Sådan undgår du et Snapchat forbud

Indholdsfortegnelse:

Sådan undgår du et Snapchat forbud
Sådan undgår du et Snapchat forbud
Anonim

Snapchat, som alle sociale medier apps og netværk, skal selvregulere. Dette gøres for at forhindre spam og trolling og chikane, eller at straffe brugere for at overtræde en indholdspolitik. Det er nødvendigt, hvis sociale apps og platforme ønsker at bevare brugerne. Snapchat har ikke mulighed for at rapportere brugere som Facebook og Twitter gør. Det lader dig blokere folk, men det handler om det. Du kan ikke rapportere en bruger, når som helst en bruger er forbudt på Snapchat, det er efter appens skøn. Det er ikke at sige, at Snapchat går rundt forbudt folk tilfældigt. Et Snapchat-forbud retter sig mod brugere, der overtræder servicevilkårene og / eller misbruger appen.

Snapchat Ban Wave

Snapchat forbyder ikke forbrugerne proaktivt. Hvis du overtræder dens vilkår, er det sjældent, at du kommer væk med det et stykke tid. Storstilet tæppeforbud håndhæves i bølger, og hvis du ikke gør noget for skørt, kan du endda glide igennem indtil næste bølge hits. Mellem bølger kan du stoppe dine overtrædelser, og din konto vil ikke blive suspenderet i næste runde af forbud.

Image
Image

Grunde Snapchat forbyder dig

Snapchat forbyder dig for tre hovedårsager;

  • Sende spam og engagere sig i misbrug
  • Tilføjer for mange venner med en ubekræftet telefon eller e-mail
  • Brug af tredjepartsapps og plug-ins

Brug af en rodnet eller jailbroken enhed resulterer ikke i et forbud.

Image
Image

Undgå Snapchat Ban

Det er ikke så svært at undgå at blive forbudt på Snapchat. Sørg for at bekræfte dit telefonnummer og / eller email og ikke spam brugere eller chikanere dem. Ærligt, retningslinjerne er ikke så svært at følge. Den rigtige retningslinje, som brugerne har problemer med, er tredjepartsappen eller plugin-en.

Der er apps, der giver dig mulighed for at bruge Snapchat og tilsidesætte nogle af dens sikkerhedsfunktioner. For eksempel giver nogle apps og tweaks dig mulighed for at tage skærmbilleder af snaps eller endda gemme snaps uden at den anden ved at vide. Dette er en klar overtrædelse af Snapchats servicevilkår. Snapchat ++ er en populær app, der, hvis den bruges, får dig til at blive forbudt. Det giver dig mulighed for at se et snap uden at brugeren ved, og det giver dig mulighed for at holde snaps åbne på ubestemt tid.

Enhver app eller et plugin, der annoncerer sig selv som en måde at omgå en Snapchat-funktion på, bryder appens servicevilkår. Du bør ikke bruge den. Det er ikke ulovligt i den forstand, at du ender i fængsel, men det vil resultere i et forbud.

Tiltalende et Snapchat Ban

Snapchat har ingen appelproces, men implementerer ikke et permanent forbud lige uden for flagermus. Det suspenderer din konto i 24 timer. Hvis du er låst, skal du vente så længe, før du prøver at logge ind igen.

Hvis du efter 24 timer ikke kan logge ind, har du fået et hårdere forbud. Det er stadig ikke permanent. Hvis du bruger apps eller plugins fra tredjeparter, skal du straks fjerne dem og besøge denne side for at logge ind på din konto.

Hvis du fortsætter med at spam brugere, chikanerer brugere eller bruger tredjepartsapps, bliver du permanent forbudt, og der er ingen vej rundt om det.

Populært emne.