Sådan tilpasser du den arktiske zephyr hud til Kodi

Indholdsfortegnelse:

Sådan tilpasser du den arktiske zephyr hud til Kodi
Sådan tilpasser du den arktiske zephyr hud til Kodi
Anonim

Standardbilledet på version 17, aka Krypton, er et simpelt sort og blåt tema, der er klart og nemt at navigere. Og nogle mennesker bruger stadig den ældre version af softwaren, version 16 aka Jarvis, som har et andet tema med en stor menulinje i bunden og sorte og grå farver. Men vidste du, at det er muligt at ændre Kodi's udseende?

Hvis du har lyst til et nyt udseende til dit Kodi system, er det meget nemt at opnå dette ved at installere og bruge en ny hud. En hud er kun en pakke med farver, skrifttyper og billeder, der dikterer, hvordan Kodi skal vises, men det kan radikalt ændre oplevelsen af at bruge softwaren.

Image
Image

Et af vores yndlingsskind til Kodi hedder arktisk zephyr. Det har et meget rent og elegant udseende, og det bruger mange hvide og grå nuancer. Det er fantastisk, hvis du ønsker et mere moderne udseende til dit Kodi-system. Der er også masser af tilpasningsmuligheder til rådighed, så du kan tilpasse huden efter din smag. I dette indlæg vil vi vise dig hvordan man installerer og tilpasser den arktiske Zephyr hud til Kodi så du kan nyde et nyt udseende til din software.

Før vi fortsætter

Vi kommer ind i detaljerne om at installere og bruge den arktiske Zephyr-hud på et sekund, men før det er det nyttigt at gentage nogle sikkerhedsspørgsmål omkring Kodi. Selvom Kodi-softwaren selv er fuldt lovlig, ligesom skind som arktisk zephyr, er mange af de tilføjelser, der er tilgængelige for Kodi, oprettet af tredjepartsudviklere, og nogle findes i et lovligt gråt område. Hvis du vil bruge add-ons til Kodi, især dem, der giver dig mulighed for at streame ophavsretligt beskyttet indhold, så skal du beskytte dig mod juridiske problemer.

Vi anbefaler at bruge en VPN til Kodi, hvis du streamer indhold, da en VPN krypterer dine data, inden du sender den over internettet. Det betyder, at ingen kan se, hvilke websteder du besøger, eller om du har været streaming. Det er god praksis at bruge en VPN til at holde dig sikker, når du streamer.

IPVanish - bedste VPN til Kodi

Image
Image

VPN-udbyderen end vi anbefaler for Kodi-brugere er IPVanish. De har flammende hurtige forbindelser, som er perfekte til mediecentre og et stort netværk af 850 servere i 60 forskellige lande. Sikkerheden er fremragende, med stærk 256-bit kryptering og en ingen logningspolitik. Softwaren er tilgængelig til Windows, Mac, IOS og Android.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Når du har en VPN sorteret og beskytter dig, kan du fortsætte med at installere og tilpasse en ny hud til dit Kodi-system.

Sådan installeres den arktiske zephyr hud

Installation af nye skind er faktisk meget let, da det kan gøres inden for Kodi-indstillinger. Du skal blot navigere gennem menuerne til hudafsnittet, og du kan installere nye skind derfra. Her er trinvise instruktioner:

 1. Start på din Kodi startside
 2. Gå til S NDSTILLINGER (det er ikonet, der ligner et gear)
 3. Gå til Interface indstillinger
 4. Vælg Hud fra menuen til venstre
 5. Find posten til Hud i boksen til højre
 6. Klik på Hud og der vises en popup med alle dine nuværende installerede skind
 7. Klik nu på Få mere… knappen til højre
 8. Du får se en liste over skind. Vælg Arktisk zephyr og det vil begynde at installere
 9. Vente et minut, indtil installationen er færdig
 10. Bekræfte at du vil beholde forandringen

  Image
  Image
 11. Nu vil din Kodi have den arktiske Zephyr-hud, og du kan nyde dit nye look

Når du går tilbage til din Kodi startskærm, vil du se, at du nu har et hvidt tema med en slank menulinje nederst og roterende billeder i baggrunden. Du kan navigere gennem menuen nederst med venstre og højre taster, og klokkeslæt og dato vises nederst til højre. Oplysningerne om det aktuelt afspilte medie vises øverst til højre på skærmen sammen med et lille runde ikon for at vise, hvor langt du er gennem det aktuelle element.

En ting at bemærke om at bruge den arktiske Zephyr-hud er, at den ikke er designet til at blive brugt med en mus. Hvis du forsøger at kontrollere Kodi ved hjælp af en mus i denne hud, vil det nogle gange fungere, men nogle menuer fungerer ikke korrekt. På grund af dette vises markøren som en stor og grim rød advarselsboks, når du forsøger at bruge musen på denne hud. Selvom det er forståeligt, at huden ikke understøtter brug af musen, ville det være at foretrække, hvis advarselsboksen var aftagelig. Dette bør dog ikke være et problem, da det er sjældent at bruge en mus til Kodi alligevel. Det er meget nemmere at bruge et tastatur eller fjernbetjeningsprogram til at styre Kodi, da det er det, det var designet til.

Sådan tilpasser du den arktiske Zephyr Skin

Når du har installeret huden, kan du begynde at tilpasse den for at få det udseende og de funktioner, du ønsker.

For at begynde at tilpasse, skal du gå til Indstillinger og derefter til Hudindstillinger. Dette åbner indstillingspanelet for huden, hvilket er det vigtigste sted, du vil bruge til at foretage ændringer i huden. Vælg Hjem fra menuen til venstre, og klik derefter på Tilpas hjemmemenuen.

Image
Image
Image
Image

Det Tilpas hovedmenuen vinduet er hvor du kan ændre hvad der vises på hovedmenuen nederst på startskærmen. Du kan f.eks. Tilføje et menupunkt til foretrukne, så du hurtigt kan få adgang til dine yndlingsartikler.

Image
Image

For at tilføje et element skal du flytte markeringen til ikon for et kryds i en cirkel bliver hvid. Klik her for at tilføje et nyt menupunkt. Gå nu til højre for at vælge mulighederne for dette nye emne, du netop har oprettet. Den nemmeste måde at ændre dette på er at gå ned til HANDLING indstilling. Klik på dette og vælg hvad du vil ske, når du klikker på dette element. I dette tilfælde vil vi gå til almindelige, så til foretrukne nederst på menuen og vælg det. Vi ændrer også navnet på varen ved at ændre teksten i ETIKET afsnit. Når dette er gjort, brug back-tasten til at gå hjem.

Nu, når du ser på menuen på din startside, ser du et emne til Favoritter, og hvis du klikker på det, vil det få en pop op af dine favoritter.

Image
Image

Du kan ændre andre ting i Tilpas hovedmenuen vindue også. Hvis du vælger uNDERMENUEN mulighed, så kan du tilføje elementer, som ruller ud af bunden af dine hovedmenupunkter, når du trykker på ned-tasten. En anden meget pæn ting at ændre er WIDGET mulighed. Dette påvirker det, du ser i baggrunden af skærmen, når du svæver over et menupunkt.

Du kan også vælge en widget indstilling, for eksempel ved at gå til Videobibliotek og derefter til Film, vælg derefter Brug en widget. Når du har gjort dette, vil du i baggrunden af det emne, du har valgt, se et diasshow af genstande fra din filmsamling. Hvis der er en film, der fanger dit øje, mens du er på startskærmen, kan du trykke på op-tasten for at vælge filmen, og derefter indtaste knappen for at afspille filmen med det samme.

Brug dette Tilpas hovedmenuen vindue for at ændre alle dine hjemme skærm muligheder. En anden ting, du kan ændre i den foregående menu, er Møbel muligheder. Her kan du tænde og slukke for elementer som klokken, vejr-, header- og medieflag. Endelig giver en mulighed dig mulighed for at ændre farven på højderne, som er blå som standard i huden. For at gøre dette skal du vælge Ekstra mulighed og derefter gå til Vælg fremhæv farve. Klik på dette, og du får se et vindue fyldt med farveindstillinger, som du kan vælge imellem, for at indstille huden i hvilken farve du vil.

Konklusion

Det er nemt at ændre udseendet og følelsen af dit Kodi system ved brug af skind. Mens du finder nogle skind, der allerede er tilgængelige i Kodi som standard, kan du finde endnu mere variation ved at bruge knappen Få flere i hudafsnittet for at downloade nye skind.

Den arktiske Zephyr-hud er en af vores favoritter takket være det rene look og endeløs tilpasningsmuligheder. Vi har vist dig, hvordan du installerer huden og hvordan du tilpasser den, så du kan få dit Kodi system til at se præcis ud som du vil have det.

Hvad er din yndlingshud til Kodi? Kan du lide det arktiske Zephyr look, eller er der en anden hud, som du foretrækker? Lad os vide, hvad du synes i kommentarerne nedenfor!

Populært emne.