Pelisalacarta Kodi Add-on - Se spanske film og tv-shows med Kodi

Indholdsfortegnelse:

Pelisalacarta Kodi Add-on - Se spanske film og tv-shows med Kodi
Pelisalacarta Kodi Add-on - Se spanske film og tv-shows med Kodi
Anonim

Mens den engelsktalende verden er godt dækket med hensyn til underholdningsmuligheder for online streaming, er der noget af mangel på muligheder for dem, der taler andre sprog. Tilføjelsen, vi diskuterer i dag, Pelisalacarta, startede som en spansk-sproglig tilføjelse. Siden da er den vokset til at tilbyde indhold på engelsk, fransk, italiensk og mere samt spansk. Det er en særlig god mulighed for forældre, da det indeholder masser af spansktalende indhold til børn, som tegnefilm og børnefilm. Der er film, tv-shows og meget mere fra hele verden i stedet for det sædvanlige amerikanske dominerede indhold, som du finder andre steder.

Image
Image

Denne tilføjelse giver dig mulighed for at downloade indhold såvel som streaming af det, og det trækker videostrømme fra et virkelig stort antal kilder. Hvis der er en spanskfilm eller et show, som du har været ved at dø for at se, men ikke har kunnet finde andre steder, så er det tilføjelsen til at tjekke ud. Nedenfor viser vi dig, hvordan du installerer og bruger Pelisalacarta add-on til Kodi at se alt det spanske indhold, du kunne ønske.

Kodi-brugere har brug for et VPN til at bruge tilføjelser

Brugere skal være særlig forsigtige, når de bruger Pelisalacarta. Tilføjelsen giver dig mulighed for at streame indhold som film og tv-shows, men det giver dig også mulighed for at downloade indhold direkte. Nogle af downloadsne er drevet af bittorrent, som er særlig risikabelt at bruge. Internetudbydere ved, at mange mennesker bruger peer-to-peer-downloads som torrent for at downloade indhold ulovligt, så de holder et kig på torrentaktivitet på deres netværk og undersøger ofte og torrent-trafik, som de finder. Hvis din internetudbyder fanger dig ved hjælp af torrents for at downloade copyright-indhold, kan de sparke dig af deres netværk eller værre. Hvis din internetudbyder udbyder dine internetbrugsdata til retshåndhævende eller indehavere af ophavsret, kan du blive udsat for retsforfølgning eller krav om, at du betaler en bøde.

For at undgå disse problemer anbefaler vi stærkt, at du bruger en VPN, når du bruger Kodi. Dette virker ved at kryptere alle de data, du sender via internettet, så ingen kan se, hvad du ser eller downloader. Dette er især vigtigt, hvis du bruger Pelisalacarta, fordi torrenting er så risikabelt uden en VPN for at beskytte dig.

Vi anbefaler IPVanish

Image
Image

For Kodi-brugere, VPN-udbyderen, som vi anbefaler, er IPVanish. Denne service har lynhurtige forbindelseshastigheder, som er ideelle til streaming video, den bruger stærk kryptering for at holde dine data sikre og har en streng ingen logningspolitik. Servernetværket dækker over 850 servere i 60 lande for at give dig masser af muligheder. Den nemme at bruge software er tilgængelig til Android, iOS, PC og Mac, og det har nyttige ekstra funktioner som en kill switch og DNS lækage beskyttelse betyder.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Med en VPN på plads og holder dig sikker, mens du streamer eller downloader, kan vi gå videre til instruktioner til brug af add-onen.

Sådan installeres Pelisalacarta Add-on til Kodi

Metode nr. 1

Der er to forskellige måder, vi skal vise dig for at installere Pelisalacarta. Problemet er, at tilføjelsen ikke er bredt tilgængelig i repositorier, så du skal bare gøre lidt mere arbejde for at få det installeret. Den første metode indebærer at downloade en zip-fil, der indeholder installationsfilerne, der kræves for at oprette tilføjelsen manuelt. Hvis du ikke vil downloade en ukendt zip-fil, kan du prøve nedenstående metode.

 1. Først, Gå denne URL i din webbrowser og download zip-filen: https://www.kodiinfopark.com/wp-content/uploads/2017/07/pelisalacarta-kodi-krypton-4.2.0-final.zip
 2. Nu gem zip-filen til dit skrivebord eller anden nem adgang til placering
 3. Gå til din Kodi startskærmen
 4. Klik på Tilføjelser
 5. Klik på ikonet, der ligner en åben boks
 6. Klik på Installer fra zip
 7. Klik på, hvor det står Gennemse og navigere gennem enhedens mapper for at finde den zip-fil, du lige har gemt. Klik på pelisalacarta-kodi-krypton-4.2.0-final.zip For

  Image
  Image
  Bemærk Jeg gemte den i C:
 8. Vente et øjeblik, og du får vist en anmeldelse, når tilføjelsen er installeret

Metode nr. 2

Den anden måde at installere Pelisalacarta på er via SuperRepo repository. SuperRepo tilbyder dog ikke altid de mest opdaterede tilføjelser, og nogle brugere har rapporteret om problemer med installationen, når de bruger dette depot. Hvis du løber ind i problemer, når du installerer fra SuperRepo, kan du prøve fremgangsmåden ovenfor i stedet.

 1. Start på din Kodi startside
 2. Find indstillinger ikon der ligner en tandhjul, så gå til Filhåndtering
 3. Klik på Tilføj kilde
 4. Klik på boksen, hvor den står
 5. Indtast i denne webadresse, vær sikker på at inkluderehttp://srp.nu/
 6. Giv kilden et navn, som SuperRepo
 7. Klik Okay
 8. Gå tilbage til din startskærmen
 9. Gå til Tilføjelser
 10. Klik på ikonet, der ligner en åben boks
 11. Klik på Installer fra zip-fil
 12. Klik på SuperRepo, så videre krypton, så videre alle, så videre kodi.krypton.all-0.7.04.zip
 13. Vente et øjeblik, og du vil se en anmeldelse, når kilden er blevet tilføjet
 14. Vælg nu Installer fra depot
 15. Vælge SuperRepo All [Krypton] [v7]
 16. valgte Video tilføjelser
 17. Rul hele vejen ned til pelisalacarta og klik på den

  Image
  Image
 18. Klik nu på Installere
 19. Vente i et sekund, og du vil se bekræftelse på, at tilføjelsen er installeret

  Image
  Image

Sådan bruges Pelisalacarta Add-on til Kodi

Med tilføjelsen installeret og klar til at gå, kan du bruge den til at se spansksprogede film og andet indhold:

 1. Start på din Kodi startskærmen
 2. Gå til Tilføjelser
 3. Gå til Video tilføjelser
 4. Klik på Pelisalacarta
 5. Gå nu til Kanaler, så til Film

  Image
  Image
 6. Vælg en af de tilgængelige kanaler, og navigér gennem underkategorierne. Normalt finder du et afsnit mærket Peliculas, hvilket betyder film, hvilket er hvad du vil klikke på. Dette giver en liste over tilgængelige film
 7. Når du Klik på titlen på en film, vil du se en liste over muligheder: Se videoen, Download, Tilføj til favoritter, Tilføj til bibliotek og Søg efter trailer. Vi anbefaler at vælge Se videoen mulighed for at streame filmen øjeblikkeligt
 8. Hvis du vil gemme videoen til senere, kan du bruge Hent funktion, men vi advarer dig om at være meget forsigtig med at bruge dette: nogle af downloadsne er drevet af torrents, hvilket er ulovligt og meget nemt for din internetudbyder at spore. Hvis du skal bruge denne funktion, skal du absolut bruge en VPN til at holde dig sikker, så se til starten af denne artikel for at få flere oplysninger om VPN'er
 9. Alternativt kan du søge gennem alle de forskellige kanaler for at finde den pågældende film eller show du vil se. For at gøre dette skal du starte i hovedmenuen og vælge Global søgning. Vælg Buscar por titulo (søg efter titel) og indtast dit søgeord og klik Okay. Dette vil frembringe en liste over kilder med tilsvarende indhold, og du kan klikke på kilden og derefter på enhver titel at se
Image
Image

Konklusion

Pelisalacarta er et must-have tilføjelse til spansktalende, der søger indhold på deres modersmål. Andre mennesker fra Europa og ud over finder det også nyttigt, da det har indhold på engelsk, italiensk og fransk såvel som spansk. Faktisk er der så meget indhold, at tilføjelsen kan være lidt forvirrende at navigere, så den enkleste måde at bruge den på er at bruge den praktiske globale søgefunktion, som vil søge efter en titel efter eget valg gennem titusindvis af udbydere .

Bruger du Pelisalacarta for at se indhold på spansk, og har du andre anbefalinger til tilføjelser til spansktalende? Lad os vide i kommentarerne nedenfor!

Efterlad en kommentar

Populært emne.