Sådan føjer du film og tv-udsendelser fra tilføjelser til dit Kodi-bibliotek

Indholdsfortegnelse:

Sådan føjer du film og tv-udsendelser fra tilføjelser til dit Kodi-bibliotek
Sådan føjer du film og tv-udsendelser fra tilføjelser til dit Kodi-bibliotek
Anonim

Kodi er fantastisk software til at organisere og se dine mediefiler. Og det kan gøre endnu mere, hvis du bruger add-ons - små ekstra programmer, som tilføjer ekstra funktionaliteter til dit Kodi-system. Mange bruger Kodi-add-ons til at se tv-shows og film ved at streame dem over internettet.

Der er dog en irritation med at bruge add-ons på denne måde, og det er, at det kan være svært at holde alt organiseret. Hvis du bruger flere forskellige tilføjelsesprogrammer til at se forskellige slags indhold, er det nemt at miste hvad du har set, og hvad du ikke har. En måde at håndtere dette problem på er at bruge MetalliQ add-on. Denne meta add-on har en flok nyttige funktioner, som vi vil gennemgå, herunder evnen til Tilføj tv-shows eller film fra tilføjelser til dit Kodi-bibliotek. Læs videre for at finde ud af mere.

Image
Image

Ved brug af tilføjelser skal Kodi-brugere få en VPN

Vi får ret i detaljer om, hvordan du bruger MetalliQ-tilføjelsen nedenfor, men først skal vi diskutere sikkerhedsproblemer. Selvom MetalliQ-tilføjelsen selv er fuldt lovlig, ligesom Kodi-softwaren findes mange af de tilføjelser, som MetalliQ integrerer med ligesom BoB Unleashed and Covenant, findes i et lovligt gråt område. Nogle af disse tilføjelsesprogrammer giver dig mulighed for at streame ophavsretligt beskyttet indhold gratis, og hvis du bliver fanget ved hjælp af dem, kan du være ansvarlig for en bøde.

For at beskytte dig mod eventuelle juridiske problemer, når du bruger Kodi-add-ons til at streame indhold, anbefaler vi stærkt, at du får en VPN. En VPN vil kryptere alle de data, som din Kodi-enhed sender via internettet, og denne kryptering betyder, at det er umuligt for din internetudbyder eller for retshåndhævelse at spore din internetbrug. Ingen vil kunne se, hvilke websteder du besøger, eller om du streamer indhold eller ej. Brug af en VPN er en enkel og sikker måde at holde dig beskyttet, når du bruger Kodi add-ons.

Sådan vælger du en VPN-udbyder

Når det kommer til at vælge en VPN udbyder, er der masser af muligheder derude. Når du vælger, er her de vigtigste faktorer, som du skal kigge efter:

 1. Hurtige forbindelser, som du kan bruge til at streame video uden buffering eller stamming
 2. Gode sikkerhedspolitikker som f.eks. Brug af stærk kryptering og manglende logføring
 3. Masser af servere i mange forskellige lande for at give dig maksimal fleksibilitet
 4. Let at bruge software, der understøtter en række forskellige platforme

IPVanish - bedste VPN til Kodi

Image
Image

Med disse fire faktorer i betragtning, så VPN udbyder, som vi anbefaler for Kodi brugere er IPVanish. Det giver lynhurtige forbindelseshastigheder, stærk 256-bit kryptering for at holde dine data sikre og en ingen logningspolitik, så dit privatliv bliver ikke kompromitteret. Du får adgang til et servernetværk på mere end 1000 servere i mere end 60 lande, og den enkle og veludformede software er tilgængelig til Android, iOS, PC og Mac.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Med det sorteret, lad os gå videre til detaljerne i MetalliQ add-onen og hvad du kan bruge den til.

Hvad er MetalliQ?

MetalliQ er hvad der kendes som en meta add-on. Det betyder, at det er nyttigt at styre og arbejde med dine andre Kodi-add-ons. Hvis du kun har et par tilføjelser, og du kun bruger dem lejlighedsvis, så vil du sandsynligvis ikke finde meget brug for MetalliQ. Men hvis du har mange tilføjelser, og du bruger dem som din vigtigste måde at forbruge indhold på i Kodi, så er MetalliQ yderst nyttigt.

Det første, som MetalliQ gør, er at fungere som en metasøgning, så du kan søge gennem mange forskellige tilføjelsesprogrammer for at finde den ting, du vil se. Sig for eksempel at du vil se den nye Ghostbusters-film, men du har ikke den på harddisken, og du ved ikke, om den vil være tilgængelig i dine tilføjelser. Du skal bare åbne MetalliQ (ved at gå til Tilføjelser, så til Video tilføjelser, så til MetalliQ) og vælg Film mulighed i menuen. Vælg derefter Søg: Film.

Image
Image

Indtast din søgeforespørgsel, og klik derefter på den mulighed der står Søg: 'ghostbusters' - Movies (TMDb). Dette vil trække en liste over film, der matcher dit søgeord, og du klikker på den film du vil have. Nu får du se alle de tilgængelige muligheder for at se den film på dit system. Du kan f.eks. Se links for at se filmen i BoB Unleashed, Covenant eller Elysium, hvis du har installeret disse tilføjelsesprogrammer. Klik på linket, og du bliver taget direkte til filmen.

Image
Image
Image
Image

Du kan bruge denne samme metode til at søge efter tv-programmer, musik og kanaler. Dette gør det meget hurtigere at søge gennem flere forskellige tilføjelsesprogrammer for at finde det indhold, du ønsker. Dette vil fungere med alle Exodus-gaffel-add-ons, såsom BoB Unleashed, Covenant, Specto, Elysium, Velocity og meget mere.

Men der er en endnu mere nyttig funktion af MetalliQ, som mange mennesker ikke ved om:

Brug af MetalliQ til at tilføje indhold fra dine tilføjelser til dit bibliotek

Hvis du bruger tilføjelser meget, kan du bemærke, at det er ret irriterende at forsøge at holde styr på alt, hvad du ser. Måske har du lige set en fantastisk film i Specto, og nu vil du se et tv-program i Covenant.Men at skifte mellem disse forskellige add-ons er irriterende. Og værre stadig, hvis du er halvvejs igennem at se en sæson på et tv-show, skal du navigere helt til dine tilføjelsesprogrammer, gennem tilføjelserne til dit show og gennem årstiderne til din episode, før du kan start den næste episode at spille. Sikkert er der en bedre måde?

Der er, og MetalliQ kan hjælpe. Når du har installeret MetalliQ-tilføjelsen, giver du mulighed for at tilføje indhold fra andre add-ons til dit Kodi-bibliotek. Det kunne være en film eller et tv-program fra nogen af de understøttede tilføjelser. Du skal kun finde det indhold, du leder efter i tilføjelsen en gang, så kan du føje det til dit bibliotek og nemt finde det gennem tv-udsendelsen eller filmafsnittet i Kodi.

Den måde det virker på er simpelt. Brug den tilføjelse du ønsker at søge efter det ønskede indhold. Vi tager eksemplet på at søge efter Punisher ved hjælp af Elysium-tilføjelsen. Du søger efter forestillingen som sædvanlig ved hjælp af søgefunktionen i Elysium. Når du ser titlen på showet du vil have - i dette tilfælde er det Marvel's The Punisher - du højreklikker på titlen.

Image
Image

I højre klikmenu vil du se en mulighed, der siger Tilføj til bibliotek. Klik på det, du vil se en note, at MetalliQ trækker information fra TMDb om showet eller filmen. Det tager kun et sekund, og siden genindlæser siden og vises som det gjorde før.

Men nu, når du går til tv-sektionen i Kodi, kan du se, at The Punisher er blevet tilføjet til dine shows. Du kan gennemse årstider, se miniaturebilleder og læse episodeoversigter ligesom alle dine andre tv-shows, som du har filerne på harddisken til. Det har også den samme watch episode tracking, så hvis der er en episode du ikke har set endnu, vil du se en grå cirkel ved sin titel, og når du har set en episode, vil du se en grøn kryds ved siden af den. Du kan nemt holde øje med de mange forskellige shows, du ser gennem forskellige tilføjelser alle i dit bibliotek.

MetalliQ integrerer helt indhold, som du streger over internettet ved hjælp af en tilføjelse med indhold, du har gemt på din harddisk. Det giver dig mulighed for at holde et nøjagtigt organiseret bibliotek med alle dine yndlingsprogrammer og film, uanset hvilken metode du bruger til at se dem.
MetalliQ integrerer helt indhold, som du streger over internettet ved hjælp af en tilføjelse med indhold, du har gemt på din harddisk. Det giver dig mulighed for at holde et nøjagtigt organiseret bibliotek med alle dine yndlingsprogrammer og film, uanset hvilken metode du bruger til at se dem.

Sådan installeres MetalliQ Add-on til Kodi

For at udnytte alle de nyttige funktioner i MetalliQ-tilføjelsen skal du først installere tilføjelsen til dit Kodi-system. Sådan kan du gøre det:

 1. Begynd på din Kodi startskærmen
 2. Gå til Indstillinger så til Filhåndtering
 3. Klik på Tilføj kilde
 4. Klik, hvor det står
 5. Indtast i denne URL: https://archive.org/download/OpenELEQ/ (og glem ikke at inkludere http: //)
 6. Navngiv kilden ELEQ og klik Okay
 7. Gå tilbage til din startskærmen
 8. Klik på Tilføjelser
 9. Klik på ikonet, der ligner en åben boks
 10. Klik på Installer fra zip
 11. Klik på ELEQ og vælg repository.q.zip
 12. Vente et øjeblik, og du får vist en anmeldelse, når depotet er installeret

  Image
  Image
 13. Gå nu til Installer fra depot
 14. Gå til Q's Repo
 15. Gå til Video tilføjelser
 16. Finde MetalliQ og klik på den
 17. Du får vist en skærm med oplysninger om tilføjelsen. Klik Installere på bunden
 18. Vente indtil du ser en anden meddelelse om, at tilføjelsen er blevet installeret

  Image
  Image
 19. Første gang du åbner tilføjelsen, tager den dig gennem en automatisk installationsprocedure. Vælg bare eventuelle indstillinger efter behov, og vent et minut, indtil opsætningen er afsluttet

Konklusion

Kodi brugere, der kun lejlighedsvis bruger add-ons, behøver ikke at bekymre sig om MetalliQ, da det ikke vil give så meget til dem. Men hvis du bruger add-ons meget, så bliver MetalliQ uvurderlig. Du kan bruge den til en række funktioner, herunder at søge gennem alle dine tilføjelsesprogrammer til et bestemt indhold, så du ikke behøver at søge gennem hvert tilføjelsesprogram en for en. Du kan også bruge den til at tilføje tv-shows eller film fra tilføjelser til dit Kodi-bibliotek, hvilket hjælper med at holde dit bibliotek organiseret og gør det mere effektivt og lettere at håndtere.

For seriøse Kodi-brugere er MetalliQ en virkelig praktisk lille tilføjelse til rådighed, og vi anbefaler det stærkt.

Bruger du MetalliQ til at organisere dit bibliotek, eller har du et andet trick til at holde din add-on i gang med at blive organiseret? Lad os vide om dine tips og teknikker i kommentarerne nedenfor!

Populært emne.