Sådan aktiveres og bruges Reachability på iPhone X

Indholdsfortegnelse:

Sådan aktiveres og bruges Reachability på iPhone X
Sådan aktiveres og bruges Reachability på iPhone X
Anonim

IPhone X er på ingen måde en lille enhed. Med hensyn til størrelse er den lidt større end iPhone 8, men mindre end iPhone 8 Plus. Det betyder, at det ikke er nemt for folk med små hænder at bruge det komfortabelt. Heldigvis tilføjede Apple, da Apple først introducerede større skærme til iPhone, en funktion, der hjalp brugere med at bruge enheden mere komfortabelt. Det kaldes nåbarhed og det lader brugerne skubbe indholdet af skærmen ned mod bunden af skærmen, så de er lettere at få adgang til. Desværre troede Apple ikke, at iPhone X-brugere ville have brug for det, hvorfor det var fraværende på enheden med den oprindelige udgivelse af iOS 11. Reachability på iPhone X blev tilføjet tilbage i iOS 11.1. Sådan bruger du det.

Aktivér tilgængelighed på iPhone X

Åbn appen Indstillinger og gå til Generelt> Tilgængelighed. Rul ned til afsnittet Interaktion og aktiver tilgængelighed.

Image
Image

Brug af Reachability på iPhone X

På iPhone-modeller, der har en hjemme-knap, kan du bruge nåbarhed ved at dobbeltklikke på den. IPhone X har dog ikke en hjemme-knap, hvilket betyder, at dette er en anden ting, der udføres forskelligt på enheden. For at kunne nå tilgængelighed på iPhone X, skal du svinge ned på hjemme baren. Hjemmebjælken er stand-in til home-knappen, men i stedet for at banke på den, skal du skrue ned på den for at flytte indholdet ned.

Reachability fungerer i alle apps og det virker også på startskærmen. På din startskærm vil den skubbe appikonerne ned, så det er lettere at trykke på dem. Der er naturligvis en chance for, at når du har aktiveret det, vil du ved et uheld få adgang til tilgængelighed, når du ikke har brug for det. Det vil være et tilbagevendende problem, men den gode nyhed er, at den automatisk afviser sig efter nogle få sekunder.

Det er mærkeligt, at Apple forlod denne funktion ud af iPhone X, da iOS 11 blev udgivet. Funktionen har været en del af iOS siden iOS 8, og det var der på andre iPhone-modeller. Så godt som iPhone X er, gør det ikke automatisk det lettere for folk at bruge en større telefon. Måske var funktionen ikke blevet ændret til en enhed, der manglede en home-knap. Uanset om iPhone X oprindeligt ikke havde denne funktion, tror de fleste brugere, at det er blevet fjernet helt, hvilket ikke er tilfældet. Så længe du har iOS 11.1+, har du tilgængelighed.

Du kan tjekke din iOS-version fra indstillingsappen under Generelt> Om. Hvis du ikke allerede har opdateret til den nyeste version af iOS, iOS 11.2.2, som er en vigtig sikkerhedsopdatering til Meltdown and Specter-fejlene.

Populært emne.