Sådan installeres BIOS Specter Update til din pc

Indholdsfortegnelse:

Sådan installeres BIOS Specter Update til din pc
Sådan installeres BIOS Specter Update til din pc
Anonim

Intel Meltdown-fejlen kan patches med en OS-opdatering. Det samme kan ikke siges for Specter bug. For at beskytte dit system fuldt ud, så meget som muligt i øjeblikket, mod Specter skal du opdatere din BIOS. PC-producenterne er begyndt at frigive en særlig BIOS Specter-opdatering. En BIOS-opdatering er ikke som en OS-opdatering. Det vil ikke installere automatisk. Du skal downloade og installere det selv. Da BIOS opdateringer meget sjældent ruller ud, og dette er en kritisk opdatering, vil vi gå igennem hele processen.

UPDATE: Intel har udstedt en advarselsbrugere mod at installere sine patches. Det ser ud til, at patchesne har bremset systemer mere end det, som Intels oprindelige estimater. Hvis du allerede har opgraderet, vil din producent i sidste ende udstede en ny patch til dit BIOS. Alt er et rod på dette tidspunkt.

BIOS-opdateringer installeres på samme måde på alle versioner af Windows.

Liste over BIOS Specter opdateringer

Den trickyt-del er at finde og downloade BIOS Specter opdateringen til din pc. Resten er ret simpel. Vi linker dig til BIOS-opdateringer, der er blevet udgivet af populære pc-producenter.

Acer - Besøg denne side og udvid skrivebordssektionen for at se, hvilke Acer-systemer der er blevet identificeret som sårbare. BIOS opdateringen til Specter er endnu ikke kommet til Acer laptops. Det forventes i marts 2018. Når marts kommer, skal du besøge Acer Support-siden, identificere din pc / laptop og downloade den nyeste BIOS-version.

ASUS - ASUS arbejder på BIOS opdateringerne, og de vil være tilgængelige i denne måned. Nogle er allerede. Kontroller den linkede side, og følg vejledningen for at finde BIOS-opdateringen til din bærbare computer.

Dell - Rul ned til afsnittet Klientprodukter og kig efter din bærbare computer. Klik på BIOS Release version nummer for at downloade opdateringen. For andre Dell-produkter, besøg denne side.

HP - Besøg denne side, søg efter din bærbare pc og download den nyeste BIOS-version, der er tilgængelig. HP har udgivet en BIOS-opdatering til de fleste af de berørte bærbare computere, men ikke for alle. Hvis dit system ikke er angivet, vent indtil udgangen af januar.

Lenovo - Besøg siden, og du kan se, hvilke systemer der har en BIOS Specter opdatering, og som stadig er på ventelisten. Lenovo har givet et tidsoverslag for hver pc / laptop, så tag notat og sørg for at tjekke tilbage.

Microsoft - BIOS til overfladetabeller opdateres via Windows-opdateringer. Disse tabletter er en undtagelse, og ingen andre Windows-desktops / pc'er opdaterer sine BIOS via Windows-opdateringer.

Panasonic - BIOS opdateringer er i værkerne, og den forventede udgivelsesdato er i februar 2018. Sørg for, at du tjekker igen.

Toshiba - De arbejder på det, og opdateringen skal være tilgængelig tidligt i år.

Vaio - Du skal bruge Google Translate til denne side, men enhver model, der har en linket fil, har et opdateret BIOS, som du kan downloade.

LG og Huawei har endnu ikke udgivet nogen BIOS opdateringer. LG er stadig helt på forsiden, mens Huawei stadig undersøger problemet.

Installer BIOS Specter Update

Den nye BIOS-opdatering downloades som en EXE-fil. For at opdatere BIOS skal du kun køre EXE på skrivebordet. Vær sikker på at du;

  • Luk alle apps og afslut alle og alle UI-modifikationsprogrammer som Rainmeter
  • Sørg for, at du er tilsluttet en strømkilde. Lad dig ikke stole på din bærbare computer batteri for at bære dig gennem opdateringen. Sørg for, at din strømkilde ikke mislykkes i midten af opdateringen.

Under opdateringen

BIOS-opdateringen begynder på dit skrivebord inde i Windows-brugergrænsefladen, men dit system genstartes snarest, og du vil se din BIOS-skærm. Undgå at forstyrre noget. Tillad opdateringen at installere. Opdateringen beder dig ikke om at bekræfte eller vælge noget. Når opdateringen er færdig, starter dit system automatisk på dit skrivebord.

Image
Image

Opstart efter opdateringen

Ideelt set bør du kunne starte op på dit skrivebord uden problemer. Når det er sagt, hvis du oplever problemer med at starte systemet, skal du lukke det ned eller tvinge det til at lukke det og tænde det igen. Hvis du sidder fast på låseskærmen, skal du ikke vælge genstartsmuligheden fra strømmenuen. Vælg afkrydsningsindstillingen, og tænd den derefter, når systemet er helt lukket.

Er du sikker?

Kør et værktøj kaldet InSpectre. Det vil fortælle dig, om dit system er beskyttet mod Specter eller ej, og hvilke foranstaltninger skal der træffes for at sikre dig, at du er. Hvis BIOS-opdateringen har patcheret fejlen, vil du se skærmen herunder, der siger, at systemet nu er beskyttet.

Image
Image

Populært emne.