Sådan snooze en Facebook-side eller person i 30 dage

Indholdsfortegnelse:

Sådan snooze en Facebook-side eller person i 30 dage
Sådan snooze en Facebook-side eller person i 30 dage
Anonim

Store livs-, sociale eller politiske begivenheder har tendens til at gøre folk og sider på Facebook-post oftere. Begivenhederne kan endda skege de indlæg, der er lavet, så de ikke handler om emnet, der oprindeligt interesserede dig, da du kunne lide en side. Du kan altid være ulig eller ufølge eller uvenlig folk og sider, men Facebook har en bedre løsning; brug en snooze-knap. Der er en ny funktion, der ruller ud til Facebook-brugere, som giver dig mulighed for at snooze en Facebook-side eller en person i 30 dage. Du kan afslutte snoozeperioden tidligt, hvis du vil, men der er ingen tilpasningsmuligheder for, hvor længe snoozeperioden kan være.

Du kan snooze folk og sider fra Facebook web og fra Facebook apps.

Snooze - Facebook Web

Gå til dit hjem faneblad på Facebook og rul gennem dit feed. Når du ser noget fra en ven eller en side, der gør dig ikke lyst til at høre fra dem i 30 dage, skal du klikke på den lille dropdown-pil ud for posten. Du får vist en ny Snooze i 30 dages valgmulighed. Klik på den. Du vil kunne fortryde handlingen med det samme, hvis det er en ulykke.

Image
Image

Slut Snooze - Facebook Web

Snoozeperioden afsluttes automatisk efter 30 dage, men du kan altid afslutte snoozeperioden tidligt, hvis du vil. For at gøre det, skal du besøge den side eller profil, du snoozed. Du vil se en 'Snoozed' knap. Klik på det og vælg 'Afslut slumre'. Det vil fortælle dig, hvor mange dage der er tilbage, før snooze-perioden automatisk afslutter.

Image
Image

Snooze - Facebook App

Processen er den samme på Facebook apps; gå til dit hjem feed og rul gennem det, indtil du finder noget, du kan stå for at se nogen af i 30 dage. Tryk på rullemenuen, og vælg indstillingen Snooze for 30 days.

Image
Image

Slut Snooze - Facebook App

For at afslutte snoozeperioden tidligt, skal du besøge den profil eller side, du snoozed, og søge efter Snooze-knappen. Tryk let på det og vælg alternativet Afslut slumre.

Der ser ikke ud til at være nogen måde at se, hvilke sider og profiler du har snoozed på Facebook. Du bliver nødt til at huske dem selv, eller du skal vente på, at snoozeperioden udløber, før indlæg fra dem vender tilbage til dit feed. Snooze-indstillingen er til indlæg, men det gælder også for meddelelser til siden eller profilen. Hvis du f.eks. Snooze en ven på Facebook, vil du ikke se indlæg fra dem i dit feed, men du får heller ikke besked, når de går live eller opdaterer deres status. Hvis du ikke ser snooze-indstillingen endnu, skal du give det et par uger, og det burde vises.

Populært emne.