Bedste Kodi Wizards: Sådan Keep Kodi Hurtig og Lys

Indholdsfortegnelse:

Bedste Kodi Wizards: Sådan Keep Kodi Hurtig og Lys
Bedste Kodi Wizards: Sådan Keep Kodi Hurtig og Lys
Anonim

Download en masse tilføjelser til Kodi? Har du svært ved at sortere gennem dem alle, slette duds og holde din Kodi-installation hurtig og let? Kodi guider til undsætning! Disse multi-purpose vedligeholdelsesværktøjer kan hjælpe dig med at rydde din cache og fjerne unødvendigt indhold med blot et par klik. Læs videre for nogle af de bedste Kodi-guider, der er tilgængelige i dag, sammen med et par tip til vores yndlings.

Image
Image

Hold Kodi Private med en VPN

Kodi selv indeholder ikke noget indhold, hvilket gør det helt gratis og lovligt at bruge. Det er muligt at downloade tredjeparts add-ons, der streamer piratkopierede videoer, men som har bragt hele Kodi-fællesskabet under kontrol. Streamers har endda rapporteret, at deres internetudbydere smutter trafik eller sender tilsagn om ophavsretskrænkelser!

For at holde dine onlineaktiviteter private, er alt du skal gøre, brug af et godt VPN. VPN'er krypterer data, før det forlader din enhed, og gør almindelige pakker af oplysninger til ulæselig kode. Ingen kan fortælle, hvem du er eller hvad du streamer, så du kan bruge Kodi under en perfekt kappe af privatlivets fred.

IPVanish - den bedste VPN til Kodi

Image
Image

Vi tog et kig på nogle af de bedste VPN'er på markedet og vurderede dem til brug sammen med Kodi. Ud af alle de tjenester, vi testede, IPVanish kom ud på toppen. IPVanish leverer hurtige streams, anonyme downloads og let at bruge software på en lang række forskellige enheder. Du har altid lynhurtige hastigheder med denne VPN, og bedre skal du aldrig bekymre dig om nogen, der spionerer på din Kodi-aktivitet.

Nogle af IPVanishs øverste funktioner omfatter stærk 256-bit AES-kryptering på alle data, DNS-lækbeskyttelse for forbedret privatlivets fred, en automatisk kill-switch for at beskytte din forbindelse mod utilsigtede brud, og en utrolig nulloggeringspolitik på alle trafik. IPVanish leverer også anonym adgang til Kodi's add-ons uden begrænsninger af P2P-trafik eller torrentindhold, så du kan downloade noget, du vil have, enkelt og simpelt. Tjenesten driver også et stort netværk af 950 servere i 60 forskellige lande, helt fri for båndbreddebegrænsninger og hastighedsbegrænsninger!

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres Kodi Wizards

Så vidt installationsprocessen går, er Kodi-guider ligesom alle andre plug-in-software. Kodi's communitypakker add-ons til repositories, som er store zip-fil samlinger hostet på eksterne servere. For at få en tilføjelse skal du først installere repoen. Fordi wizards normalt oprettes af bestemte repohold, finder du næsten altid dem sammen med zip-filer med et tilsvarende navn, hvilket gør dem nemme at genkende ved et overblik.

Kodi tilbyder flere metoder til at installere nye repositorier, herunder direkte tilføjelse af zip-filer til systemet. Vi foretrækker "eksterne kilder" -metoden, da det holder tingene ryddelige og er nemme at bruge på alle platforme, herunder fiddly tv-kasser og smartphones. Før du kan installere noget, skal du dog aktivere en af Kodis interne indstillinger:

 1. Gå til Kodis hovedmenu, og klik derefter på tandhjulsikon for at komme ind i menuen System.
 2. Gå til Systemindstillings og klik derefter på Tilføjelser.
 3. Klik på skyderen ved siden af Ukendte kilder. Sørg for at den vender mod højre.
 4. Accepter advarselsmeddelelsen.

Nu er du klar! Følg en vejledning nedenfor for at få fulde instruktioner om, hvordan du downloader depotet og installerer tilføjelsesguiden for dine drømme.

Er guider sikkert at bruge?

Guider er faktisk nogle af de sikreste software, du kan installere på Kodi. De er designet til at opretholde din app og giver ikke masser af potentielt ulovligt indhold. Det er rigtigt, at nogle wizards linker til Kodi builds, der kan installere skyggefulde tredjeparts add-ons, men at sige, at de gør dem usikre, er at kalde Google usikre, fordi du kan bruge det til at søge efter uhyggelige ting. Trollkarler er kun værktøjer, og nyttige på det.

Hvad angår ændringer af dit system, vil wizards normalt ikke gøre nogen større sletninger eller ændringer uden udtrykkeligt at fortælle dig, hvad der skal ske. Du behøver ikke bekymre dig om at miste dine tilpasninger, eller at finde dit indhold er blevet slettet. Selvom noget går galt, tilbyder wizards ofte sikkerhedskopierings- og gendannelsesfunktioner, som du kan aktivere til bedre beskyttelse mod uoprettelige ulykker.

The Best Kodi Wizards

Klar til at få noget rengøring og tweaking gjort? Nedenfor er nogle af vores foretrukne Kodi-guider, der alle er designet til at hjælpe med at fjerne gunk ud af dit system for hurtigere strømme og en glattere grænseflade.

Looking Glass Wizard

Looking Glass-depotet har optaget et stort efterspørgsel i de seneste måneder, dels på grund af DMCA-taknemmene for sine vigtigste konkurrenter. Repo selv tilbyder en håndfuld gode streaming-tilføjelser, men det kommer også med Looking Glass Wizard, som er et af de bedre, mere funktionsrige Kodi vedligeholdelsesværktøjer derude i dag.
Looking Glass-depotet har optaget et stort efterspørgsel i de seneste måneder, dels på grund af DMCA-taknemmene for sine vigtigste konkurrenter. Repo selv tilbyder en håndfuld gode streaming-tilføjelser, men det kommer også med Looking Glass Wizard, som er et af de bedre, mere funktionsrige Kodi vedligeholdelsesværktøjer derude i dag.

Sådan installerer du Glasguiden

The Looking Glass Wizard er en del af Look Glass repository. Installer repo først, så du kan få fat i så mange add-ons som du vil, herunder guiden. Følg trinene herunder, og du bliver indstillet.

 1. Åbn din webbrowser og besøg siden Look Glass repository.
 2. Download zip-filen repository.lookingglass.zip
 3. Gem filen et sted let at få adgang til, som dit skrivebord.
 4. Åbn Kodi og gå til hovedmenuen, og vælg derefter Tilføjelser fra listen.
 5. Klik på ikonet for åbne boks og vælg Installer fra Zip-fil.
 6. Find den repo-fil, du downloadede og installere det.
 7. Gå tilbage til add-ons menuen og vælg åben boks ikon igen.
 8. Vælg Installer fra Repository.
 9. Rul til Looking Glass, og indtast derefter Program tilføjelser folder.
 10. Installer guiden Looking Glass. Efter et øjeblik vises det i din primære tilføjelsesmappe.

Hvad kan Glassguiden der ser ud?

Looking Glass følger et velkendt setup, der er fælles for de fleste Kodi-guider. Så snart du har installeret tilføjelsen, giver den dig en liste over muligheder for automatisk rengøring, og du beder dig om at tjekke udvalget af bygninger, så du slipper løs foran en lang tekstmenu.

Nogle af de vigtigere opgaver, som Looking Glass lader dig gøre, omfatter scanning af brudte reposer og kilder, justering af din video cache, oprettelse af sikkerhedskopier af hele din Kodi-installation og udførelse af automatiske rengøringsopgaver hver gang du kører Kodi.

Nedenfor er et hurtigt overblik over nogle af hovedkategorierne i Looking Glass Wizard:

 • Vedligeholdelse - Den kategori, du besøger mest, er vedligeholdelse. Her kan du gøre alt for at slippe af med gamle pakker, miniaturer og video cache-filer for at tvinge opdateringsopdateringer, oprette og gendanne Kodi-sikkerhedskopier, eller endda scanne efter brudte kilder eller repos.
 • Fællesskabet bygger - Nyd at tilpasse Kodi's udseende og følelse? Looking Glass leveres med omkring to dusin unikke bygninger, du kan hurtigt installere.
 • Addon Installer - Installer nogle streaming-add-ons uden at skulle gennemgå installationsprocessen med flere trin.
 • Anmeldelser & Tutorials - Læs detaljerede udtalelser og vejledninger om, hvordan du bruger guidenes funktioner.

Brettus bygger guiden

Image
Image

Brettus Repository har et stort udvalg af grundlæggende streaming add-ons, men det har også en fantastisk guiden, du kan bruge til at tweak Kodi og installere brugerdefinerede builds.

Sådan installeres Brettus Builds Wizard

Brettus repo er tilgængelig via et sekundært værksted og tilføjer et lille ekstra trin til installationsprocessen. Følg vejledningen nedenfor for at få alt oprettet og installere guiden.

 1. Åbn Kodi, gå til hovedmenuen, så Klik på tandhjulsikonet.
 2. Gå til Filhåndtering> Tilføj kilde.
 3. Tilføj følgende URL: http://toptutorialsrepo.co.uk/kodi/Repos/
 4. Indtast et nemt at huske navn, f.eks toptuts
 5. Klik på OK. Kodi vil automatisk tilføje repo til din kildeliste.
 6. Gå tilbage til hovedmenuen og vælg Tilføjelser.
 7. Klik på knappen boksikon på toppen.
 8. Vælge Installer fra Zip-fil, vælg derefter den repo, du hedder ovenfor.
 9. Rul ned og find den navngivne fil repository.Brettusrepo -.. # # lynlås
 10. Installer repo, og gå tilbage til menuen Åbn boks og vælg Installer fra Repository.
 11. Vælg den angivne post Brettus Builds Repository.
 12. Naviger til programtilføjelser og kig efter Brettus bygger guiden.
 13. Klik på installer guiden. Den vil så være tilgængelig fra hovedskærmbilledet.

Hvad gør Brettus Build Wizard Do?

Brettus Builds er en af de mere enkle guider derude. Dets hovedfokus er at arbejde med nye Kodi builds / skins, der giver flere dusin forskellige muligheder for at gennemse, installere og fjerne dem fra dit system. Altid drømt om en Star Wars, Twilight eller YU-GI-OH build? Brettus har flere versioner af dem alle, og meget mere også!

Under Brettus Builds Wizard "Maintenance" -mappen finder du en samling værktøjer, der er nyttige til rengøring og fremskynde Kodi. Her kan du scanne og rette til tilføjelser, sikkerhedskopiere eller gendanne indhold, rense cache-filer eller endda tørre hele Kodi-installationen og starte frisk. Ikke mange værktøjer til strømbrugere, men hvis du ikke har brug for finkornet kontrol, får Brettus jobbet helt fint.

Cosmic Saints Wizard

Image
Image

The Cosmic Saints Wizard add-on emulerer meget af funktionaliteten fra nogle af de klassiske Kodi-guider, herunder Ares og Cazwall. Det kommer med de fleste af de vigtigste funktioner, du ville forvente, men det har også nogle gode ekstraudstyr, som Android og Fire TV Stick-enhedsejere vil sætte pris på.

Installation af Cosmic Saints Wizard

CS Wizard add-on kommer som sin egen frittstående installation, hvilket betyder at du ikke behøver at installere et lager først, bare tag den tilføjede fil og gå derfra.

 1. Besøg siden for download af CSaintsWizard-plugin i din webbrowser.
 2. Download zip-filen ved navn plugin.program.CSaintsWizard.zip Gem det et sted bekvemt, så du kan få adgang til det igen om et øjeblik.
 3. Åbn Kodi og vælg Tilføjelser fra navigationslinjen.
 4. Klik på boksikonet, og vælg derefter Installer fra Zip-fil.
 5. Naviger til hvor du gemte CSaintsWizard.zip fil, og klik derefter på OK.
 6. The Cosmic Saints Wizard vil installere i baggrunden. Kontroller hovedmenuen for add-ons inden for få øjeblikke, og du får vist guiden klar til at køre.

Hvad kan kosmiske hellige trollkarl gøre?

Kosmiske Hellige er en stor multi-bruger guiden, der omslutter mange af de mest almindelige rengørings- og installationsfunktioner i et enkelt design. Start med. Alle de grundlæggende værktøjer hjælper dig med at fremskynde Kodi, installere nye bygninger og fjerne brudt indhold med blot et par klik. Der er også nogle fantastiske sikkerhedskopieringsfunktioner, du kan bruge til at gemme brugerdefinerede data, hvis du beslutter dig for at fjerne og geninstallere Kodi. Udforsk kategorierne herunder for at se, hvad guiden virkelig kan!

 • Kosmiske Hellige bygger - Installer Kodi skins for at tilpasse dit nuværende setup med et helt nyt udseende.
 • Vedligeholdelsesværktøjer - Et detaljeret afsnit med alle guiderens rengørings- og tweaking-værktøjer. Brug dem til at rydde din cache, fjerne gamle miniaturebilleder eller add-on-pakker, udfør en fabriks nulstilling, slippe af med ubrugt indhold, endda rydde rotte databaser og miniaturebilleder.
 • APK Installer - En fantastisk funktion Android og Fire TV Stick ejere vil gerne tjekke ud. Dette afsnit linker over 30 forskellige apks du kan downloade og installere lige fra guiden, du behøver ikke at sideload manuelt!

Merlin Wizard

En af de mere oversete guider i Kodi-samfundet er Merlin, et frittstående projekt, der går linjen mellem vedligeholdelsesværktøjet og bygningsinstallatøren.
En af de mere oversete guider i Kodi-samfundet er Merlin, et frittstående projekt, der går linjen mellem vedligeholdelsesværktøjet og bygningsinstallatøren.

Sådan installeres Merlin Wizard

Installation af Merlin er hurtig og ligetil. Lageret i sig selv kommer ikke med mange ekstrafunktioner, så du behøver ikke at rulle gennem sider med uafhængigt indhold bare for at finde vores troldvenner.

 1. Besøg Merlin repository download siden i din webbrowser.
 2. Download zip-filen ved navn repository.merlin.zip Sørg for at gemme det et sted bekvemt, du skal få adgang til det igen om et øjeblik.
 3. Åbn Kodi og vælg Tilføjelser fra navigationslinjen.
 4. Klik på boksikonet, og vælg derefter Installer fra Zip-fil.
 5. Naviger til hvor du gemte repository.merlin.zip fil, og klik derefter på OK.
 6. Gå tilbage til boksikonmenuen, og vælg derefter Installer fra depot.
 7. Vælg Merlin Repository> Program add-ons> Merlin Wizard og installere.
 8. Når processen er færdig, skal du starte Merlin-guiden fra din hovedmenu til enhver tid.

Brug Merlin Wizard on Kodi

Merlins grænseflade er unik i guiden samfundet. I stedet for en blid tekstliste arrangerer Merlin ting i et ryddeligt, næsten sci-fi dashboard, komplet med teksturer og billeder. Du får vist en menu øverst med flere muligheder at vælge imellem, hvoraf de fleste er fokuseret på nye byggematerialer og indhold fra fællesskabet.

 • Merlin bygger - Installer nogle unikke Kodi builds, eller tør ud gamle og start frisk.
 • Fællesskab - Se hvad bygningerne samfundet har indsendt.
 • App butik - Installer Kodi-tilføjelser lige fra Merlin-grænsefladen.
 • Værktøjskasse - Hastigheds- og vedligeholdelsesværktøjer, du kan bruge til at øge Kodis ydeevne. Inkluderer alt fra almindelige plug-in-rettelser til cache-rydning, pakkefjernelse, thumbnail-rydning og fuld backup og gendannelsesindstillinger.

Rock Cleaner

Det er nemt at sætte pris på strømmen bag Rock Cleaner. Denne pseudo-wizard dræber de fleste af de komplicerede interfacefunktioner til fordel for straight-up rengøring. Du behøver ikke at vade gennem et væld af muligheder bare for at gut din cache, og du kan nemt opdatere eller fjerne gammelt indhold. Rock Cleaner er perfekt til alle, der kun vil have nogle grundlæggende funktioner og ikke mere.
Det er nemt at sætte pris på strømmen bag Rock Cleaner. Denne pseudo-wizard dræber de fleste af de komplicerede interfacefunktioner til fordel for straight-up rengøring. Du behøver ikke at vade gennem et væld af muligheder bare for at gut din cache, og du kan nemt opdatere eller fjerne gammelt indhold. Rock Cleaner er perfekt til alle, der kun vil have nogle grundlæggende funktioner og ikke mere.

Sådan installeres Rock Cleaner

Rock Cleaner Wizard er en del af Rock Crusher-depotet. Du skal tilføje Crusher til Kodi, før du kan installere Cleaner. Bare rolig, det tager kun et par ekstra øjeblikke. Følg nedenstående trin for at komme i gang.

 1. Start Kodi og gå til startskærmen.
 2. Klik på tandhjulsikonet for at komme ind i Indstillinger menu.
 3. Åbn Filhåndtering sektionen, og vælg derefter Tilføj kilde.
 4. Et nyt vindue åbnes kaldet " Tilføj fil kilde". Klik, hvor det står
 5. En tekstskærm åbnes. Indtast følgende URL i feltet og tryk på OK: http://rockodi.com/
 6. Indtast et kort navn for depotet i feltet nedenfor.
 7. Klik på OK. Kodi gemmer kilden til dig.
 8. Gå tilbage til Kodis hovedmenu og Vælg tilføjelser fra venstre side menuen.
 9. Vælg åben boks ikon øverst i den næste menu.
 10. Vælge Installer fra Zip-fil.
 11. Find depotet du har lige oprettet og markeret den.
 12. Vælg depot zip-filen på den næste skærm. Det skulle være noget lignende repository.Rockcrusher -.. # # lynlås
 13. Installere zip-filen. Efter et øjeblik meddeler Kodi dig, at lageret er blevet tilføjet.
 14. Vælg menuen Åbn boks Installer fra depot.
 15. Find Rockcrusher Repository, og gå derefter til Program add-ons mappe.
 16. Klik ROCK CLEANER øverst på listen og installere.
 17. Når det er gjort, skal du til enhver tid få adgang til Rock Cleaner fra Add-ons> Programtilsætningsmenuen.

Hvad kan Rock Cleaner gøre?

Rock Cleaner er meget enklere end de fleste guider på listen, men det gør det ikke mindre magtfuldt. Tilføjelsen indeholder ikke nogen form for byggeinstallationer eller fællesskabsfunktioner, bare ligefrem cache-rensning, sletning af miniaturebilleder, pakkeoprydningsskripter og kraftopdateringsfunktioner.Det er alt, hvad du behøver for at give Kodi et fartforhøjelse, virkelig, og det er dejligt, at du ikke behøver at stirre på grimme menuer eller undgå at opbygge installation pop-ups hele tiden.

Konklusion

At holde Kodi rent og ryddeligt er ikke en lille opgave. Installation af en guiden kan medvirke til at omdanne et træg system til et slankt underholdningscenter, alt uden komplicerede opsætninger eller konfigurationsfiler. Med guider kan du indstille dine muligheder, så sparke tilbage og lade tilføjelsesprogrammerne gøre deres ting. Har du en yndlingsguiden, som du kan lide at bruge med Kodi? Lad os vide i kommentarerne nedenfor!

Efterlad en kommentar

Populært emne.