjern og ryd Kodi Video Cache med simpelthen Caz Wizard

En af Kodi's mange uofficielle "wizard" -programmer, Simply Caz Wizard, gør det utrolig nemt at fjerne dine video cache filer uden at skulle navigere gennem et ton menuer. Der er endda et sæt valgmuligheder for at gøre cache-rengøring automatisk! Alt du skal gøre er at installere Simply Caz-repoet, tag det til, og start derefter rengøringen.

Sådan installeres Simply Caz Wizard:

 1. Åbn Kodi på din lokale enhed.
 2. Klik på tandhjulsikonet for at komme ind i menuen System.
 3. Gå til Filhåndtering> Tilføj kilde
 4. Indtast følgende URL præcis som den vises: http://repo.cazwall.com/sc/
 5. Navngiv det nye lager ".cazwall"
 6. Klik på "OK".
 7. Gå tilbage til Kodi hovedmenuen.
 8. Vælg "Tilføjelser"
 9. Klik på ikonet Åbn boks øverst i menulinjen.
 10. Vælg "Installer fra zip-fil"
 11. Vælg ".cazwall"
 12. Åbn mappen mærket "Repository (Click Here)"
 13. Installer filen med navnet repository.simplycaz -. #### zip

  Image
  Image
  Image
  Image
 14. Gå tilbage til menuen Tilføjelser og klik på ikonet for åbent boks igen.
 15. Vælg "Install from repository"
 16. Find og klik "Simply Caz Repo"
 17. Gå til "Program add-ons"
 18. Rul ned og klik på "Simply Caz Wizard", og installer derefter.

Når guiden Simple Caz er installeret, er du klar til hurtig hurtigrensning. Du kan faktisk gøre en masse tilpasning med denne guiden, men for vores formål vil vi bare rydde video cachen og være på vej:

 1. Kør simpelthen Caz Wizard fra programmets add-ons menu.
 2. Vælg "(Simply Caz) Vedligeholdelse"
 3. Gå til "(Simply Caz) Rengøringsværktøjer"
 4. Vælg "Clear Cache" indstillingen
 5. Bekræft rengøringen i vinduet, der dukker op.

Konfigurer Kodis Video Cache manuelt

Mens rydning og fjernelse af oppustet video cache er vigtigt, kan det være lige så effektivt at indstille ting til effektiv streaming. Du kan endda stoppe Kodi fra at oprette video caches helt og holdent! Klar til at få dine hænder beskidte med nogle xml-filredigering? Kodi gemmer de fleste af sine muligheder i almindeligt udseende filer, som er nemme at åbne og ændre. Du har ikke brug for yderligere tilføjelser eller udvidelser, bare en indstillingsvejledning og en god teksteditor.

Metoden beskrevet nedenfor bør kun forsøges af avancerede brugere. Det er generelt hurtigere og sikrere at bruge guiderne ovenfor til at redigere og rydde cachen, så indtast på egen risiko.

 1. Luk Kodi, find derefter Kodis datafiler ved at navigere til mappen til din platform:

  • Android - Android / data / org.xbmc.kodi / files /.kodi / userdata
  • iOS - / privat / var / mobile / Bibliotek / Indstillinger / Kodi / userdata
  • Linux - / home / [dit brugernavn] /. Kodi / userdata
  • Mac - / Brugere / [dit brugernavn] / Bibliotek / Application Support / Kodi / userdata
  • vinduer - C: Users [dit brugernavn] AppData Roaming Kodi userdata
 2. Kig efter en fil med navnet advancedsettings.xml. Hvis du ikke ser det, skal du springe til vejledningen nedenfor for at få en guide til oprettelse af en fra bunden.
 3. Skift følgende tre værdier til tal, der passer bedre til dit system. Du kan bruge vores platformspecifikke anbefalinger nedenfor eller oprette dine egne baseret på dataene i den officielle Kodi wiki:

 1. Gem filen og afslut.
 2. Start Kodi og nyd dine strømlinede video cache indstillinger!

Optimerede Manuel Cache-indstillinger

Indstillingerne nedenfor reducerer mængden af video cache, som Kodi opretter, hvilket eliminerer behovet for at rydde det regelmæssigt. Bemærk, at der er to separate blokke kode, der skal bruges, en til pc'er og et hvilket som helst harddiskbaseret system, og en anden til lagrings- og flashlagringsenheder som Amazon Fire TV, Fire TV Stick, Apple TV, smarte tv og Android TV sætkasser. Brug af pc-indstillingerne på den forkerte enhed vil sandsynligvis medføre, at Kodi krasjer. For mere information om de anvendte muligheder, se den officielle Kodi wiki.

Sådan oprettes advancedsettings.xml til Kodi på pc:

 1. Opret en tom fil med navnet advancedsettings.xml. Sørg for, at det ikke har en anden udvidelse i slutningen. For eksempel, hvis du ser advancedsettings.xml.txt eller advancedsettings.xml.docDenne metode virker ikke.
 2. Åbn xml-filen i et tekstredigeringsprogram.
 3. Indsæt følgende kode nøjagtigt som det fremgår:

1

0

30

 1. Gem filen og luk tekstredigeringsprogrammet.
 2. Flyt xml-filen til Kodi's brugerdata folder. Hvis du ikke er sikker på, hvor det er, se afsnittet ovenfor for mappesteder for de mest almindelige Kodi-platforme.
 3. Start Kodi og nyd dine nye indstillinger.

Alternative indstillinger for Amazon Fire TV og lignende enheder:

 1. Følg instruktionssætet ovenfor for at oprette en xml-indstillingsfil. Du kan gøre dette på din pc og manuelt kopiere filen til din Kodi-enhed senere.
 2. Indsæt følgende kode i stedet for koden i ovenstående vejledning:

1

139460608

20

 1. Gem filen i din Kodi-enhed brugerdata folder. Hvis du ikke er sikker på, hvor det er, se ovenfor for placeringen.
 2. Du skal muligvis genstarte din enhed for at lukke ordentligt og genstarte Kodi, så ændringerne kan træde i kraft.

Brug ikke Nul Cache-indstillinger på Amazon Fire TV, Android TV eller Apple TV

Kodi kræver plads til at holde noget video cache, softwaren virker simpelthen ikke uden det. Hvis du stadig støder på indstillingerne "out of cache" og er utilfredse med at tømme det selv, kan du blive fristet til at indstille cachen til nul og kalde den en dag. Dette er især kendt for lavdrevne enheder, der bruger flashopbevaring i stedet for harddiske, som f.eks. Amazon Fire TV, Android TV og Apple TV.

Når du indstiller Kodis video cache til nul, tvinger du i det væsentlige programmet til at bruge et alternativt lagringsmiddel. Da enhederne ovenfor sjældent har nok ledig plads til at holde en hel film, vil du heller ikke kunne streame noget eller Kodi vil kollidere. Du skal simpelthen sige, at hvis du kører ovenstående enheder eller lignende hardware, skal du ikke skifte din Kodi-cache til nul. Du har det bedre at overlade det til standardindstillingerne og rydde det regelmæssigt.

Hvor sikkert er det at bruge Add-ons og Cache Cleaners?

Det kan være lidt skræmmende at downloade Kodi add-ons fra tredjepart og stole på, at de gør usynlige ændringer på din enhed. Den gode nyhed er, at de fleste add-on-udviklere gør det til en prioritet at levere smarte, fungerende værktøjer, der er fri for malware og ikke vil skade dit system. Hvis de ikke gjorde det, ville Kodi-fællesskabet aldrig downloade deres arbejde! Så længe du holder dig til pålidelige lagre, skal du læse advarselsmeddelelser og holde din virusscanner og VPN aktiv, du er sikker.

Vi henter og verificerer alle repositorier og tilføjelser, der findes i vores artikler. Vi har også grundigt testet de ovenfor beskrevne metoder for at sikre, at de fungerer som annonceret.

Læserforslag til rydning af video cache

Vi dækkede nogle af vores yndlingsmetoder til at fjerne Kodis video cache. Kender du hurtigere, lettere eller mere pålidelig måde? Lad os vide i kommentarerne!

Efterlad en kommentar

Populært emne.