Sådan slukker du iPhone Throttling på iOS 11.3

Indholdsfortegnelse:

Sådan slukker du iPhone Throttling på iOS 11.3
Sådan slukker du iPhone Throttling på iOS 11.3
Anonim

I slutningen af 2017 erkendte Apple, at det bremser din iPhone. Denne tilståelse kom ikke let. Geekbench offentliggjorde en detaljeret benchmark analyse af iPhones for at bevise, at enheden var blevet bremset. iPhone-brugere var ikke glade, og Apple reagerede med et iPhone-batteriudbyttetilbud i 2018, som giver brugerne mulighed for at få et nyt batteri til $ 29, i stedet for $ 79 for at afbøde gasstrømningen. Apple meddelte også, at det ville tilføje en funktion i iOS 11.3, der giver brugerne mulighed for at slukke for iPhone-gasspjæld. Denne funktion er tilgængelig på iOS 11 beta 2. Det vil vare et stykke tid, før brugere på den stabile udgivelse af iOS 11 får denne opdatering.

Misforståelser om at slukke for iPhone Throttling

Da Apple først annoncerede funktionen, gav den lidt detaljer om, hvordan det ville fungere. Masser af nyhedsbreve skrevet efter meddelelsen og i forventning om iOS 11 beta 2 gjorde det tilsyneladende, at der ville være en tænd / sluk-knap, ligesom der er en til lavt strømtilstand, der tillod brugere at slukke for iPhone-gasregulering, når de ønskede. Det er ikke tilfældet. Som i iOS 11 beta 2, kan du ikke bare slukke for iPhone-gasstrømning efter ønske. Dit enheds batteri skal have afskrives til et bestemt niveau, dvs. under 80% for at spjældet skal påvirke og blive deaktiveret.

iPhone Throttling

Før du kan slukke for iPhone-gasspjæld, skal du først afgøre, om din telefon er ligefrem at blive spredt. Vi anbefalede en app, der kunne kontrollere, hvor meget din iPhone var blevet bremset, men denne webapp er kun nyttig, hvis du er på iOS 11.2.5 eller lavere. Dette skyldes, at når du opdaterer din iPhone til iOS 11, vil du se en betydelig forbedring i enhedens hastighed. Resultaterne fra appen kan stadig være relevante, men kun hvis din telefon bliver sænket.

Dette er anekdotisk bevis, men i vores egen testenhed rapporterede SlowApple webappen en iPhone 6 kørende iOS 11.2.1 tog lidt over 11 sekunder for at afslutte hastighedsprøven. Når den samme enhed blev opgraderet til iOS 11 beta 1, tog det lidt over 8 sekunder. Forbedringen var indlysende, når enheden blev brugt. Denne særlige telefon batteri var dog på 88% sundhed, hvilket er temmelig imponerende for en 3 år gammel enhed.

Alt det, der er sagt, her er hvad throttling-funktionen ligner på iOS 11. Åbn appen Indstillinger og gå til Batteri. Der er en ny mulighed her kaldet Battery Health (Beta). Tryk på den, og under Maksimal kapacitet kan du se, hvordan batteriets helbred holder op. Hvis din batteri sundhed er mindre end 80%først da vil du være i stand til at slukke for gasspjæld. Hvis det er over det, bliver din iPhone ikke spredt. Det arbejder faktisk nok på Peak Performance.

Image
Image

Batterikapacitet mindre end 80%

Hvis din batterikapacitet er mindre end 80%, vil du se en besked, der siger, at enhedens batteri er forringet, og at effektivitetsstyringsfunktionerne er blevet aktiveret. Disse funktioner er, hvad smadrer din enhed. Du vil se denne meddelelse under afsnittet Peak Performance Capability, og der vil være et 'Deaktiver' -link under det. Hvis du trykker på dette link, slukker det for gasstrømning.

Vær advaret om, at du ikke kan vende tilbage på vilje. Hvis din telefon slukker uventet, efter at du har deaktiveret strygning, aktiverer iOS 11 igen throttling. Uden for dette scenario har en bruger ingen kontrol over, når gasreguleringen er aktiveret.

iPhone hastighed med gashåndtering slukket

Hvis du slukker for iPhone-gas, vil din iPhone ikke løbe så hurtigt som det gjorde, da du oprindeligt fik det. Det vil være hurtigere end det var før, men det vil ikke vende tilbage til den hastighed, den kørte på, da den var helt ny. Hvis dit batteri er afskrevet, kan du få det erstattet af Apple. Hvis den ikke er afskrevet, vil opgraderingen til iOS 11 gøre enheden så hurtig, som den muligvis kan få. At få et nyt batteri vil ikke gøre meget forskel, men hvis du kan, skal du alligevel få et nyt batteri.

Det nye batteri bliver godt nyt. I de efterfølgende år, hvis du ikke opgraderer din iPhone, sikrer det nye batteri, at du opnår maksimal ydeevne så længe som muligt. Husk at udskiftningsprogrammet på $ 29 slutter i 2019, og et nyt batteri koster derefter $ 79. Få et nyt batteri, hvis du kan.

Populært emne.