Sådan tilpasser du Kodi-menuindstillinger (Ændre, hvordan menuen ser ud)

Indholdsfortegnelse:

Sådan tilpasser du Kodi-menuindstillinger (Ændre, hvordan menuen ser ud)
Sådan tilpasser du Kodi-menuindstillinger (Ændre, hvordan menuen ser ud)
Anonim

Har du nogensinde spekuleret på, om du kunne tilpasse Kodi-menuindstillinger? Kodi er en fantastisk medieafspiller software, der kan afspille næsten enhver form for indhold. Denne alsidighed viser i Kodis hovedmenu, som som standard har elleve ting.

Men faktum er, at mange af os aldrig vil bruge nogle af dem. For eksempel fungerer tv- og radiostikene kun, hvis du har en tuner tilsluttet din enhed. Og virkelig, hvem bruger Kodi til at få vejrudsigter? (Lad os vide i kommentarerne!)
Men faktum er, at mange af os aldrig vil bruge nogle af dem. For eksempel fungerer tv- og radiostikene kun, hvis du har en tuner tilsluttet din enhed. Og virkelig, hvem bruger Kodi til at få vejrudsigter? (Lad os vide i kommentarerne!)

I dagens artikel viser vi dig, hvordan du kan tilpasse Kodi-menuvalg efter eget valg. Vi vil først se på, hvordan vi kan aktivere og deaktivere de forskellige hovedmenuindstillinger. Så kan vi se, hvordan vi kan ændre baggrunden, farveskemaet og skrifttyperne.

For bedre beskyttelse af personlige oplysninger, mens du bruger Kodi, brug en VPN

Din internetudbyder kunne overvåge din aktivitet for at sikre, at du ikke overtræder deres vilkår og betingelser. Hvis de endda bare har mistanke om at du gør det, kan de reagere ved at smække ned din hastighed, sende dig oplysninger om ophavsretskrænkelser eller endog forstyrre din tjeneste. For at undgå sådanne irritationer anbefaler vi, at du bruger en VPN, når du bruger Kodi eller streaming media. En VPN krypterer alle data ind og ud af din computer ved hjælp af stærke algoritmer, så den kan ikke læses af nogen - ikke engang din internetudbyder, der ikke vil se, hvor du skal hen, eller hvad du laver online. Som en bonus giver en VPN dig adgang til geoblokeret indhold ved at forfalske din placering.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

På addictivetips.com har vi testet flere VPN mod vores kriterier, og den, vi anbefaler for Kodi-brugere, er IPVanish. IPVanish leverer imponerende ydeevne og værdi med hundredvis af servere over hele verden, uden hastighedsdæksel eller gashåndtering, ubegrænset båndbredde, ubegrænset trafik, en streng logføringspolitik og klientprogrammel til rådighed for de fleste platforme.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Hvad er der på Kodis hovedmenu

Der er flere måder Kodi kan spille indhold på.For det første kan Kodi afspille mediefiler, der enten opbevares lokalt eller på en form for netværksbundet lagring. Disse mediefiler kan indekseres i Kodi-databasen for lettere adgang. En anden fordel ved at indeksere lokalt indhold, at Kodi vil kunne trække metadata om hver titel fra internettet og vise ting som resuméer, bedømmelser, tv-show episoder, liste over cast osv.

En anden måde Kodi kan spille indhold på er at bruge add-ons. Tilføjelser er udvidelser, der tilføjer nogle funktioner til Kodi. For de fleste er tilføjelser den primære kilde til indhold på Kodi, og de bruger ikke engang det til at afspille lokale filer.

Image
Image

Tilbage til hovedmenuen, Filmvil give dig adgang til filmafsnittet i Kodi-databasen, hvor du finder alle de filmfiler, du har. TV-shows, musik og Musikvideoer ligner kun film med en anden kategori af indhold.

fjernsyn og Radio er relateret til Kodis evne til at spille, optage og afspille live tv og radio udsendelser, forudsat at den har den rigtige hardware. Billeder bruges til at se billeder enten opbevares lokalt eller på nogle netværkslagringsenheder. Tilsvarende Videoer bruges til at afspille videofiler fra lokale eller fjerne steder uden at bruge Kodi-databasen. foretrukne er hvor du finder noget indhold, du har flagget som favorit i hele Kodi og endelig, Vejr kan bruges til at få vejrudsigter.

Fjernelse af uønskede elementer fra hovedmenuen

Den første måde du kan begynde at tilpasse Kodi til din smag er at fjerne eventuelle hovedmenupunkter, du ikke bruger. På en frisk Kodi installation er dette meget nemt. Alt men Billeder og Videoer have mulighed for at fjerne varen fra menuen.

Du skal blot klikke på knappen, og menupunktet forsvinder straks.
Du skal blot klikke på knappen, og menupunktet forsvinder straks.

Men hvad med Billeder og Videoer sektioner? Hvad hvis du vil fjerne dem også? Og hvad hvis du skifter dig eller lavet en fejl, og vil have en sektion til at dukke op igen? Bare rolig, det drejer sig lige så nemt.

Fra startskærmen, klik på Indstilling ikon. Det er det lille gear øverst til venstre på skærmen. Klik derefter på Hudindstillinger og i venstre rude klikker du på Hovedmenu elementer.

Image
Image

Du vil se alle elleve genstande med en drejekontakt til højre. Du kan simpelthen skifte noget element til eller fra efter din smag. Men der er mere du kan gøre derfra. Til Film, TV-shows og musik, du kan også redigere kategorierne. Vi foreslår at holde dig væk fra det, da de er avancerede indstillinger og fejl kan gøre dit bibliotek meget mindre behageligt at bruge.

Ændring af menuen Baggrund

Nu da vi kun har det, vi ønsker i hovedmenuen i Kodi, lad os se, hvad der kan gøres for at ændre den måde, den ser ud. Først skal vi tackle baggrunde. Mens vi stadig er påHudindstillinger side, klik på artwork på venstre rude. Der er flere muligheder for baggrunden, som vises i hele Kodi. Ved gentagne gange at klikke Vælg baggrundsmønster, kan du cykle gennem de forskellige tilgængelige mønstre.

Image
Image

Fanart pakker

Nedenfor er baggrundsmønstervalg tre valg af fanartpakker til forskellige sektioner. Du har mulighed for at indstille hud fanart, det vejr fanart, eller den genre fanart.

Når du først forsøger at vælge en fanart-pakke, bliver du bedt om at hente Image Resource Select Addon. Bare klik Ja at downloade og installere det.

Næste gang du klikker på det, vil du se fanebladets valgfelt. Det bliver tomt. Klik Få mere…

Image
Image

Dette vil tage dig til en lang liste med ikoner, baggrunde, fanart. Klik på nogen for at vælge den, og klik derefter på Installer knap at installere det.

Image
Image

Tilbage til Fanart valgfeltVælg den fanart du vil anvende. Personligt er jeg ikke en stor fan af det, men du vil måske prøve det og se om det er for dig. Vær ikke bange for at eksperimentere, du kan ikke bryde noget.

Ændring af farveskema

Der er noget meget blåt om Kodi brugergrænsefladen. Og hvis blå er en farve, du ikke er særlig glad for, er det rart at vide, at du har mulighed for at ændre det til noget, du foretrækker. Sådan er det gjort.

Fra startskærmen, klik på Systemindstilling ikon en gang til. Husk? Det er det lille gear. Klik derefter på Interface indstillinger. Fra Skærmbilledet Interfaceindstillinger, sørge for at Hud er valgt i venstre rude.

Image
Image

Klik Farve for at få vist farvevalgsboksen.

Derfra kan du vælge en af de 13 tilgængelige farver. Du er dommeren, hvilken farve passer bedst til dine præferencer!
Derfra kan du vælge en af de 13 tilgængelige farver. Du er dommeren, hvilken farve passer bedst til dine præferencer!

Ændring af skrifttyper

En anden tilpasning, du nemt kan foretage til Kodi hovedmenuen, ændrer skærmtypen. Der er kun to valg af skrifttyper - og de ser ganske ens ud - men du kan finde en mere attraktiv. Og det er nemt at gøre det, hvorfor ikke prøve det?

Skrifttyper ændres fra det samme Hud sektion af Interface indstillinger hvor vi ændrede farven. I stedet for at klikke på Color, klikker vi denne gang Skrifttyper. Det åbner skærmbilledet til valg af skrifttyper.

Prøv dem begge, se hvilken du foretrækker og beholde den.
Prøv dem begge, se hvilken du foretrækker og beholde den.

Andre måder at tilpasse Kodi

Det, vi har set indtil videre, er kun tilpasninger, som standard Kodi-huden tillader. Der er et par andre måder, du kan gå på at tilpasse Kodi hovedmenuen.

Brug af Skins

En af de bedste måder til yderligere at tilpasse Kodi hovedmenuen er at bruge en hud, der tilbyder flere tilpasningsmuligheder. Men hvad nu hvis du kan lide det generelle udseende og følelsen af standardhuden, kaldet Estuary? Nå, den gode nyhed er, at Estuary Mod hud ser ud, er baseret på Esturay og har mange flere brugerdefinerede funktioner. Du vil måske prøve det. Sådan kan du installere det.

Montering af Estuary Mod Skin

Først skal du downloade Guilouz repository zip-fil til din computer. Du kan finde den på Github på https://github.com/Guilouz/repository.gu…-1.0.3.zip

Herefter skal du kopiere den downloadede fil til en mappe på din Kodi-enhed. Du kan også blot lægge zip-filen på en USB-stick, som du vil indsætte i din Kodi-enhed.

Nu fra Kodi startskærmen, klik Tilføjelser i venstre rude og klik derefter på Add-on browser ikon. Det er den der ligner en åben kasse øverst til venstre.

Image
Image

Klik derefter på Add-on-browseren Installer fra zip-fil. Naviger til den placering, hvor de filer, du downloadede er placeret, og klik på den. Filens navn er repository.guilouz-1.0.3.zip

Image
Image

Vent et øjeblik, indtil en besked øverst til højre på skærmen bekræfter installationen af Guilouz-depotet.

Image
Image

Du skal stadig være på browser-skærmen. Klik nu på Installer fra depot. Vælg Guilouz repository fra listen, så Se og føl, derefter Hud. Endelig skal du klikke på Estuary MOD (KODI 17) hud til at installere det.

Image
Image

Når den er installeret, bliver du spurgt, om du vil skifte til den nye hud. Klik på Ja.

Image
Image

Når det skifter, bliver du spurgt, om du vil beholde huden. Klik Ja igen.

Hvis du leder tilbage til Kodi-startskærmen, bliver du ramt af, hvor forskelligt Estuary Mod-huden ser ud sammenlignet med standardværdien.

Vi giver dig mulighed for at afgøre, om du kan lide det eller ej, men lad os nu se, hvordan vi kan ændre hovedmenuen med Estuary Mod-huden. Det er trods alt derfor, vi installerede det i første omgang.
Vi giver dig mulighed for at afgøre, om du kan lide det eller ej, men lad os nu se, hvordan vi kan ændre hovedmenuen med Estuary Mod-huden. Det er trods alt derfor, vi installerede det i første omgang.

Ændring af hovedmenuen med Estuary Mod Skin

Klik på knappen Indstillinger ikon. Det ser stadig ud som et lille gear, men nu er det nederst til venstre på skærmen. Klik derefter på Hudindstillinger. Som du kan se, er der betydeligt flere muligheder end med standardhuden.

Image
Image

Sørge for at Hjemmenu er valgt til højre for set og klik Tilpas hovedmenuen for at komme ind på skærmbilledet til tilpasning.

Image
Image

På venstre side vises en liste over alle hovedmenupunkter. For at deaktivere et element skal du vælge det og derefter klikke på minustegnikon længst til venstre, Klik på minustegnet igen for at aktivere det. Og hvis du vil slette et element helt, skal du klikke på X-ikonet længst til venstre.

Tilføjelse af et hovedmenupunkt med Estuary Mod Skin

Men hvad nu hvis du vil tilføje andre elementer til hovedmenuen? Lad os antage, at vi vil tilføje et direkte link til USTVNow-tilføjelsen?

Fra skærmbilledet Hovedmenu tilpasning skal du klikke på plus tegn ikon langt til venstre. Sørg nu for det er markeret til venstre på skærmen og flyt til højre og klik Vælg emne til menu.

Image
Image

Dette åbner Vælg emne til menu skærm. Som du kan se, er der flere forskellige kategorier af varer, du kan tilføje.

Image
Image

Da vi vil tilføje en tilføjelse til hovedmenuen, ruller vi ned og klikker på Tilføjelse. Derefter klikker vi på Video-tilføjelse da det er det, vi vil tilføje. En liste over alle dine video-tilføjelser vises. Du skal blot klikke på den, du vil tilføje til hovedmenuen.

Nu har du mulighed for at tilføje et emne, der kun starter en tilføjelse eller en, som direkte åbner en af hovedmenupunkterne. Vi vil bare have et emne, der vil starte add-onen, så vi klikker Opret menupunkt her.

Image
Image

Tilbage til forrige skærm kan du bruge pil op og ned helt til højre for at flytte dit nye emne op eller ned i hovedmenuen. Hvis du vil, kan du også klikke Angiv etiket i hovedruden for at give din menupost et nyt navn.

Gå tilbage til hovedmenuen, og du vil se, at dit nye emne er der.
Gå tilbage til hovedmenuen, og du vil se, at dit nye emne er der.
Image
Image

Hvordan om andre skind?

De fleste skind giver mulighed for flere tilpasningsmuligheder end standardværdien. Og hver bringer et lidt anderledes udseende til Kodi. Hvis du vil vide mere om skind, læs vores seneste artikel 5 Bedste Kodi Skins - Sådan ændrer du Kodi's look og feel in minutes.

Brug af Builds

Ligesom skind kan Kodi builds også bruges til at tilpasse udseendet og følelsen af Kodi. Men Builds går meget længere end skind. De kan omfatte alle slags tænker som præinstallerede repositorier og add-ons, eksklusive temaer og tweaked-indstillinger. Nogle fokuserer på specifikke anvendelser som at se live-tv, film eller sport. Andre er målrettet mod specifik hardware. Mange af dem er også meget tilpasselige.

Vores artikel med bedste Kodi bygger, der fungerer som en charme vil fortælle dig mere om bygger i almindelighed og hvad de bedste bygger i øjeblikket er. Det er et must-read for alle, der ønsker at vide mere om bygger.

Konklusion

Der er flere måder, du kan ændre, tilpasse Kodi-menuindstillinger. Nogle af dem kræver kun lidt arbejde fra din side. Andre er mere involverede og vil kræve installation af ekstra skind. De fleste af dem er meget tilpasselige. Og for endnu mere tilpasning er bygninger en anden avenue, du måske vil udforske. Der er endda en måde at gøre ved at redigere nogle.xml-filer, men det er ikke noget vi kan over i en kort artikel.

Kodi er meget tilpasset og vi har kun ridset overfladen af hvad der kan gøres. Hvis alt du har brug for er at ændre hovedmenuen, har du alle de oplysninger, du har brug for. Og hvis du vil gøre mere, vil en hurtig søgning på internettet afsløre, masser af information om emnet.

Har du forsøgt at tilpasse din Kodi-menu? Hvilken metode har du brugt? Hvad forsøgte du at ændre? Brug nedenstående bemærkninger til at dele din oplevelse med os.

Populært emne.