Sådan ser du Hallmark Channel uden kabel (Kodi indstillinger inkluderet)

Indholdsfortegnelse:

Sådan ser du Hallmark Channel uden kabel (Kodi indstillinger inkluderet)
Sådan ser du Hallmark Channel uden kabel (Kodi indstillinger inkluderet)
Anonim

Hallmark Channel er en amerikansk amerikansk tv-kanal, der er kendt for sin familievenlige programmering. De viser masser af søde og sunde tv-film og miniserier, ofte temaet romantik, drama og komedie. Du finder masser af originale programmer på kanalen samt genopretter af klassiske sitcoms som The Golden Girls, Jeg elsker Lucy, Cheers og Frasier.

Men det er ferieprogrammer, som Hallmark er bedst kendt for. Det er de øjeblikke, når du er hjemme hos familien, og Hallmark har du dækket med ferieprogrammering. De viser feriefilm og miniserier, plus ferie-specielle episoder fra klassiske tv-shows.

Image
Image

Hallmark Channel er bestemt en nyttig kanal til at få adgang til, især i feriesæsonen. Adgang til kanalen er dog normalt kun tilgængelig via et dyrt kabel-tv-pakke. Hvad hvis du ikke har kabelpakke? Hallmark-film er ikke engang tilgængelig på Netflix.Heldigvis er der nogle måder, du stadig kan se på denne kanal. Nedenfor vil vi vise dig en række forskellige metoder til hvordan man ser Hallmark Channel uden et kabelabonnement.

Se Hallmark Channel Overalt og Hallmark Movies Now

Den nemmeste måde at se Hallmark Channel på i din webbrowser er at bruge Hallmark Channel Everywhere-webstedet, der findes på https://hallmarkchanneleverywhere.com/. På dette websted kan du streame et stort udvalg af Hallmark Channel shows og film i høj kvalitet og efterspørgsel. Du kan også bruge denne tjeneste på din iOS-enhed, din Android eller din Kindle Fire såvel som i din browser.

Denne tjeneste er dog kun tilgængelig for de brugere, der allerede har en kabelabonnementstjeneste. Adgang til Hallmark Channel Overalt leveres gratis med et Hallmark Channel-kabelabonnement, så du kan muligvis låne login til en ven, hvis du ikke har et eget abonnement.
Denne tjeneste er dog kun tilgængelig for de brugere, der allerede har en kabelabonnementstjeneste. Adgang til Hallmark Channel Overalt leveres gratis med et Hallmark Channel-kabelabonnement, så du kan muligvis låne login til en ven, hvis du ikke har et eget abonnement.

Hvis du ikke har et abonnement på Hallmark via en kabelpakke, kan du også se på Hallmark Movies Now-tjenesten. Webstedet er placeret på https://www.hmnow.com.

Du kan købe et abonnement på Hallmark Movies Now, selvom du ikke har et kabelabonnement. Tjenesten koster $ 5,99 pr. Måned, eller $ 4,99 pr. Måned, hvis du tilmelder dig årsplanen. Den gode nyhed er, at der er gratis prøveversion, så du kan bruge tjenesten i 7 dage gratis for at se om du kan lide tjenesten nok til at betale for det. Denne service har et endnu større udvalg af programmer og film, som du kan streame igen i høj kvalitet og ved hjælp af hurtige servere uden buffering.

Det er vigtigt at bemærke, at både Hallmark Channel Everywhere og Hallmark Movies Now kun fungerer, når du får adgang til dem fra USA. Hvis du har et abonnement, og du planlægger at rejse til udlandet og stadig vil se, kan du bruge en VPN som vi nævner nedenfor for at komme rundt om disse regionlås.

Se Hallmark Channel på YouTube

En anden mulighed for at se noget Hallmark Channel-indhold online, men denne gang gratis, er via Hallmark Channel YouTube-kanalen. Du kan finde dette websted på følgende adresse: https://www.youtube.com/user/HallmarkChannelUSA

Meget af indholdet på YouTube-kanalen er forhåndsvisninger og korte klip på få minutter i stedet for fulde episoder eller film. Du vil dog også finde nyttige playlister til ferien som Home & Family Recipes for at give dig ideer om hvad du skal lave, eller Home & Family Crafts & DIY for at vise dig sjovt projekt, som du kan arbejde sammen med din familie. Og for dem, der ikke kan vente med at gøre sig klar til feriesæsonen, har nedtællingen til jul 2017 playlist videoer uploadet hver dag for at få dig i det festlige humør.
Meget af indholdet på YouTube-kanalen er forhåndsvisninger og korte klip på få minutter i stedet for fulde episoder eller film. Du vil dog også finde nyttige playlister til ferien som Home & Family Recipes for at give dig ideer om hvad du skal lave, eller Home & Family Crafts & DIY for at vise dig sjovt projekt, som du kan arbejde sammen med din familie. Og for dem, der ikke kan vente med at gøre sig klar til feriesæsonen, har nedtællingen til jul 2017 playlist videoer uploadet hver dag for at få dig i det festlige humør.

Se Hallmark Channel på DirecTV Now

En anden mulighed for seere i USA er DirecTV Now. Denne service blev lanceret af AT & T sidste år for at tilbyde pakker med streaming tv-indhold, som folk kan tilmelde sig i stedet for en kabelpakke. Du kan finde DirecTV-webstedet på www.directvnow.com.

Hvis du har en DirecTV-pakke, kan du se Hallmark Channel live fra denne adresse: https://www.directv.com/Channels/Hallmark-Channel-HD-312. Levestrømmene er af høj kvalitet og er meget pålidelige, så du bør kunne se film i god kvalitet uden afbrydelser. Hvis du ikke er sikker på, om du vil uddele et DirecTV-abonnement, kan du prøve den gratis prøveperiode i syv dage for at se, om det er det værd for dig.

Se Hallmark Channel med Kodi

En anden mulighed for at se live-tv eller on-demand tv-shows og film bruger Kodi Media Center software. Dette er open source software (hvilket betyder, at det er gratis at bruge, og alle kan ændre koden efter deres smag), som oprindeligt var designet til at styre og se de mediefiler, du holder på din computer, tablet eller telefon.

Kodi kan dog gøre meget mere end bare at afspille dine filer. Du kan installere add-ons, som er små stykker kode skrevet af medlemmer af offentligheden, som giver dig mulighed for at udvide funktionaliteten i dit Kodi-system. Du kan f.eks. Bruge Kodi-add-ons til at se YouTube-videoer eller se live-sport. Bare ved at installere disse add-ons kan du tilføje nye funktioner til dit Kodi-system.

I dag vil vi vise dig to forskellige tilføjelser, som du kan bruge til at se Hallmark Channel på dit Kodi-system.

Du bør bruge en VPN, hvis du bruger Kodi Add-Ons

Vi går videre til instruktioner om installation og brug af Kodi-tilføjelsesprogrammerne i løbet af et sekund, men først skal vi diskutere et vigtigt sikkerhedsproblem. Selvom Kodi-softwaren selv er fuldt lovligt at bruge, kan nogle af de tilføjelsesprogrammer, du kan installere til det, oprettes af tredjepartsudviklere og dermed ikke officielt understøttes af Kodi. Nogle af disse tilføjelser kan give dig adgang til ophavsretligt beskyttet indhold ulovligt, og hvis du bliver fanget ved at bruge dem, kan du være ansvarlig for en bøde.

For at undgå juridiske problemer, når du bruger Kodi-add-ons, anbefaler vi stærkt, at du bruger en VPN. Et VPN eller Virtual Private Network fungerer af­ installerer et lille stykke software på din computer eller telefon. Denne software krypterer alle de data, du sender via internettet, hvilket betyder, at din internetudbyder eller andre observatører ikke kan spore hvilke websteder du kigger på, eller hvilke filer du streamer eller downloader.

Der er mange VPN'er derude, så vi vælger en til at anbefale baseret på disse faktorer:

 • Mange servere er tilgængelige i mange lande, så ikke-amerikanske brugere kan tune ind
 • Hurtige forbindelser nok til at streame HD-video jævnt
 • Stærk kryptering, ingen logning
 • Software tilgængelig på flere platforme

Vores Top Anbefalede VPN til Kodi-brugere er IPVanish

Image
Image

Når vi overvejede alle disse faktorer, er vores bedste valg til en VPN til Kodi-brugere IPVanish. Det har lynhurtige forbindelser, 850 servere i 60 lande, support til Windows, Mac, iOS og Android og stærke sikkerhedsfunktioner.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Nu hvor du har en VPN for at holde dig sikker, kan vi flytte til instruktioner til installation og brug af Kodi-add-ons for at se Hallmark Channel.

1. Se Hallmark Channel med Project Cypher Add-On til Kodi

Engang var der en officiel Hallmark Channel-tilføjelse til Kodi, men det virker desværre ikke længere: https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=230993&pid=2626639#pid2626639 Hallmark Channel besluttede at låse ned deres strømme, så kun bestemte brugere kan få adgang til dem, hvilket betyder, at add-on ikke kunne trække strømmen mere.

I stedet anbefaler vi, at du prøver et tilføjelsesprogram, der hedder Project Cypher. Dette er et stort tilføjelsesprogram til streaming live-tv af mange slags og er oprettet og vedligeholdt af Cypher Media-gruppen, som er velkendt og respekteret i Kodi-fællesskabet.

Project Cypher kan være lidt forvirrende at bruge i starten, fordi der er så meget indhold tilgængeligt igennem det, men hvis du følger vores instruktioner, kan du på ingen tid se en live stream af Hallmark Channel.

Sådan installeres Project Cypher Add-On til Kodi

 1. Begynd på din Kodi startskærmen
 2. Klik på indstillinger ikon, så gå til Filhåndtering
 3. Klik på Tilføj kilde
 4. Klik på boksen, hvor den står
 5. Indtast i denne URL: https://cypher-media.com/repo/ Sørg for at skrive det nøjagtigt som skrevet, herunder http: //, eller det virker ikke
 6. Giv kilden et navn. Vi kalder det cypher
 7. Klik Okay
 8. Gå tilbage til din startskærmen
 9. Klik på Tilføjelser
 10. Klik på ikonet, der ligner en åben boks
 11. Klik på Installer fra zip-fil
 12. Klik på cypher, så videre Cypherslocker-1.0.2.zip
 13. Vente et øjeblik, og du får vist en anmeldelse, når depotet er installeret

  Image
  Image
 14. Gå nu til Installer fra depot
 15. Gå til Cyphers skab
 16. Gå til Video tilføjelser
 17. Klik på Projekt Cyper og du får vist en skærm med oplysninger om tilføjelsen
 18. Klik på Installere fra menuen nederst
 19. Vent et øjeblik, og tilføjelsen installeres

  Image
  Image

Sådan bruges Project Cypher Add-On til Watch Hallmark

Med Project Cypher add-on installeret til vores Kodi system, kan vi nu bruge det til at se Hallmark-kanalen. Bare følg disse instruktioner:

 1. Begynd på din Kodi startskærmen
 2. Gå til Tilføjelser
 3. Gå til Video tilføjelser
 4. Klik på Project Cypher
 5. Rul ned til Cypher IPTV-kanaler og klik på den
 6. Klik på Cypher Mobdro
 7. Klik på Underholdning
 8. Rul ned til Hallmark og klik på den

  Image
  Image
 9. Vent et øjeblik, og Hallmark-strømmen begynder

2. Se Hallmark Channel med Cerebro IPTV + Add-On til Kodi

En alternativ add-on til Project Cypher er en, der hedder Cerebro IPTV +. Dette er en anden tilføjelse, som giver dig adgang til et stort antal live streams af tv-kanaler fra både USA og i udlandet. Du kan integrere denne tilføjelse med andre videoer, der ser add-ons som Covenant eller Elysium, hvis du har dem installeret. Eller hvis du bare vil se Hallmark Channel live, kan du gøre det ved at følge nedenstående trin:

Sådan installeres Cerebro IPTV + Add-On til Kodi

 1. Begynd på din Kodi startskærmen
 2. Klik på indstillinger ikon, så gå til Filhåndtering
 3. Klik på Tilføj kilde
 4. Klik på boksen, hvor den står
 5. Indtast i denne URL: https://kdil.co/repo/ Sørg for at skrive det nøjagtigt som skrevet, herunder http: //, eller det virker ikke
 6. Giv kilden et navn. Vi kalder det kdil
 7. Klik Okay
 8. Gå tilbage til din startskærmen
 9. Klik på Tilføjelser
 10. Klik på ikonet, der ligner en åben boks
 11. Klik på Installer fra zip-fil
 12. Klik på kdil, så videre zip
 13. Vente et øjeblik, og du får vist en anmeldelse, når depotet er installeret

  Image
  Image
 14. Gå nu til Installer fra depot
 15. Gå til .www.Kodisrael.co.il Repository
 16. Gå til Video tilføjelser
 17. Klik på Cerebro IPTV + og du får vist en skærm med oplysninger om tilføjelsen
 18. Klik på Installere fra menuen nederst
 19. Vent et øjeblik, og tilføjelsen installeres

  Image
  Image

Sådan bruges Cerebro IPTV + Add-On til Watch Hallmark

Tilføjelsen er installeret og klar til at blive brugt til at se Hallmark Channel. Sådan er det:

 1. Begynd på din Kodi startskærmen
 2. Gå til Tilføjelser
 3. Gå til Video tilføjelser
 4. Klik på Cerebro IPTV +
 5. Klik på IPTV
 6. Klik på Mobdro
 7. Finde Hallmark (du skal muligvis rulle ned langt) og klikke på den
 8. Vent et øjeblik, og Hallmark-strømmen begynder

  Image
  Image

Konklusion

For familievenlig ferie visning kan du ikke gøre det bedre end Hallmark Channel. Uanset om du vil have en sød festlig film eller at se reruns af klassiske sitcoms, har kanalen den perfekte dovne ferievisningsprogrammering.

Normalt ville du kun kunne se Hallmark Channel med en dyr kabelpakke. Men der er måder at se på kanalen, selvom du ikke har kabel. Vi har vist dig en række muligheder, fra betalte abonnementer til gratis streams fundet via Kodi.

Hvilket er din foretrukne måde at se Hallmark Channel på? Lad os vide i kommentarerne nedenfor!

Populært emne.