Playlist Loader Kodi Add-on: Administrer og vedligehold spillelister på Kodi

Indholdsfortegnelse:

Playlist Loader Kodi Add-on: Administrer og vedligehold spillelister på Kodi
Playlist Loader Kodi Add-on: Administrer og vedligehold spillelister på Kodi
Anonim

Afspilningsliste Loader er opført som et Video-tillæg i Kodil Repository, hvori det er anbragt. Men det er faktisk et mere administrativt redskab end en kilde til videoindhold. Som du måske har samlet ved navnet, Playlist Loader Kodi addon er et værktøj, der hjælper Kodi-brugere med at administrere og vedligeholde deres spilleliste.

Ved hjælp af Playlist Loader Kodi Addon kan brugere oprette, redigere, tilpasse og administrere afspilningslister på tværs af flere tilføjelser. Det er et utroligt nyttigt værktøj til enhver, der kan lide at se indhold på tværs af flere tilføjelser, og er træt af at skulle konstant skifte mellem forskellige tilføjelser og links. I denne artikel forklarer vi nøjagtigt, hvordan du downloader og installerer Kodi-tilføjelsen til Playlist Loader, samt alt hvad du behøver at vide om, hvordan denne tilføjelse fungerer.
Ved hjælp af Playlist Loader Kodi Addon kan brugere oprette, redigere, tilpasse og administrere afspilningslister på tværs af flere tilføjelser. Det er et utroligt nyttigt værktøj til enhver, der kan lide at se indhold på tværs af flere tilføjelser, og er træt af at skulle konstant skifte mellem forskellige tilføjelser og links. I denne artikel forklarer vi nøjagtigt, hvordan du downloader og installerer Kodi-tilføjelsen til Playlist Loader, samt alt hvad du behøver at vide om, hvordan denne tilføjelse fungerer.

Inden du downloader afspilningslisten Loader Kodi addon - Installer en VPN

Når du streamer medieindhold gennem et uofficielt Kodi-tillæg, såsom Playlist Loader, anbefales det altid at bruge en VPN. Dette skyldes, at indehavere af ophavsret har fastspændt på tilføjelser som dem, som de hævder, kan hjælpe brugere med at få adgang til ophavsretligt beskyttet indhold ulovligt. En række Kodi-brugere har modtaget juridiske meddelelser og endda står over for stærkere sanktioner som følge af brugen af sådanne addons. Men en VPN kan hjælpe med at beskytte dig. Når du bruger en VPN, er din onlineaktivitet krypteret, og din IP-adresse er ændret. Dette hjælper med at holde dine synsvaner private og mindsker risikoen for retlig gengældelse for at bruge Kodi addons. Med en VPN kan du streame gennem addons som PLaylist Loaderwith peace of mind. Det største dilemma, du står overfor, er at afgøre, hvilken VPN du skal bruge. Men vi kan også hjælpe med det

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

Vores anbefalede VPN til Kodi brugere er IPVanish. Hvorfor kan du spørge? Nå er der en række tvingende grunde. For det første tilbyder IPVanish de hurtige og konsekvente forbindelseshastigheder, som Kodi-brugere har brug for til at streame medieindhold godt. IPVanish tilbyder også nogle af de stærkeste kryptering og mest troværdige beskyttelse af privatlivets fred også. Denne kombination kan være svært at finde. IPVanish tilbyder også et betragteligt servernetværk bestående af mere end 850 servere i 60 lande rundt om i verden. Det betyder, at brugerne vil kunne låse indhold fra næsten overalt. IPVanish sætter heller ingen begrænsninger for brugerne. Det betyder, at du kan streame så meget som du kan lide og ikke se nogen filrestriktioner heller. De tilbyder også dedikerede apps til enhver enhed, du muligvis bruger Kodi på, herunder Amazon Fire TV Stick. Det er denne unikke kombination, der gør IPVanish det bedste VPN til Kodi-brugere lige nu.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres Playlist Loader Kodi addon

Playlist Loader har eksisteret i nogen tid, men med nedlæggelsen af flere populære uofficielle arkiver kan du være lidt usikker på, hvor du skal kilden den fra lige nu. Endnu en gang er det Kodil-depotet, der er trådt ind i bruddet. Dette store uofficielle arkiv er det nye hjem for mange etablerede Kodi addons og Playlist Loader er en anden, der nu kan findes der. Processen til at downloade den er også en ganske enkel. Alt du skal gøre er at følge denne enkle trin-for-trin vejledning.

 1. Åbn Kodi og vælg Indstillinger ikon, der ligner et tandhjul, og kan findes øverst til venstre på skærmen.

  Image
  Image
 2. Klik derefter på Filhåndtering fane, der kan findes nederst på skærmen, før du dobbeltklikker på Tilføj kilde

  Image
  Image
 3. I popup-boksen kaldes Tilføj filkilde, klik hvor det står og indtast derefter følgende URL-adresse nøjagtigt: http://kdil.co/repo/ Klik Okay og giv derefter den nye kilde et navn som Kodil før du klikker Okay igen.

  Image
  Image
 4. Gå tilbage til Kodi hjemmeside og denne gang klikker du på Addons.

  Image
  Image
 5. Klik derefter på knappen Addon Browser ikon, der ligner en åben boks og er øverst til venstre på skærmen.

  Image
  Image
 6. Vælg Installer fra zip-fil, vælg derefter Kodil og klik på en fil, der hedder Kodil.zip. Klik Okay og Kodil repository vil blive downloadet på dit system.

  Image
  Image
 7. Denne proces kan tage et par minutter, så vær tålmodig. Når opbevaringsdatabasen er blevet installeret, vil du modtage en meddelelse øverst til højre på skærmen.

  Image
  Image
 8. Gå nu tilbage til Addon browser menuen og denne gang vælg Installer fra depot. Rul derefter ned for at finde Kodil repository.

  Image
  Image
 9. Åbn opbevaringsstedet, klik på Video addons, og rul derefter ned, indtil du ser Playlist Loader opført. Klik på det og klik derefter på installere og addonet downloades og installeres på din Kodi. Du modtager igen en meddelelse øverst til højre på skærmen, når installationen er gennemført.

  Image
  Image
 10. Gå tilbage til Kodi startskærm og klik på Tilføjelser igen. Afspilningslisten Loader addon vil nu blive opført under Video Addons og er klar til brug.

  Image
  Image

Hvad er Playlist Loader Kodi addon?

Playlist Loader vil blive vist under dine Video Addons, når du har hentet og installeret det, men det er faktisk langt mere et administrativt redskab, der er en kilde til videoindhold. Hvad denne tilføjelse gør er, at du kan oprette og gemme afspilningslister fra forskellige tilføjelser på tværs af Kodi på et enkelt sted. Ved hjælp af Kodi-tilføjelsen til Playlist Loader kan brugere oprette, redigere, tilpasse og administrere deres afspilningslister.

For dem der kan lide at binge se tv-serier, film eller live sportsbegivenheder, er det et rigtig nyttigt redskab til at fremskynde processen, hvormed du kommer til dine stream links og begynder at se dine yndlings shows og film. Playlist Loader Kodi addon er bemærkelsesværdigt let at bruge, og dens design er skarp, klar og let at forstå for selv nybegyndere Kodi brugere. Hovedmenuen indeholder kun tre muligheder:

Image
Image

Vis grupper i kanallister: JA - klik for at ændre

Dette er en simpel et-klik indstilling mulighed, som giver brugerne mulighed for at afgøre, om de vil have addonet til at vise deres grupper i Kanallister eller ej.

[Foretrukne]

Dette link til din foretrukne mappe, som giver en hurtig måde at få adgang til alle dine favorit tv-shows, film og andre Kodi-links.

Tilføj en ny liste

Dette er den vigtigste mulighed, som de fleste brugere vil gå til på hovedlisten i Playlist Loader. Det er her, hvor du kan oprette dine nye playlister. Processen med at gøre dette er en ret ligetil, men ikke nødvendigvis helt intuitiv. Så, for at hjælpe dig med at komme i gang, er vores trinvise vejledning til at oprette en ny spilleliste ved hjælp af Kodi-tilføjelsen til Playlist Loader:

 1. Klik på Tilføj en ny liste i hovedmenuen Playlist Loader.
 2. Giv din nye afspilningsliste et navn - du kan kalde det, hvad du vil.
 3. På den næste skærm får du to muligheder. Du kan vælge at oprette enten en fjernliste [URL] eller en lokal liste [File].

Valg Fjernstyret liste giver dig mulighed for at tilføje online playlister.

Valg lokal-liste giver dig mulighed for at tilføje en lokal afspilningsliste, som du allerede har oprettet allerede på dit system.

 1. For at tilføje en fjernspilningsliste, bliver du bedt om at indtaste URL'en for afspilningslisten. Gør dette og klik derefter på
 2. Du bliver derefter bedt om at vælge et logo. Du kan gøre dette, hvis du ønsker det, men det er valgfrit, så det er også fint at klikke
 3. Din afspilningsliste skal derefter gemmes under navnet du gav det i trin 2 og tilgængeligt i hovedmenuen.

Og det er det virkelig. Åbning af din spilleliste giver dig en liste over kanaler og indhold, som du derefter kan streame direkte gennem Kodi. Playlist Loader addon er et rigtig godt redskab til dem, der ønsker at kunne klare deres visningsvaner effektivt. Den er meget enkel og nem at bruge og gør præcis hvad der står på tin, ikke mere ikke mindre. Nogle Kodi-brugere må ikke bruge denne type addon, men for andre bliver det hurtigt en vigtig del af din Kodi-visning.

Hvordan har du fundet Playlist Loader Kodi addon? Synes du, det er et nyttigt værktøj, eller foretrækker du at gøre tingene direkte gennem dine andre Kodi addons? Var vores vejledning til at downloade, installere og bruge Kodi addon til Playlist Loader til hjælp. Vi er altid interesserede i at høre dine synspunkter og oplevelser, så hvorfor ikke dele dem med os i kommentarfeltet nedenfor?

Efterlad en kommentar

Populært emne.