Download Intel CPU Meltdown Patch til Windows 10

Indholdsfortegnelse:

Download Intel CPU Meltdown Patch til Windows 10
Download Intel CPU Meltdown Patch til Windows 10
Anonim

Du har sikkert hørt om de nyligt opdagede sårbarheder i Intels processorer kaldet Meltdown and Specter. Begge er mangler i chips'ens grundlæggende arkitektur og vil sandsynligvis påvirke hver chip, der sælges i de sidste 20 år. Det er på ingen måde en lille befolkning. Hvert system, fra den første, du nogensinde har købt til den, du læser dette på nu, kunne blive påvirket. Løsningen til Meltdown kommer i form af sikkerheds patches, der for tiden begrænser problemet. Microsoft har allerede udgivet disse patches, og de skal være tilgængelige via en Windows-opdatering. Hvis du er på Windows 10, kan du hente Intel CPU Meltdown-patch til Windows 10-build her.

Meltdown Patch til Windows 10

Tjek Windows for opdatering fra appen Indstillinger, før du downloader og installerer opdateringen manuelt. Du skal vide, hvilken Windows 10 version og systemtype, 32-bit eller 64-bit, du kører, før du downloader patchen. Der er en anden patch til hver større Windows 10-version.

  • Windows 10 Version 1709
  • Windows 10 Version 1703
  • Windows 10 Version 1607
  • Windows 10 Version 1511
  • Windows 10 Version 1507
Image
Image

Meltdown vs Specter

Ovennævnte patches er kun til Meltdown-fejlen. Specter er stadig et problem, der ikke kan løses med en software patch, selvom Intel siger andet. Den eneste gode nyhed er, at Specter bug ser ud til at påvirke færre Intel-chips. Ifølge rapporter er de chips, der er påvirket af Specter, Intel Ivy Bridge, Haswell og Skylake processorer og AMD Ryzen chips. Chips produceret af både Samsung og Qualcomm er også sårbare.

Ovenstående patches er dem, der udstedes af Microsoft til systemer, der kører Windows 10. Intels egne patches er endnu ikke kommet. Disse patches kommer som driver opdateringer, som hvis du har et særligt gammelt system, kan være et problem, fordi de måske er svært at opdatere eller måske aldrig kommer overhovedet. Tjek din pc-producentens hjemmeside for eventuelle opdaterede processordrivere, der er tilgængelige for dit system.

Plasterne løser kun Meltdown-fejlen og ikke Specter-fejlen. Den eneste gode nyhed her er, at Specter ikke er let at udnytte. Bortset fra det, kan brugerne også forvente, at deres systemer tager et lille præstations hit, når patchen er blevet installeret. For normale brugere vil præstations hit ikke være mærkbart, men spil rigge vil tage et mere stort hit. Hvis du kører VM'er eller udfører andre CPU-intensive opgaver, kan du forvente et langsommere system. Resultatet hit kunne være mellem 5% - 30% og den øvre grænse er absolut en betydelig.

Populært emne.