NASCAR on Kodi - Bedste Kodi Tilføjelser til Auto Racing Fans

Indholdsfortegnelse:

NASCAR on Kodi - Bedste Kodi Tilføjelser til Auto Racing Fans
NASCAR on Kodi - Bedste Kodi Tilføjelser til Auto Racing Fans
Anonim

NASCAR racing er en af de mest overvågede sportsgrene på amerikansk tv, andet kun til National Football League. Det er ikke underligt, at mange Kodi-brugere leder efter måder at se NASCAR racing lige fra deres yndlings medieafspiller. Vi har søgt på Kodi scenen på udkig efter de allerbedste add-ons, man kan bruge til at se NASCAR-løb og andet indhold. Nogle af dem koster ikke noget, mens andre vil kræve en betaling eller et kabel- eller satellitabonnement. Læs videre, når vi afslører bedste NASCAR Kodi add-ons.

I dag starter vi vores diskussion med lidt baggrund på NASCAR, hvad det er, hvor det kommer fra, hvor det er i dag, og hvem sender det. Derefter introducerer vi dig til de fem bedste tilføjelser, vi har fundet for at se NASCAR-indhold. Vi viser dig hvordan du installerer dem, taler om deres omkostninger (hvis nogen) og hvilket andet interessant indhold eller funktioner de har.
I dag starter vi vores diskussion med lidt baggrund på NASCAR, hvad det er, hvor det kommer fra, hvor det er i dag, og hvem sender det. Derefter introducerer vi dig til de fem bedste tilføjelser, vi har fundet for at se NASCAR-indhold. Vi viser dig hvordan du installerer dem, taler om deres omkostninger (hvis nogen) og hvilket andet interessant indhold eller funktioner de har.

For din privatliv, når du streamer indhold, skal du bruge en VPN

Det meste af den streaming, der foregår på internettet, er ulovligt. På grund af at internetudbydere, der overvåger deres kunders aktiviteter i strid med vilkår og betingelser, kan fejlagtigt tro, at du laver noget ulovligt, selvom du streamer helt lovligt indhold. Når de gør det, kan de reagere ved at sende dig meddelelser om ophavsretskrænkelser, forstyrre din båndbredde eller endog forstyrre din tjeneste, konsekvenser vi alle ønsker at undgå.

En VPN beskytter dig ved at kryptere alle dataene ind og ud af din computer ved hjælp af stærke algoritmer, der gør det næsten umuligt at dechifrere. Din internetudbyder eller nogen, der opfanger dine data, kan ikke se, hvor du skal hen og hvad du laver online.

Med så mange VPN-leverandører at vælge imellem kan det være en skræmmende opgave at vælge den bedste. Der er flere vigtige faktorer at overveje, når du vælger din VPN-leverandør. Blandt dem, en hurtig tilslutningshastighed for at undgå buffering, en no-logging politik for yderligere at beskytte dit privatliv, ingen brugsbegrænsninger for at få adgang til noget indhold med fuld hastighed og software, der er tilgængelig for din enhed.

Den bedste VPN til Kodi: IPVanish

Image
Image

Efter at have testet de fleste VPN-udbydere mod vores kriterier, er den, vi anbefaler for Kodi-brugere IPVanish. IPVanish leverer imponerende ydeevne og værdi med hundredvis af servere over hele verden, uden hastighedsdæksel eller gashandling, ubegrænset båndbredde, uhindret trafik, en streng logføringspolitik og klientprogrammel til rådighed for de fleste platforme.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Om NASCAR Racing

Den nationale sammenslutning for Stock Car Auto Racing (NASCAR) er en amerikansk familieejede virksomhed, der styrer flere børs auto racing events. Dens tre vigtigste racer serier er Monster Energy NASCAR Cup Series, sin top racer serie, den NASCAR Xfinity Series, slags en mindre liga og en bevisende grund for chauffører og NASCAR Camping World Truck Series, som har pickupbiler i stedet for biler.

Origins Of Stock Car Racing

Udtrykket Stock Car stammer fra det faktum, at der kun var adgang til biler, der var tilgængelige for offentligheden, og de kunne kun ændres ved hjælp af reservedele til rådighed for offentligheden. Det hele startede i 1930'erne under forbuddet, hvor moonshiners ofte var involveret i politiets jagt og modificerede deres biler for at gå ud over myndighederne.

Til sidst kom bilisterne sammen og begyndte at kæmpe mod hinanden. Det, der startede som venlige udfordringer mellem moonshiners, gik frem til organiserede begivenheder i begyndelsen af 1930'erne. Hovedproblemet med udholdenhed af biler var manglen på et samlet sæt regler mellem de forskellige spor. Da Bill France Sr. indså, at dette var ved at blive et problem, satte han sig ud for at danne en organisation med det formål at tage fat på det, og NASCAR blev dannet i 1948 for at regulere lagercykler i USA

NASCAR Today

I løbet af årene har NASCAR racing udviklet sig betydeligt, og dagens biler har ingen fælles foranstaltning med de sidste år. De er nu højtydende racermaskiner, der kun har en kosmetisk lighed med enhver bil, man kunne købe hos en forhandler. Sammen med forbedringer i bilens ydeevne blev der også gennemført flere sikkerhedsorienterede forbedringer gennem årene.

I dag er der flere forskellige klasser eller serier af løb, hver med forskellige biler og specifikationer. Der er endda en række pickup truck racer.Hvert år sanktionerer NASCAR over 1500 løb på over 100 spor i USA og Canada. NASCAR er stadig ejes og kontrolleres af familien France, og er nu et multi-million dollar venture, og selskabet besidder 17 af de top 20 en-dags sportsbegivenheder i verden.

NASCAR på udsendelse og kabel-tv

De vigtigste broadcasters af NASCAR racer i dag er NBC og FOX med omkring halvdelen af NASCAR Monster Energy Cup løbene flyver på hvert af disse netværk. Deres respektive specialiserede sportskanaler NBCSN og Fox Sports tilbyder ofte ekstra indhold, såsom øvelse og kvalifikationskurser.

De fem bedste tilføjelser til NASCAR Racing

Revved Up

Revved Up add-on til Kodi er nok den eneste til at specialisere sig i NASCAR racing. Det streams indhold fra den officielle NASCAR YouTube-side. Det omfatter recaps af hver Monster Energy Cup og Xfinity Series race. Men endnu mere interessant, det har fulde race replays af de to serier, går tilbage til 2016 sæsonen. Race replays er normalt tilgængelige inden for få dage med at sende på tv-udsendelser. Som en bonus kan du også se episoder af NASCAR Tech Talk.

Image
Image

Det vigtigste, der mangler fra denne tilføjelse, er live NASCAR-arrangementer. NASCAR har streamet nogle af sine løb på YouTube i fortiden, men har aldrig annonceret en klar politik om emnet. Der er en Live Events punkt på hovedmenuen Revved Up, men den er markeret som "Kommer snart". Vi har lov til at tro, at så snart NASCAR bevæger levende begivenheder, vil de være tilgængelige der.

Også manglende add-on er en måde at se praksis, kvalificerende og NASCAR News-programmer somNASCAR RaceDay og NASCAR Victory Lane.

Installere Revved Up

 • Fra Kodi-startskærmen skal du klikke på Indstillinger Ikon (det lille gear øverst til venstre på skærmen) og klik derefter på Filhåndtering.
 • Dobbeltklik Tilføj kilde, og klik derefter på og på skærmen, der åbner, skrives i stien præcis som følger: https://noobsandnerds.com/portal klik derefter på Okay.
 • Tilbage til skærmen Tilføj kilde skal du klikke på boksen under "Indtast et navn til denne mediekilde"Og skriv noobsandnerds (eller hvad du vil navngive det), og klik derefter på Okay for at gemme kilden.
 • Tilbage til Kodi startskærm, klik på Tilføjelser til venstre på skærmen. Klik derefter på knappen Add-on browser ikon (Åbn boksen øverst til venstre).
 • Klik Installer fra zip-fil klik derefter på noobsandnerds kilde du lige har tilføjet.
 • Klik derefter på noobsandnerds_repo.zip at starte depotinstallationen og vente på en bekræftelse på, at tilføjelsen er aktiveret øverst til højre på skærmen.
 • Klik Installer fra depot klik derefter på noobsandnerds Repository og så igen Video tilføjelser.
 • Find og klik på Revved Up add-on, så klik på knappen på den næste skærm Installer knap nederst til højre.
 • Tilføjelsen på alle dens afhængigheder vil installere, som bekræftet af en besked øverst til højre på skærmen.

USTVNow

USTVNow er en internetbaseret tv-tjeneste rettet mod amerikanske militærpersonale og andre amerikanske indbyggere i udlandet, der ønsker at se amerikansk tv. Den er dog tilgængelig for alle og er ikke geoblokeret. Dens grundlæggende service tilbyder seks kanaler gratis: ABC, CBS, FOX, My9, The CW og PBS. med omkring halvdelen af NASCAR-løbene på FOX, kan den gratis version af USTVNow give en stor værdi for NASCAR-fans, der ikke ønsker at betale for en premium service.

Desværre tilbyder USTVNow ikke NBC, NBCSN eller Fox Sports. Du vil ikke kunne se øvelser og kvalificerede løb. Det plejede at inkludere NBC, men det blev for nylig fjernet, og det er umuligt at vide, om det nogensinde vil vende tilbage. Desuden er dets kanaler kun tilgængelige i standarddefinition med den gratis service, og billedkvaliteten kan undertiden forlade at være ønsket. Men opgradering til premium for $ 19 om måneden i de første tre måneder, $ 29 en måned efter det får du HD kvalitet og i alt 24 kanaler, men stadig ikke NBC, NBCSN eller Fox Sports.

USTVNow add-on til Kodi giver dig mulighed for at se dine USTVnow-kanaler lige indenfor Kodi. Alt, der er tilgængeligt i din USTVNow-pakke, er tilgængelig i tilføjelsen.
USTVNow add-on til Kodi giver dig mulighed for at se dine USTVnow-kanaler lige indenfor Kodi. Alt, der er tilgængeligt i din USTVNow-pakke, er tilgængelig i tilføjelsen.

Installation af USTVNow

USTVNow add-on er en "officiel" Kodi add-on, så det er super nemt at installere. Bare følg disse enkle trin.

 • Fra Kodis startskærm, klik på Tilføjelser til venstre på skærmen. Klik derefter på knappen Add-on browser ikon (Åbn boksen øverst til venstre).
 • Klik Installer fra depot klik derefter på Kodi Add-n repositoryog så igen Video tilføjelser.
 • Find og klik på USTVNowadd-on, så klik på knappen på den næste skærm Installer knap nederst til højre.
 • Når du først bruger tilføjelsen, skal du indtaste dit USTVNow brugernavn og adgangskode. Bemærk, at din konto skal bruge et kodeord og IKKE bruge Facebook eller Google login til denne tilføjelse til at fungere. Husk det, når du opretter din USTVNow-konto.

Andre funktioner i USTVNow

Afhængigt af dit abonnementsniveau indeholder USTVNow enten 6 eller 24 forskellige kanaler blandt de mest populære. Det betalte abonnement indeholder også en skybaseret DVR-funktion, så du kan se et program op til en uge senere.

PS Vue

PlayStation Vue af PS Vue er Sonys tilbud på internetbaseret tv. I modsætning til USTVNow er det meningen at erstatte et kabel- eller satellitabonnement, og det er en betalingstjeneste. Det er også værd at bemærke, at det kun er tilgængeligt i USA. Deres $ 39.99 Adgang Planen tilbyder over 40 kanaler, herunder NBC, Fox, NBCSN og Fox Sports 1, så du kan se alle udsendte NASCAR-indhold. Dette omfatter alle Monster Energy, Xfinity og Camping World Truck Series løb, plus kvalifikation, praksis og viser som NASCAR RaceDay.

Som en bonus giver PSVue dig også mulighed for at tilføje enhver NASCAR-serie til din favoritlistes liste og få den automatisk optaget og gemt i skyen til senere visning. Du bliver ikke længere bundet til dit tv på race dag, og du vil kunne nyde dem, når du passer.

Ligesom USTVNow-tilføjelsen er PS Vue-tilføjelsen en Kodi-front-end til PS Vue-tjenesten. En hvilken som helst kanal, der er inkluderet i dit PS Vue-abonnement, er tilgængelig fra add-onen.
Ligesom USTVNow-tilføjelsen er PS Vue-tilføjelsen en Kodi-front-end til PS Vue-tjenesten. En hvilken som helst kanal, der er inkluderet i dit PS Vue-abonnement, er tilgængelig fra add-onen.

Installation af PS Vue

En anden "officiel" Kodi add-on, installation af PS Vue er lige så let som USTVNow var.

 • Fra Kodis startskærm, klik på Tilføjelser til venstre på skærmen. Klik derefter på knappen Add-on browser ikon (Åbn boksen øverst til venstre).
 • Klik Installer fra depot klik derefter på Kodi Add-n repositoryog så igen Video tilføjelser.
 • Find og klik på PS Vueadd-on, så klik på knappen på den næste skærm Installer knap nederst til højre.
 • Når du starter påbegyndelsen, skal du indtaste dit PS Vue brugernavn og adgangskode.

Andre funktioner i PS Vue

Hvor skal man begynde? Selv med den mest grundlæggende plan får du over 40 kanaler i HD. Og der er også en skybaseret DVR, så du savner aldrig et tv-program. Tjenesten har alle de store netværk, men også mange specialiserede kanaler som Discovery eller HGTV og også AMC, USA, TBS eller SyFy for at nævne nogle få. Du kan endda vælge den fulde pakke, der har over 90 kanaler til $ 74,99 om måneden. Og der er også to andre mellemliggende abonnementsniveauer.

NBC Sports Live Extra

NBC Sports Live Extra-tjenesten er gratis, men der er en fangst. Du skal abonnere på et amerikansk kabel- eller satellitudbyder, og din kanalopstilling skal indeholde NBC. (Inkluderer de ikke alle det?) NBC Sports Live Extra er den officielle streaming service af NBC. Organisationen er ikke serviceens stærke drag, men hvis du giver det lidt tid, finder du noget stort NASCAR-indhold.

Kodi add-on med samme navn kan bruges til at se de fleste NASCAR indhold i anden halvdel af sæsonen, herunder NASCAR playoffs og mesterskabet race.
Kodi add-on med samme navn kan bruges til at se de fleste NASCAR indhold i anden halvdel af sæsonen, herunder NASCAR playoffs og mesterskabet race.

Installation af NBC Sports Live Extra

Endnu en anden "officiel add-on" denne er lige så nem at installere som de andre.

 • Fra Kodis startskærm, klik på Tilføjelser til venstre på skærmen. Klik derefter på knappen Add-on browser ikon (Åbn boksen øverst til venstre).
 • Klik Installer fra depot klik derefter på Kodi Add-n repositoryog så igen Video tilføjelser.
 • Find og klik på NBC Sports Live Extra add-on, så klik på knappen på den næste skærm Installer knap nederst til højre.

Dette vil fungere uden login, indtil du vil afspille det aktuelle indhold. Når du bliver, bliver du mindet om, at du skal aktivere den. Følg blot instruktionerne på skærmen. Processen kræver, at du logger ind på dit kabel- eller satellitudbyder

Andre funktioner i NBC Sports Live Extra

Tilføjelsen har fire sektioner, Udvalgte, Live & Kommende, replays, og Højdepunkter. I hver sektion er en fantastisk blanding af enhver sport, der bæres af NBC. Faktisk er den mangfoldighed af sportsindhold, du finder i der imponerende. Du skal bare grave lidt for at finde noget specifikt.

Fox Sports Go

Fox Sports Go er en tjeneste, der ligner meget NBC Sports Live Extra, bortset fra at den er fra Fox. Det indeholder indhold fra Fox-kanalen samt alle Fox Sports-kanalerne. Og ligesom den tilsvarende NBC-tjeneste kræver dette også, at du har kabel- eller satellittjeneste, der omfatter Fox. (Igen, gør de ikke alle?)

Ligesom de fleste af de tilføjelsesprogrammer, vi har præsenteret hidtil, undtagen Revved Up-tilføjelsen, kan denne også blot vise tjenesteydelsens indhold fra Kodi. Og tjenesten fuldender NBC Sports Live Extra, da den bærer begivenheder fra første halvdel af NASCAR Season.
Ligesom de fleste af de tilføjelsesprogrammer, vi har præsenteret hidtil, undtagen Revved Up-tilføjelsen, kan denne også blot vise tjenesteydelsens indhold fra Kodi. Og tjenesten fuldender NBC Sports Live Extra, da den bærer begivenheder fra første halvdel af NASCAR Season.

Installation af Fox Sports Go

Processen er næsten nøjagtig den samme som de to tidligere tilføjelser. Kun navnet på den valgte tilføjelse i det sidste trin er anderledes.

 • Fra Kodis startskærm, klik på Tilføjelser til venstre på skærmen. Klik derefter på knappen Add-on browser ikon (Åbn boksen øverst til venstre).
 • Klik Installer fra depot klik derefter på Kodi Add-n repositoryog så igen Video tilføjelser.
 • Find og klik på Fox Sports Go add-on, så klik på knappen på den næste skærm Installer knap nederst til højre.

Andre funktioner i Fox Sports Go

Ligesom NBC-tjenesten har denne alle de andre sportsgrene, som Fox bærer, enten på hovedkanalen eller nogen af dens Fox Sports-kanaler. Hvis du er en sportsfan, vil du elske det.

Afsluttende tanker

Der kan være andre tilføjelser, der giver dig mulighed for at se NASCAR-indhold på Kodi. Men de fem, vi netop har præsenteret, har én vigtig ting til fælles: De er alle 100% lovlige. Alle kilderne er fra officielle internetkilder, der er autoriserede til at distribuere NASCAR-indhold. Vi har givet dig et par gratis løsninger, en billig og en dyrere. Det er alle gode løsninger og giver dig mulighed for at se - og undertiden optage - mange NASCAR-arrangementer og andre programmer

Har du forsøgt nogen af de tilføjelser, vi foreslog? Hvordan var din oplevelse? Har du andre forslag til tilføjelser til at se NASCAR-indhold på Kodi? Del dine tanker med os og dine medgængere ved at bruge kommentarerne nedenfor.

Populært emne.