Jarvis VOD Kodi Addon: Sådan installeres Jarvis VOD på Kodi

Indholdsfortegnelse:

Jarvis VOD Kodi Addon: Sådan installeres Jarvis VOD på Kodi
Jarvis VOD Kodi Addon: Sådan installeres Jarvis VOD på Kodi
Anonim

En interessant ny tilføjelse til all-in-one addons til rådighed for Kodi er Jarvis VOD. Det opstod i begyndelsen af året, og trods sin ungdom har det allerede masser af indhold at glæde hele familien, med noget specielt ekstra indhold, der også smides ind. Jarvis VOD er endnu ikke den færdige artikel, men hvis du er på udkig efter et addon, der kan tilbyde et stort udvalg af film, boksæt og børnespørgsmål, så er det absolut et værd at tjekke ud.

Standarden for all-in-one addons er gennem årene blevet sat meget høj, med lignende pakker, der fører pakken. Men bortfaldet af så mange store navne har efterladt en mulighed for nyere tilføjelser til at skabe ry for sig selv. I denne artikel fortæller vi alt hvad du behøver at vide om Jarvis VOD. Du får en nem at følge trin-for-trin vejledning til at installere det også.
Standarden for all-in-one addons er gennem årene blevet sat meget høj, med lignende pakker, der fører pakken. Men bortfaldet af så mange store navne har efterladt en mulighed for nyere tilføjelser til at skabe ry for sig selv. I denne artikel fortæller vi alt hvad du behøver at vide om Jarvis VOD. Du får en nem at følge trin-for-trin vejledning til at installere det også.

Før du downloader Jarvis VOD Kodi Addon - Installer en VPN

Når du streamer videoindhold på en uofficiel Kodi addon, er det altid tilrådeligt at bruge en VPN. Dette skyldes, at nogle uofficielle addons kan give dig adgang til ophavsretligt beskyttet indhold. Ophavsretindehavere har taget undtagelse herfra, og nogle Kodi-brugere har fundet sig i modtagelse af juridiske bogstaver eller står over for yderligere retssager som følge af deres strømningsvaner. Men en VPN kan hjælpe med at beskytte dig mod disse risici. Det vil kryptere alle dine online data og også ændre din IP-adresse, som hjælper med at holde din online-aktivitet privat og sikker fra nysgerrige øjne. En VPN er nu et vigtigt værktøj til Kodi-brugere, og det største dilemma er ikke, om man skal bruge en VPN, men hvilken man skal vælge.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

For vores penge er den bedste VPN på markedet lige nu for Kodi-brugere IPVanish. Det skyldes, at det giver de hurtige og sammenhængende forbindelseshastigheder, som Kodi-brugere har brug for at streame indhold nemt og pålideligt. IPVanish kombinerer også disse hastigheder med stærk kryptering og bedste beskyttelse af personlige oplysninger. De har ingen bruger logfiler garanterer at du kan stole på, og det er denne kombination, der gør IPVanish perfekt til Kodi brugere. Men der er mere. IPVanish har et servernetværk bestående af mere end 850 servere i 60 lande rundt om i verden. Der er ingen begrænsninger på enten filtyper eller data beløb du kan bruge enten. Og IPVanish tilbyder også apps til næsten alle enheder, der også kan forestilles, herunder Amazon Firestick, som er meget populært hos Kodi-brugere. Så i konklusion tilbyder IPVanish alt, hvad en Kodi-bruger har brug for fra en VPN og er den bedste på markedet lige nu.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres Jarvis VOD Kodi Addon

Der er en række nye Kodi-addoner, der kommer frem i 2018, da Kodi-samfundets hjul fra en række populære addons bliver taget ned i slutningen af sidste år. Trenden synes at være for udviklere at skubbe addons på deres egne repositorier i stedet for at placere dem i en etableret. Dette er tilfældet med Jarvis VPD, som kan findes i den ensbetydende Jarvis Repository. Du har måske ikke hørt om dette depot før, det er helt sikkert at bruge, og download processen er også let. For at hjælpe dig ud har vi samlet en simpel trin-for-trin vejledning til at følge dig:

 1. Åbn Kodi og klik på Indstillinger ikonet, der ligner et tandhjul og er placeret øverst til venstre på skærmen.

  Image
  Image
 2. Klik på Filhåndtering faneblad nederst på skærmen, og dobbeltklik derefter på Tilføj kilde som er på venstre side af skærmen.

  Image
  Image
 3. En popup-boks skal vises med Tilføj filkilde som sin titel. Klik, hvor det står og indtast derefter netop følgende URL: http://projectjarvis.tv/. Klik Okay og giv derefter denne nye kilde et navn, f.eks Jarvis, før du klikker Okay igen.

  Image
  Image
 4. Gå tilbage til Kodi hjemmeside og denne gang klikker du på Addons.

  Image
  Image
 5. Klik derefter på knappen Addon Browser ikon, der ligner en åben boks og er placeret øverst til venstre på skærmen.

  Image
  Image
 6. Klik Installer fra zip-fil, vælg derefter Jarvis og klik på repository.jarvis.zip. Klik Okay og dette vil installere Jarvis Repository på din Kodi.

  Image
  Image
 7. Gå nu tilbage til Addon browser menu og klik Installer fra depot. Rul derefter ned på siden for at finde Team Jarvis depot.

  Image
  Image
 8. Åbn den og klik derefter på Video addons. Klik på Jarvis VOD addon og klik derefter på Installere. Dette vil downloade og installere Jarvis VOD på din Kodi. Du får igen en meddelelse øverst til højre på skærmen, når den er installeret.

  Image
  Image
 9. Gå tilbage til Kodi startskærm og klik på Tilføjelser igen. Det Jarvis VOD Addon vil nu blive opført under Video Addons og vil være klar til brug.

  Image
  Image

Jarvis VOD Addon Review

Hovedmenuen på Jarvis VOD Kodi addon ser ved første øjekast ud til at være forvirrende. Det er ikke en lang menu, men titlerne til hver indstilling er langt fra klare. Dette er en tvivlsom beslutning om en del af udviklerne, da mange Kodi-brugere synes, at deres tilføjelser er lige så tilbagelagte og enkle at bruge som muligt. Jarvis VPD addon kan ikke beskyldes for at være en af dem, men det betyder ikke, at det ikke har meget godt indhold, eller at der ikke er masser af sjov at have haft i at bruge det. Lad os se, om vi kan hjælpe dig ved at dechiffrere, hvad nogle af de forskellige menupunkter peger på:

Image
Image

Critters Choice

Denne mulighed åbner en kort liste over genrer og synes at være en samling af "Critters" favorit tv-shows og film. Du kan vælge imellem Tv-shows, Action, Animation, Komedie, Drama-Romantik, Gangster, Horror eller Julfilm. Hver vil føre dig til en anstændig gennemgang af indhold, der passer til den genre. Disse er angivet alfabetisk med året og en ordentlig synopsis også tilgængelig.

Neo's Place

Dette afsnit indeholder et andet udvalg af film og tv-shows. Opsætningen er enklere her, med et undermenuudbud netop Neo's film og Neos tv-udsendelser at vælge imellem. De tilbyder begge et tilsyneladende tilfældigt udvalg af indhold, igen listet alfabetisk og med masser af oplysninger for at fortælle dig, hvad de er.

Sportsflikker

Som navnet antyder, vil denne menupunkt åbne en liste med omkring 50 sportsrelaterede film. Sportstemaet er konsekvent i hele, men nogle har en mere spændende sportsforbindelse end andre. Denne liste er ikke synlig, men tilbyder masser af gode film.

Spil viser

Dette er en mere usædvanlig mulighed for et all-in-one-tillæg, og desværre er Jarvis VOD-udvalget af spiludstillinger en kort. Men der er stadig nogle gode spil shows opført, og hvis du er i denne slags ting, er der stadig et par, du vil nyde.

Trinity's Chick-Flicks

I det nuværende klima er det tvivlsomt at stereotype film som chick-flicks, men Jarvis VOD har taget springet. Denne mulighed har et udvalg af romantiske komedier og andre film, der generelt ses som at være for det meste rettet mod et kvindeligt publikum. Hvis det er dine ting, er der masser at udforske her.

Bare i Anime

Som navnet antyder, har dette afsnit et anstændigt udvalg af japansk animeret indhold, som du kan vælge imellem. Anime er enormt populært rundt omkring i verden, så dets inddragelse er et skarpt træk fra Jarvis VOD-udviklerne.

Joe The Slayer

Dette afsnit ser ud til at være løst temaet på fantasyindhold, selvom den faktiske liste i øjeblikket indeholder indhold baseret på computerspil og nogle rædselsspor også. Der er et par titler her, som vi ikke har set til rådighed andetsteds dog, så det er værd at se, om du er i denne slags ting.

Genrer

Dette er menufanen, de fleste mennesker kommer tilbage igen og igen. Det er en simpel og veldesignet indstilling, som giver dig mulighed for at søge film eller tv-shows ved hjælp af en alfabetisk liste over forskellige genrer. Den endelige indholdsfortegnelse vil være uden indlysende rækkefølge, men der er stadig masser af interessant indhold at udforske.

TMDb

Denne indstilling fører dig til et udvalg af nyligt og populært indhold. Indstillinger inkluderer Populær, Topbedømt, Nu spiller, og et link til Søg facilitet også.

Tv-netværk

Under denne mulighed kan du finde en lang, men ikke enorm, liste over IPTV-kanaler, du kan streame live. Det er en anstændig liste, men ikke så længe som dem, du finder på IPTV-specifikke addons.

Film efter år

Som navnet antyder, er dette en anden nyttig mulighed, som giver dig mulighed for at søge efter film i det år, de blev frigivet.

Jarvis VOD Kodi Addon Fordele og ulemper

Der er meget at rose om Jarvis VOD Kodi addon, men det er ikke uden problemer. Vi var ikke imponeret over deres hovedmenu, som omfattede mange muligheder, hvilket gjorde lidt mening, indtil du klikede på dem for at se, hvad der var på tilbud. Det forekommer sandsynligt, at de fleste brugere vil holde sig til muligheder som genrer og film efter år, i stedet for at vælge de tilfældige lister, der er næsten tilgængelige. Disse enkle funktioner virker rigtig godt, og det er håbet, at udviklerne fokuserer på at gøre disse bedre i stedet for de mere quirky menufaner, som mange brugere ikke klikker på to gange.

Når du har fundet den film eller tv-show, du vil have, er der meget at rose. Lister over indhold giver masser af oplysninger og et godt billede, der kan hjælpe dig med at vælge den rigtige film. Når du klikker på en film, vil du blive tilbudt en liste over links, der tydeligt angiver strømmen af streamen, så du kan vælge det bedste baseret på dine krav og internetforbindelse. Når du først starter streaming, syntes kvaliteten af strømme at passe til beskrivelsen i vores test, og vi fandt ikke et enkelt brudt link i alle dem, vi forsøgte.

konklusioner

Jarvis VOD er ikke perfekt. Det har en række bizarre og ærligt unødvendige menupunkter, der giver mere frustration end interessant indhold. Men når Jarvis VOD holder det enkelt, har det alle kendetegnene ved et stort alt-i-et-tillæg, med masser af mainstream og mere uklart indhold og ingen problemer med brudte eller forældede links, som vi kunne finde. Det er en ung addon, og forhåbentlig kan udviklerne skubbe den i den rigtige retning i de kommende uger og måneder. Hvis de kan, har Jarvis VOD potentialet til at være et must-have Kodi addon.

Hvad er din oplevelse af Jarvis VOD Kodi addon? Har du fundet nogle af deres menupunkter irriterende? Deler du vores opfattelse af, at denne addon har potentialet til at være meget godt? Hvordan fandt du vores installationsvejledning? Vi nyder altid at høre dine synspunkter, så hvorfor ikke dele dem med os og vores læsere i kommentarfeltet nedenfor?

Efterlad en kommentar

Populært emne.