Sådan får du WiFi signalstyrke på Android 8.1

Indholdsfortegnelse:

Sådan får du WiFi signalstyrke på Android 8.1
Sådan får du WiFi signalstyrke på Android 8.1
Anonim

Når du opretter forbindelse til et WiFi-netværk derhjemme, er dine muligheder ret simple. Du skal oprette forbindelse til det netværk, du har betalt for. Routeren er i dit hus, og det vil give dig den bedste WiFi signalstyrke, det kan. Hvis du er ude i offentligheden og har mulighed for at vælge et offentligt WiFi-netværk, der skal oprette forbindelse til, ved du ikke, hvilket er det stærkeste. Android Oreo har du dækket. Fra Android 8.1 kan du se WiFi signalstyrke på din enhed for hvert enkelt netværk, der er inden for rækkevidde.

For at være klar fungerer dette ikke kun for offentlige netværk. Det fungerer for alle netværk, offentlige og private. Du behøver ikke adgangskoden til et WiFi-netværk for at kontrollere dets signalstyrke.

Se WiFi signalstyrke

Dette fungerer kun i Android 8.1+. Åbn appen Indstillinger og gå til Netværk og internet. Tryk på Wi-Fi og vent på listen over nærliggende netværk, der skal indlæses. Når først de nærliggende netværk er blevet registreret, skal du se på WiFi-symbolet ved siden af hver enkelt.

Du vil bemærke, at nogle af dem er mørkegrå, nogle er delvis mørkegrå, mens andre er lysegrå. Mængden af 'fylde', dvs. den mørke grå i WiFi-symbolet, illustrerer WiFi-signalstyrken. Det er subtilt, men en god måde at indarbejde WiFi signalstyrke i brugergrænsefladen uden at tilføje noget til det.

Image
Image

Android Nougat Eller Ældre

Denne funktion er kun tilgængelig på den nyeste version af Android, der endnu ikke er rullet ud til alle Android-enheder. Faktisk venter et stort antal populære, almindelige enheder stadig på Android Oreo for at rulle ud til dem. Hvis du stadig ikke har Android 8.1, skal du bruge en alternativ måde til at finde WiFi signalstyrken. Den gode nyhed er, du vil blive forkælet for valg, fordi der er mange apps til rådighed i Google Play Butik, der ikke kun kan fortælle dig WiFi-signalstyrken for alle nærliggende netværk, men også give dig andre oplysninger om det netværk, du ' re forbundet med.

Den reelle udfordring vil være at finde noget, der giver dig kun WiFi signalstyrken og intet andet, da de fleste WiFi-apps overvælder brugere med oplysninger, som de normalt ikke har brug for. Vi anbefaler at bruge Wifi Signal Strength Meter. Det er en gratis app med annoncer, der viser alle nærliggende WiFi-netværk og viser dig deres signalstyrke sammen med deres dBm-værdi. App'ens brugerflade er intet imponerende, men det bliver jobbet, og der er ikke noget på skærmen, som du ikke behøver for at analysere WiFi signalstyrken.

Populært emne.