Opret din egen TMDB API nøgle i Kodi

Indholdsfortegnelse:

Opret din egen TMDB API nøgle i Kodi
Opret din egen TMDB API nøgle i Kodi
Anonim

For nylig har du muligvis bemærket nogle problemer med de populære Covenant og Elysium add-ons til Kodi. Disse to meget lignende add-ons giver dig mulighed for at streame film og tv-shows gennem dit Kodi-system. Men nogle brugere har problemer med tilføjelsesprogrammerne, der går ned, når de forsøger at udføre bestemte funktioner, som i sektionsafsnittene. Dette problem skyldes forbindelsen mellem disse tilføjelser og kilden til deres information om film som synopsier, plakater og førende aktører, der kommer fra The Move Database-webstedet. Nogle gange bliver Movie Database-webstedet overbelastet med for mange anmodninger, så det holder op med at svare på forespørgsler fra Kodi-tilføjelser, og det gør add-ons-nedbruddet.

Image
Image

Heldigvis er der en løsning på dette problem! Hvis du har problemer med din pagt eller Elysium add-on, så kan du følge nedenstående metode muligvis rette det. Metoden indebærer at generere en API-nøgle for at få adgang til The Movie Database og derefter tilføje denne nøgle til din tilføjelse. Hvis dette lyder kompliceret, aldrig frygter, viser vi dig trin for trin hvordan opret din egen TMDB API nøgle til Kodi og så hvordan du tilføjer det til dit system.

Inden du bruger Kodi-tilføjelser, har du brug for en VPN

Hvis du vil bruge Kodi-add-ons som Elysium eller Covenant, skal du være forsigtig, da de begge giver dig mulighed for at få adgang til ophavsretligt beskyttet materiale. Selvom vi ikke tillader streaming af begrænset indhold, kan du muligvis ske ved det uheld, og du kan være ansvarlig for en bøde, hvis du gør det over en usikker internetforbindelse.

For at sikre, at dette ikke sker for dig, og at du kan streame sikkert med Kodi-tilføjelsesprogrammer, anbefaler vi stærkt, at du får en VPN. Denne service krypterer alle de data, du sender fra din maskine over internettet, hvilket betyder, at alle, der kigger på din internetaktivitet, kun kan se mængden af data, du sendte og modtog, men ikke hvilke websteder du har adgang til eller hvilket indhold du streamede. Det kan være svært at vælge en VPN-udbyder, selvom der er så mange forskellige VPN-tjenester derude. Når du leder efter en VPN, er disse fire vigtige faktorer: hurtige forbindelseshastigheder, support til flere forskellige operativsystemer, masser af servere i mange forskellige lande og ingen logning.

For Kodi-brugere anbefaler vi IPVanish

Image
Image

Vores bedste valg til en VPN til brug med Kodi er IPVanish. Denne service har hurtige forbindelser, som er perfekte til streaming HD-video, dels takket være sit massive netværk af 850 servere i 60 lande. Dit privatliv er beskyttet af 256-bit AES-kryptering, samt en streng politik til ikke-logning. Endelig er IPVanish tilgængelig som en dedikeret applikation på de fleste større enheder og operativsystemer, herunder Amazon Fire TV-stiften.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Nu, hvor du har en VPN på plads for at holde dig sikker, når du bruger tilføjelser til Kodi, kan vi gå videre til vejledningen til oprettelse og brug af en TMDB API-nøgle.

Sådan oprettes en TMDB API-nøgle

For at løse problemer med kategorier i Elysium og Covenant-tilføjelsesprogrammerne, der ikke fungerer korrekt, skal vi hente en individuel API-nøgle fra The Movie Database. Du skal ikke bekymre dig, hvis du aldrig har brugt en API-nøgle før, eller hvis det lyder skræmmende!

API-nøglen er kun en kort række tekst og tal. Når du sender en forespørgsel til en database som The Movie Database, f.eks. Når du svæver over en filmtitel i dit add-on-bibliotek, og det viser en oversigt og andre detaljer om filmen, beder denne forespørgsel information fra databasen. Når mange lignende forespørgsler kommer fra samme kilde på samme tid (for eksempel når mange forskellige mennesker bruger Elysium eller Covenant på samme tid), kan databasen begynde at blokere forespørgsler for at forhindre for meget belastning fra at blive sat på deres server. Det betyder, at din tilføjelse ikke kan få oplysninger om den film, som den skal vise til dig, og så det kan gå ned.

Med denne løsning vil vi generere vores egen nøgle for adgang til The Movie Database. API-nøglen, vi skal oprette, sendes til The Movie Database-serverne, når vi sender en anmodning om data. Og når vi har vores egen individuelle nøgle, er der ingen chance for, at databasen vil blokere forespørgsler på grund af for mange forespørgsler, der kommer fra samme sted. Nøglen fortæller bare The Movie Database, at du er en rigtig person, der ønsker at få adgang til et bestemt stykke data, og at du ikke er et bot eller ondsindet program, der forsøger at hamre databasen.

Når vi har installeret API-nøglen, bør du ikke have flere problemer med Elysium eller Covenant sammenbrud i sektionsafsnittet. Så læs videre for at få vejledning i, hvordan du opretter din egen nøgle og derefter hvordan du tilføjer denne nøgle til dine Kodi-tilføjelsesprogrammer.

Sådan skaber du en fil-database-API-nøgle til Kodi:

 1. Først skal vi tilmelde dig en The Movie Database-konto. Besøg hjemmesiden til Movie Data Base på https://www.themoviedb.org
 2. Gå til tilmeldingen for en kontoside på https://www.themoviedb.org/account/signup?language=en
 3. Indtast et brugernavn, vælg en adgangskode, og indtast din email. Klik på Tilmelde
 4. Nu vil du blive sendt en email med en bekræftelseskode. Klik på linket i e-mailen
 5. Log nu ind ved hjælp af dit nye brugernavn og adgangskode

  Image
  Image
 6. Dette fører dig til din nye profilside. Herfra går du til indstillinger ved at klikke på strøm ikon øverst til højre og derefter vælge Indstillinger fra drop-down menuen

  Image
  Image
 7. Til venstre ses en liste over menupunkter i hvid. Klik på API, nær bunden af listen

  Image
  Image
 8. Nu vil du se API-indstillingerne. På tværs af toppen vil det sige API: detaljer og skab. Klik på Opret

  Image
  Image
 9. Nu vil du se to muligheder: en til a Developer API og en til a Professionel API. Klik på Udvikler

  Image
  Image
 10. Du vil se en side med vilkår og betingelser. Rul ned til bunden og klik på Acceptere
 11. Nu vil du se en popup formular med anmodninger om dine detaljer. Hvis du ikke vil give dine personlige oplysninger, kan du udfylde denne formular med gamle gamle oplysninger

  Image
  Image
 12. Dette vil generere din nøgle. Du får vist to versioner af API-nøglen til v3-autorisation og v4-autorisation. Vi skal bruge v3 autorisationsversionen, så kopier nøglen fra boksen her. Nøglen skal være en streng med bogstaver og tal

Sådan bruges din TMDB API-nøgle med pagt eller Elysium

Nu hvor du har genereret en The Movie Database API-nøgle, skal du bare indtaste denne nøgle i din Elysium eller Covenant add-on. Når du har gjort dette, kan dit Kodi-system trække data fra TMBD for at vise dig kategorioplysninger uden at overvældende serveren. Det betyder, at dine kategorinformationer skal være alle faste, når vi er færdige, så følg bare nedenstående trin.

Sådan bruger du din nye The Movie Database API-nøgle med Kodi add-on Elysium, eller dens nyere erstatnings add-on-konvention:

 1. Start på din Kodi hjemmeside
 2. Gå til Tilføjelser
 3. Gå til Video tilføjelser
 4. Vælg enten Covenant eller Elysium, hvilken en du bruger. Processen er den samme for begge dele.

  1. Gå til Tools og derefter til SETTINGS: Accounts

   Image
   Image
  2. En popup åbnes med indstillinger.

   • I pagten finder du, hvor det står TMDb med API under det. Klik på API
   • I Elysium vil det sige TMDB API KEY med api nøgle under det. Klik på api-tasten

    Image
    Image
  3. Kopier og indsæt din nøgle fra Movie Database i indbakken, og klik på OK
  4. Klik på OK på højre side af indstillingsboksen
  5. Det er det!

  Konklusion

  Generering og brug af din egen The Movie Database API-nøgle hjælper med at forhindre din kategori af Elysium eller Covenant-add-ons fra at kollapse og vil hjælpe add-ons-arbejdet bedre. Når du har din egen API-nøgle, kan du trække data om film fra The Movie Database uden at overbelaste serveren. Dette forhindrer dine add-ons i at krasje, når du forsøger at indlæse filmmetadata.

  Hvis du har haft problemer med at bruge Elysium eller Covenant, så er denne løsning værd at prøve, da det er hurtigt og ret simpelt. Tilmelding til en Movie Database-konto og at få en API-nøgle er gratis og tager ikke lang tid, og efterfølgende kan disse trin hjælpe dig med at løse problemet.

  Hvis du har andre problemer med dine tilføjelser til Elysium eller Covenant, eller hvis du har fundet en måde at løse problemer med disse tilføjelser på, så lad os vide om det i kommentarerne nedenfor!

Populært emne.