Rogue Kodi Addon: Sådan installeres Rogue for on-demand indhold

Indholdsfortegnelse:

Rogue Kodi Addon: Sådan installeres Rogue for on-demand indhold
Rogue Kodi Addon: Sådan installeres Rogue for on-demand indhold
Anonim

Rogue Addon er et helt nyt all-in-one Kodi addon, der ser ud til at have meget at byde på. Den seneste nedgang af andre populære addons har efterladt et hul på markedet, og udviklere har scramblet for at sikre, at det er deres software, der fylder tomrummet. Rogue, som er en gaffel bygget på JEN-skabelonen, ser ud til at være placeret som noget for at lykkes.

På trods af det nylige udseende lover det masser. Der er menuvalg til film, tv-shows, børneindhold, musik, wrestling og meget mere. Spørgsmålet er, lever Rogue addon op til forventningerne? I denne artikel fortæller vi alt, hvad du behøver at vide om det. Der er også en komplet installationsvejledning, så hvis du kan lide lyden af Rogue, kan du være klar til at nyde det med blot et par klik.
På trods af det nylige udseende lover det masser. Der er menuvalg til film, tv-shows, børneindhold, musik, wrestling og meget mere. Spørgsmålet er, lever Rogue addon op til forventningerne? I denne artikel fortæller vi alt, hvad du behøver at vide om det. Der er også en komplet installationsvejledning, så hvis du kan lide lyden af Rogue, kan du være klar til at nyde det med blot et par klik.

Før du downloader Rogue Kodi Addon - Installer en VPN

Når du bruger uofficielle all-in-one addons som Rogue on Kodi, er det altid stærkt tilrådeligt at bruge en VPN. Dette skyldes, at nogle uofficielle Kodi addons kan give brugerne adgang til ophavsretligt beskyttet indhold. I de senere tid har indehaverne af ophavsret krakket ned på sådanne tilføjelser, og nogle brugere har fundet sig i modtagelse af juridiske meddelelser og endda står over for stærkere retssager.

En VPN vil kryptere alle dine online data og skjule din IP-adresse, mens streaming indhold på Kodi. Dette sikrer, at din onlineaktivitet forbliver privat og sikker fra nysgerrige øjne. Det spørgsmål, de fleste Kodi-brugere spørger sig selv, er ikke, om de skal bruge en VPN, men hvilken en skal vælge. Vores test har også givet et svar på det dilemma.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

Vi har konkluderet, at det bedste VPN til Kodi-brugere er IPVanish, som tilbyder de hurtige og konsekvente forbindelseshastigheder, der er nødvendige, når streaming af indhold på addons som Rogue. Vigtigt, det kombinerer også disse hastigheder med den stærke kryptering og pålidelige beskyttelse af personlige oplysninger, som Kodi-brugere også har brug for. Disse omfatter en ingen bruger logfiler garantere at du kan stole på. IPVanish har et servernetværk bestående af mere end 950 servere i 60 + lande over hele verden, som giver Kodi-brugere mulighed for at låse indhold fra næsten overalt. De har heller ingen begrænsninger på enten filtyper eller data mængder, du kan bruge enten, hvilket er perfekt til streaming på Kodi. De har også apps til næsten alle enheder, der kan forestilles, herunder en dedikeret app til Amazon Firestick-brugere. Tilføj alt dette sammen, og der kan ikke være tvivl om, at IPVanish har alt, hvad Kodi-brugere har brug for fra en VPN.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres Rogue Kodi Addon

Den nye Rogue Kodi addon findes i det nye GenTec Repository. Med mange af de store lagre, der lukkes for sent, synes tendensen i disse dage at være til nye addons, der skal lanceres i deres udviklere eget eksklusive arkiv. Det er også tilfældet med Rogue. Selv om de fleste brugere sandsynligvis ikke har hentet GenTec Repository tidligere, behøver de ikke bekymre sig, da det er så nemt at bruge som andre uofficielle arkiver. For at hjælpe med at downloade og installere Rogue så smidigt og ligetil som muligt, har vi samlet en enkel 10-trins guide til at gå igennem processen:

 1. Åbn Kodi og klik på Indstillinger ikon. Det ligner et tandhjul og kan findes øverst til venstre på skærmen.

  Image
  Image
 2. Klik på knappen Filhåndtering fanebladet, der findes nederst på skærmen, og dobbeltklik derefter på Tilføj kilde som er på venstre side af skærmen.

  Image
  Image
 3. En pop op-boks vises fremkaldt Tilføj filkilde. Klik, hvor det står og indtast derefter følgende URL-adresse nøjagtigt: http://gen-tec.co/gentecwiz. Klik Okay og giv derefter denne nye kilde et navn, f.eks Gentec, før du klikker Okay igen.

  Image
  Image
 4. Gå tilbage til Kodi hjemmeside og denne gang klikker du på Addons.

  Image
  Image
 5. Klik nu på Addon Browser ikon, der ligner en åben boks og er placeret øverst til venstre på skærmen.

  Image
  Image
 6. Klik på Installer fra zip-fil, vælg derefter Gentec og vælg på den næste skærm Ny Repo til GenTec Wizard. Klik på en fil, der hedder repository.GenTec.x.x.zip. Klik Okay og dette vil installere Gentec Repository på din Kodi.

  Image
  Image
 7. Gå nu tilbage til Addon browser menu og klik Installer fra depot. Rul derefter ned på siden for at finde GenTec repository.

  Image
  Image
 8. Åbn GenTec Repository og klik derefter på Video addons. Rul ned til du ser Rogue Addon. Klik på det og klik derefter på Installere.

  Image
  Image
 9. Du får igen en meddelelse øverst til højre på skærmen, når den er installeret.

  Image
  Image
 10. Gå tilbage til Kodi startskærm og klik på Tilføjelser igen. Det Rogue Addon vil nu blive opført under Video Addons og vil være klar til brug.

  Image
  Image

Rogue Kodi Addon Review

Når man kigger på et nyt Kodi addon som f.eks. Rogue, er det altid nødvendigt at give udviklerne et lille spillerum på den baggrund, at de uden tvivl stadig stryger nogle af de oprindelige problemer med appen. Dette er faktisk tilfældet med Rogue, men selv med denne advarsel er der meget at rose om denne all-in-one addon. Det mest oplagte udgangspunkt for enhver gennemgang er Hovedmenu som indeholder en lang (men ikke udtømmende) liste over fremhævet indhold. Rogues fokus i øjeblikket er on-demand indhold snarere end live feeds og det flåter de fleste af de sædvanlige kasser i den henseende, selv om der er et par huller der findes. Lad os gå gennem menupunkterne individuelt for at give dig flere detaljer om, hvad hver har at tilbyde:

Image
Image

Film

Under en token-mulighed, der kredser dem bag Rogue addon, er den første menu-faneblad Film. I dette afsnit kan du finde en undermenu bestående af en håndfuld muligheder for at udforske. Det Filmskraber mulighed aggregater film links fra forskellige hjemmesider og sandsynligvis vil være den vigtigste fane du vil udforske. Indenfor kan et bredt udvalg af film søges efter genrer såvel som et par forskellige popularitet muligheder. Genre listen er langt fra omfattende, men kan forventes at vokse over tid. De der er tilgængelige tilbyder et anstændigt udvalg af film at vælge imellem. Andre undermenuindstillinger omfatter dedikerede menuer til Marvel og DC-film-franchisen og a Ladies Cave mulighed, som er fuld af de slags film, som denne udvikler mener kun damer vil se på (din kilometertal kan variere). Der er også et par faner, som også tilbyder links til Cam-film fra de seneste udgivelser.

TV serier

Det TV serier menupunktet har kun tre undermenuindstillinger, men de giver dog en rimelig smule indhold. Det Tv viser skraber option fungerer på samme måde som Filmskraber, ved at tilbyde links til et bredt udvalg af forskellige on-demand tv-indhold, som du kan søge efter genre. De to andre undermenu faner tilbyder direkte links til Amazon og Netflix Series.

Hallmark Film

Denne menufunktion forbinder næsten 300 klassiske film. Der er ingen undermenuer til at navigere rundt i denne indstilling. Bare rul ned til du finder den film, du ønsker fra den lange liste, og med et par klik vil du se det. Den eneste reelle ulempe ved dette afsnit er, at indholdet ikke er i nogen rækkefølge, bortset fra at julindhold er i toppen. Det betyder, at hvis du leder efter noget specielt, kan det tage et stykke tid at finde.

Boksæt

Disse menupunkter henviser til alle de mest populære tv- og filmbokssæt, der for øjeblikket er tilgængelige. Der er en kort undermenu på denne mulighed, og de rent faktisk hjælper med at indsnævre din søgning. Der er enten den generelle Boksæt mulighed, som giver dig mulighed for at søge efter titel eller Boksæt af skuespillere, som giver dig mulighed for at søge efter skuespiller. Der er også en Boksæt til børn mulighed, der blot forbinder til familievenligt indhold.

Kids Cave

Det Kids Cave menu fanen virker i forbindelse med Kids Cave addon. Dette er en af de mest populære og omfattende familievenlige addons tilgængelige på Kodi, og som følge heraf har denne mulighed en lang undermenu. I det kan du linke til næsten hvert barns tv-show og film, du kan forestille dig, og der er gode søgemuligheder og andre funktioner til at udforske. Et punkt at bemærke er, at undermenuindstillingerne indlæses meget langsomt første gang du bruger dem. Der er en advarsel til denne effekt på menuen selv, og årsagen er, at det store indhold af indhold er tilgængeligt. Når du går tilbage, får menuerne meget hurtigere.

Okies Karaoke

Dette er en lidt usædvanlig tilføjelse til et Kodi addon. Men hvis du kan lide karaoke, er der meget sjov at være havde. Inden for dette afsnit kan du finde en bred vifte af karaoke videoer opdelt efter genrer. Disse kan spilles, og selvfølgelig sunges sammen til, på din fritid.

musik

Fanen Music tager brugere til mere almindeligt musikindhold. Du kan søge efter enten live Concert Streams, Live Radio links, eller Musikvideoer og indholdets indhold er ret omfattende her. Uanset din musikalske smag skal Rogue have noget at tilbyde dig.

Tilbage til klassikerne

Hvis klassiske film er dine ting, så er dette menufanen til hovedet. I stedet for at søge gennem indholdsrammerne i filmafsnittet, linker denne mulighed direkte til flere hundrede klassiske film, der spænder over de sidste fire eller fem årtier. Der er masser at udforske, og mere indhold bliver tilføjet hele tiden.

MMA / WWE Samlinger, Matches, Replays

Sidst men ikke mindst er en anden usædvanlig mulighed. MMA og WWE har aldrig været mere populære, og det er klart, at Rogue-udviklerne også er fans. Så de har tilføjet en fane dedikeret til MMA og brydning indhold.Det har hundredvis af kampe og fulde kampe fordelt på kategorier. Men højdepunktet for os er WWE brawls sektionen, som direkte henvender sig til nogle af de bedste og sjoveste kampe fra tid til anden.

Rogue Kodi Addon Fordele og ulemper

Der er meget indhold til rådighed på Rogue, men i øjeblikket er der stadig nogle huller. Nyt indhold stilles til rådighed hele tiden, men det er uundgåeligt, at nogle brugere bliver skuffede i søgningen efter deres film efter eget valg. Forhåbentlig er det med tiden et problem, udviklerne vil kunne løse. Men en anden ting, de skal se på, er anvendeligheden af addonet, som også efterlader lidt at ønske. Menuerne indlæses ret langsomt, især første gang du bruger dem, og navigering rundt kan være vanskelig. I nogle sektioner skal brugerne gennemgå lange lister over indhold, der ikke er i en klar rækkefølge, og efter et stykke tid kan dette være frustrerende. Indholdet skal enten være alfabetiseret eller opdelt i klarere kategorier for nem brug.

Oplysningerne, der tilbydes sammen med hver film- og tv-udsendelse, er ret omfattende, og det store billede skal hjælpe dig med at beslutte, om det er det du leder efter. Afspilning er også godt, med de fleste strømme af høj kvalitet, og brugere kan vælge strømmen af strømmen, så de passer til deres internetforbindelse. Hvis du klikker på et link, kan du vælge kvaliteten af den strøm, du vil bruge, og din film eller tv-udsendelse afspilles automatisk. For de fleste Kodi-brugere er denne ene (eller i dette tilfælde to) -click play-funktion en fordel. Men nogle foretrækker at vælge den enkelte strøm, og hvis du er i den sidste lejr, vil Rogue være skuffende på den front.

konklusioner

Alt i alt er Rogue Kodi addon absolut på vej i den rigtige retning. Udbuddet af indhold er ret anstændigt og kvaliteten af afspilningen er god. Udformningen af addon er ok, men dette og brugervenlighed kan strammes op lidt mere. Der er nogle sjove og usædvanlige tilføjelser til rådighed som karaoke videoer og WWE / MMA indhold, men vi foretrækker udviklerne at fokusere på at polere det grundlæggende, før vi tilføjer noget mere.

Hvordan har du fundet Rogue Kodi addon at bruge? Har du fundet vores installationsvejledning til hjælp? Har du haft problemer med streaming af indhold på Rogue? Hvilket indhold har du brug for at medtage i deres næste opdatering? Vi er altid interesserede i at høre dine tanker, så hvorfor ikke dele dem med os og dine medgængere i kommentarfeltet nedenfor?

Efterlad en kommentar

Populært emne.