Super Bowl (52) på Kodi: Live Streams for 2018 Super Bowl

Indholdsfortegnelse:

Super Bowl (52) på Kodi: Live Streams for 2018 Super Bowl
Super Bowl (52) på Kodi: Live Streams for 2018 Super Bowl
Anonim

NFLs imponerende skuespil, som Super Bowl ruller kun omkring en gang om året, og når det gør, er fansen klar. To hold øverst i deres divisioner står over for ligaens største præmie, mens de deltager i en af de mest efterspurgte tv-begivenheder i historien. Og takket være streaming software som Kodi, Du kan se Super Bowl på en hvilken som helst enhed, uanset hvor du bor.

Image
Image

Super Bowl LII - Hvad du bør vide

Den 52. Super Bowl er planlagt til 4. februar 2018 på US Bank Stadium i Minneapolis, Minnesota. Spillet indeholder New England Patriots går op mod Philadelphia Eagles i hvad der svarer til en rematch af 2004 Super Bowl. Patrioterne gik væk med trofæet da, og de er stadig det begavede hold nu, men kan de trække en anden stor sejr væk?

Tv-rettigheder til Super Bowl springer frem og tilbage mellem netværk på årsbasis. For at se Super Bowl på tv eller på Kodi, skal du først vide, hvilket netværk der flyver det. NBC viste Super Bowl 2015, da CBS fulgte i 2016 med Fox, der snagede 2017-kontrakten. 2018 Super Bowl går tilbage til NBC, med CBS og Fox tager de følgende år.

Se også: Sådan får du en amerikansk IP-adresse, hvis du har brug for det.

Reklamer er næsten lige så store af en aftale som selve spillet. En 30 sekunders annonce under Super Bowl koster omkring 5 millioner dollars. Virksomheder, der tager et eftertragtet sted, hælder ofte måneders arbejde i deres promoveringer, hvilket resulterer i nogle af de mest kreative og underholdende reklamer nogensinde. Hvis du ser Super Bowl for reklamerne, skal du ikke bekymre dig, du får stadig se dem, hvis du streamer gennem Kodi!

Før du starter streaming

Kodi-softwaren er sikker, nem at bruge og helt gratis. Det kommer ikke med nogen form for indhold og bryder ikke nogen love, uanset hvor du bor. Fordi nogle af de tilføjelsesprogrammer, du kan installere, bøjer disse regler, er hele Kodi-fællesskabet imidlertid blevet undersøgt. Dette har ført til, at internetudbyderens strygningsstrømme, ophavsretsbrudsmeddelelser, og endda regeringer lukker add-on-skabere.

Den gode nyhed er, at du kan beskytte dig selv mod disse invasioner af privatlivets fred ved at bruge et godt VPN. VPN'er opretter en privat tunnel mellem dig og internettet ved at kryptere hver pakke data, der forlader din enhed. Ingen kan fortælle, hvad du ser, og ingen kan fortælle, hvem du er, eller hvor du er fra, skabe det perfekte miljø for sikre og sikre Kodi-strømme.

IPVanish - den bedste VPN til Kodi

Image
Image

At vælge det rigtige VPN er hårdt. Der er meget information at sammenligne, alt fra krypteringsmetoder til privatlivspolitikker til tilgængelighed af software. Dette gøres endnu vanskeligere af Kodis store tilgængelighed. Efter alt skal du køre en VPN på samme enhed som Kodi, hvilket kan være en udfordring på streaming sticks eller tv-box enheder! Vi kiggede på de bedste VPN'er på markedet og konkluderede på IPVanish som den bedste for Kodi. IPVanish rammer den rette balance mellem hastighed og sikkerhed og tilbyder hurtige forbindelser rundt om i verden uden at ofre dit privatliv. Du har adgang til over 950 servere i 60 forskellige lande med IPVanish, og hver pakke med data vil blive beskyttet af 256-bit AES-kryptering og en nullogningspolitik på al trafik. IPVanishs software fungerer også godt på en bred vifte af enheder, og det tilbyder også DNS lækagebeskyttelse og automatisk kill switch-funktioner!

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Se Super Bowl (LII) på Kodi - Official Add-ons

Kodi's add-on-fællesskab er opdelt i to sektioner: officielt og uofficielt indhold. Folk forbinder normalt Kodi med sidstnævnte, som uofficielle add-ons udgør de fleste ekstrafunktioner, du kan installere. Disse tilføjelser har et ry for at være upålidelige, vanskelige at bruge, og endda ret ulovligt, hvorfor det er en god ide at holde fast i det officielle indhold, når det er muligt.

NBC Sports Live Extra

NBC Sports Live Extra er en Kodi add-on, der trækker i indhold fra netværkets officielle online-udsendelseskilder. Kanalen i sig selv er hjemsted for en lang række sportsgrene, herunder NASCAR, PGA Tour, NHL-spil, OL og Premier League fodbold. Endnu vigtigere vil Live Extra streame Super Bowl i 2018, hvilket gør det til et ideelt første stop for at få din fodboldfejl.
NBC Sports Live Extra er en Kodi add-on, der trækker i indhold fra netværkets officielle online-udsendelseskilder. Kanalen i sig selv er hjemsted for en lang række sportsgrene, herunder NASCAR, PGA Tour, NHL-spil, OL og Premier League fodbold. Endnu vigtigere vil Live Extra streame Super Bowl i 2018, hvilket gør det til et ideelt første stop for at få din fodboldfejl.

Der er et par fangster til NBC Sports oplevelsen på Kodi. Ja, du får utrolig højkvalitets strømme og ja, det er helt lovligt, men du har brug for et eksisterende kabelabonnement eller en konto hos NBC Sports Gold for at se live indhold. Begge disse kommer med nogle ret strenge VPN blokader også, hvilket gør det svært eller endda umuligt at se Super Bowl fra uden for USA

Hvis du opfylder kravene til at bruge NBC Sports Kodi-tilføjelsen, læs videre for at få fulde installations- og aktiveringsvejledning.

Installer NBC Sports Live Extra

NBC Sports Live Extra er inkluderet i Kodis officielle depot, hvilket gør installationen til en leg. Du behøver ikke at tilføje nogen kilde-URL'er eller jage ned nogen repositories, da det kommer forudinstalleret med hver version af Kodi. Følg de hurtige trin nedenfor, og du bliver indstillet.

 1. Kør Kodi, gå til hovedmenuen, og vælg derefter Tilføjelser.
 2. Klik på knappen åben boks ikonet og vælg Installer fra depot.
 3. Rul ned og klik Kodi Add-on-depot.
 4. Vælg Video tilføjelser kategori, vælg derefter NBC Sports Live Extra.
 5. Klik på knappen Installere knappen i nederste højre hjørne af vinduet. Øjeblikket vil tilsætningen være klar.

Aktivér og se NBC Sports Live Extra

NBC Sports Live Extra kræver aktivering via NBC Sports Gold eller din kabeludbyders login side. Installer tilføjelsen først, så Kodi vil bede dig om at parre din enhed ved at følge instruktionerne nedenfor. Når tilføjelsen er aktiveret, kan du starte streamen og se live indhold, herunder Super Bowl 52 på spilledagen.

 1. Besøg activ.nbcsports.com
 2. Indtast din enhed og kabeludbyder.
 3. Indtast din aktiveringskode opført i popup-vinduet Kodi.
 4. Når aktiveret, vil NBC's hjemmeside omdirigere dig til din kabeludbyders login side.
 5. Indtast dine detaljer og log ind.
 6. Når aktiveringen er færdig, skal du gå tilbage til Kodi, lukke popup-vinduet og starte streaming.

Bemærk: Hvis du bruger en VPN, selvom den er baseret i USA, og du er forbundet til en server i samme land, virker NBC Sports Live Extra muligvis ikke for dig, da tjenesten blokerer for en række VPN-IP-adresser. Hvis du ikke kan få en strøm til at starte, skal du deaktivere din VPN og prøve genindlæsning.

FOX Sports GO

Den officielle add-on til FOX Sports GO får adgang til indhold fra FOX tv Everywhere-service, hvilket bringer alle levende indhold og sportstrømme til mobile enheder. Den officielle FOX Sports GO add-on gør det nemt at se de samme videoer på Kodi. Ligesom NBC Sports Live Extra ovenfor kræver FOX, at en gyldig kabeludbyderkonto skal bruges. Dette sikrer, at vandløbene er af høj kvalitet og lovlig, men det er bedre i det lange løb.
Den officielle add-on til FOX Sports GO får adgang til indhold fra FOX tv Everywhere-service, hvilket bringer alle levende indhold og sportstrømme til mobile enheder. Den officielle FOX Sports GO add-on gør det nemt at se de samme videoer på Kodi. Ligesom NBC Sports Live Extra ovenfor kræver FOX, at en gyldig kabeludbyderkonto skal bruges. Dette sikrer, at vandløbene er af høj kvalitet og lovlig, men det er bedre i det lange løb.

FOX er planlagt til at flyde Super Bowl i 2019. Du vil ikke være i stand til at fange Super Bowl 52 ved hjælp af denne add-on, men du vil stadig kunne fange mange andre spil, herunder NBA, MLB og NHL.

Installation af FOX Sports GO

Installation af FOX Sports GO er hurtig og nem. Filen er pakket med Kodis officielle depot og kræver ingen eksterne tilføjelser, bare dykke ind og start streaming.

 1. Åben Kodi og gå til hovedmenu ved at trykke på Escape.
 2. Vælg Tilføjelser, og klik derefter på åben boks ikon øverst på navigationsmenuen.
 3. Vælge Installer fra depot, og rul derefter og klik på Kodi Add-on-depot.
 4. Vælg Video tilføjelser folder.
 5. Vælg FOX Sports GO.
 6. Klik på knappen Installere knappen nederst til højre.

Sådan bruges FOX Sports GO

FOX Sports GO skal parre med en kabel-tv-konto, inden du lægger indhold. Det kræver også en hurtig aktivering, før der aktiveres strømme. Installer add-on'en ved hjælp af instruktionerne ovenfor, og fortsæt nedenfor for at fuldføre opsætningen. Når alt er oprettet, kan du køre add-onen og streame både live og on demand-indhold fra FOX Sports.

 1. Kopier aktiveringskoden fra Kodi-vinduet.
 2. Besøg foxsportsgo.com/activate
 3. Skriv din kode, vælg derefter din kabeludbyder.
 4. Du bliver omdirigeret til kabeludbyderens login side.
 5. Indtast dine detaljer og Log ind.
 6. Når aktiveringen er færdig, skal du gå tilbage til Kodi og starte streaming.

Glem ikke: Brug en VPN, når du streamer gennem Kodi. IPVanish giver vores læsere en eksklusiv rabat på 60%, og du betaler kun $ 4,87 om måneden for at holde din browsing sikker og privat.

Se Super Bowl på Kodi - Uofficielle Tilføjelser

Hvis du ikke har adgang til de officielle tilføjelser ovenfor, så rolig, Kodi-fællesskabet har du dækket. Uofficielt indhold er udviklet af tredjeparts coders og kan nemt få adgang til et stort udvalg af vandløb. Du bliver nødt til at holde øje med ting som ulovlige strømme eller brudte links, men hvis du holder dig til pålidelige add-ons, kan du se Super Bowl og streame tonsvis af levende sportsgrene, alt gratis.

Inden du kan installere uofficielle add-ons, skal du skifte en af Kodis interne indstillinger. Dette gør det muligt for softwaren at få adgang til eksterne kilder, så det kan downloade arkiver for dig.

 1. Åben Kodi, og klik på tandhjulsikonet for at komme ind i Systemmenu.
 2. Gå til System Indstillinger> Tilføjelser.
 3. Skift skyderen ved siden af Ukendte kilder mulighed.
 4. Accepter advarselsmeddelelsen det dukker op.

Bemærk! Nogle af Kodis tilføjelsesprogrammer kan forbinde til piratkilder eller indhold, der ellers er ulovlige i dit område. Addictive Tips tillader ikke eller tilskynder nogen overtrædelse af ophavsretlige begrænsninger. Vær opmærksom på loven, ofre og risici for piratkopiering, inden du får adgang til ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse.

1. SportsDevil

SportsDevil er konsekvent rangeret som den bedste sports streaming-add-on til Kodi, hands down. Udvidelsen er helt ligetil og kommer med snesevis af levende sportsstrømme klar til at gå. For at se fodbold, NFL, NBA, hockey, golf, tennis, boksning og meget andet, er det bare at installere det, vælge en strøm og derefter slappe af og slappe af.
SportsDevil er konsekvent rangeret som den bedste sports streaming-add-on til Kodi, hands down. Udvidelsen er helt ligetil og kommer med snesevis af levende sportsstrømme klar til at gå. For at se fodbold, NFL, NBA, hockey, golf, tennis, boksning og meget andet, er det bare at installere det, vælge en strøm og derefter slappe af og slappe af.

SportsDevil er pakket med et par mainstream repositories. For at få adgang, skal du installere det rigtige repo først og derefter selve tilføjelsen. Vi har medtaget instruktioner til hele processen nedenfor. Bare følg trinene, og du vil være klar til Super Bowl på ingen tid.

Installer SportsDevil fra seduNdneS Repo

SeduNdneS repository fokuserer på et smalt bånd af underholdning i stedet for et stort udvalg af add-ons. Dette gør det muligt for holdet at sætte deres opmærksomhed på gode, brugbare funktioner. Du kan se alle slags film og tv-streams med seduNdneS, og du kan også tage live sportsfeeds gennem SportsDevil. Følg vejledningen herunder for at tilføje repo og add-on til dit system.

 1. Start på Kodis hovedmenu, og klik derefter på tandhjulsikon på toppen.
 2. Rul til Filhåndtering, og vælg derefter Tilføj kilde i venstre rude.
 3. I Tilføj filkilde vindue, klik på midten hvor det står .
 4. Indtast følgende URL i feltet, der åbnes: http://firetvguru.net/fire
 5. Klik på OK, og indtast derefter et navn i feltet, der er angivet. Brug noget beskrivende som sedundnes.
 6. Klik på OK, og vend tilbage til Kodi hovedmenu.
 7. Åben Tilføjelser og klik på ikonet Åbn boks øverst.
 8. Vælge Installer fra zip-fil og vælg den indtastning, du oprettede ovenfor.
 9. Klik på den markerede fil repository.sedundnes -… # # # zip
 10. Vent til installationen er færdig.
 11. Vælg menuen Åbn boks Installer fra depot.
 12. Rul ned og Åbn seduNdneS Repo.
 13. Gå ind i Video tilføjelser folder.
 14. Rul ned til SportsDevil og installer.
 15. Du kan til enhver tid få adgang til dine nye sportsstrømme fra hovedmenuen.

Sådan bruges SportsDevil

SportsDevil organiserer sit indhold ved at streame kilde og derefter sportskategori. Det er lidt ukonventionelt i starten, men med nogle eksperimenter kan du finde den rigtige ressource for at få arbejdet gjort. Det er umuligt at kontrollere, hvilken strøm der vil have Super Bowl på spilledagen. Vi har medtaget nogle få sandsynlige kandidater nedenfor. Tjek dem ud før spillet, så når Super Bowl flyver, skal du gå til Live Sports-mappen og skifte gennem dem for at se, hvad du kan finde.

 • Dimsports.eu - Har en dedikeret amerikansk fodbold sektion.
 • FirstRowSports.eu - Inkluderer en lignende sektion som ovenfor, men med forskellige kilder.
 • SportStream365 - Støtter en "anden" kategori pakket med live streams.
 • LiveTV.ru - Inkluderer en fantastisk "nu spiller" sektion med verdensomspændende udsendelser.

2. FTFA

FTFA er lidt af en usædvanlig add-on, men det er præcis det, der gør det så nyttigt for sportsstrømme. Udvidelsen er designet omkring live indhold i stedet for on-demand videoer. Du vælger dine shows ved at navigere kanaler baseret på placering. Vil du have noget fra Storbritannien? Se hvilke servere der er online, vælg et sted, og gennemse netværket. Dette gør navigationen lidt besværlig, men det giver skaberne en massiv mængde indhold, herunder broadcastkanaler fra USA, der vil spille Super Bowl.
FTFA er lidt af en usædvanlig add-on, men det er præcis det, der gør det så nyttigt for sportsstrømme. Udvidelsen er designet omkring live indhold i stedet for on-demand videoer. Du vælger dine shows ved at navigere kanaler baseret på placering. Vil du have noget fra Storbritannien? Se hvilke servere der er online, vælg et sted, og gennemse netværket. Dette gør navigationen lidt besværlig, men det giver skaberne en massiv mængde indhold, herunder broadcastkanaler fra USA, der vil spille Super Bowl.

Installer FTFA fra Brettus Repo

FTFA er tilgængelig via Brettus Repository. Installationen kan kræve gratis aktivering via en ekstern hjemmeside, men hvis du følger nedenstående trin, kan du få alt klart til at gå om et par minutter.

 1. Åbn Kodi og klik på tandhjulsikon.
 2. Gå til File Manager og vælg derefter Tilføj kilde.
 3. Tilføj følgende URL: http://toptutorialsrepo.co.uk/kodi/Repos/
 4. Indtast et nemt at huske navn, f.eks toptuts
 5. Klik på OK. Kodi vil tilføje repoen til din kildeliste.
 6. Gå tilbage til hovedmenuen og vælg Tilføjelser.
 7. Klik på knappen boksikon øverst på menuen.
 8. Vælge Installer fra Zip-fil, vælg derefter repo.
 9. Rul ned og find den navngivne fil repository.Brettusrepo -.. # # lynlås
 10. Installer repo, og gå derefter tilbage og vælg Installer fra Repository.
 11. Vælg den angivne post Brettus Builds Repository.
 12. Naviger til Video tilføjelser og kigge efter FTFA tilføjelse.
 13. Start tilføjelsen. Et vindue åbnes, der beder om en pinkode.
 14. Klik på OK, og et websted vil blive indlæst i din browser.
 15. Klik på knappen blå GENERATE-knap at modtage en pinkode. Det skulle se sådan ud: AB1234
 16. Kopier PIN-koden, og gå tilbage til Kodi og indsæt det i det aktive vindue.
 17. PIN-koden vil validere, og du er fri til at streame.

Se sport på FTFA

FTFA er organiseret af kanalservere, ikke indholdstype eller ressource. For at finde ting som amerikansk fodbold eller Super Bowl er alt, hvad du behøver at gøre, besøg den amerikanske serverside, og se om netværket aktuelt streaming.

For 2018 Super Bowl 52, vil du gerne finde en solid NBC stream. Kør FTFA og vælg en af mulighederne nær toppen, der siger "Live TV server ## USA IPTV". Inde i vil du se en alfabetisk liste over kilder, herunder et par NBC-kanaler. Når spillet begynder, skal du vælge en og nyde!

3. Projekt Mayhem

Project Mayhem er en forfriskende add-on til sports fans. I stedet for at bundle sit indhold ind i en flok film- og tv-showstrømme, fokuserer Mayhem på sportskanaler og ikke mere. Med det kan du streame live indhold fra hele verden, alt fra Sky Sports til Canal +, Bein, Pac 12 og videre. Der er endda en fuld kategori afsat til amerikansk fodbold, hvilket gør det til et ideelt sted for Super Bowl-action denne sæson.
Project Mayhem er en forfriskende add-on til sports fans. I stedet for at bundle sit indhold ind i en flok film- og tv-showstrømme, fokuserer Mayhem på sportskanaler og ikke mere. Med det kan du streame live indhold fra hele verden, alt fra Sky Sports til Canal +, Bein, Pac 12 og videre. Der er endda en fuld kategori afsat til amerikansk fodbold, hvilket gør det til et ideelt sted for Super Bowl-action denne sæson.

Installer Project Mayhem fra Maverick Repo

Projekt Mayhem er en del af Maverick repository. Installation af det er ligesom at installere andre add-on, alt hvad du skal gøre er kilde, repo og vælg det indhold, du vil bruge. Følg trinene herunder, og du vil streame om et par sekunder.

 1. Åbn din webbrowser og besøg den officielle maverick repository side.
 2. Download filen repository.maverickrepo -.. # # lynlås og gem det et sted bekvemt.
 3. Åbn Kodi, gå til hovedmenuen, og vælg derefter Tilføjelser.
 4. Klik på ikonet Åbn boks øverst og vælg Installer fra Zip-fil.
 5. Naviger til repository.maverickrepo og installer det.
 6. Vælg i menuen Åbn boks igen Installer fra depot.
 7. Rul ned og åben MaverickTV repository.
 8. Gå ind i Video tilføjelser folder.
 9. Vælg Projekt Mayhem og installer.

Brug af Project Mayhem

De fleste af Project Mayhem indhold fokuserer på verdensomspændende streams. Det er godt, hvis du vil have fodbold og cricket, men hvad med god gammel amerikansk fodbold? Heldigvis er tilføjelsen til fans med en hel mappe, der er dedikeret til pigskinsporten. Rul ned og indtast sektionen National Football League Live. Her finder du en liste over hold parret med et par andre streamingkilder. Indholdet vises ikke før 20 minutter før spillet, så når Super Bowl er ved at starte, skal du tjekke her for en pålidelig ressource.

4. UK Turk Afspilningslister

UK Turk Playlists add-on har været et af de bedste Kodi-ressourcer til ren indholdssortiment. Tilføjelsen leveres med utallige live streams, links til on-demand indhold, filmkanaler og sportsnet fra hele verden. Der er ingen garanti UK Turk vil have en Super Bowl sektion, når spilledagen ruller rundt, men fordi det er en af de mest pålidelige og komplette streaming-add-ons til Kodi, er det værd at tjekke ud. Følg vores vejledning om, hvordan du installerer UK Turk-afspilningslister for at få det til spildag.
UK Turk Playlists add-on har været et af de bedste Kodi-ressourcer til ren indholdssortiment. Tilføjelsen leveres med utallige live streams, links til on-demand indhold, filmkanaler og sportsnet fra hele verden. Der er ingen garanti UK Turk vil have en Super Bowl sektion, når spilledagen ruller rundt, men fordi det er en af de mest pålidelige og komplette streaming-add-ons til Kodi, er det værd at tjekke ud. Følg vores vejledning om, hvordan du installerer UK Turk-afspilningslister for at få det til spildag.

Glem ikke: Brug en VPN, når du streamer gennem Kodi. IPVanish giver vores læsere en eksklusiv rabat på 60%, og du betaler kun $ 4,87 om måneden for at holde din browsing sikker og privat.

Konklusion

Pumpet til Super Bowl? Selvom du ikke har adgang til de rigtige netværk, er det overraskende let at skyde op Kodi, installere de rigtige add-ons og streame spillet på enhver enhed. Nu er alt hvad du skal bekymre dig om, om dit hold vinder eller ej!

Efterlad en kommentar

Populært emne.