Kunne ikke installere en afhængighed af Kodi? Sådan løses det.

Indholdsfortegnelse:

Kunne ikke installere en afhængighed af Kodi? Sådan løses det.
Kunne ikke installere en afhængighed af Kodi? Sådan løses det.
Anonim

Når du installerer Kodi-tilføjelsesprogrammer fra hele internettet, kan du lejlighedsvis støde på fejlmeddelelser. Af disse fejlmeddelelser er måske den mest fremtrædende "Failed to Install a Dependency", hvilket kan være svært at håndtere, hvis du er ny til Kodi eller ikke ved, hvad du skal gøre ved problemet.

Fordi denne fejl har flere årsager, vil den blive fastsat forskelligt afhængigt af hvilken af disse årsager der vejer dig ned. På grund af det vil du måske ikke hjælpe dig med at gå igennem en bestemt løsning til en bestemt applikation. I stedet skal du forstå, hvordan du løser problemet selv.
Fordi denne fejl har flere årsager, vil den blive fastsat forskelligt afhængigt af hvilken af disse årsager der vejer dig ned. På grund af det vil du måske ikke hjælpe dig med at gå igennem en bestemt løsning til en bestemt applikation. I stedet skal du forstå, hvordan du løser problemet selv.

Streaming med Kodi? Brug en VPN

Hvis du har oplevet en manglende afhængighedsfejl, er chancerne gode, at du forsøger at installere en streaming-IPTV-tilføjelse til Kodi. Hvis det er tilfældet, vil du sikre dig, at du gør alt, hvad du kan for at beskytte dit privatliv online, inden du går videre med streaming. Selv om lovgivningen om ophavsret kan variere fra land til land (selv for streaming indhold, som du allerede har lovligt ejet), vil internetudbydere og andre tredjeparter stadig snuble på din trafik og forsøge at straffe dig, hvis de har et problem med, hvad du laver. Der er en etableret historie online af skyggefulde advokatfirmaer, der sporer torrenter og truer retssager, hvis ofre ikke overholder. Selvom dette er mindre sandsynligt med Kodi streaming, vil en VPN stadig beskytte dig fuldstændigt mod problemer som dette.

Image
Image

Den VPN, vi anbefaler mest for dette scenario? IPVanish. IPVanish balancerer pris og ydeevne bedre end mange andre VPN-muligheder, hvilket giver overkommelig pris og højeste hastighed for store filnedlaster og streaming af medier.Af den grund er det den stærkt anbefalede VPN til streaming med Kodi-selv fra tredjeparts add-on-udviklere! For at beskytte din identitet og dit privatliv online skal du bruge IPVanish.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Hvad betyder "Failed to Install a Dependency" betyder?

Heldigvis er fejlmeddelelsen faktisk ret informativ. Hvis Kodi ikke har installeret en afhængighed, betyder det, at tilføjelsen du forsøger at installere, kræver på et script eller add-on, der ikke er installeret på dit system. Dette skyldes, at mange add-ons er baseret på arbejde udført af andre udviklere.

Når du siger, installerer et spil eller et program på en Windows-pc, kan du lejlighedsvis få en besked om en manglende C ++ runtime. Hvis du er bekendt med det scenario, så ved du stort set allerede, hvad der foregår her: dit tilføjelsesprogram blev bygget ud over funktionaliteten af den manglende afhængighed, og uden den afhængighed, der er installeret, kan dit tilføjelsesprogram ikke fungere.

Du forstår begrebet manglende afhængigheder. Hvordan løser du dette problem?

Måder at afhjælpe problemet inden for Kodi

Først noter du, hvor længe du har brugt Kodi. Dette problem kan skyldes at have forældede repositorier installeret på dit system, der ikke længere fungerer. Hvis disse arkiver ikke længere fungerer, kan dine nye programmer forsøge at hente afhængigheder fra dem og mislykkes.

Der er ingen nem måde at fortælle om et lager har stoppet med at arbejde, desværre. Her er et par nyere store repositorier, der er lukket ned og kan forårsage dit problem:

 • FusionTV / TVAddons - En populær vært for streaming-tilføjelser som Stream All The Kilder og Exodus. Deaktiver dette depot og installer Smash Repository på sin plads.
 • XunityTalk - En vært for forskellige sportsorienterede add-ons. Duckpool og NoobsAndNerds repositorier er vært for de tilføjelser, der var fra dette depot.
 • Exodus - Erstattet af Smash Repository.
 • SportsDevil - Som med FusionTV er tilsætninger herfra til stede i Smash Repository.
 • Metalkettle - Forældet og overtaget af en anden. Stærkt anbefales at afinstallere.
 • Natko / Castaway - Ingen kendte udskiftninger. Afinstaller straks.
 • Ekko - Ingen kendte udskiftninger. Afinstaller straks.
 • XBMCHub / Phoenix - Ingen kendte udskiftninger. Afinstaller straks.
 • PodGod Repo - Ingen kendte udskiftninger. Afinstaller straks.
 • K3l3vra - Ingen kendte udskiftninger. Afinstaller straks.

Sørg for, at alle disse lagre er afinstalleret eller deaktiveret, og derefter installere up-to-date repositorier som Smash Repository eller SuperRepo.

Når du forsøger at installere et tilføjelsesprogram, der er til stede i flere lagre, får du en popup, der viser dig alle versioner af tilføjelsesprogrammet, der findes i de lagre, der er installeret på din maskine. Vælg altid det nyeste: Afinstallering og geninstallation af en tilføjelse på denne måde kan være nøglen til at løse dit problem med den manglende afhængighed.

For at afinstallere et depot, skal du blot gå til Tilføjelser, derefter Mine tilføjelser.

Image
Image

Derefter skal du vælge Add-on-depot og vælg derefter de lagre, du vil installere. Disse trin er illustreret nedenfor.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Sådan finder du den manglende afhængighed

Når du mangler en afhængighed, vil Kodi generelt fortælle dig, hvad den manglende afhængighed er. Det vises i fejlmeddelelsen, der vises, når der mangler en manglende afhængighedsfejl.

Her er et par almindelige, som normalt er til streaming indhold:

 • URL-resolver
 • F4MTester

Du har to muligheder for at gendanne disse. Du kan installere Smash eller SuperRepo og grave dem ud af disse lagre, eller du kan gøre en god gammeldags Google-søgning og finde en.zip-fil for at downloade og installere det manglende indhold for dig selv.

Hvis du ikke kender navnet på det, du mangler, skal du blot forsøge at installere for at se navnet på, hvad der mangler. Når du har det navn, brug det som en reference for at finde det, du leder efter.

Konklusion

Efter vores opfattelse er de bedste repositorier til installation af applikationer fra Smash Repository og SuperRepo Repository, da de er vært for alle de mest populære Kodi-add-ons. I sidstnævntes tilfælde er det stort set umuligtikke at finde det, du leder efter i sine tilsyneladende endeløse arkiver.

Har du problemer med at finde en manglende afhængighed på trods af vores råd? Har du andre spørgsmål? Kommenter nedenfor og lad os vide - vi hjælper dig så hurtigt som muligt.

Populært emne.