Sådan repareres Bluetooth lydproblemer på Windows 10

Indholdsfortegnelse:

Sådan repareres Bluetooth lydproblemer på Windows 10
Sådan repareres Bluetooth lydproblemer på Windows 10
Anonim

Bluetooth-højttalere er ikke beregnet til at fungere over lange afstande, men de fleste har god rækkevidde. Bluetooth-hovedtelefoner og højttalere til tider begynder at stamme. Nogle vil stamme fra dag 1, mens andre vil gøre det tilfældigt. I begge tilfælde synes der ikke at være en indlysende årsag til Bluetooth lydproblemerne. Hvis du lige har fået en ny højttaler eller et headset, eller du har brugt et til et stykke tid, og lyden er hakket, er der nogle få rettelser til at prøve.

Konstant lydstamming

Hvis dine Bluetooth lydproblemer har været der siden dag ét, skal du prøve alle rettelser i dette afsnit og den næste.

Opdater Bluetooth-drivere

Hvis du lige er begyndt at bruge en ny Bluetooth-lydenhed, er det en god idé at kontrollere, om du har installeret de korrekte Bluetooth-drivere. Hvis du bruger de generiske drivere, som Windows 10 installerer, skal du prøve at installere dedikerede Bluetooth-drivere, der er udgivet af systemproducenten. Generelt, hvis Bluetooth-driveren er problemet, vil du opleve lag med andre Bluetooth-enheder også som tastaturer.

Vælg Lydenhed

Nogle højttalere og hovedtelefoner ender med at registrere sig som to forskellige enheder. De kan registrere sig som både en højttaler og som et headset.Klik på højttalerikonet i systembakken og fra listen over lydindgangs- / udgangsenheder, kontroller, om enheden er angivet to gange, eller hvis den er angivet, men systemets indbyggede højttalere er valgt.

Vælg din enhed og kontroller for at se om stammingen går væk. Hvis din enhed er angivet to gange, skal du vælge anden / anden type.

Image
Image

Deaktiver håndfri telefoni

Find din enheds navn; Åbn appen Indstillinger og gå til Enheder> Bluetooth.

Derefter skal du åbne File Explorer og skrive følgende i adresselinjen
Derefter skal du åbne File Explorer og skrive følgende i adresselinjen

Kontrolpanel Hardware og lyd Enheder og printere

Her ser du din Bluetooth-højttaler eller hovedtelefoner. Identificer det via sit navn og ikke ikonet. Ikonet meget sandsynligt kan være forkert, så navnet vil hjælpe dig med at identificere dine højttalere eller hovedtelefoner korrekt. Højreklik på enheden og vælg Egenskaber.

Gå til fanen Tjenester i vinduet Egenskaber. Vent til at fylde og deaktivere tjenesten "Handsfree Telephony".

Image
Image

Random Audio Stuttering

Hvis du pludselig begyndte at opleve lydstamming med en Bluetooth-lydenhed, der har fungeret fint, skal du kontrollere, om din Bluetooth-driver for nylig er blevet automatisk opdateret. Hvis den har det, vil den nye version sandsynligvis forårsage problemer, i hvilket tilfælde skal du rulle driveren tilbage. Det er også en god ide at parre højttalere eller hovedtelefoner med et andet system eller en telefon for at se, om problemet fortsætter. Hvis det gør det, er det sandsynligt, at højttalerne er blevet defekte. Hvis problemet kun vises, når højttalerne / hovedtelefonerne er forbundet til dit skrivebord, kan du prøve nedenstående løsninger.

Tjek afstand fra system

Prøv at flytte din enhed tættere på dit system og kontrollere, om stammen går væk. Hvis det gør det, er det højst sandsynligt, at noget, en enhed eller en anden fysisk genstand forstyrrer Bluetooth-signalet, eller din enheds rækkevidde er forringet.

Tjek batteriet

Sørg for, at din enhed er fuldt opladet. Hvis det er muligt, prøv at bruge det, mens du er tilsluttet en strømkilde. Hvis stammingen går væk, kan dit enheds batteri enten have udviklet en defekt eller den afskrives til det punkt, at lydkvaliteten lider. Du kan forsøge at få batteriet udskiftet, eller hvis det ikke er en mulighed, kan du prøve at køre den, mens den er tilsluttet en strømkilde.

Opkobling og par enhed

Meget som om genstart af dit system kan løse mange problemer, unpairing og parring din enhed igen kan også rette stammingen. Genstart dit system for godt, efter at du har parat enheden og parér den igen.

Fjern interfererende enheder

Telefoner og tabletter kan forstyrre Bluetooth-signalet. Prøv at flytte telefoner og tablets væk fra dine højttalere for at se, om det løser problemet.

Populært emne.