No-Name Kodi Add-on - Sådan ser du film og tv-shows på Kodi

Indholdsfortegnelse:

No-Name Kodi Add-on - Sådan ser du film og tv-shows på Kodi
No-Name Kodi Add-on - Sådan ser du film og tv-shows på Kodi
Anonim

Der er mange muligheder derude til Kodi-add-ons, som du kan bruge til at se film og tv-shows online: Covenant, BoB Unleashed, Elysium og UK Turk Playlister for blot at nævne nogle få. Men der er også nogle nyere og mindre tilføjelsesprogrammer til streaming video, som du måske ikke har hørt om før. I dag vil vi introducere dig til bare et sådant tilføjelsesprogram: Intet navn, fra Agent 47 repository.

Denne tilføjelse indeholder et udvalg af seneste film- og tv-showsafsnit, som du kan streame, samt flere unikke funktioner som live-tv-kanaler og 24/7 streams af bestemte shows. Udvælgelsen er ikke så stor som nogle andre tilføjelser, men der er stadig masser af materiale derinde for at holde dig underholdt. Hvis du kan lide handling, drama og genre, så kan denne tilføjelse bare have det, du leder efter.
Denne tilføjelse indeholder et udvalg af seneste film- og tv-showsafsnit, som du kan streame, samt flere unikke funktioner som live-tv-kanaler og 24/7 streams af bestemte shows. Udvælgelsen er ikke så stor som nogle andre tilføjelser, men der er stadig masser af materiale derinde for at holde dig underholdt. Hvis du kan lide handling, drama og genre, så kan denne tilføjelse bare have det, du leder efter.

Nedenfor følger vi trinvise instruktioner til installation af add-on-no-no-name og til brug for det for at se indhold. Så nu kan du se film og tv-shows med No-Name-tilføjelsen til Kodi.

Påmindelse

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Selvom Kodi-softwaren selv er fri, åben kilde og helt lovligt at bruge, er nogle af de tilføjelsesprogrammer, der er tilgængelige for det, ikke. Mange add-ons, som No-Name, er skabt af tredjepartsudviklere frem for det officielle Kodi-team. Disse tilføjelsesprogrammer kan give dig adgang til ophavsretligt beskyttet indhold ved gratis streaming af film eller andre videoer, hvilket er ulovligt i mange lande. Hvis du bliver fanget ved hjælp af et tilføjelsesprogram som ikke-navn for at streame indhold ulovligt, kan du blive udsat for en bøde eller retsforfølgning. Brug af et virtuelt privat netværk kan hjælpe dig med at holde dig sikker!

Vi anbefaler IPVanish

Image
Image

Vores anbefalede VPN til Kodi brugere er IPVanish. Kendt for deres lyn hurtige forbindelseshastigheder, er denne udbyder det ideelle valg for brugere, der streamer meget. Den stærke 256-bit kryptering og ingen logningspolitik beskytter dit privatliv, og du får adgang til et servernetværk på mere end 850 servere i 60 lande. Softwaren har nyttige ekstra funktioner som en kill switch og DNS lækage beskyttelse, og du kan installere den på Android, iOS, PC og Mac enheder.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres No-Name-tilføjelsen til Kodi (metode nr. 1)

Den hurtigste måde at installere add-on til No-Name på er at bruge Coldfire-depotet til at installere Agent 47-depotet. Herfra kan du installere add-on-no-node. Coldfire-depotet har dog en vane med at gå op og ned og ofte ændrede webadresser. Det betyder, at depotet måske ikke altid fungerer. Vi anbefaler at du forsøger denne metode først, da den er hurtigst, og så hvis den ikke virker, kan du prøve den anden metode, der er beskrevet nedenfor. Her er de enkle installationsinstruktioner for at få No - Name fra coldfire repo:

 1. Begynd på din Kodi hjemmeside
 2. Klik på indstillinger ikon, så gå til Filhåndtering
 3. Klik på Tilføj kilde
 4. Klik på boksen, hvor den står
 5. Indtast i denne URL: https://a47b.cypher-media.com/coldfirerepo/ Sørg for at skrive det nøjagtigt som skrevet, herunder http: //, eller det virker ikke
 6. Giv kilden a navn. Vi kalder det "coldfirerepo"
 7. Klik Okay
 8. Gå tilbage til din startskærmen
 9. Klik på Tilføjelser
 10. Klik på ikonet, der ligner en åben boks
 11. Klik på Installer fra zip-fil
 12. Klik på coldfirerepo, så videre repository.Agent.zip
 13. Vente et øjeblik, og du vil se en anmeldelse, når kilden er blevet installeret
 14. Klik på Installer fra depot

  Image
  Image
 15. Klik på AGENT 47
 16. Klik på Video tilføjelser

  Image
  Image
 17. Klik på Intet navn
 18. Der åbnes en skærm, der beskriver tilføjelsen. Vælg Installere fra menuen nederst
 19. Vente i et øjeblik

  Image
  Image
 20. Der vil være en notifikation når tilføjelsen er installeret

Sådan installeres No-Name-tilføjelsen til Kodi (metode nr. 2)

Hvis du ikke har adgang til coldfire repo, hvilket ofte er et problem, så er der en anden måde at installere add-on på. Du skal først installere xvbmx-depotet og derefter installere Agent 47-depotet derfra. Når du har gjort dette, kan du installere add-on-no-no-no-node. Det lyder lidt kompliceret, men det kræver faktisk kun et ekstra trin end en normal add-on installation. Sådan installeres add-on-no-no-filen ved hjælp af xvbmc-depotet i stedet:

 1. Start på din Kodi startskærmen
 2. Find den tandhjulede form indstillinger ikon og klik på det
 3. Gå til Filhåndtering
 4. Klik på til Tilføj kilde
 5. Klik på boksen, der siger
 6. Indtast i denne webadresse, vær forsigtig med at kopiere den nøjagtigt:https://archive.org/download/repository.xvbmc
 7. Giv kilden et navn, f.eks xvbmc
 8. Klik Okay
 9. Gå tilbage til startskærmen
 10. Klik på Tilføjelser
 11. Klik på ikonet, der ligner en åben boks
 12. Klik på Installer fra zip-fil
 13. <> Klik på xvmbc, så videre repository.xvbmc-4.2.0.zip
 14. Vente i et sekund.Når kilden er installeret, vil du se en anmeldelse
 15. Klik på Installer fra depot
 16. Klik på XvBMC (Add-ons) REPOsitory
 17. Klik på Add-on-depot
 18. Klik på AGENT 47 at installere depotet

  Image
  Image
 19. Vente indtil du ser meddelelsen om, at depotet er blevet installeret
 20. Gå tilbage til din add-ons afsnit
 21. Vælg nu Installer fra depot
 22. Gå til AGENT 47
 23. Gå til Video tilføjelser
 24. Vælg Intet navn
 25. Du får vist en skærm med oplysninger om tilføjelsen. Klik på Installere fra menuen nederst
 26. Vente et sekund. Du får endnu en anmeldelse, når tilføjelsen er installeret

Sådan bruges No-Name-tilføjelsen til Kodi

Når du har installeret tilføjelsen No-Name, kan du begynde at bruge den til at se tv-udsendelser og film på forespørgsel, samt se live-tv og 24/7 streams af forskellige shows. Sådan bruges tilføjelsen No-Name, når den er installeret på dit Kodi-system.

 1. Start på din Kodi startskærmen
 2. Gå til Tilføjelser
 3. Gå til Video tilføjelser
 4. Klik på Intet navn

  Image
  Image
 5. Du får vist en liste over muligheder, herunder Film, tv-shows, børn, 3D-film, og Live TV

  Image
  Image
 6. For at se en film, skal du f.eks. Klikke på Film. Her finder du kategorier som Bokssæt som samler sæt franchisefilm som Alien, Dark Knight, Bourne, Back To The Future, Star Wars og X-Men.

  Image
  Image
 7. Hvis du klikker på en franchise, kan du lide X men, vil du se en liste over filmene i den franchise. Klik på titlen af enhver film

  Image
  Image
 8. Dette giver en række links, hvor du kan se filmen. Vælg et link
 9. Add-on'en skraber gennem forskellige kilder for at finde et arbejdslink. Vent, indtil statuslinjen fylder op, og filmen begynder at afspille
 10. Du kan også gennemse resten af filmkategorien for at finde sektioner som IMDB-lister, mytologi-relaterede film eller actionfilm. I TV-shows kategori finder du mange shows at se i Tv show samling sektion eller 24/7 strømme af genvinding af gamle episoder til shows som Futurama eller Game of Thrones i TV Vis 24/7 afsnit. Det Live TV kategori har links til IPTV-tjenester, så du kan streame en række kanaler live, hvilket er praktisk til at se nyhederne eller for at se live sportsbegivenheder. Endelig kan du søge efter film, tv-shows eller folk ved at bruge Søg fungere

Konklusion

No-Name-tilføjelsen til Kodi er en af de nyere tilføjelser til streaming film og tv-shows, plus at se andet indhold som 24/7 streams og live-tv-kanaler. Det har ikke det største udvalg af indhold af tilføjelser, men indholdet, som det er tilgængeligt, er velvalgt og vil appellere til fans af action, sci fi, drama og superhelte. Nogle gange er det bedre at have en kortere liste over tv-shows at vælge imellem - at have for mange muligheder kan være overvældende!

På grund af sit lidt begrænsede udvalg vil vi sandsynligvis ikke anbefale No - Name som din primære eller eneste streaming streaming tilføjelse. I så fald anbefaler vi, at du prøver i stedet Pagten eller et af de andre større streaming-tilføjelsesprogrammer. Men No - Name er en praktisk tilføjelse til at have som sekundær indholdskilde, så hvis du ikke kan finde arbejdsforbindelser til det indhold, du vil se i din primære tilføjelse, så kan du prøve denne i stedet.

Nej - Navn har dog nogle unikke og nyttige funktioner. Boxsets sektionen af filmkategorien er en fantastisk måde at se alle de relaterede film på i en franchise, og 24/7 streams er sjovt at sætte på i baggrunden, når du bruger tid i huset. Live-tv-sektionen er noget, som ikke alle streaming-add-ons har, og det er meget nyttigt for at se store sportslige kampe, som du vil se live. Samlet set er No - Name et kvalitets lille add-on, som er værd at prøve.

Har du forsøgt No - Name? Har du fundet det nyttigt, eller er der en anden lignende tilføjelse, som du foretrækker at bruge i stedet? Lad os vide, hvad du synes i kommentarerne nedenfor.

Populært emne.