Sådan kontrolleres, om din iPhone er ny eller istandsat

Indholdsfortegnelse:

Sådan kontrolleres, om din iPhone er ny eller istandsat
Sådan kontrolleres, om din iPhone er ny eller istandsat
Anonim

IPhone er en af de dyreste smartphones, der er tilgængelige på markedet. Med iPhone X har prisen på en base model rørt $ 1000. For nogle er en iPhone overpris, smurt hardware. For andre er det en pålidelig enhed, som hvis Apple ikke forstyrrer det, varer i sidste år. Hvis du har en iPhone 4 eller endda en iPhone 3, der sidder et sted i din garage, er chancerne for, at det vil tænde og fungere perfekt selv nu. Det vil være langsomt, men det kan man forvente, da vi nu er vant til hurtigere enheder. Pålidelig hardware er en god grund til at købe en iPhone, men hvis du får en, der er forholdsvis billig, er det muligt, at du får et istandsat håndsæt. Sådan kan du kontrollere, om en iPhone er ny eller istandsat.

Din iPhone's modelnummer er hvad der giver væk om iPhone er ny eller istandsat. Dette er oplysninger, som du kan tjekke på boksen, samt iOS.

Box Check

Hvis du lige har købt din iPhone og ikke har åbnet den endnu, skal du springe den om og se bunden. Du vil se en lang række oplysninger om din telefon, herunder dens IMEI-nummer. Hvad du skal se efter er modelnummeret. Det skal være rigtigt skrevet lige ved siden af iPhone-modelnavnet.

Image
Image

iOS Check

Hvis du allerede har åbnet din iPhone, eller hvis du ikke længere har den boks, den kom ind, kan du tjekke, om din iPhone er ny eller istandsat fra iOS. Åbn appen Indstillinger og gå til Generelt> Om. Kig efter modelnummer her.

Image
Image

New vs Renoveret Model Number

Et nyt iPhone modelnummer starter med bogstavet M. Et renoveret iPhone-modelnummer starter med bogstavet F. I sjældne tilfælde kan modelnummeret måske starte med bogstavet N, der er til udskiftningsenheder.

Du kan få en renoveret telefon enten via tredjepartssælgere eller direkte fra Apple. En renoveret telefon koster mindre, men hvis du køber den fra Apple, kommer den med den samme garanti som en helt ny iPhone. Hvis du betalte prisen for en ny iPhone og fik en renoveret en, så skulle du søge en refusion eller udskiftning. Dette vil sandsynligvis kun ske, hvis du køber en enhed fra utroværdige sælgere. Apple gør ikke rigtig fejl som dette, men vil rette op på det, hvis det sker.

Apple har solgt fornyede iPhones i et stykke tid nu. Sidste år gjorde det muligt for brugerne at bestille en istandsat iPhone online også. Det er ikke ualmindeligt at se dem, heller ikke de er defekte enheder. De er så pålidelige at bruge som ethvert Apple-produkt.

Populært emne.