Sådan bruger du Apple Pay på iPhone X

Indholdsfortegnelse:

Sådan bruger du Apple Pay på iPhone X
Sådan bruger du Apple Pay på iPhone X
Anonim

Apple Pay and Touch ID er bundet sammen på iOS. Touch ID gør det nemt at hurtigt og sikkert bruge Apple Pay. Hvis du er nødt til at fyre med din iPhone lidt for meget på en salgsterminal, besejrer det hele punktet at have et hurtigt, digitalt betalingssystem på din telefon. Når det er sagt, har iPhone X ikke Touch ID. Det er blevet erstattet af langt overlegen Face ID. Ligesom Touch ID er Face ID det sikkerhedslag, der lader dig bruge Apple Pay på iPhone X. Det er grunden til, at brugerne skal kunne få adgang til det uden at skulle snuble med telefonen for meget. Her er hvordan.

Dobbeltklik på Soveknap

IPhone design har altid haft en enkelt knap på højre side. Det sover / vækker din skærm, og lader dig slukke for iPhone. Venstre side har traditionelt volumen rocker og lydløs / vibrationsomskifteren.

På iPhone X er knappen på højre side stadig der, men det er ikke længere strømknappen. I stedet gør det andre ting som at aktivere Siri på iPhone X, når du holder den nede. Det er også, hvordan du får adgang til Apple Pay på iPhone X. Alt du skal gøre er at trykke to gange på søvnknappen.

Dette vil medføre Apple Pay, som du derefter kan låse op ved hjælp af Face ID. Når din iPhone X identificerer dig, skal du flytte din telefon tættere på den salgsterminal, du er på for at fuldføre transaktionen. Hvis du bruger Apple Pay i iMessages for at sende penge, skal du kun identificere dig selv.

Image
Image

Opsæt Apple Pay

Det siger sig selv, at du skal have Apple Pay installeret på din iPhone X. Hvis du ikke dobbeltklikker knappen, vil du kun bede dig om at indstille den. Vi skal også påpege, at Apple Pay kun er tilgængelig i begrænsede lande, og begrænsede forhandlere understøtter det for øjeblikket.

For at oprette Apple Pay, skal du åbne appen Indstillinger og gå til Wallet og Apple Pay. Tryk på Tilføj kredit eller betalingskort option. Du kan manuelt indtaste et kort eller holde det nede for kameraets søgerfinder for at scanne det. Hvis dit kort ikke fungerer sammen med Apple Pay, eller hvis funktionen ikke er tilgængelig i dit land, vil opsætningen mislykkes.

Apple arbejder i øjeblikket på at bringe Apple Pay til flere lande og for at få flere detailhandlere om bord. Vi bør nævne, at bare fordi en forhandler ikke udtrykkeligt annoncerer det, understøtter Apple Pay, betyder det ikke, at det ikke er værd at se, om det gør det. Du ville blive overrasket over, hvor mange forhandlere der ikke laver en overskrift ud af det, understøtter Apple Pay.

Populært emne.