Uncoded Aurora Kodi Add-on Installationsvejledning: Great Alternative to the Covenant

Indholdsfortegnelse:

Uncoded Aurora Kodi Add-on Installationsvejledning: Great Alternative to the Covenant
Uncoded Aurora Kodi Add-on Installationsvejledning: Great Alternative to the Covenant
Anonim

Nedlæggelsen af pagten addon har ført til stor sorg i Kodi samfund. Denne all-in-one streaming addon var et stort hit med brugere og blev betragtet som en passende udskiftning til lignende Exodus, som kom før. Men desværre var dets eksistens alt for kort, og det var desværre ikke opbygget en betydelig følge, da den var væk igen.Men med alle uofficielle Kodi addons er der altid en ny, der venter i vingerne for at påtage sig sit kappe. Og i tilfælde af pagten ser det sandsynligvis ud til at være Uncoded Aurora Kodi addon.

Aurora er en gaffel af Covenant addon og det har allerede modtaget masser af plaudits fra brugere med mange hagl det som endnu bedre end sin forgænger. Som du ville forvente af en alt-i-et-tilføjelse, tilbyder Aurora brugere adgang til et stort udvalg af on-demand film og tv-shows samt streams af mange levende IPTV-kanaler. I denne artikel vil vi fortælle dig alt, hvad du behøver at vide om Uncoded Aurora Kodi addon, samt give dig detaljerede instruktioner om, hvordan du downloader og installerer det på dit Kodi-system.
Aurora er en gaffel af Covenant addon og det har allerede modtaget masser af plaudits fra brugere med mange hagl det som endnu bedre end sin forgænger. Som du ville forvente af en alt-i-et-tilføjelse, tilbyder Aurora brugere adgang til et stort udvalg af on-demand film og tv-shows samt streams af mange levende IPTV-kanaler. I denne artikel vil vi fortælle dig alt, hvad du behøver at vide om Uncoded Aurora Kodi addon, samt give dig detaljerede instruktioner om, hvordan du downloader og installerer det på dit Kodi-system.

Inden du downloader Uncoded Aurora Kodi addon - Installer en VPN

Når du bruger uofficielle Kodi addons som Uncoded Aurora addon til streaming af medieindhold, er det altid tilrådeligt at bruge en VPN. Dette skyldes, at disse tilføjelser undertiden tillader brugere at få adgang til ophavsretligt beskyttet indhold, og ophavsretindehavere har fastspændt sig på dette. Helt få Kodi-brugere har modtaget juridiske meddelelser eller endda stillet stærkere retssager efter brug af sådanne tilføjelser. Det anbefales derfor stærkt, at Kodi-brugere træffer foranstaltninger for at beskytte sig mod denne risiko. Og en VPN er den bedste måde at gøre det på. Dette skyldes, at en VPN vil kryptere al din onlineaktivitet og også ændre din IP-adresse. Dette gør det næsten umuligt at spore din internetaktivitet tilbage til dig og dermed hjælpe med at afhjælpe de potentielle juridiske risici. En VPN kan tilbyde ro i sind for brugere af uofficielle Kodi addons. Spørgsmålet er, hvilken VPN udbyder er den bedste til at gå med?

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

Vi anbefaler, at VPN-brugere vælger IPVanish. Dette skyldes, at IPVanish tilbyder hurtige og konsekvente forbindelseshastigheder, der gør det muligt for Kodi-brugere at streame film, tv-shows og Live Sports med tillid. Det kombinerer dette med nogle af de bedste krypterings tilgængelige og troværdige privatlivspolitikker, herunder en ingen brugerlogger garanti. Der er et stort servernetværk til rådighed for alle IPVanish-kunder med mere end 850 servere i 60 lande rundt om i verden. IPVanish sætter heller ingen begrænsninger for deres abonnenter. Det betyder, at du kan streame så meget som du kan lide og ikke behøver at bekymre dig om data eller filtypegrænser. IPVanish har dedikerede apps til næsten alle enheder, herunder Amazon Fire TV Stick, som også hjælper med at gøre IPVanish det bedste VPN til Kodi-brugere.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres Uncoded Aurora Kodi addon

Med bortfaldet af adskillige fremtrædende uofficielle Kodi-repositorier og endnu mere populære addons synes tendensen lige nu for mere og mere uofficielle addons at gøre sig tilgængelige enten direkte via zip-fil eller gennem eget depot. Det er tilfældet med den ucodede Aurora addon, som i øjeblikket bedst kan downloades gennem sine udviklere, der ejer Uncoded Repository. Fortsæt med at læse, hvis du vil vide, hvordan du gør dette ved hjælp af vores nemme at følge trin-for-trin vejledning.

 1. Åbn Kodi og vælg Indstillinger ikon, der ligner et tandhjul, og kan findes øverst til venstre på skærmen.

  Image
  Image
 2. Klik derefter på Filhåndtering fane, der kan findes nederst på skærmen, før du dobbeltklikker på Tilføj kilde.

  Image
  Image
 3. I popup-boksen kaldes Tilføj filkilde, klik hvor det står og indtast derefter følgende URL-adresse nøjagtigt: https://start.uncoded.life/ Click Okay og så give denne nye kilde et navn, som f.eks ukodet før du klikker Okay igen.

  Image
  Image
 4. Gå tilbage til Kodi hjemmeside og denne gang klikker du på Addons.

  Image
  Image
 5. Klik derefter på knappen Addon Browser ikon, der ligner en åben boks og er øverst til venstre på skærmen.

  Image
  Image
 6. Vælg Installer fra zip-fil, vælg derefter ukodet og klik på en fil, der hedder start.uncoded.zip. Klik Okay og Uncoded repository vil blive downloadet på dit system.

  Image
  Image
 7. Denne proces kan tage et par minutter, så vær tålmodig. Når opbevaringsdatabasen er blevet installeret, vil du modtage en meddelelse øverst til højre på skærmen.

  Image
  Image
 8. Gå nu tilbage til Addon browser menuen og denne gang vælg Installer fra depot. Rul derefter ned for at finde Uncoded repository.

  Image
  Image
 9. Åbn opbevaringsstedet, klik på Video addons, vælg derefter Aurora. Klik på det og klik derefter på installere og addonet downloades og installeres på din Kodi. Du modtager igen en meddelelse øverst til højre på skærmen, når installationen er gennemført.

  Image
  Image
 10. Gå tilbage til Kodi startskærm og klik på Tilføjelser igen. Aurora addon vil nu blive opført under Video Addons og er klar til brug.

  Image
  Image

Uncoded Aurora Kodi addon review

Den ukodede Aurora Kodi addon er en offshoot af den populære, men nu desværre utilgængelig Covenant addon. Pagten selv kom fra den legendariske Kodi addon Exodus, hvilket betyder, at Aurora har nogle gode omdømme at følge. Ved afprøvning fandt vi et all-in-one addon, som ikke er helt på samme niveau som sine forgængere, men har stadig masser at byde på. Og på et tidspunkt, hvor tilføjelser af denne art kommer og går temmelig regelmæssigt, er det forhold, at Aurora stadig går overhovedet noget, noget af en præstation.

Aurora er det, der er kendt som en aggregator addon. Det betyder, at det skraber indhold fra en række andre addon og gør det tilgængeligt for brugere fra et enkelt tillæg. For at få mest muligt ud af Aurora er det derfor tilrådeligt at også have FM Tester og SportsDevil addons installeret også. Åbning af addons hovedmenuen afslører en simpel liste over muligheder, som vil være kendt for alle, der har brugt pagt. Men der er nogle forskelle, og derfor vil vi vise dig præcis, hvad Aurora har at tilbyde nedenfor:

Film

Åbning af filmfanen afslører en temmelig omfattende undermenu, som giver dig mulighed for at søge efter din film efter eget valg ved hjælp af stort set alle variable, der kan forestilles. Du kan søge efter popularitet, skuespillere, genrer, år og meget mere. Der er også dedikerede faner til populære franchises som Marvel Universe og Disney-film. Og der er en dedikeret menuindstilling til nye film, som også kan hentes fra hjemmesiden.

TV-shows

Undermenuen TV-show ligner filmene. Der er masser af muligheder, som du kan bruge til at søge efter dine yndlingsprogrammer, herunder Popularitet, genrer, vender tilbage på tv-shows, High rated, Networks og Airing Today. Igen er her en ny tv-udsendelse, som du kan få adgang direkte fra hjemmesiden.

Spotlight

På tidspunktet for testningen synes dette menupunkt at være et dødt link.

Min Aurora

My Aurora sektionen tager dig til links til observationsliste sektioner. Dette er ordet, der bruges af Aurora addon til dine favoritter eller bogmærket indhold. Der er fire valgmuligheder til rådighed: Filmvagliste, TV-udsendelsesliste, Movie TMDb Watchliste og TV Show TMDb Watchliste. Så dette link giver dig mulighed for hurtigt at få adgang til alt dit yndlingsindhold direkte fra hovedmenuen.

Kalender

Kalenderen menuen indstillinger bruger brugerne til en flot funktion, hvor de hurtigt kan få adgang til de nyeste tv-shows. Kalenderen lister viser på deres udsendelsesdag, hvilket betyder, at hvis du vil se et almindeligt show, kan du bruge kalenderen til hurtigt at få adgang til den seneste udsendelse eller finde en bestemt udsendelse for nylig.

Kanaler

Fanen Kanaler giver brugere adgang til IPTV-kanaler. Dette er et nøgleelement i en all-in-one Kodi addon, så det var skuffende, at på tidspunktet for testningen syntes denne fane at blive brudt.

Værktøj

Dette er administrationsafsnittet i addonet, som giver brugerne mulighed for at styre og personliggøre forskellige aspekter af Aurora.

Trakt Movies / Trakt TV

Disse to muligheder giver brugerne mulighed for at linke direkte til deres Trakt TV-konti direkte via Aurora addon.

Søg

Fanebladet Søg i menuen gør præcis, hvad navnet antyder. Du kan søge i Aurora addon med film, tv-shows eller personer, for at hjælpe dig med at finde det indhold, du leder efter.

Uncoded Aurora Konklusioner

Som all-in-one addons går, er Aurora ikke den bedste mulighed, der endda er oprettet. Men det er heller ikke det værste, og på et tidspunkt, hvor all-in-one addons er rettet af ophavsretsindehavere, gør det simple, at det stadig fungerer, det en værdifuld tilføjelse til mange Kodi addon-biblioteker. Hvis du er efter film og tv-shows, har Aurora meget at byde på. Den har links til en bred vifte af indhold, og fordi det er modelleret på pagten, er der en hel række gode måder at navigere til det indhold, du er efter.

Hvis du vil have Live TV eller Sports, så er Aurora desværre ikke så stor. Der er ingen direkte links til Live Sports, der tilbydes på testtidspunktet, mens IPTV-menuen også ikke fungerede. For indholdet på forespørgsel syntes de fleste af de links, vi testede, at fungere ok, men vi fandt ud af, at kvaliteten af noget af indholdet var lidt at ønske. Som en aggregator addon uden tvivl udviklerne vil sige det er ikke deres skyld, men bedre opdatering kunne eliminere dette problem. Aurora er ikke for alle, men for nogle brugere har det nogle værdifulde indhold til rådighed. Vores opfattelse er, at medmindre du har en anden arbejder alt-i-en, du er tilfreds med, er Aurora værd at downloade.

Hvad er din erfaring med at bruge den ukodede Aurora Kodi addon? Har du fundet vores installationsguide nyttig? Var nogle af mulighederne ikke fungerede, da vi testede dem faste? Har du oplevet andre problemer ved hjælp af Aurora? Vi glæder os altid over tilbagemeldinger fra brugerne, så vær så velkommen til at forlade dine kommentarer i boksen nedenfor.

Populært emne.