Sådan Se NFL-spil Uden Kabel (Kodi indstillinger inkluderet)

Indholdsfortegnelse:

Sådan Se NFL-spil Uden Kabel (Kodi indstillinger inkluderet)
Sådan Se NFL-spil Uden Kabel (Kodi indstillinger inkluderet)
Anonim

Den 98th sæson af National Football League blev igangsat for nylig, og fans fra hele USA og rundt om i verden indstiller sig til at fange hver pas og tackle. Hvis du er i USA, og du har et kabelabonnement, er det nemt at se hvert spil på dine sportskanaler. Men hvad nu hvis du ikke har et kabelabonnement? Stadig flere mennesker vælger at skære ledningen, men det kan være svært at se sport leve på din computer.

Image
Image

Så i dag skal vi tale om hvordan man ser NFL spil uden kabel.

Brug af en VPN er nøglen til kabelfri streaming

Som du vil se senere i denne artikel, kræver størstedelen af vores tips til at se NFL-spil uden kabel brug af et virtuelt privat netværk. Men hvad er VPN'er? Put på lægmandens vilkår, et VPN er et softwareprogram, der lever på din computer, telefon eller anden enhed og ændrer måden internetdata overføres mellem dig og internettet. Der er flere sådanne tjenester at vælge imellem, men de alle krypterer din trafik og omdirigerer den via en proxyserver for at ændre den IP-adresse, der er knyttet til den.

Med andre ord narrer du hjemmesider til at tro på, at du har adgang til deres indhold fra ethvert land i verden, samtidig med at de forbliver 100% sikre fra regeringens snoopere, overspændende internetudbydere og hackere! Dette er især vigtigt, hvis du vil med vores forslag om at bruge Kodi til at se NFL-strømme, da tjenesten eksisterer i noget af et lovligt gråt område på grund af dets mange tredjeparts add-ons.

Vi anbefaler IPVanish

Image
Image

For både Kodi-brugere og brugere, der forsøger at omgå regionens lås for at købe og internationale GamePass, er VPN-udbyderen, vi anbefaler, IPVanish. Denne service har nogle af de hurtigste forbindelser på markedet, og giver dig adgang til mere end 850 servere i 60 lande. Den har stærk kryptering og en omfattende no-logging-politik, og har software support til Windows, Mac, iOS og Android.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Se NFL med et GamePass

Den nemmeste måde at se NFL på din computer frem for dit tv er at bruge NFLs officielle GamePass-tjeneste. Denne service giver dig mulighed for at streame spil via hjemmesiden live og på forespørgsel uden reklamer og lader dig pause, spole tilbage og spole frem et spil, mens du ser. En praktisk funktion er indstillingen No spoilers, som lader dig skifte scoringer og overskrifter, indtil du kan se de spil, de refererer til.

Du kan finde oplysninger om GamePass og tilmelde dig tjenesten på https://www.nflgamepass.com/.

Der er dog nogle problemer med GamePass-tjenesten. Et problem er at gøre med begrænsninger: GamePass-tjenesten omfatter ikke adgang til live-regulære sæson, playoff eller Super Bowl-spiludsendelser på grund af blackout-begrænsninger. Disse blackout begrænsninger betyder, at kun visse spil er tilgængelige for at streame, alt efter hvor du er placeret.
Der er dog nogle problemer med GamePass-tjenesten. Et problem er at gøre med begrænsninger: GamePass-tjenesten omfatter ikke adgang til live-regulære sæson, playoff eller Super Bowl-spiludsendelser på grund af blackout-begrænsninger. Disse blackout begrænsninger betyder, at kun visse spil er tilgængelige for at streame, alt efter hvor du er placeret.

Du finder også, at der kan være problemer, når du vil se GamePass under rejsen. Når du går uden for USA, kan du ikke se spil ved hjælp af appen.

Prøv GamePass International når du er i udlandet

En praktisk måde at omgå disse problemer med GamePass er at bruge GamePass International mulighed i stedet for GamePass USA. Den største fordel ved den internationale version af GamePass er, at du kan se alle spil uden begrænsninger, herunder alle 65 preseason-spil, 256 regulære sæsonspil og endda playoffs og Super Bowl. Derudover er der ekstra funktioner som evnen til at overvåge op til fire strømme samtidigt på delt skærm eller evnen til at streame til flere enheder på én gang.

Den internationale version af GamePass er lidt dyrere end den amerikanske version, men du får adgang til et ton mere indhold uden begrænsninger, så det er det værd for de fleste brugere.

Sådan får du et internationalt GamePass med en VPN

Nøglen til at få et International GamePass er at bruge en VPN. Hvis du befinder dig i USA, og du går på NFL GamePass-webstedet, kan du kun tilmelde dig den amerikanske version. Dette skyldes, at når du bruger enheden til at gå på internettet, tildeler din internetudbyder dig en IP-adresse. Inden for denne IP-adresse er oplysninger om din placering, da bestemte IP-adresser er tildelt bestemte lande.

Dette betyder, at når du besøger et websted som GamePass, læser hjemmesiden din IP-adresse og serverer du den amerikanske version af webstedet. Men hvis du kan få en anden IP-adresse, kan du gøre stedet til at betjene dig den internationale version af webstedet i stedet. Du kan endda bruge et amerikansk kreditkort til at betale for dit internationale abonnement.

Du kan få en anden IP-adresse ved hjælp af en VPN. Dette er et lille stykke software, som du installerer på din enhed, og som krypterer alle de data, du sender via internettet. Dataene sendes til en server på det sted, du ønsker, hvor det dekrypteres og sendes på vej til dets oprindelige destination. Dette gør det til websites som om du har adgang til webstedet, uanset hvor serveren er i modsætning til, hvor du er.
Du kan få en anden IP-adresse ved hjælp af en VPN. Dette er et lille stykke software, som du installerer på din enhed, og som krypterer alle de data, du sender via internettet. Dataene sendes til en server på det sted, du ønsker, hvor det dekrypteres og sendes på vej til dets oprindelige destination. Dette gør det til websites som om du har adgang til webstedet, uanset hvor serveren er i modsætning til, hvor du er.

Her er trinene til at bruge din VPN til at få et International GamePass:

 1. Vælg din VPN-udbyder som IPVanish
 2. Gå til din VPN udbyder hjemmeside og download den passende software til din enhed
 3. Start VPN-softwaren og opret forbindelse til en server uden for USA. Det Forenede Kongerige er en populær mulighed for at bruge til at købe et GamePass-abonnement
 4. Hvert land uden for USA har sin egen prisfastsættelse for det internationale GamePass, men indholdet er det samme i hvert land. De fleste brugere finder, at den billigste løsning er fra Storbritannien. I øjeblikket kan du få et årligt abonnement fra UK til Season Pro-versionen af GamePass til £ 139,99, sammenlignet med USA-prisen på $ 99,99 pr. År
 5. Gå til GamePass hjemmeside på https://www.nflgamepass.com/en/subscribe/plans
 6. Vælg indstillingen for Annual Season Pro abonnement og følg instruktionerne på skærmen for at oprette din konto og betale
 7. Nu har du adgang til GamePass. Når du vil se et spil, skal du blot sørge for, at VPN'en kører og tilsluttes til det land du ønsker
 8. Når du får adgang til webstedet, kan du se live-spil uden nogen begrænsninger for blackout

Se NFL Games Live With Kodi

Hvis du hellere vil spare penge og ikke skal ud for et GamePass, kan du gratis se NFL-spil. Du kan bruge Kodi Media Center-softwaren til at se live-tv af alle slags på din computer, herunder betalte kabelkanaler som ESPN. Du skal bare kigge op, når spil vises fra ESPN-webstedet: http://www.espn.com/nfl/ og derefter indstille til ESPN på det korrekte tidspunkt ved hjælp af Kodi. Så kan du se spillene gratis.

Kodi-softwaren er designet til at organisere og afspille dine mediefiler, men det kan gøre så meget mere end det. Da softwaren er open source, kan alle skrive add-ons til det, der udvider dets funktionalitet på mange måder. Nedenfor vil vi vise dig to muligheder for add-ons, som du kan bruge til at se NFL-spil på ESPN.

Se NFL-spil på ESPN med Project Cypher Add-On til Kodi

En nem måde at se tv-kanaler på via dit Kodi-system er at bruge en add-on kaldet Project Cypher. Denne tilføjelse giver dig adgang til en hel masse kanaler fra hele verden, herunder betalte kabelkanaler som ESPN.

Nedenfor giver vi trinvise instruktioner om, hvordan du installerer denne tilføjelse, og hvordan du bruger den til at se NFL-spil på ESPN.

Sådan installeres Project Cypher Add-On til Kodi

 1. Start på din Kodi startskærmen
 2. Gå til indstillinger ikon, så gå til Filhåndtering
 3. Klik på Tilføj kilde
 4. Tryk på hvor det står
 5. Nu skal du indtaste følgende URL: http://cypher-media.com/repo/ Pas på, at du staver det præcis rigtigt og medtag http: // eller det virker ikke
 6. Nu har vi brug for et navn til vores kilde, som vi sætter som cypher
 7. Klik Okay
 8. Gå tilbage til din startskærmen
 9. Klik på Tilføjelser
 10. Klik på ikonet, der ligner en åben boks
 11. Klik på Installer fra zip-fil
 12. Gå til cypher, så videre Cypherslocker-1.0.2.zip
 13. Vente indtil du ser pop op-meddelelsen om, at depotet er blevet installeret
 14. Gå nu til Installer fra depot
 15. Gå til Cyphers skab
 16. Gå til Video tilføjelser
 17. Klik på Projekt Cyper og du får vist en skærm med oplysninger om tilføjelsen
 18. Klik på Installere fra menuen nederst
 19. Vent et øjeblik, og du får vist en anden meddelelse, når tilføjelsen er installeret

  Image
  Image

Sådan bruges Project Cypher Add-On til at se NFL-spil på ESPN

Når Project Cypher add-on er installeret, kan du få adgang til det fra din Kodi add-ons sektion. Sådan bruger du det til at se NFL-spil:

 1. Start på din Kodi startskærmen
 2. Gå til Tilføjelser
 3. Gå til Video tilføjelser
 4. Vælg Project Cypher
 5. Rul ned til Cypher IPTV-kanaler og klik på den
 6. Klik på Cypher Mobdro
 7. Klik på Sport
 8. Rul ned til ESPN og klik på den
 9. Vent et øjeblik, og så begynder ESPN-strømmen

Se NFL-spil på ESPN med Cerebro IPTV + Add-On til Kodi

Der er en anden tilføjelse, som du kan bruge til at se live-tv-kanaler gennem Kodi, og det er Cerebro IPTV +. Denne tilføjelse er lidt kaotisk, da der er så mange forskellige kanaler til rådighed for at se, at det kan være lidt forvirrende at navigere. Men når du er vant til add-onen og kender din vej rundt om det, er det yderst nyttigt. Vi vil lede dig gennem installation og brug af tilføjelsen trin for trin, så du kan bruge den til at se dine spil.

Sådan installeres Cerebro IPTV + Add-On til Kodi

 1. Begynd på din Kodi startskærmen
 2. Klik på indstillinger ikon, så gå til Filhåndtering
 3. Klik på Tilføj kilde
 4. Klik på boksen, hvor den står
 5. Indtast følgende webadresse, og sørg for, at du staver det præcist korrekt: http://kdil.co/repo/
 6. Vælg nu et navn til kilden. For i dag kalder vi det kdil
 7. Klik Okay
 8. Gå tilbage til din startskærmen
 9. Klik på Tilføjelser
 10. Klik på ikonet, der ligner en åben boks
 11. Klik på Installer fra zip-fil
 12. Klik på kdil, så videre zip
 13. Vente et øjeblik, og du får vist en anmeldelse, når depotet er installeret
 14. Gå nu til Installer fra depot
 15. Gå til .www.Kodisrael.co.il Repository
 16. Gå til Video tilføjelser
 17. Klik på Cerebro IPTV + og du vil blive præsenteret med en skærm, der indeholder oplysninger om tilføjelsen
 18. Klik på Installere fra menuen nederst
 19. Vent et øjeblik, da add-onen skal installeres

  Image
  Image

Sådan bruger du Cerebro IPTV + Add-On til at se NFL-spil på ESPN

Med alt installeret, er vi klar til at bruge tilføjelsen til at se ESPN:

 1. Begynd på din Kodi startskærmen
 2. Gå til Tilføjelser
 3. Gå til Video tilføjelser
 4. Klik på Cerebro IPTV +
 5. Klik på IPTV
 6. Klik på Mobdro
 7. Rul ned gennem de mange kanaler, indtil du finder ESPN og klik på den
 8. ESPN-strømmen begynder om et øjeblik

Konklusion

Cord cutters forene! På trods af vanskelighederne er det muligt at se levende sportsgrene som NFL-spil uden et kabelabonnement. Vi har vist dig to muligheder for at se NFL uden et kabelabonnement her: For det første kan du få et GamePass og se online, selvom vi anbefaler at du får den internationale GamePass i stedet for US GamePass for at undgå blackout-begrænsninger og være i stand til at streame alle spillene live.

Alternativt kan du bruge add-ons til Kodi Media Center software til at streame live tv-kanaler, herunder ESPN. Vi har vist dig to forskellige tilføjelsesprogrammer, som både giver dig adgang til ESPN, så du kan prøve dem begge og se, hvad du foretrækker. Så kan du se NFL-spil gratis.

Hvordan kan du lide at se dine NFL-spil? Bruger du en af disse metoder, eller er der en anden måde at se på, at du foretrækker? Lad os vide i kommentarerne nedenfor!

Efterlad en kommentar

Populært emne.