Sådan ser du BEIN Sports Outside US: Fjern blokering af BEIN Sports Abroad med en VPN

Indholdsfortegnelse:

Sådan ser du BEIN Sports Outside US: Fjern blokering af BEIN Sports Abroad med en VPN
Sådan ser du BEIN Sports Outside US: Fjern blokering af BEIN Sports Abroad med en VPN
Anonim

beIN Sports er et netværk af kabel- og internetkanaler, der sender alt fra fodbold til fodbold, rugby, tennis, boksning, bane, racing og håndbold. Virksomheden er en spinoff fra Al Jazeera og opererer globalt i snesevis af lande og regioner og giver indhold til kabel-tv-abonnenter samt internetabonnenter via sin bein Connect-app.

beIN Sports har fået en massiv mængde af popularitet over hele verden. Tjenesten giver mest seerne i Frankrig og Mellemøsten, herunder Egypten, Irak og Saudi-Arabien, takket være sine tre dedikerede 24 timers sportskanaler. Uden for disse områder begrænser udsendelseslicenser, hvad der kan vises. Hvis du f.eks. Bor i USA eller Canada, har du valgt adgang til kanaler fra Spanien sammen med World Cup Qualifiers og Football League Championship.
beIN Sports har fået en massiv mængde af popularitet over hele verden. Tjenesten giver mest seerne i Frankrig og Mellemøsten, herunder Egypten, Irak og Saudi-Arabien, takket være sine tre dedikerede 24 timers sportskanaler. Uden for disse områder begrænser udsendelseslicenser, hvad der kan vises. Hvis du f.eks. Bor i USA eller Canada, har du valgt adgang til kanaler fra Spanien sammen med World Cup Qualifiers og Football League Championship.

Geo-blokering bliver et stort problem med tjenester som BEIN Sports and beIN Connect. Hvis du har et abonnement i dit hjemland, men rejser i udlandet, finder du pludselig, at du ikke har adgang til de samme kanaler som før. Med sådanne restriktive seerlicenser på plads kan dette blive yderst frustrerende. Heldigvis er der nogle løsninger, der hjælper dig med at få adgang til BEIN Sports kanaler, uanset hvor du tilfældigvis er.

Watching beIN Sport i udlandet: Proxy vs VPN

Den mest almindelige metode til at låse indhold baseret på geografisk placering er at bruge IP-adresser. En IP-adresse er en række numre, der er tildelt hver enhed, der forbinder til internettet. Når du går online fra din hjemme-pc, tildeler din lokale tjenesteudbyder din enhed en IP, som fungerer som en identifikationsmarkør, så data kan finde vej til din computer. IP-adresser er nødvendige for at internettet kan fungere, men fordi de indeholder placeringsoplysninger, kan de også bruges til at kontrollere hvilket indhold du kan eller ikke kan se.

Den enkleste måde at få adgang til geoblokket indhold på er at ændre din IP-adresse. De to store go-to metoder til at opnå dette er proxyer og virtuelle private netværk. Proxies er enkle tjenester, der fungerer som mellemliggende mellem din enhed og internettet. Når du opretter forbindelse til internettet, er du tildelt en IP-adresse fra proxyen, ikke din lokale internetudbyder. Dette gør det muligt for dig at ændre din virtuelle placering med lethed, gøre hjemmesider, streaming-tjenester og bein Sports-servere tror du sidder i et andet land, alt sammen uden at forlade din stol.

VPN'er går et skridt videre end proxy-tjenester. En VPN fungerer som en privat tunnel mellem din computer og internettet. Data krypteres, inden det forlader dit hjem, gør det ulæseligt for tredjeparter, hackere og lignende. Denne krypterede data tildeles derefter en IP-adresse tilknyttet VPN-udbyderen, hvilket giver dig et meget højere anonymitetsniveau end tidligere.

Både VPN'er og proxy-tjenester tilbyder en hurtig metode til at ændre din virtuelle placering med blot et par klik. VPN'er tilbyder mere privatliv og bekvemmelighedsfunktioner, hvilket gør dem til et langt bedre valg, når du vil se BEIN Sports i udlandet.

Trin 1: Valg af et godt VPN

Det første skridt til at låse op for geo-begrænset indhold er at vælge en pålidelig og billig VPN-tjeneste. Du kan bruge uger på at undersøge krypteringsprotokoller, debattere kill switch-metoder og analysere server-netværksspreder for at finde en udbyder, der passer til dine behov. Der er dog nogle faktorer, der skal være øverst på din liste for streaming videoer. Se på nedenstående liste for at se de vigtigste overvejelser, når du vælger et virtuelt privat netværk.

 • Download hastighed - Den næsten universelle ulempe ved at bruge en VPN er, at du sandsynligvis vil miste en vis hastighed. Selv hurtige forbindelser kan tabe 10-20% med en VPN aktiv. Dette skyldes i vid udstrækning kryptering overhead, der tilføjer data til hver pakke, såvel som den ekstra afstandsinformation, der rejser til at nå VPN-servere rundt om i verden. VPN-udbydere er opmærksomme på denne begrænsning og har fået en kreativ løsning for at levere hurtigere hastigheder uden at forbyde brugervenlighed. Når du er på udkig efter en VPN, skal du sørge for at vælge en, der placerer høj prioritet på hastighed.
 • Logning politik - Det ekstra privatliv, du får, når du bruger en VPN, er en nødvendighed i den moderne verden. Det er også yderst nyttigt, når du streamer ting fra tjenester som Netflix, Hulu, YouTube, BBC iPlayer og BEIN Sports kanaler. Krypterede data giver dig mulighed for at forblive relativt sikre og anonyme. Hvis en VPN holder logger over brugeraktivitet, kan al det privatliv dog gå ud af vinduet, hvis et statsligt organ eller selskab tvinger dem til at vende deres data. Top VPN'er holder aldrig logfiler, hvilket er den bedste måde at sikre, at dine oplysninger aldrig falder i de forkerte hænder.
 • Trafik og filtyper - En af de skjulte faldgruber i nogle VPN-tjenester er begrænsninger af båndbredde og trafiktyper. Du kan kun tilmelde dig en VPN for at finde ud af, at du ikke kan bruge P2P-netværk eller torrent-filer, f.eks. Kontrol af en VPN-politik på tilladt trafik kan spare dig for at falde i denne fælde.
 • Server tilgængelighed - At have et bredt netværk af servere betyder bedre adgang til hurtigere forbindelser. Det betyder også, at du får flere muligheder, når du skal skifte IP-adresser, som fungerer godt til streaming af videoindhold. De fleste VPN'er vil have mange servere i Frankrig, hvilket er perfekt til bred adgang til BEIN Sports kanaler. Nogle vil også have steder i Mellemøsten.

ExpressVPN

Image
Image

ExpressVPN er nemt en af de bedste VPN udbydere rundt. Tjenesten har et sterkt ry for hurtige forbindelseshastigheder og en god politik for beskyttelse af personlige oplysninger, hvilket giver dig den båndbredde, du har brug for at streame HD sports indhold uden at ofre anonymitet. Virksomhedens server netværk dækker også 94 forskellige lande, som alle er tilgængelige uden båndbreddebegrænsninger, hastighedskapsler eller torrent / P2P-begrænsninger.

Enhedsdækning er et andet stærkt punkt i ExpressVPNs service. Du kan køre dine VPN- og stream stream-kanaler direkte overalt, herunder Windows, Mac og Linux-computere, laptops, Android og iOS-smartphones og tablets. Du kan endda installere software på din router for at beskytte hele dit hjemmenetværk.

Nogle andre fordele ved at bruge ExpressVPN inkluderer:

 • Flere server muligheder i Frankrig og Mellemøsten (Egypten og Israel) for optimal bein Sports tilgængelighed.
 • Kill switch og DNS lækage beskyttelse for at sikre din reelle IP-adresse deles aldrig.
 • Indbygget serverhastighedstest for Windows, Mac og Android.
 • Stærk nullogningspolitik for forbedret privatliv.

MISS IKKE: ExpressVPN er hurtig, nem at bruge og perfekt til at holde øje med bein Sports-kanaler under rejsen. EXCLUSIVE for AddictiveTips læsere: få 12 måneder + 3 måneder GRATIS med den årlige plan: det er kun $ 6,67 per måned, som alle er støttet af en 30 dages pengene tilbage garanti.

Trin to: Installation og tilslutning til en VPN

Når du har tilmeldt dig en god VPN-tjeneste, er det tid til at se nogle sportsgrene. For at udnytte virtuel placeringskobling og kryptering skal du sørge for, at din VPN-software kører og fungerer hver gang du opretter forbindelse til internettet, ingen undtagelser.

De specifikke detaljer for download og tilslutning til din VPN varierer afhængigt af udbyderen, men den grundlæggende proces vil være noget som følger:
De specifikke detaljer for download og tilslutning til din VPN varierer afhængigt af udbyderen, men den grundlæggende proces vil være noget som følger:
 1. Download og installer din VPN udbyder software.
 2. Log ind ved hjælp af dine legitimationsoplysninger.
 3. Se efter en faneblad eller menupunkt, der er mærket "servere".
 4. Søg efter en server i Frankrig, Saudi Arabien, Egypten, USA, Canada eller et andet BEIN Sportsvenligt land.
 5. Opret forbindelse til serveren. Din IP-adresse vil nu afspejle placeringen af den server, du valgte.

Trin tre: Adgang til bein Sport og bein Connect

beIN Sportskanaler kan fås på to forskellige måder, det mest almindelige ved at være via lokale kabeludbydere som Foxtel eller Orange. Hvis du har en kompatibel kabel service, kan du simpelthen logge ind via BeIN Sports hjemmeside og streame indhold via din webbrowser uden ekstra omkostninger. Hvis ikke, kan du bruge ben Connect, netværkets officielle app, der tilbyder efterspørgselsindhold via et separat abonnement.

Med et aktivt og kompatibelt kabletjenesteabonnement og VPN-software, der kører i baggrunden, skal du følge instruktionerne nedenfor for at få adgang til beIN Sports-kanaler i udlandet:
Med et aktivt og kompatibelt kabletjenesteabonnement og VPN-software, der kører i baggrunden, skal du følge instruktionerne nedenfor for at få adgang til beIN Sports-kanaler i udlandet:
 1. Indstil din VPN-serverplacering til et kompatibelt BEIN Sportsland.
 2. Gå til https://connect.beinsports.com i din webbrowser.
 3. Hvis du ikke omdirigeres automatisk, skal du vælge et land fra listen. Sørg for, at det er det samme land, din VPN IP-adresse er fra.
 4. Klik på knappen "Log på" øverst på siden.
 5. Vælg din hjemme kabel udbyder fra ikonerne nedenfor.
 6. Indtast din kabeludbyders loginoplysninger.
 7. Du bliver omdirigeret tilbage til beIN Sports, hvor du kan streame indhold på din fritid.

Du behøver ikke et kabelabonnement for adgang til BEIN Sports. BeIN Connect-tjenesten tilbyder separate abonnementer til en række lande, herunder Frankrig, Spanien, USA, Canada og meget af Nordafrika og Mellemøsten. De fleste brugere rapporterer at kunne tilmelde sig, selvom deres kreditkort er fra et særskilt land, hvilket gør det nemt at skifte din virtuelle placering, tage et abonnement og se BeIN Sports fra hvor som helst.

For det første at abonnere på beIN Connect:

 1. Indstil din VPN-serverplacering til et kompatibelt BEIN Sportsland.
 2. Gå til http://connect.bein.net/en i din webbrowser.
 3. Klik på "abonner" øverst på siden.
 4. Vælg en abonnementspakke. Hvis månedligt eller årligt er for dyrt, rul ned for at finde et ikke-fornyende dagligt pas.
 5. Indtast dine oplysninger for at afslutte abonnementsprocessen.

Med et aktivt BEIN Connect-abonnement, og din VPN kører i baggrunden, følg instruktionerne nedenfor for at se beIN Connect i udlandet:

 1. Download bein Tilslut til din valgte enhed. Sørg for, at du også har VPN-software installeret på samme enhed.
 2. Log ind på din BEIN Connect-konto.
 3. Skift VPN-servere til dit hjemland eller landet med den adgang du har brug for.
 4. Det kan være nødvendigt at afslutte og genåbne beIN Connect efter ændring af servere.
 5. Stream sportindhold som om du var hjemme igen.

Se på Sport i udlandet med Kodi

Kodi er et open source mediecenter, der giver dig adgang til levende sportsstrømme, film, tv-shows, musik og meget mere, alt fra en enkelt grænseflade. Den gratis software forbedres af en række tredjeparts add-ons, der samler streaming indhold fra hele internettet og gør det tilgængeligt fra de fleste moderne enheder, herunder pc'er, tablets og smartphones.

bein Sports kanaler er også tilgængelige via Kodi, selvom du skal installere en bestemt add-on for at få adgang til dem. Tredjepartsudvidelser som dette er kendt for at have nogle pålidelighedsproblemer, hvilket gør Kodi-metoden til at se beIN Sports lidt mindre ønskelig end de ovenfor beskrevne metoder. Det er dog svært at slå bekvemmeligheden af et mediecenter-program med disse mange muligheder.

Image
Image

BeIN Sports Add-on til Kodi: UK Turk Afspilningslister

Adgang til beIN Sports er bedst opnået gennem UK Turk-afspilningslister, et tilføjelsesprogram, der indeholder et bredt udvalg af sports-, film- og tv-showstrømme pakket ind i en enkelt grænseflade. Når du er installeret, kan du blot rulle gennem grænsefladen, vælge den kanal, du gerne vil se, og start streaming.

UK Turk Spillelister findes i UKTurk Repository. Hvis du allerede har UKTurk Repo installeret, skal du springe til trin 13 nedenfor.

Sådan installeres UK Turk Playlists på Kodi

 1. Åbn Kodi på din lokale enhed.
 2. Klik på tandhjulsikonet for at komme ind i menuen System.
 3. Gå til Filhåndtering> Tilføj kilde (du skal muligvis klikke på dobbeltpunktet for at flytte til toppen af mappen)
 4. Indtast følgende URL præcis som den vises: https://addoncloud.org/ukturk/install/
 5. Navngiv den nye kilde "UKTurk"
 6. Klik på "OK".
 7. Gå tilbage til Kodi hovedmenuen.
 8. Vælg "Tilføjelser"
 9. Klik på ikonet Åbn boks øverst i menulinjen.
 10. Vælg "Installer fra zip-fil"
 11. Vælg "UKTurk"
 12. Vælg "repository.ukturk-x.x.x.zip"
 13. Gå tilbage til menuen Add-ons og klik på ikonet for åbne boks.
 14. Vælg "Install from repository"
 15. Find og klik på "UKTurk Addon Repository"
 16. Rul ned til "Video-tilføjelser"
 17. Find "UK Turk Playlists" og installer.
 18. Få adgang til UK Turk add-on fra hovedmenuen, når installationen er færdig.

Sådan ser det ud.

Image
Image

Undgå gratis VPN'er og gratis proxy-tjenester

Det er nemt at blive fristet af en gratis VPN eller proxy, især hvis du kun rejser i et par dage eller uger og kun har brug for midlertidig adgang til BEIN Sports. Disse tjenester lover fri og ubegrænset adgang til geoblokeret indhold, alt du skal gøre er at downloade og starte streaming. Desværre er der en række ulemper ved at bruge gratis VPN'er og gratis proxy-tjenester.

Hovedårsagen til at undgå gratis tjenester som dette kommer ned til privatlivets fred. Hver virksomhed har brug for indkomst til at overleve, herunder virtuelle private netværk og proxy-udbydere. Hvis indtægterne ikke kommer fra kunder, skal det foretages andre steder. De mest almindelige metoder til dette er at indsprøjte annoncer i brugerens browsere og sælge indsamlede brugeroplysninger. Begge disse politikker kan være frustrerende og invasive, hvilket gør den lille pris, du ville betale for en VPN, det værd.

Se BeIN Connect på din Amazon Fire TV

Mens beIN Connect ikke er direkte tilgængelig via Amazons videotjenester, er det stadig muligt at streame beIN Sports indhold via dit Fire TV eller Fire TV Stick. Alt du skal gøre er at installere Kodi på din Fire TV-enhed, og tag derefter den britiske Turk-add-on beskrevet ovenfor. Du kan gøre det hjemmefra for at se bein på dit tv med lethed. Du kan også installere en VPN på din Fire TV Stick, så du kan skifte virtuelle steder og gøre beIN Connect tilgængelig, mens du rejser.

Populært emne.