Sådan oprettes og implementeres en Trakt API-nøgle til dine Kodi Addons

Indholdsfortegnelse:

Sådan oprettes og implementeres en Trakt API-nøgle til dine Kodi Addons
Sådan oprettes og implementeres en Trakt API-nøgle til dine Kodi Addons
Anonim

Kodi har længe haft stilling til at være en af de bedste open source media center apps rundt. Den lethed, som enhver kan skabe udvidelser til softwaren, gør det endnu mere attraktivt. Kodi add-on-udviklere kan gå fra idé til testbar prototype i en enkelt eftermiddag, selvom de har lidt erfaring med kodning eller app-udvikling.

Tjenester som Trakt giver add-on-udviklere øjeblikkelig adgang til en massiv database med information om tv-shows og film. Ikke kun kan du bruge dem til at trække i vis titler og episodeoplysninger, men Trakt tilbyder en mulighed for at hente brugerdata sammen med det, hvilket betyder at du kan tilføje en "populær" eller "brugerbedømt" sektion til din udvidelse på et øjeblik. Bedste af alt, det eneste du skal gøre for at komme i gang med Trakt er at hænge en API nøgle og indsætte den i dit projekt. Vi gennemgår hele processen nedenfor, komplet med links og prøver.

Bliv privat og sikker med en VPN

Kodi-softwaremiljøet er helt sikkert og lovligt at bruge. Nogle af de add-ons, du kan installere, er ikke bundet af de samme regler, men det har medført øget kontrol i de sidste par år. Indholdsskabere har lukket visse tilføjelsesprogrammer, og internetudbydere er kendte til at gashandlere Kodi-brugere tilfældigt. Selvom dit tilføjelsesprogram er helt legitimt, kan du i øjeblikket være i fare, når du fyrer op Kodi.

Den bedste måde at beskytte dig mod disse farer er at bruge et pålideligt virtuelt privat netværk. VPN'er krypterer data, før det forlader din enhed, hvilket gør det svært eller umuligt for nogen at se, hvilke websteder du besøger, eller hvilke Kodi streams du downloader. VPN'er dækker også din identitet og placering, og genopretter både privatlivets fred og anonymitet til din online oplevelse og hjælper med at bryde igennem ISP-gashåndter og censurbarrierer.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

IPVanish har alle de rigtige funktioner til at gøre det til et af de bedste VPN'er til brug sammen med Kodi. Det er en utrolig hurtig service til at begynde med og tilbyder mere end 950 servere i 60 forskellige lande til hurtige, lavtidsforbindelser over hele verden. Du får også en utrolig mængde sikkerhed med stærk 256-bit AES-kryptering, DNS-lækagebeskyttelse og en automatisk kill-switch for alle enheder. Kombiner det med en nullogningspolitik på al trafik og absolut ingen begrænsninger på torrent downloads eller P2P indhold, og du har den perfekte opskrift på en pålidelig og privat VPN til alle dine online behov, herunder Kodi streams!

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Før du kommer i gang

Trakt er en utrolig nyttig service til både Kodi-udviklere og afslappede streamers. Tusindvis af tilføjelser gør brug af de data, den giver, og det er lettere at få tingene oprettet til din egen udgivelse, end du måske ville forvente. Før du hopper ind, skal du se på nedenstående oplysninger, så du ved præcis, hvad du kommer ind på.

Image
Image

Hvad gør Trakt?

Trakt.tv har en simpel mission: saml masser af interessante oplysninger om, hvilke tv-shows og film folk ser. Det starter med enkle ting som vis navn, runtime og genre detaljer. Derudover er tal relateret til vurderinger, popularitet blandt brugere, IMDB-scoringer og meget mere. De fleste add-on-udviklere bruger ikke alle indhold, der leveres af Trakt. Hvis du gør det, giver du dog masser af gode data for at gøre din udgivelse mere nyttig end nogensinde.

Nogle af statistikkerne og metadata Trakt scrapes indeholder følgende:

  • Box kunst og splash billeder, både fan-made og officielle.
  • Data om skuespillere, direktører, forfattere, producenter og så videre.
  • Episode navne, tal og genre oplysninger.
  • Metadata oversat til flere sprog.
  • Visets fulde titel og originale luftdato.
  • Bruger ratings og kritik score scoringer.

Hvad er API-nøgler?

API står for applikationsprogrammeringsinterface, og tasterne er enkle strenge af tal og bogstaver, der bruges til at identificere en applikation, der forsøger at få adgang til en tjeneste. Hvis du for eksempel byggede et tilføjelsesprogram til Facebook, har du måske brug for API-nøgler for at hjælpe med at identificere tilføjelsen med det eksterne websted, ellers vil der aldrig blive overført data.

Er Trakt Safe and Legal?

Både lovligt og sikkert, ja. Trakt giver ikke noget indhold, bare metadata. Du kan bruge den til at få visningsnavne og episodeoplysninger, men aldrig videoerne selv. En ting værd at bemærke er, at Trakt holder styr på dine video watching vaner (dermed navnet). Oplysninger indleveres til tjenestens database anonymt og bruges kun til at øge mængden af information Trakt kan tilbyde. Dit privatliv er ikke virkelig i fare, og heller ikke privatlivets fred for dine tilføjelses brugere.

Sådan oprettes en Trakt.tv API nøgle

Trakt.tv-tjenesten er et utroligt nyttigt værktøj til Kodi-udviklere. Ved hjælp af det giver du øjeblikkelig adgang til en massiv database med oplysninger, nok til at gøre din tilføjelse til et virkelig nyttigt stykke software. Oprettelse og tilføjelse af API-nøglen er også en overraskende enkel proces. Følg vejledningen nedenfor, og du vil implementere på ingen tid!

Image
Image

Trin 1 - Tilmeld dig med Trakt.tv

Inden du endda kan registrere dig på Trakt API-webstedet, skal du oprette en konto hos Trakt.tv. Registrering tager kun et par sekunder og er helt gratis. Sørg for at bruge kontooplysninger, der er knyttet til dit Kodi-udviklernavn eller add-on-titel, for konsistens.

Trin 2 - Brug af API-siden

Med kontooplysninger i hånden skal du gå til Trakt.tvs API-applikationsside og logge ind. Herfra bliver du bedt om at udfylde nogle grundlæggende oplysninger om din tilføjelse, alt fra navnet til en kort beskrivelse og webadresse. Du kan lade ikonet være tomt for nu, men alt andet skal håndteres. Når du er færdig, rul ned og klik på "Gem app".

Image
Image

Trin 3 - Gem dine detaljer

Når du har tilmeldt dig og oprettet din apps side, leder Trakt dig til en API-metoder side med et par vigtige stykker information. Den, du er mest bekymret over, er Client ID og Client Secret, to strenge af tal og bogstaver, der fungerer som dine API nøgler. Kopier og gem hvert sikkert sted, du skal indtaste begge nøgler i din ansøgning.

Sådan bruges Trakt API-nøglen i din Kodi-tilføjelse

Når du har genereret og gemt din API-nøgle, er det tid til at sætte det i gang. Denne proces vil variere afhængigt af dine udviklingspræferencer. Nedenfor har vi skitseret en af de nemmere og mere almindelige metoder til oprettelse af Kodi add-ons, Jen Template. Følg instruktionerne for at tilpasse og indsæt din API-nøgle, og din kode bliver kørende på ingen tid.

Trin 1 - Få Jen-skabelonen

Besøg Jen Template-siden på github, det officielle hjem for projektets løbende udvikling. Klik på den grønne knap øverst til højre, der siger "klon eller download", og download derefter zip-filen. Udpak det i sin egen mappe, helst på dit skrivebord, og gør dig klar til at dykke ind.

Image
Image

Trin 2 - Rediger Addon.xml

Se inde i den mappe, du lige har oprettet titlen plugin.video.jen-master. I øverste niveau ser du en fil med navnet addon.xml. Åbn denne fil ved hjælp af din foretrukne kode editor (eller notesblok, i en kniv). Øverst kan du se en linje, der ligner teksten nedenfor. Du skal foretage et par ændringer til denne linje. Skift kun den kapitaliserede tekst og tegnene #, og sørg for at undgå at bruge mellemrum og ikke-standardtegn.

Når du er færdig, skal linjen se sådan ud, med dine detaljer i stedet for vores, selvfølgelig:

Nu rul ned lidt og se efter linjerne 19 og 21. De markerer tilføjelsesoversigten og den lange beskrivelse. Udskift teksten i hætter nedenfor med tekst relateret til dit eget projekt.

TILFØJ SAMMENFATNINGLONG ADDON DESCRIPTION

Der kan være flere linjer i dette afsnit, der henviser til andre sprog. Du kan fjerne dem eller lade dem være tomme for nu, de er beregnet til oversættelser og er ikke nødvendige for øjeblikket.

Gem filen addon.xml, du er færdig med at redigere det for nu.

Trin 3 - Rediger Default.py

Nu er det tid til at indsætte den egentlige API-nøgle. Kig efter filen med navnet default.py i samme mappe som filen addon.xml ovenfor. Åbn den i din kodeditor, og rul derefter ned til linjerne 27 og 28. De skal se sådan ud:

__builtin __. trakt_client_id = "" # trakt klient id __builtin __. trakt_client_secret = "" # fort klienthemmelighed

Indsæt den relevante kode kopieret fra Trakt-webstedet mellem anførselstegnene. For eksempel:

__builtin __. trakt_client_id = "123456789012345678901234567890" # trakt klient id

Begge linjer skal have de rigtige nøgler på plads nu. Gem dine ændringer og afslut filen.

Trin 4 - Rediger Settings.xml

Nu er det tid til at afslutte at tilpasse skabelonen, så det afspejler dit add-ons design. Inde i jen-master mappen vil du se en anden mappe mærket "ressourcer". Gå ind og kig efter filen settings.xml. Åbn den i din editor, og rul derefter ned til linje 27. Du bør se følgende linje gentaget et par gange i dette afsnit:

action =”RunPlugin (plugin:? //plugin.video.jen/ mode = ScraperSettings)” />

Den del der siger plugin.video.jen er, hvor vi fokuserer. Skift teksten for at afspejle det samme navn, du tilføjede til addon.xml. For eksempel kan vores se sådan ud:

action =”RunPlugin (plugin:? //plugin.video.addictivetips/ mode = ScraperSettings)” />

Lav de samme ændringer på linjerne 27, 31 og 36, gem derefter filen og afslut.

Trin 5 - Omdøb mappen

Du er næsten færdig! Med API-nøglen fra Trakt indsat og de øvrige nødvendige tilpasninger lavet, er alt du skal gøre, at omdøbe mappen, og du er klar til at teste tingene ud. Gem og afslut alle de filer, du redigerede, og gå tilbage til den originale mappe, du lavede kaldet "plugin.video.jen-master". Skift dette navn for at afspejle det, du indtastede i addon.xml, efterfulgt af versionsnummeret.Ved hjælp af vores eksempel ovenfor vil filen nu blive navngivet:

plugin.video.addictivetips.1.4.zip

Og nu er du klar til at gå! Prøv at installere din tilføjelse til Kodi, og det skal fungere fint.

Flere tilføjelsestilpasninger

Jen Template er en fantastisk ramme for næsten enhver Kodi add-on. Plugging i API-nøglen fra Trakt er blot et af de mange trin, du kan tage for at give dit skabelsesliv. Nedenfor er et par flere forslag at følge for at hjælpe med at mærke dit tilføjelsesprogram og gøre det til dit eget.

Brug et brugerdefineret ikon

Når du kigger gennem Kodi, kan du bemærke et ikon der vises øverst til venstre på skærmen. Dette vises når du fremhæver et tilføjelsesprogram, og det er nemt at medtage din Jen-skabelon. Du skal blot oprette en 256 × 256 PNG-fil, helst en uden tekst eller Kodi-branding, og derefter kopiere den til øverste niveau i din mappe. Navngiv det icon.png og du er indstillet!

Inkluder en fan art banner

I lighed med ikonet ovenfor er fan art en baggrundsstil baggrund, der opstår bag valgtekst i Kodi. Det kan relateres til din add-on branding, men de fleste skabere foretrækker at frigive bannere relateret til indholdet, som deres add-on tilbyder. Hvis du fokuserer på HD-film, kan du for eksempel vælge en populær film og lave nogle billeder baseret på det pågældende tema. For at tilføje fan art bannere, skal du bare lave et 1280 × 720 JPG billede, navngive det fanart.jpg, og hold det så i øverste niveau mappe på din tilføjelse.

Tilføj oversættelser

Engelsk er stort set standard for det meste af Kodi's indhold, da det er det mest udbredte sprog på internettet. Næsten alt i Kodi-samfundet er dog designet med oversættelser i tankerne. Det er en god idé at tilføje mindst et par grundlæggende sprogindstillinger i dit projekt. Kodi-brugere er ivrige efter at bidrage med oversættelser til grundlæggende udtryk og beskrivelser.

Jen-skabelonen gør det nemt at tilføje forskellige sprog. Alt du skal gøre er at tage den oversatte tekst og indsætte den i din addon.xml-fil ved hjælp af samme proces som beskrevet ovenfor. Du kan se sektioner markeret med sætninger "lang = han", "lang = fr" eller "lang = de", som alle peger på sprog, som brugere kan vælge, når de starter Kodi.

Konklusion

Trakt er et utroligt nyttigt værktøj til både Kodi add-on udviklere og tv-fans. Brug af det betyder øjeblikkelig adgang til et væld af oplysninger, langt mere end de fleste andre tv-database tjenester. Det betyder også, at du hjælper med at bidrage til projektet, hvilket gør det bedre for alle. Tilføjelse af en Trakt API til dit projekt er også en hurtig og smertefri proces uden komplicerede tilmeldinger eller kodesegmenter til håndtering. Havde en god oplevelse brugt Trakt.tv tidligere? Del dine kommentarer nedenfor!

Efterlad en kommentar

Populært emne.