Sådan løser du Bad_Module_Info-fejl på Windows 10

Indholdsfortegnelse:

Sådan løser du Bad_Module_Info-fejl på Windows 10
Sådan løser du Bad_Module_Info-fejl på Windows 10
Anonim

Windows 10-brugere har fået Bad_Module_Info-fejlen, når de kører visse Steam-spil. For nogle er dette problem begyndt efter Fall Creators Update, mens andre siger det overflade i december 2017. Fejlen kolliderer i det væsentlige appen, enten når den kører, eller når en bruger lancerer den. Apperne, der er berørt af dette, er spil, specifikt CS: GO og Playerunknown's Battleground. Sådan løses fejlen Bad_Module_Info.

Fix Bad_Module_Info Fejl

Deaktiver fuldskærmoptimering

Denne fejl er et biprodukt af fuldskærmoptimeringsfunktionen i Windows 10. Efter Fall Creators Update er der ingen enkel, en-switch-metode til at deaktivere fuldskærmoptimering. For at rette fejlen Bad_Module_Info skal du deaktivere fuldskærmoptimering til den app, der genererer den.

For at gøre det skal du højreklikke på EXE eller genvej i appen. Vælg 'Egenskaber' i kontekstmenuen. Gå til fanen Kompatibilitet og vælg 'Deaktiver fuldskærmoptimeringer'. Klik på Anvend, og genstart dit system for godt. Fejlen Bad_Module_Info skal gå væk.

Image
Image

Opdater GPU-drivere

For nogle brugere, især dem med en Nvidia GPU, er det måske ikke nok at deaktivere fuldskærmoptagelser. Faktisk kan fuldskærmoptimeringer ikke engang være årsagen til problemet. Kontroller, om dine GPU-drivere er opdaterede, og hvis de ikke er, opdater dem straks.

Åbn Enhedshåndtering, højreklik på din GPU, og vælg 'Opdater driver'. Windows-opdateringer finder ikke altid de nyeste drivere, så det er en god idé at tjekke producenten, dvs. Nvidia eller AMD-websteder, til driveropdateringer til din GPU-model.

Image
Image

Kør i kompatibilitetstilstand

Højreklik på EXE eller genvej til den problematiske app, og vælg Egenskaber fra kontekstmenuen. Gå til fanen Kompatibilitet, og aktiver 'Kør dette program i kompatibilitetsmodus til'. Du skal prøve både Windows 8 og Windows 7, og se, hvem der løser problemet.

Hvis kompatibilitetsfunktionen alene ikke løser problemet, kan du prøve at køre appen i kompatibilitetstilstand med fuldskærmoptimeringer deaktiveret.

Kontrollér hardware

Det kan være værd at have din hardware tjekket ud. Specielt vil du se, om din GPU er blevet beskadiget. Hvis det har, vil ovenstående løsninger ikke fungere, medmindre du først fastsætter din hardware. Hvis du har haft problemer med spil i fortiden, kan fejlen Bad_Module_Info måske kun være et symptom på det større problem, det vil sige en beskadiget GPU.

Brugere har kunnet rette fejlen Bad_Module_Info ved hjælp af en af ovenstående løsninger, men i visse isolerede tilfælde måtte brugerne afinstallere og installere spillet eller appen igen for at rette den. Vi anbefaler at du prøver det først, når du har opbrugt alle de andre løsninger.

Populært emne.