Bedste Kodi-tilføjelsesprogrammer til streaming af Disney-film

Indholdsfortegnelse:

Bedste Kodi-tilføjelsesprogrammer til streaming af Disney-film
Bedste Kodi-tilføjelsesprogrammer til streaming af Disney-film
Anonim

Disney har underholdt både den unge og den unge på hjertet i årevis. Lige siden udgivelsen af Snow White og Seven Dwarfs den 21. december 1931 er generationen efter generationen af børn blevet wooed af Disney's magi. Selv i dag går de stadig stærke og frigiver fem til 10 film om året, nogle gange mere. Hvis du ligesom mange elsker Disney og du er en Kodi-bruger, kan du meget godt have undret dig over, hvad der er de bedste Kodi-tilføjelsesprogrammer til Disney-film.

Vi ønskede alle, at der var en Disney Movie add-on, der ville omfatte alle deres film, men det eksisterer simpelthen ikke. Der er dog et vist antal tilføjelser, der omfatter Disney-sektioner eller Kid-filmafsnit med masser af Disney-indhold. Vi har søgt efter scenen for de bedste Kodi-add-ons til Disney-film, og vi er ved at afsløre resultaterne af vores søgning.
Vi ønskede alle, at der var en Disney Movie add-on, der ville omfatte alle deres film, men det eksisterer simpelthen ikke. Der er dog et vist antal tilføjelser, der omfatter Disney-sektioner eller Kid-filmafsnit med masser af Disney-indhold. Vi har søgt efter scenen for de bedste Kodi-add-ons til Disney-film, og vi er ved at afsløre resultaterne af vores søgning.

I denne artikel introducerer vi de bedste fire tilføjelser, vi har fundet for at se Disney-film. Og da hver af disse add-ons har meget mere end bare Disney-film, vil vi lave en mini-anmeldelse af hver enkelt. Så diskuterer vi andre steder, hvor du også kan finde Disney-film, hvis du er villig til at gøre lidt ekstra arbejde.

For den bedste privatliv, mens streaming indhold, brug en VPN

Din internetudbyder kunne overvåge din onlineaktivitet for at sikre, at du ikke overtræder deres vilkår og betingelser. Og hvis de endda bare har mistanke om, at du måtte være, kan de reagere ved at nedsætte din hastighed, sende dig overtrædelsesmeddelelser eller endog forstyrre din tjeneste. For at beskytte dig selv skal du undgå at overvåge en overvældende internetudbyder og irritationen af deres reaktioner. Du bør bruge et virtuelt privat netværk, når du er online. En VPN beskytter dit privatliv ved at kryptere alle data ind og ud af din computer ved hjælp af stærke krypteringsalgoritmer, der gør det næsten umuligt at knække. Selv din internetudbyder kan ikke se, hvor du skal hen og hvad du laver online. Som en bonus, ved at vælge passende placeret servere, tillader en VPN at omgå geografiske begrænsninger.

Der er simpelthen for mange VPN-udbydere at vælge imellem, og at bestemme det bedste valg kan være en skræmmende opgave. Blandt vigtige faktorer at overveje, a hurtig tilslutningshastighed vil reducere buffering, a ingen logningspolitik vil yderligere beskytte dit privatliv, ingen brugsbegrænsninger vil give dig adgang til noget indhold med fuld hastighed og software til flere enheder vil sikre, at det virker med dit udstyr.

Den VPN vi anbefaler for Kodi - IPVanish

Image
Image

Vi på addictivetips.com har testet flere eller ikke alle VPN mod vores kriterier, og den udbyder, vi anbefaler for Kodi-brugere, er IPVanish. Med servere over hele verden leverer IPVanish imponerende ydeevne og stor værdi, uden hastighedsdæksel eller spænding, ubegrænset båndbredde, ubegrænset trafik, en streng ingen logningspolitik og klientprogrammel til rådighed for de fleste platforme.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Vores top fire tilføjelser til Disney-film

Som vi forklarede i vores introduktion, har vi søgt Kodi-scenen for de bedste tilføjelser til Disney-film. Og med så mange muligheder til rådighed, var det ikke en lille opgave. Vi er kommet op med, hvad vi føler er de bedste fire.

Under vores søgning fortsatte vi med at ønske, at vi ville finde noget erstatning for den afviste Stream Scene-tilføjelse. Hvis det stadig eksisterede, ville det helt sikkert have gjort det første sted på vores liste, men det forsvandt desværre engang i 2017, og vi har ikke mulighed for at finde noget lignende.

Men rolig, vi har stadig fundet en håndfuld tilføjelser, der tilbyder et meget godt udvalg af Disney-film. Når vi introducerer hver af dem, vil vi ikke kun tale om deres Disney-indhold, men også hvad de har for børn og hvad de har for alle. Vi vil også give dig en hurtig installationsvejledning for hver af de fire tilføjelsesprogrammer.

Før vi starter

Taler om installation, før du kan installere nogen af disse add-ons, skal du sørge for at Ukendte kilder er aktiveret i Kodi. Sådan kan du gøre det.

Fra Kodistartskærmen, klik på Indstillinger ikon (det lille gear øverst til venstre) og klik derefter på Systemindstillinger. Klik nu på Tilføjelser på venstre side af skærmen og kontroller atUkendte kilder indstillingen er aktiveret. Den lille kontakt til højre skal være hvid med markøren til højre. Hvis de ikke er aktiverede, skal du klikke hvor som helst inden for linjen aktivere dem. Du skal acceptere den advarsel, der vises ved at klikke på Ja.

1. Overlegenhed

Supremacy-tilføjelsen er den, vi har fundet med det mest interessante Disney-indhold. Og det er også fuld af indhold for alle, hvilket gør det endnu mere attraktivt.

Hvis du vil vide mere om Supremacy-tilføjelsen end vi kan dække her, foreslår vi, at du læser denne nylige artikel, vi offentliggjorde: Supremacy Kodi Add-On - Installation og guidet tur.

Image
Image

Tilgængeligt Disney-indhold i overlegenhed

Du finder Disney indhold i Supremacy på et par steder. Først under Kid's Movies, finder du Disney samling. Der vil du finde en liste over over 80 Disney animationsfilm. Det går helt tilbage til Sne hvid men det har også nyere film som Biler 3.

Og hvis du eller dine børn foretrækker live-tv, under Kid's TV, finder du det Disney XD, Disney Channel, og Disney Junior.

Andet indhold til børn

Både hvad angår live-tv-kanaler og film, er Supremacy's tilbud til børn imponerende. Den har 15 forskellige levende IPTV-kanaler til børn og en Kid's Movies-sektion med tæt på 150 ikke-Disney-film.

Mere indhold for alle

Men overherredømme er ikke kun for børn, langt fra det. Kid's stuff er faktisk kun en lille del af denne enorme add-on. Supremacy er en af disse all-in-one add-ons. Det har naturligvis film og tv-shows. Men det har også Live IPTV, Sports (både levende og on-demand) dokumentarer. Det har endda en karaoke sektion.

Overordnet installation

 • Fra til Kodi startskærmen, klik på Indstillinger Ikon. Så fra Indstillinger skærm, klik Filhåndtering.
 • Nu, fra Filhåndtering skærm, dobbeltklik Tilføj kilde på venstre side
 • Klik og indtast installationsvejen præcis som vist: https://supremacy.org.uk/zip/repo/ og klik på OK.
 • Klik på boksen nedenfor Indtast et navn til denne mediekilde og indtast et meningsfuldt navn. Lad os kalde det Overhøjhed og klik Okay at gemme den nye mediekilde.
 • Tilbage til Kodi startskærmen og klik Tilføjelser på venstre side, så den Add-on browser ikon. Den ene er den der ligner en åben kasse øverst til venstre på skærmen.
 • Fra tilføjelsesbrowseren, Klik på Installer fra zip-fil. Klik derefter på Overhøjhed kilde, som vi lige har tilføjet i det foregående trin, klik repository.supremacy-1.5 og endelig klik repository.supremacy-1.5.zip.
 • Vent på, at depotinstallationen skal afslutte som bekræftet af en besked øverst til højre på skærmen
 • Stadig være på Add-on browser skærm fra det forrige trin, så klik Installer fra depot.
 • Klik overhøjhed, derefter Video tilføjelser og endelig, på den korte liste over tilgængelige add-ons, skal du klikke på Overhøjhed tilføjelse.
 • Klik på knappen Installér nederst til højre for at starte installationen.
 • Vent til bekræftelsesmeddelelsen om, at add-on-installationen blev fuldført øverst til højre på skærmen.

2. Wolfpack

Vores første runner-up i denne top-four liste, hvis Wolfpack add-on. Det er en tilføjelse med indhold af høj kvalitet, der er velorganiseret og ofte opdateret, hvilket reducerer antallet af døde link.

Vi har også for nylig udgivet en artikel om Wolfpack-tilføjelsen: Wolfpack Kodi Add-on - Sådan installeres Wolfpack Add-on og Repository læs det for mere information om denne fantastiske tilføjelse.

Image
Image

Tilgængeligt Disney indhold i Wolfpack

Ligesom med Supremacy-tilføjelsen er der to steder, hvor du kan finde Disney-indhold i Wolfpack. Først under KIDS ZONE sektion, finder du Midian Tot Spot hvor er Kid's movies Underafsnit har en liste med godt 100 titler. Ikke alle træk er Disney-film, men der er en god del af dem. Og vær sikker på at alle de store er der.

Stadig at være ved KIDS ZONE, Specialist Kids Central har Den ultimative Disney Songs kollektion. Der er omkring 50 sange i dette afsnit blandt de bedste kender fra Disney-film fra alle tidspunkter. Det har fløjte, mens du arbejder fra Snow White eller Lad det gå fra Frozen, for eksempel.

Andet indhold til børn

The Wolfpack KIDS ZONE har et ton af Kids indhold. Imellem Midian Tot Spot, det Specialist Kids Central, og Moranable's Kids Flix, der er nok indhold til at holde dine børn optaget, indtil de selv har børn!

Mere indhold for alle

Som med de fleste multifunktionelle add-ons har Wolfpack film og tv-shows, men der er også live-streams, webkameraer, musikkanaler og specialindhold. Der er endda "Wolves Den" -afsnittet med virtuel virkelighed og 360 videoer, bryder højdepunkter, YouTube-film og afslapningsvideoer. Nogle siger, at det er så fuldt udstyret, at du måske aldrig vil installere en anden add-on.

Wolfpack Installation

 • Fra til Kodi startskærmen, klik på Indstillinger Ikon. Så fra Indstillinger skærm, klik Filhåndtering.
 • Nu, fra Filhåndtering skærm, dobbeltklik Tilføj kilde på venstre side
 • Klik og indtast installationsvejen præcis som vist: https://midian.srve.io/repo og klik på OK.
 • Klik på boksen nedenfor Indtast et navn til denne mediekilde og indtast et meningsfuldt navn. Vi navngiver det Midjanog klik derefter på Okay at gemme den nye mediekilde.
 • Tilbage til Kodi startskærmen og klik Tilføjelser på venstre side, så den Add-on browser ikon. Den ene er den der ligner en åben kasse øverst til venstre på skærmen.
 • Fra tilføjelsesbrowseren, Klik på Installer fra zip-fil. Klik derefter på Midjankilde, som vi lige har tilføjet i det foregående trin, klik repository. Wherethemonsterslive.zip.
 • Vent på, at depotinstallationen skal afslutte som bekræftet af en besked øverst til højre på skærmen
 • Stadig være på Add-on browser skærm fra det forrige trin, så klik Installer fra depot.
 • Klik Hvor The Monsters Live Repository, derefter Video tilføjelser og endelig klik på ULVEFLOK tilføjelse.
 • Klik på knappen Installér nederst til højre for at starte installationen.
 • Vent til bekræftelsesmeddelelsen om, at add-on-installationen blev fuldført øverst til højre på skærmen.

3. F_50ci3ty

Vores tredje posts tilstedeværelse på denne liste er lidt mere overraskende. Dette er en add-on med en indlysende Mr. Robot smag. Det er derfor ikke det sted, hvor du mest forventer at finde Disney-indhold.

Som de to første tilføjelser vi præsenterede, har vi også for nylig udgivet en artikel om denne ene: F_50ci3ty (Fsociety) Add-on til Kodi - Installation og funktioner. Vi opfordrer dig til at læse det for mere information om F_50cy3ty add-on.

Image
Image

Tilgængeligt Disney-indhold i F_50ci3ty

Der er ikke meget Disney indhold i denne tilføjelse, men det er nemt at finde det. Under Kids Corner sektion, finder du Disney klassikere og Pixar Greats. Listerne er henholdsvis 52 og 99 titler lange.

Andet indhold til børn

Disney indhold er bestemt ikke det eneste barns indhold i F_50ci3ty. Kids Corner sektionen indeholder 11 flere underafsnit, alle fyldt med børneindhold. Nogle af valgene er en klar indikation af add-onens britiske oprindelse. Samlet set er dette en anden add-on, der vil holde de små besatte et stykke tid.

Mere indhold for alle

En åbenbar ting, du finder i denne tilføjelse, er hver episode af Mr. Robot. Men det er ikke alt. Tilføjelsen har også film, tv-shows, musik, britisk fodbold og NFL. Plus, det har omkring et dusin tema playlister.

F_50ci3ty Installation

 • Fra til Kodi startskærmen, klik på Indstillinger Ikon. Så fra Indstillinger skærm, klik Filhåndtering.
 • Nu, fra Filhåndtering skærm, dobbeltklik Tilføj kilde på venstre side
 • Klik og indtast installationsvejen præcis som vist: https://repo.lookingglass.rocks/og klik på OK.
 • Klik på boksen nedenfor Indtast et navn til denne mediekilde og indtast et meningsfuldt navn. Lad os kalde det Lup og klik derefter på Okay at gemme den nye mediekilde.
 • Tilbage til Kodi startskærmen og klik Tilføjelser på venstre side, så den Add-on browser ikon. Den ene er den der ligner en åben kasse øverst til venstre på skærmen.
 • Fra tilføjelsesbrowseren, Klik på Installer fra zip-fil. Klik derefter på Lupkilde, som vi lige har tilføjet i det foregående trin, klik repository.lookingglass.zip.
 • Vent på, at depotinstallationen skal afslutte som bekræftet af en besked øverst til højre på skærmen
 • Stadig være på Add-on browser skærm fra det forrige trin, så klik Installer fra depot.
 • Klik Leder Glasbeholder, derefter Video tilføjelser og endelig klik på F_50ci3tytilføjelse.
 • Klik på knappen Installér nederst til højre for at starte installationen.
 • Vent til bekræftelsesmeddelelsen om, at add-on-installationen blev fuldført øverst til højre på skærmen.

4. Prometheus

Sidst på vores liste er Prometheus add-on. Det er den eneste, der gør vores liste, der ikke har en dedikeret Disney-sektion eller spilleliste. Der er dog stadig et stort antal Disney-film, og alle de vigtige er der.

Det er en anden tilføjelse, som vi for nylig offentliggjorde en artikel: Prometheus Kodi-tilføjelse til film og tv-shows - Installationsvejledning.

Image
Image

Tilgængeligt Disney-indhold

Prometheus add-on har en Kids Movies sektion, og her finder du alt Disney indhold. Afsnittet har omkring 84 titler, og en god del af dem er Disney-film. Det har endda Coco, Disneys seneste animationsfrigivelse.

Andet indhold til børn

Prometheus add-on blander alle børn film i en enkelt liste. Her finder du både Disney og ikke-Disney-film som f.eks Harry Potter film.

Mere indhold for alle

Andet end Kids-film har Prometheus også film og tv-shows. Afsnittene er nemme at bruge og velorganiseret. Værd at bemærke er flere indholdslister fra TMDB og Trakt.

Prometheus Installation

 • Fra til Kodi startskærmen, klik på Indstillinger Ikon. Så fra Indstillinger skærm, klik Filhåndtering.
 • Nu, fra Filhåndtering skærm, dobbeltklik Tilføj kilde på venstre side
 • Klik og indtast installationsvejen præcis som vist: https://redhood.teverz.com/ og klik på OK.
 • Klik på boksen nedenfor Indtast et navn til denne mediekilde og indtast et meningsfuldt navn. Denne gang kalder vi det RedHoodog klik derefter på Okay at gemme den nye mediekilde.
 • Tilbage til Kodi startskærmen og klik Tilføjelser på venstre side, så den Add-on browser ikon. Den ene er den der ligner en åben kasse øverst til venstre på skærmen.
 • Fra tilføjelsesbrowseren, Klik på Installer fra zip-fil. Klik derefter på RedHoodkilde, som vi lige har tilføjet i det foregående trin, klik repository.redhood-1.0.0.zip
 • Vent på, at depotinstallationen skal afslutte som bekræftet af en besked øverst til højre på skærmen
 • Stadig være på Add-on browser skærm fra det forrige trin, så klik Installer fra depot.
 • Klik RedHood repo, derefter Video tilføjelser og endelig klik Prometheus addon.
 • Klik på knappen Installér nederst til højre for at starte installationen.
 • Vent til bekræftelsesmeddelelsen om, at add-on-installationen blev fuldført øverst til højre på skærmen.

Finde Disney indhold i andre tilføjelser

Du kan finde Disney indhold i flere andre tilføjelsesprogrammer, selv nogle der ikke engang har en kids film sektion. Alt du behøver er en tilføjelse, der har film og en god søgemaskine. Det vil ikke lade dig gennemse titler, men det vil lade dig søge efter en bestemt.

For eksempel, ved hjælp af Poseidon add-on, en af min personlige favorit Exodus-efterkommer, prøvede jeg at søge efter Disney-film som Snow White eller Bambi. Jeg forsøgte endda at søge efter Aristocats, som jeg ikke havde set i de bedste fire tilføjelser. Jeg prøvede også temmelig nyere film som Cars 3 og Coco. Resultaterne: Jeg var heldig at finde hver Disney titel, jeg kunne kaste på det.

Afslutningsvis

Disney har lavet fantastiske film i over 80 år nu. Både børn og voksne kan lide at se mange af disse tidløse klassikere. Vi har introduceret dig til vores fire bedste Kodi-tilføjelsesprogrammer til Disney-film, vist dig hvor du kan finde Disney og kids indhold i hver af dem samt fortælle om andet indhold, du finder i hver. Vi har endda vist dig, hvordan flere add-ons uden en dedikeret Disney-sektion og selv uden indhold af børn stadig kan bruges til at finde og se Disney-film, så længe de har en søgemaskine.

Hvilken tilføjelse bruger du til at se Disney-indhold? Hvad mere kan du lide om det? Har du prøvet nogen af vores top fire add-ons? Venligst del din erfaring med os ved hjælp af kommentarerne nedenfor.

Populært emne.