Sådan repareres manglende Bluetooth-mulighed i Windows 10

Indholdsfortegnelse:

Sådan repareres manglende Bluetooth-mulighed i Windows 10
Sådan repareres manglende Bluetooth-mulighed i Windows 10
Anonim

Bluetooth blev brugt til at forbinde tastaturer eller hovedtelefoner og højttalere tidligere. Nu bruges Bluetooth til at forbinde alle slags enheder. I Windows 10 kan du parre hovedtelefoner, højttalere, telefoner, penne og meget mere på dit skrivebord. Funktionen Dynamisk lås i Windows 10 afhænger af Bluetooth for at kunne fungere. Det er ret nemt at oprette forbindelse til en Bluetooth-enhed i Windows 10, medmindre du selvfølgelig ikke har mulighed for at slå den til. Det er simpelthen ikke der. Det er sjældent, men den manglende Bluetooth-løsning i Windows 10 har plaget brugere i et stykke tid nu. Her er et par måder at rette op på.

Bluetooth-knappen findes i Indstillinger-appen. Gå til Enheder> Bluetooth. Hvis det ikke er der, kan du prøve nedenstående løsninger.

Image
Image

Kontroller BIOS

Hvis du lige har købt en helt ny bærbar computer, som du ved, kommer med Bluetooth, skal du kontrollere BIOS for at se, om den er blevet deaktiveret som standard. BIOS på en bærbar computer eller skrivebord varierer fra producent til model, så vi ikke kan pege på, hvor du skal se, men se under hardwarekonfigurationer og radioafbrydere. Hvis det faktisk er deaktiveret, aktiver det og start det på dit skrivebord. Windows 10 vil sandsynligvis skulle installere drivere. Tillad det, og kontroller derefter, om den manglende Bluetooth-løsning er blevet rettet.

Opdater eller Tilbagekald drivere

Hvis Bluetooth-indstillingen pludselig er forsvundet efter en større Windows 10-opdatering, f.eks. du opdateret fra Opdatering til Creators Update til Fall Creators Update, er det muligt, at de generiske Bluetooth-drivere, som Windows 10 bruger, ikke længere er kompatible med din hardware. Dette vil sandsynligvis ske, hvis du har en usædvanlig gammel bærbar computer.

Åbn Enhedshåndtering og udvid Bluetooth-enhed. Dobbeltklik på din Bluetooth-enhed for at gå til dens egenskaber. Gå til fanen Driver. Klik på knappen Tilbagekald, hvis den er aktiv. Hvis det ikke er aktivt, betyder det, at der ikke er nogen tidligere version til at gå tilbage til. I dette tilfælde skal du tjekke for en opdatering.

Hvis Windows ikke kan finde en opdatering, skal du fortsætte til næste løsning nedenfor.

Afinstaller og geninstaller Bluetooth-enheder

Åbn Enhedshåndtering, udvid Bluetooth-enhed, højreklik på din Bluetooth-enhed og vælg 'Afinstaller enhed'. Gentag for alle andre Bluetooth-enheder, der er angivet under Bluetooth. Genstart dit system, og det vil søge efter og installere nye drivere, når det starter.

Bluetooth-drivere fra producent

Det er muligt, at din laptop / desktop-producent har udgivet Bluetooth-drivere, der er kompatible med den nyeste version af Windows 10. De generiske drivere, som Windows 10 installerer muligvis ikke fungerer, men dem, som din producent har udgivet, kan muligvis. Besøg din fabrikants hjemmeside og kig efter drivere til din pc. Installer dem og genstart dit system for at rette den manglende Bluetooth-løsning i Windows 10.

Populært emne.