Sådan hentes og vises undertekster i Kodi

Indholdsfortegnelse:

Sådan hentes og vises undertekster i Kodi
Sådan hentes og vises undertekster i Kodi
Anonim

Mange mennesker kan lide at se shows eller film på andre sprog - for eksempel er du måske en anime fan, der ønsker at se japanske animer, men du har brug for engelske oversættelser, eller måske vil du se et tv-show som Narcos, der har dialog i både engelsk og spansk, men du forstår ikke spansk. Undertiden vil videofiler have undertekster, der er hardkodede i dem (det betyder, at teksten i underteksterne er gemt som en del af videofilen), så når du afspiller dem, vil du altid se underteksterne automatisk. Men ofte, især hvis du streamer videoer fra internettet, så vil videofilerne ikke have undertekster knyttet til dem. I disse tilfælde skal du vise undertekster på videoen. Undertekster er også nyttige for dem, der er hørbare, eller dem, der ønsker at se videoer med lavt volumen, for ikke at forstyrre andre mennesker i nærheden.

Image
Image

I disse tilfælde kan du bruge Kodis undertekstfunktion til at vise undertekster på det sprog, du ønsker. Denne proces kræver lidt opsætning, men når du har oprettet dit undertekstsystem, kan du meget hurtigt finde undertekstfiler til næsten enhver anden tv-episode eller film på et stort antal forskellige sprog. Nedenfor vil vi vise dig trin for trin instruktioner og tips om hvordan man downloade og vise undertekster i Kodi.

Hvorfor skal du få en VPN til brug med Kodi

Kodi-softwaren selv er fuldt lovlig og kan frit bruges. Det er også open source, hvilket betyder, at alle kan se programmets kode og kan redigere det for at oprette deres egen formular. Sådan oprettes tilføjelsesprogrammer: Folk, der ikke er officielt tilknyttet Kodi, beslutter at oprette et ekstra stykke kode, der udfører en ny funktion. Disse add-ons kan derefter deles via internettet, hvor brugerne kan downloade dem.

Problemet er, at disse add-ons ikke overvåges, og at nogle tilføjelsesprogrammer tillader brugere at få adgang til indhold ulovligt. Hvis du bliver fanget ved hjælp af en af disse tilføjelsesprogrammer af din internetudbyder, kan du være ansvarlig for retsforfølgning eller for en bøde. For at være sikker, anbefaler vi at du bruger en VPN, som beskytter dig ved at kryptere alle de data, som din enhed sender via internettet. Så udstyret, ingen - ikke engang din internetudbyder - kan se, hvilke websteder du har besøgt, eller om du har streamet indhold.

VPN Vi anbefaler til Kodi-brugere, er IPVanish

Image
Image

Når det kommer til Kodi-brugere, VPN-udbyderen, som vi anbefaler, er IPVanish. Denne anbefaling skyldes servicens lynhurtige forbindelseshastigheder, som er perfekte til streaming video. Tjenesten har også et højt sikkerhedsniveau med sin stærke 256-bit kryptering og ingen logningspolitik. Det store servernetværk dækker over 850 servere i 60 lande, og softwaren kan installeres på Android, iOS, PC og Mac.

Prøv IPVanish med vores eksklusive tilbud! Tilmeld dig og score en 60% rabat på årlige planer, kun $ 4,87 per måned. Du kan endda bruge den syv dages penge tilbage garanti for at prøve, før du køber.

Sådan aktiverer du undertekster, når du ser Kodi

Når du ser en video i Kodi, er det nemt at begynde at vise undertekster. Den store fordel ved Kodi-undertekstsystemet er, at den fungerer på samme måde og fungerer lige så godt på videofiler, der er gemt på din harddisk eller på videofiler, som du streamer fra internettet. I begge tilfælde er det nemt at finde og vise underteksterne til film eller episoder af tv-shows, som du ser. Sådan aktiverer du undertekster i Kodi:

 1. Start videofilen afspilles som normalt
 2. Tryk på en vilkårlig knap for at få vist bundmenuen på videoen
 3. Vælg Undertekster
 4. Gå til Hent
 5. Dette åbner en boks mærket Åbn undertekster hvor du ser en liste over undertekster, som du kan downloade til din bestemte video
  Image
  Image
 6. Klik på navnet af en .srt-fil for at downloade en undertekst
 7. Nu vil underteksterne blive vist på den video, du spiller
  Image
  Image

Du kan også aktivere undertekster ved hjælp af en fjernbetjening til Kodi, f.eks. Android Kore-appen. Sådan gør du det her:

 1. Åbn Kore på din Android-enhed, og sørg for, at den er forbundet til din Kodi-installation
 2. Brug fjernbetjeningen som sædvanlig til at vælge en video for at se og starte den
  Image
  Image
 3. Når du har startet din video, svejs til venstre på din fjernbetjening for at hente den aktuelle side
 4. Klik på tre lodrette prikker til højre for menuen for at hente flere dialoger
  Image
  Image
 5. Klik på undertekster
 6. Nu vil du se en mulighed for Download undertekster
  Image
  Image
 7. Klik på dette, og det vil medføre samme åbne undertekstdialog på dit Kodi-system
 8. Herfra, vælg den ønskede undertekstfil og klik på OK
 9. Nu vises dine undertekster på din Kodi-video

Sådan hentes undertekst-tilføjelser i Kodi

Når du vil indlæse undertekster for enhver video, du ser, skal du downloade en eller flere underteksttjenester. Disse tjenester tilbyder databaser med undertekstfiler, som indgives af deres samfund. Sådan installeres en undertekst service. Vi anbefaler, at du vælger en af underteksttjenesterne fra det officielle Kodi add-on-depot, da dette er den mest sikre og pålidelige måde at downloade add-ons på.

 1. Start på din Kodi startskærm
 2. Gå til Tilføjelser
 3. Klik på ikonet, der ligner en åben boks
 4. Gå til Installer fra depot
 5. Gå til Kodi Add-on-depot

  Image
  Image
 6. Gå til Undertekster
  Image
  Image
 7. Vælg enhver undertekst service. Klik på titlen at hente informationsfeltet om underteksttjenesten
  Image
  Image
 8. Klik på Installere fra menuen i bunden af boksen
 9. Vent lige lidt indtil du ser en meddelelse om, at tjenesten er installeret
 10. Nu er underteksttjenesten installeret og er klar til brug

Når det kommer til at vælge, hvilken teksttjeneste du vil have, afhænger dette af dine behov. En af de mest populære underteksttjenester er Open Subtitles, så du vil måske vælge denne tjeneste, hvis du vil have engelsk undertekster. Du skal dog bruge et brugernavn og en adgangskode fra dem opensubtitles.org hjemmeside. Du kan gå til denne hjemmeside for at tilmelde dig et gratis brugernavn. Når du har disse oplysninger, skal du tilføje den til dine Kodi-undertekstindstillinger. For at gøre dette skal du højreklikke på titlen Åbn undertekster og derefter klikke på Indstillinger. Tilføj i dit brugernavn og adgangskode i tekstfelterne, og klik derefter på OK. Dette gemmer dine indstillinger, og nu er du klar til at bruge tjenesten Open Subtitles.

Alternativt kan du måske ikke tilmelde dig en anden hjemmeside. I dette tilfælde kan du prøve Super Subtitles-tjenesten i stedet. Denne tjeneste kræver ingen tilmeldelse og fungerer godt til engelske undertekster såvel som åbne undertekster.

I det samme officielle Kodi add-on repository for underteksttjenester kan du også finde undertekstjenester på spansk og andre sprog. For eksempel leverer Subtitulos.es-tjenesten undertekster på spansk, eller tjenesten traduttorianonimi.it giver undertekster på italiensk. Du kan bruge disse andre tjenester til at undertekte dine videoer på andre sprog, så hvis du vil have en engelsk-engelsk service, så finder du dem også her.

Sådan finder du de undertekster, du vil have i Kodi

Når du åbner Åbn undertekster dialog, kan du opleve, at du bliver præsenteret med 5 - 10 forskellige muligheder for undertekster for en fil. Disse vil have forskellige navne som [show]. [Episode nummer] .HDTV.Xvid.srt eller [show]. [Episode nummer] .1080p x264.srt. Sandsynligvis kan du vælge en af disse muligheder, og underteksterne fungerer ok for din video, men du skal muligvis synkronisere dem for at få timingen til højre (se nedenfor). For at maksimere chancen for, at du får en undertekstfil, der matcher din video og ikke kræver synkronisering, skal du kigge på filnavne. Hvis du ved, at du spiller en high definition 1080p-video, skal du vælge undertekstfilen med 1080p i titlen. Hvis du bruger en 480p video med lav opløsning, skal du kigge efter en undertekstfil uden 1080p eller 720p i navnet. Dette giver dig den bedste mulighed for at finde en undertekst, der ikke kræver nogen tweaking fra dig.

Bemærk, at systemet automatisk søger efter undertekster baseret på navnet på den videofil, du ser. Hvis filen er på din computer eller fra en streaming-tjeneste, vil den sandsynligvis automatisk finde navnet på den film eller tv-seriens episode, du ser og tildele de rigtige undertekster til den.

Nogle gange kan din videofil måske være utilstrækkeligt navngivet, eller du kan streame fra en usædvanlig kilde. I dette tilfælde kan systemet muligvis ikke automatisk registrere navnet på filen, og det vil derfor ikke kunne finde undertekster til videoen. Men rolig, der er stadig en måde at finde de undertekster, du har brug for. Du skal bare bruge den manuelle søgemuligheder.

Når dialogen Åbn undertekster vises, vil du se et menupunkt til højre, der siger brugervejledning. Klik på dette, og der vises en indtastningsboks. Indtast navnet på den episode eller film, du ser - for eksempel indtaste Narcos 1 × 01 og tryk på Okay. Nu vil systemet søge gennem dine underteksttjenester for undertekster, der matcher din søgeforespørgsel. Når du finder undertekstfilen, der passer til din video, skal du bare klikke på den og underteksterne vises. Bemærk, at den manuelle søgefunktion ikke virker med hver undertekstjeneste. Af de tjenester, vi diskuteres ovenfor, fungerer manuel søgning f.eks. Med opensubtitles.org, men fungerer ikke med Super Subtitles.

Sådan synkroniserer du undertekst-tilføjelser i Kodi

Et problem, du måske har med undertekster, er at synkronisere. Det er her underteksterne ikke rettes korrekt i gang med handlingen på videoen. Det skyldes, at der er forskellige versioner af en video - for eksempel kan en episode af et tv-program være tilgængelig i flere forskellige formater, f.eks. Når den er blevet rippet eller uploadet af forskellige hold, eller når den er tilgængelig i flere forskellige definitioner formater. Det betyder, at der kan være forskellige annoncer eller klip ved starten af en episode, så timingen af videoer og undertekster kan variere.

Dette er frustrerende, da det er svært at se videoer og følge underteksterne, når de ikke er korrekt synkroniseret. Heldigvis er der en nem måde at løse dette på i Kodi. I undertekstmenuen ser du en mulighed, der hedder Synkroniser undertekster. Dette er en indstilling, du kan bruge til at ændre timingen af underteksterne. Klik på dette, og det vil medføre dialogen for undertekstforskydning.

Her kan du ændre forsinkelsen mellem underteksterne og videoen ved at trykke på venstre eller højre taster på din Kodi-kontrol. Hvis du går til venstre, vil undertekstvisningen blive vist tidligere i forhold til videoen, mens du går til højre for at vise underteksterne senere i forhold til videoen. Brug disse knapper til at finjustere undertekstforskydningen, indtil alt står korrekt op. Tryk derefter på OK for at afvise undertekstforskydningsprompten, og du kan se din video med underteksterne korrekt opstillet.
Her kan du ændre forsinkelsen mellem underteksterne og videoen ved at trykke på venstre eller højre taster på din Kodi-kontrol. Hvis du går til venstre, vil undertekstvisningen blive vist tidligere i forhold til videoen, mens du går til højre for at vise underteksterne senere i forhold til videoen. Brug disse knapper til at finjustere undertekstforskydningen, indtil alt står korrekt op. Tryk derefter på OK for at afvise undertekstforskydningsprompten, og du kan se din video med underteksterne korrekt opstillet.

Konklusion

Undertekster er praktisk til alle mulige situationer. Når du ser en video i Kodi, kan det være svært at høre præcis, hvilke ord der bliver sagt, eller du vil måske afspille videoen med et meget lavt volumen, hvis andre i dit hjem sover. Du skal også bruge undertekster, hvis du ser et show eller en film, der indeholder dialog eller tekst på et sprog, du ikke taler, da få videofiler, du finder online, vil have undertekster, der er hardkodede i dem. Eller nogle mennesker foretrækker bare at se alt sammen med undertekster, selvom de taler sproget, fordi de finder det lettere at koncentrere sig.

I alle disse tilfælde er det meget nyttigt at kunne indlæse undertekster på dit Kodi-system. Det er værd at tage et par minutter at oprette et par forskellige underteksttjenester på dit Kodi-system, så du kan finde undertekster, når du vil have dem, uanset om det er for videofiler, du har på harddisken eller for filer, du streamer over internettet. Du kan følge ovenstående trin for at få undertekster klar, når du har brug for dem.

Bruger du undertekster, når du ser videoer på Kodi? Hvilken undertekst er din favorit? Lad os vide om det i kommentarerne nedenfor!

Efterlad en kommentar

Populært emne.