Hvor er Touch ID på iPhone X?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er Touch ID på iPhone X?
Hvor er Touch ID på iPhone X?
Anonim

Alle ved, at iPhone X ikke længere har en hjemme-knap. Det var en stor ændring i iPhone design. Da iPhone først blev lanceret for mange år siden, var dets stand-out design-funktion, at den kun havde en knap. Apple brugte det design blev brugt i ti år, og efterhånden som tiden gik over, blev hjemmefunktionen udviklet. Det gik fra at være en simpel knap til en sensor, der kan læse fingeraftryk og genkende bevægelser. Det er kommet langt, og det er blevet erstattet med ingenting på iPhone X, som er en all-screen-telefon. Med ingen Home-knap på iPhone X har brugerne måttet lære at navigere enheden igen. Hjemindikatoren har været nyttig, men du kan undre sig over, hvor og hvordan du bruger Touch ID på iPhone X. Vi har nogle dårlige, og nogle gode nyheder til dig.

Tryk på ID på iPhone X eksisterer ikke. Selvom Touch ID, som en funktion, kun er få år gammel, er den allerede blevet slettet på den nyeste version af iPhone. Du har stadig Touch ID på iPhone 8/8 Plus, men ikke på iPhone X. Det er de dårlige nyheder. Den gode nyhed er, at du har Face ID, som er hurtigere end Touch ID og kræver mindre interaktion med din enhed til brug.

Image
Image

Brug iPhone X uden ansigt ID

Hvis du leder efter Touch ID på iPhone X, er chancerne for, at du ikke er tilfreds med Face ID som en oplåsningsfunktion. Dette kan skyldes, at du finder, at funktionen ikke er korrekt og ofte ikke låser op for din enhed. Face ID-teknologien er ny, men i modsætning til iOS 11 er den ikke halvfærdig. Det tager lidt tid at lære dit ansigt, og du kan hjælpe med at gøre Face ID mere præcist ved at indtaste din adgangskode hver gang den ikke genkender dig. Funktionen lærer at ansigtet det ikke genkendte som din er virkelig dig. Hvis du gør dette et par gange, vil du opdage, at Face ID fungerer mere pålideligt for dig.

En anden grund til, at du måske ikke kan lide Face ID, er, at et enkelt blik låser din enhed op. Det er ligegyldigt, om din iPhone X sidder på dit skrivebord eller monteres på et stativ; et hurtigt blik åbner det og afslører dine anmeldelser. Hvis det er tilfældet, skal du aktivere opmærksomhedsbevidsthed fra appen Indstillinger under ansigt ID og adgangskode.

Apple Pay arbejder med Face ID nu, så du ikke går glip af en hurtig betalingsmetode.

Hvis du har et andet greb med Face ID, kan du altid falde tilbage med en adgangskode for at låse op for iPhone X. Hvis du mener, at en normal 4-cifret adgangskode ikke er nok, kan du aktivere en længere alfanumerisk adgangskode og bruge den i stedet. Det vil tage længere tid at komme ind, hvilket er lidt af, hvad der gjorde Touch ID så fantastisk, men det er din eneste tilbagesendelse på dette tidspunkt.

Populært emne.