Spil Steam Games fra Kodi med Steam Launcher Add-on

Indholdsfortegnelse:

Spil Steam Games fra Kodi med Steam Launcher Add-on
Spil Steam Games fra Kodi med Steam Launcher Add-on
Anonim

Kodi Media Center Software er den perfekte ting at installere på din pc, hvis du har en stor anden skærm og en sofa at se fra. Du kan starte Kodi, læg dig ned for at sidde og vælg og styre medier for at afspille ved hjælp af en fjernbetjeningsapp til din telefon. Ville det ikke være pænt, hvis der var en måde at spille spil lige fra din sofa også, og en nem måde at skifte mellem at se videoer og spille spil?

Image
Image

Faktisk er der en måde at gøre netop det ved at bruge Kodi, Steam og Steam Launcher add-on. Steam er en platform, som enhver pc-gamer vil vide, hvor du kan købe og downloade et helt massivt katalog af spil - alt fra sjove små indie puslespil til de seneste tredobbelte FPS-spil. Og hvis du er en almindelig Steam-bruger, vil du vide om Steams store billedtilstand, som gør det muligt at navigere mere effektivt via Steam via en afstand, så du får en let læselig version af softwaren.

I kombination er Kodi og Steams Big Picture-tilstand den ideelle måde at se videoer og spille spil på dit tv fra din sofa. Nu har du bare brug for en måde at skifte mellem de to programmer uden at skulle overgå til din computer, og du bliver helt sorteret til spil og ser medier i komfort. I dag introducerer vi dig en praktisk tilføjelse til Kodi kaldet Steam Launcher, som gør det nemt at skifte mellem Kodi og Steam i Big Picture-tilstand, hvis du vil spille et spil uden at skulle afslutte Kodi. Læs videre for at få fulde instruktioner om hvordan du skal Spil Steam spil fra Kodi med Steam Launcher add-on.

Vigtige bemærkninger før du begynder

Denne artikel forudsætter, at du allerede har en dampkonto, og at du allerede har downloadet og installeret Steam-softwaren på samme enhed som din Kodi-installation. Hvis du ikke har gjort det endnu, så gå til Steam hjemmeside på http://store.steampowered.com/ og klik på den grønne boks, der siger Installer damp øverst til højre på skærmen. Følg derefter instruktionerne på skærmen for at installere Steam på din pc, Mac eller Linux-enhed. Når dette er gjort, skal du starte Steam-programmet og logge ind på din Steam-konto (hvis du ikke har en Steam-konto endnu, kan du sætte en op på https://store.steampowered.com/join/). Nu skal du kunne se dit bibliotek af spil i Steam, og du er klar til at fortsætte med at installere Steam Launcher-tilføjelsen til dit Kodi-system.

Kodi bør have en VPN for at kunne bruge tilføjelser

Vi kommer ind på alle detaljer om at installere og bruge Steam Launcher-tilføjelsen nedenfor, men før det fandt vi det vigtigt at løse problemet med sikkerhed, når du bruger Kodi. Kodi-softwaren selv er fuldt lovlig at bruge, ligesom Steam og Steam Launcher add-on. Men mange tilføjelser til Kodi er oprettet af tredjeparter og er ikke officielt godkendt af Kodi. Nogle af disse add-ons kan bruges til ulovlige formål som streaming af ophavsretligt beskyttet indhold som film, musik eller tv-shows.

Dæmpning af ophavsretligt beskyttet indhold over en usikker internetforbindelse kan være risikabelt, som om du er fanget af din internetudbyder, så kan du blive slået fra deres netværk eller endog blevet retsforfulgt eller skal betale en bøde. Af denne grund anbefaler vi stærkt, at Kodi-brugere får en VPN, hvis de skal installere add-ons. Dette vil kryptere dine data og forhindre nogen i at snoop på din internetbrug, hvilket betyder, at din internetudbyder ikke kan fortælle om du har været streaming eller ej.

Vi anbefaler IPVanish

Image
Image

Når vi overvejede disse faktorer, var der en klar vinder, som vi anbefaler for Kodi-brugere: IPVanish. Denne VPN-udbyder tilbyder stærk 256-men kryptering for at holde dine data sikre og ingen logningspolitik for at beskytte dit privatliv. Servernetværket er stort, med mere end 850 servere i 60 lande, og forbindelserne er lynhurtige. Softwaren er nem at bruge og kan downloades til Android, iOS, PC og Mac.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres Steam Launcher Add-on til Kodi

Den første metode til at installere Steam Launcher-tilføjelsen er at downloade den direkte fra udviklerens Github-side. Dette er den hurtigste måde at installere tilføjelsen på ved at gemme.zip-filen på harddisken og derefter installere derfra.

Men hvis du ikke har nem adgang til filsystemet på den enhed, som du har installeret Kodi på, eller hvis du ikke kan lide ideen om at downloade en ukendt zip-fil, kan du muligvis ikke lide denne metode. I så fald foreslår vi, at du bruger nedenstående metode til at downloade add-onen fra et repository i stedet.

Sådan installeres Steam Launcher ved hjælp af den downloadede zip-metode:

 1. Først, Gå denne URL i din webbrowser og download zip-filen: https://github.com/teeedubb/teeedubb-xbmc-repo/raw/master/script.steam.launcher/script.steam.launcher-3.2.1.zip
 2. Nu gem zip-filen til dit skrivebord eller anden nem adgang til placering
 3. Gå til din Kodi startskærmen
 4. Klik på Tilføjelser
 5. Klik på ikonet, der ligner en åben boks
 6. Klik på Installer fra zip
  Image
  Image
 7. Klik på, hvor det står Gennemse og navigere gennem enhedens mapper for at finde den zip-fil, du lige har gemt. Klik på script.steam.launcher-3.2.1.zip
  Image
  Image
 8. Vente et øjeblik, og du får vist en anmeldelse, når tilføjelsen er installeret

Sådan bruger du Steam Launcher Add-on til Kodi

Når installationen er færdig, er det meget nemt at bruge Steam Launcher til at åbne Steams Big Picture-tilstand lige fra Kodi. Hvis du vil gøre det endnu nemmere, kan du tilføje Steam Launcher til dine favoritter eller tilføje et link til tilføjelsen til din startskærm, hvis det understøttes af din hud. På den måde behøver du kun et klik for at skifte mellem Kodi og Steam til visning af medier og til spil.

Sådan bruger du Steam Launcher-tilføjelsen:

 1. Start på din Kodi startskærmen
 2. Gå til Tilføjelser
 3. Gå til Program tilføjelser
 4. Klik på Damp
  Image
  Image
 5. Dette vil starte Steam i stor billedtilstand
 6. Gå nu til Bibliotek i damp for at se alle dine spil
 7. Vælg hvilket spil du vil spille og klik på den at starte spillet
  Image
  Image
 8. Når du er færdig med at spille, Afslut ude af spillet for at komme tilbage til dampprogrammet
 9. For at komme tilbage til Kodi, når du er færdig med Steam, kan du bruge tænd / sluk-knappen øverst til højre for vinduet for at bringe lukkefunktionerne op. Vælge Afslut stort billede og dampen lukker
 10. Nu bliver du tilbage på din Kodi startskærm

Konklusion

Hvis du er en Kodi-bruger og en gamer, og du har Steam installeret på samme enhed som Kodi, er Steam Launcher-tilføjelsen en praktisk at have. Tilføjelsen er meget grundlæggende, og det er simpelthen en nem måde at starte Steam i Big Picture-tilstand på. Men det opfylder denne funktion meget godt. Nu, hvis du kan lide at sidde på din sofa for at se tv og spille spil, så kan du skifte mellem den ene og den anden uden at skulle stå op og bruge dit tastatur og mus. I stedet kan du styre hele din medie og spilopsætning fra en gamepad eller en fjernbetjening på din mobiltelefon. Denne tilføjelse er perfekt, hvis du kan lide at se film og til at spille i komfort.

Bruger du Steam Launcher add-on til Kodi, og tror du, at Steams Big Picture-tilstand er et godt supplement til Kodi til gaming? Lad os vide dine tanker i kommentarerne nedenfor.

Efterlad en kommentar

Populært emne.